PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'un Kadim Sırları

Designer
18-11-2011, 01:31
Okuyanınız varmıdır bilmem şimdi bana diyceksınız sız sulalecek bozmuşsunuz kafayı. Bı illuminati bi bunlar die :D İstanbul'un Kadim Sırları'nı kuzenım yazdı Murat İrfan Ağcabay kendısı bebeklıgımden beri yanı ozamanlar hatırladıgım kadarıyla 17 18sene once uzaylılara takık bi abimdi. 69dogumlu kendısı buarda hatırlarım odasında uzaylı oyuncaklar falan vardı hep.Zannedersem 84ten beri belge topluyo bu kitap için.Yanı geclıgınden beri bu işlere merak sarmış bi abim.Aynı zamanda turkıyenın tek land rover klubunun baskanı dagcılık doga sporları ıle ılgılenır bi donem perili evlere takmıştı oraları araştırırdı yanı anlıycagnız baya araştırmacı birisi.

Yukarıda yazdıgım kitabı almanızı tavsiye edıyorum şiddetle.Çunku bildiğimiz eski tarih YALAN.Ataturk unde araştırmış oldugu MU kıtası var. 18bın yıllık bır uygarlık burdan baslıyo hersey bizden cok daha ılerıler kutsal kitaplarda helak edıldıler dıe bahsedılen kavım zannedersem.Bı felaketle yok oluolar kurtulan bikac rahipleri yazılı tarihlerini mısır a getiriyo ve saklıyo daha sonraları kral iskender bu belgelrı buluyo ve uzerlerıne iskenderiye kutuphanesını yaptırıyor en sonunda constantine ordusunu yollayıp kutuphaneyı yaktırıyor.Icerdeki belgelerın 6yıl boyunca sureklı yakıldıgını soyluyolar.Nasıl bir tarihin yok oldugunu siz düşünün artık.

1968 de bi avrupalı arkeolog (kitapta ismi yazıo ama şuan aklımda deil) bi cıhaz geliştiriyo.Dunyamızı gece gunduz bombardımana tutan uzaydan gelen radyasyonları olcmeye yarayan bi cihaz.Amacıda şu radyasyon bı nesnenın ıcınden gecerken yavaslayıp boslukta hızlanıyo.Bu cıhazı kefren piramıtınde denemek ıcın mısıra goturuyorlar piramıtın girilemeyen yerlerınde odalar olup olmadıgnı anlamak ıcın.Alet kuruluyo belgeler alınıyo aynı piramıdı farklı noktalardan tekrar tekrar olcuyorlar.Sonunda belgeler toplanığda analız ıcın labaratuvara goturuluyor.Belgeler gozden gecirilip piramıtın haritası cıkarıldıgında tüm bilim camiası şok geçiriyo.Piramit aynı olmasına rağmen çıkartılan haritaların hepsı birbirinden farklı.Bunun uzerıne makınayı ve olcumlerı yapan prof. şöyle bi acıklama yapıo "ister buyu diyin ister sihir o piramıtın altında ya makınamızın calışmasını ve gormemızı onleyen insan ustu bi güç var yada daha once hiç karşılaşmadıgmız bi teknoloji"

Tekerlegin keşfi konusu mesela bize soylenen tarihmi sizce? Hayır deil tekerlegin bize soylenen keşif tarihinin cok oncelerınden kalma meksıkada tekerleklı oyuncaklar bulunuyo.Taş devrinde yaşamış bı uygarlıkta metal çatal kaşık kullanılıyo.

Demem o ki bildiğmiz tarih yalan kitabı şiddetle tavsiye dıyorum illuminati konusunu inceleyenler bu konuyada bakıp kitabı almalılar bence.Ben henuz başında oldugum için ayrıntılarıyla kitapta anlatılan bikac konuyu yukarda kısaltarak yazdım daha 50sayfa falan okudum.Sonlara dogru istanbulla ılgısı cıkıcak sanırım..

AEAlmas
18-11-2011, 02:00
Alır okurum

grkm
18-11-2011, 02:06
Yarın ilk işim almak olacak :)

levent
18-11-2011, 02:10
bende alıcam, merak ettim :)

edit: siparişi verdim bile :)

Ahmet Saraçoğlu
18-11-2011, 02:17
valide edebiyat öğretmeni ama hayatımda bir kere bile kitap okumadım:D
Ama ilgimi de çekmedi değil hani...denk gelirsem alıp okuycam söz:D

Designer
18-11-2011, 02:18
İmzalı isterseniz 50kaada patlar :D

levent
18-11-2011, 02:19
valide edebiyat öğretmeni ama hayatımda bir kere bile kitap okumadım:D
Ama ilgimi de çekmedi değil hani...denk gelirsem alıp okuycam söz:D

bizim ikiside öğretmen hacı, benimde ilkokul sonrası kitap okumuşluğum yoktur :D

Designer
18-11-2011, 20:37
Eee alan varmı kitabı?

levent
18-11-2011, 22:54
sipariş verdim ben temin edilmesini bekliyorum :D