Orijinalini görmek için tıklayınız : izmirli arkadaşlardan öneri istiyorum :)
meLaNchoLic
17-11-2011, 14:56
ya 3-4 gündür izmirdeyim.. urla tarafında yazlıkta sıkıldım iyice cumartesi aksamda antalyaya donucem yarın bornovaya gecicem ama can sıkıntısından öldüm artık.. vakit geçircek gezcek takılcak biyer varmı önerebileceğiniz... yaşıtım kimsede yok akraba arkadaş falan büyüklerle evde oturmaktan sıkıldım.. isyan ettim artık :icon_wack :mad:
dam bulursan noxx yada ooze venue ye gidebilirsin canlı müzik var ikisindede ikisindede fena ortam var:D Dam bulamazsan dungeon u dene orasıda rock bar küçük samimi bi mekan damsız almazlar ama kapıdakiları efendi gibi müzik dinliyip bira içip çıkcağına ikna etmen lazım :D Guardian da aynı şekilde daha küçüktür dungeondan oraya girme şansın daha yüksek damsız.
meLaNchoLic
17-11-2011, 15:04
abi ben yalnızlıktan strese girmişim koca şehirde sen damsız girmen zor dediğin yerleri söylüyon bana :D
düzgün giyin ooze a girersin cuma giriş ücretli olduğundan tipin düzgünse zengin duruyosan kesin alırlar ve içerde çok büyük ihtimal hatun kafalıyabilirsin. Saat 2 den s kafaları güzel olan hafifce sallanan hatunları takip et ben istatistik yaptım olay şu saat 1 e 2 ye kadar cool takılcan elinde en kötü vodka yada cin olcak her zaman, sonra etrafını kescen 2 3 kişilik kız grupları her zaman iyidir. kafalarının güzel olması çok önemli boş boş bakan durduğu yerde sallanan hatunları hedef alcaksın. Cool bi şekilde yanlarına gidip içlerinden birini daha önce tanıdığın birine benzediğine söyle o olmadığı anlaşıldığında bahaneyle tanışmış olduk diyip muhabbete devam et yüzde 60 gibi bi başarısı var bu taktiğin.
arkasından sinsice yaklaş ensesinde nefesini hissetsin ...
meLaNchoLic
17-11-2011, 15:21
kitabını yazmışsın valla haa :D cuma günü buluşalım senle gidelim biz :D hemde tanışmış oluruz :D
:hahaha::hahaha:
Urla iyidir doğal huzur evi gibidir :D
meLaNchoLic
17-11-2011, 15:23
Urla iyidir doğal huzur evi gibidir :D
aynen aynen bide zeytinalanında site içindeyim gece görmeniz lazım sanki hayalet kasaba hiçmi insan olmaz koca sitede yaa :D
hacı haftasonu kuşadasında olcam gitmicek olsam ben teklif ederdim zaten sana takılalım diye:)
meLaNchoLic
17-11-2011, 15:43
hayırlısı olsun o zaman nabalım güle güle git güle güle gel :) bidaki geldiğimde artıkın :D gerçi bidahaki geldiğimde inşallah rolling için çağırıcam sizleri :P :D
ctesı kucukparka gıt bıralem felan var full olur takıl dam felanda gerek yok
meLaNchoLic
17-11-2011, 15:48
:soru::icon_tup:
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
hacı orda müzik yok pub tarzı bi yer adam yalnız sıkılır
meLaNchoLic
17-11-2011, 15:55
kordonda denize mi girsem napsam :D
YavuzNaz
17-11-2011, 15:55
usta direk olaya girmişsin :D:D
hacı bornova yada alsancakta mekanlara çıkan tanıdık bildik bi grup sanatçı varmı onu bi araştır hem canın sıkılmaz hemde ortam olur. Vardır illaki cuma günü birileri
meLaNchoLic
17-11-2011, 16:03
bakıcaz artık ya olmadı RUN'ı antalyaya dönmeden indirip bitiririz artık :D
amac ne kız tavlamakmı sıkıntıyı atmakmı .. kordonda bırada ıcebılırsın yada kucuparkta mekanlar cok unıvlılerde cok takıl gozler bayram etsın
meLaNchoLic
17-11-2011, 16:07
ya karı kız değil amaç ilk postta belirttiğim gibi sıkıntıdan patladım artık yani :D cinnet moduna geçicem yakında :D cuma cumartesi işi olmayan arkadaşlarla da bulusup tanısıp muhabbet falan vakit gecirebiliriz can sıkıntısından kurtulmak lazım yani :)
honour35
17-11-2011, 23:15
tüh ya dün keşke açsaydın konuyu, bende arabanın jantları byadım evde, yardım ederdin bari:)