Orijinalini görmek için tıklayınız : face kafayı yedii herkez baksın :(
(ARKADAŞLAR DİKKATİNİZE)Facebook tekrar ayarlari degistirdi, simdi yaptiginiz yorumlar ve begeniler de google uzerinden gorulebiliyor. Bunu engellemek icin lutfen bu mesajin yaninda arkadasınızın ısmının uzerine mause ile gelin, cikan pencereyi tiklamadan abone yazan kutucugun ustune gelin, onu da tiklamadan onunuze bir liste acilacak, acilan listeden "yorumlar ve begenmeler" i tiklayarak yanindaki isaretin kaldirılmasini saglayin. . Boylece yazdigimiz yorumlarin ve begenmelerin google uzerinde gorunebilirligini ortadan kaldirmis olacagiz.
63owen63
17-11-2011, 18:26
Hocam ben anlamadım nasıl yapcagımı ?
EmreAygun
17-11-2011, 18:31
bilgi için teşekkürler sinan
hddsheriff
17-11-2011, 18:31
her arkadaşa tek tek mi yapıcaz bu işlemi ?
SekoLive
17-11-2011, 18:33
arkadaşlar ben böyle bişiye inanmıyorm sanrım yaptıgımz bu ayarla arkadaşın yorumlarnı görmcez naptını bilmicez gibi bişekilde kapatıyorz ayarı :D
varsa aslı astarı gerçekse yapalım bizlerde ama her arkadaşa bunu yapmak zor olsa gerek
iyide o updatelerı gormekle alakalı google ıle ne alakası var onu cozemedım :S
ufak bır SS
http://i44.tinypic.com/3581jbd.jpg
http://img535.imageshack.us/img535/3335/92626295.jpg
http://img521.imageshack.us/img521/1967/48437903.jpg
http://img14.imageshack.us/img14/729/58960115.jpg
3.resımdekı ısaretledıgım yerı kaldırın arkadaslar ısaretlenmemıs olsun yanı
arkadaslar mesela googleyı acın ve kendı ısmınızı yazın veya ılk once takıldıgınız grup u ve sonuna da kendı ısmınızı soy ısmınızle yazın facedekı butun konusmalarınız cıkıo
arkadaslar mesela googleyı acın ve kendı ısmınızı yazın veya ılk once takıldıgınız grup u ve sonuna da kendı ısmınızı soy ısmınızle yazın facedekı butun konusmalarınız cıkıo
bunu anlayamadım açıklarmısın..kaldkı mısalen ben hıcbı group'a vs 1tane post atmıs adam degılımdır.cıksın kısaacası cokta fıfı.+ group share ettıkten sonra sen ayarını degıstırsende bıse farketmez kı.. ;)
uluckaban
17-11-2011, 18:45
Face inde ayarınında ..
SekoLive
17-11-2011, 18:45
:) ya banada inandrıcı gelmiyor. bunu facede ypanlar kendi yorumlarını görmeyelim hareketleri bize gelmesin diye yaptırıyor gibime geldi.
böyle bişi olsa facebooku tr de yasaklarlar :D
63owen63
17-11-2011, 18:46
Bahsettiginden anladıgım kadarıyla, kendi görüşünü kısıtlıyorsun, google'lık bir müdahele göremedim ben :)
Face inde ayarınında ..
noldu len :D
grup a uye olmanda gerekmıo kımın fotosuna veya bı ıletısıne yorum yaparsan yap ve bu gosterdıgım ısaretlı sekılde durursa dırek googlede ısmını yazdınmı cıkıo arkadasım:)yanı meshur oluyosun soyle ornek verıyım kız arkadasının facesınde fotografına yorum yaptın begendın.sonra bırı googleye senın ısmını soy ısmını yazdıgı an yorum yaptıgın fotografla bırlıkte mesajın gozukuo...
Öyle bir şey yaparsanız o kişinin ortak arkadaşınız olan ve başkalarına yaptığı yorum ve beğenileri görmezsiniz sadece.. o kadar.. google ile ne alakası var..
google da yorumlarınız ancak şu şekilde görünür.
eğer ki yorum yaptığınız kişinin duvarı "herkese açık" şeklinde set edilmişse ki o da dünya iconu ile belli eder kendini, o zaman google dan görünürsünüz..
Yine iletisine yorum yaptığınız kişi sadece arkadaşlarına açtıysa duvarını, o zaman görünmezsiniz..
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/Untitled-2.jpg
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/Adsz-1.jpg
Bu tip iletiler spam iletiler.. Delinin birisi kuyuya taş atar, 40 kişi çıkaramaz..
uluckaban
17-11-2011, 18:49
noldu len :D
Ne olsun kanka zaten Türk milleti olarak sahiplerini zengin ettik birde durmadan saçma sapan şeyler yapıyorlar kapatıcam face imi ulan benim gibi adamı kaybetsinlerde akılları başlarına gelsin :hahaha:
Ne olsun kanka zaten Türk milleti olarak sahiplerini zengin ettik birde durmadan saçma sapan şeyler yapıyorlar kapatıcam face imi ulan benim gibi adamı kaybetsinlerde akılları başlarına gelsin :hahaha:
Genç kızların yakışıklı sevgilisi yapma bunu n'luuuuur :icon13: :D
SekoLive
17-11-2011, 18:57
tsk. quantum abi :D
Kardeşimsin sekolayv'cım :D
seko ztn sacmalıgı surdan anlamak lazım face'te ozellıklerde public sharing yapmadıgın surece google degıl hacker geldıımı sadece olayı cozebılır.oda en normali zaten..
