Orijinalini görmek için tıklayınız : aramızda bilgisayar parçacısı varmı?
exper style netbookun(küçük olan) flex data kablosunda sıkıntı va ekranın ışığını vermio ve tamiri mümkün değil gibi görünüo garanti kapsamında değil o yüzden parça arıyorum netten baktım ama bulamadım belki siteden birileri yardımcı olabilir diye düşündüm..
teşekkürler şimdiden..
Kaan Poyrazoglu ile bir gorus yardimci olur sanirim, telefonunu ozelden pm atiyorum.
Kaan Poyrazoglu ile bir gorus yardimci olur sanirim, telefonunu ozelden pm atiyorum.
konuştuk msjını daa önce gördüm teşekkürler :)
onur (kop42) ile görüş kendi çözebilir yada yönlendirebilir
HondatugraL
18-11-2011, 14:03
onur (kop42) ile görüş kendi çözebilir yada yönlendirebilir
ondan laptop pılı ıstedıgım gunder berı kayıplarda :D bulamadı sanırım bu utançla yaşayamayıp sıteye gırmıyor :D
görürsem msj atarım ama benim istediğim parçada zor bulunan bir parça
ondan laptop pılı ıstedıgım gunder berı kayıplarda :D bulamadı sanırım bu utançla yaşayamayıp sıteye gırmıyor :D
mesaj attım sana dıe hatırlıyorum fıyatı konusu ıcın gerı donus yapmadın dıe hatırlıyorum ? belkıde unutmusumdur :) neydi pilin marka modeli
mesaj attım sana dıe hatırlıyorum fıyatı konusu ıcın gerı donus yapmadın dıe hatırlıyorum ? belkıde unutmusumdur :) neydi pilin marka modeli
hocam banada exper style flex data kablosu lazım 10.1 wsvga bulunurmu elinizde?
asmisinsan bilgisayarcı ona bi pm at yardımcı olur.
onursumer
19-11-2011, 18:02
benim msi pr200 dede aynı sorun var sokmeye üşeniyorum 4 aydır :D sanırım aynı parçaya benimden ihtiyacım olcak:D
parça hakikaten zor bulunan bi parça sağlam çevre lazım..(verdim gazı hadi hayırlısı:) )