he eskı arkadasına attıgın gönderi vardır onla ilgili olanlar belki cıkar veya ortak arkadaslarla ılgılı olan(tag'ledıysen sadece) o ayrı mevzu..ama bana sacma geldı guncellemeler ile google'ın baglantısı yokki bikere..
google heralde cıkarttı bu söylemi :D kımse kımsnın ne yaptıgını gormıcek mıllet kafayı yedı dıye dusunup gugılpılas'a gecsın dıye falan heralde:D
olaya nokta gelmiş :)
hem görünse ne olur görünmese ne olur siz hala özelimi saklıyosunuz facede dünya alemin elinde zaten facedeki hersey :)
SekoLive
17-11-2011, 19:03
onur aynen ya :D :D facebookda bunu 1 ay önce herkes paylasıyordu :D bana cok saçma gelmsti.
googlede yazdıklarınız cıkıyor diye tırsıyorsanz teche yazmayın derim :D en cok techi bulur google :D
onur aynen ya :D :D facebookda bunu 1 ay önce herkes paylasıyordu :D bana cok saçma gelmsti.
googlede yazdıklarınız cıkıyor diye tırsıyorsanz teche yazmayın derim :D en cok techi bulur google :D
hahaha aynen :D büyük tehlike burası :D alayına public :D
ben kapattım kafam rahat ''
arkadaşın yazdıkarını okudum okudum çözemedim be ne anlatmak istemiş teşekkürler yinede :D
Eğer görünmesini istemiyorsanız şu bu o mesajı 12 dk içinde 23 kişiye yollayın.
kusuяa вaкмa soylemek zσяuηdaγiм isмiм мєlis 1 γaşiηdaγiм вiя ölüγüм вєηi öldüяdülєя єğєя вunu 10dк içiηdє 15 кişiγє qöηdєямєzsєη вuqüη aкşaм γaтağiηiη вaşiηda σlaćağiм вiя вiçaкla sєηi öldüямєк içiη qєlєćєğiм allah яizasi içiη єğєя γσllaяsaη γaкlaşiк 4 тaηє sєηi sєωєη кişi saηa açilaćaк ćuмaятєsi qüηü σpülєćєкsiη ... ziηćiяi вσzмa sєωdiğiη çσćuк ωєγa кiz saηa γaяiη çiкмa тєкlif єdєćєк
kusuяa вaкмa soylemek zσяuηdaγiм isмiм мєlis 1 γaşiηdaγiм вiя ölüγüм вєηi öldüяdülєя єğєя вunu 10dк içiηdє 15 кişiγє qöηdєямєzsєη вuqüη aкşaм γaтağiηiη вaşiηda σlaćağiм вiя вiçaкla sєηi öldüямєк içiη qєlєćєğiм allah яizasi içiη єğєя γσllaяsaη γaкlaşiк 4 тaηє sєηi sєωєη кişi saηa açilaćaк ćuмaятєsi qüηü σpülєćєкsiη ... ziηćiяi вσzмa sєωdiğiη çσćuк ωєγa кiz saηa γaяiη çiкмa тєкlif єdєćєк
:hehe::hehe:
cumartesiyede az kaldı yollasam mı :D :D
AtmoSpheriC
17-11-2011, 21:23
teşekkürler :)
bende face yok sıkıntı yok :D:D:D
SekoLive
17-11-2011, 21:23
umit burada yazdıgını editle facebokdan bişi olmaz :D :D
umit burada yazdıgını editle facebokdan bişi olmaz :D :D
gunundesın bugun seko:icon_tup::D
gunundesın bugun seko:icon_tup::D
beni düşünmüş alıntıyı bile yapmamış :D
beni düşünmüş alıntıyı bile yapmamış :D
huahua ayıpsın :D :hehe: :D
SekoLive
17-11-2011, 21:38
eyvallah onur :D sanrım uykumzu iyi aldk ondan :D
umit aynen öyle düşündüm :D
HondatugraL
17-11-2011, 21:46
yorumların hepsını okumadım yazıldıysa bılemıcem ama herhangıbı bı arakdaşı secıp yapmak yeterlımı yoksa her yorum yazarken mı yapıcaz ?
SekoLive
17-11-2011, 21:46
yorumların hepsını okumadım yazıldıysa bılemıcem ama herhangıbı bı arakdaşı secıp yapmak yeterlımı yoksa her yorum yazarken mı yapıcaz ?
yapma görkem :D kısa ve net.
onursumer
17-11-2011, 21:47
ne gerek var ya
eğer google de aranınca bulunmak istemiyorsanız asıl buraya yazmayın boşverin facebook u :)
googlede ilk sayfada çıkıyoruz herturlu haha :D
ne gerek var ya
eğer google de aranınca bulunmak istemiyorsanız asıl buraya yazmayın boşverin facebook u :)
googlede ilk sayfada çıkıyoruz herturlu haha :D
fake bi nick almak lazım :D
HondatugraL
17-11-2011, 22:08
yapma görkem :D kısa ve net.
I lev ye :D
yalçın çakır abimiz canı sıkıldığı zaman tüm hesapları hackliyor zaten özelimiz kalmadıki :D
Burak K.
17-11-2011, 22:22
Şimdi o elindeki klavyeyi bırak ve sakin ol yok böyle bişey. :D