Orijinalini görmek için tıklayınız : Aynı gün 3 trafik çevirme (ANKARA)
Bugun evden cıktım okula gıtmek ıcın turan gunes bulvarında ısıklarda dururken arkamda duran trafık polısını fark etmeyıp gaza sertce asıldım arkadan bır anons RUD 71 cek saga ındım arabadan buyur abı o egsoz ne dıe bır soruyla karsılastım abı heves yapıyoruz baglıyorum arabanı dedı yapma etme yalvar yakar plakaya yazdırdım cezayı app plaka dıe 62TL neyse cezayı yazdı devam ettım hergun aynı yerden gectıgım halde bıldıgım halde ıncekte jandarmayı gectıkten sonrakı radarı unuttum =) 117 yle gırmısım egsoza yıne yazdırmadan 290 kusur bı ceza yazdılar devam ettım eve dogru gelırken okuldan turan guneste karakolun karsısında yıne bır cevırme allahtankı bu sefer sabah cezayı yazan polıs cıktıda gıt dedı cankaya yıldız ve ıncek tarafında bu ara cıddı anlamda cok cevırme oluyor bu yolları kullanan arkadaslar dıkkat etsınler ben yedım sız yemeyın =)
bugun acayip fazla polis vardı benimde dikkatimi cekti..
ya ümraniye çevirme konusunda ilginç bi yer günün her saati ekipler sokak sokak devriye atıyor ve beni her seferinde dükkanın sokağında çeviriyolar :D dükkanı kapatıyorum marşa bastım şak çevirme :D reis esnafım etme eyleme hergün hergün cevap ee napiim :D
dün gece araba yoktu kapattık dükkanı yürüyorum saat 11 gibi şak bu sefer ekip yine aldı beni gbt falan dedim yeter akü :D
kelalper
18-11-2011, 18:28
muştu kopardın beni yaw. eheheheh
bugun acayip fazla polis vardı benimde dikkatimi cekti..
aynen her yer oyleymıs acayıp derecede arttırmıslar cevırmelerı
muştu kopardın beni yaw. eheheheh
bro cidden fena harbi güzel çalışıyolar sürekli devriye :D Allahtan yeni sakalları kestim arabada tipi gören şak alıyo bizi inan 1 aydır her gece gbt soruyolar benim :D cihaz isyan edecek artık :D
Bir ankara polisiyesi....
Dikkat et abicim, dikiz aynani her zaman kullan, gecmis olsun
kelalper
18-11-2011, 18:38
sana kitlemişler demek ki her an bişey yapabilirsin diye sürekli kontrol ediyolar. Yakında karakola çağırıp hergün yoklama istemezlerse iyidir.
işin kötüsü o zaten :D geçenlerde karakol komserinin halılarını yıkadık :D kesin pis çıktı beğenmedi akü ondan taktı bana :hehe:
kelalper
18-11-2011, 18:44
hehehe bence halıdan değil o anladın sen onu sütçü hesabı.
hahah :D valla halıdan bak jeton yeni düştü benim :D çocuk reçel mi ne dökmüştü halıya çıkmadı lekesi bide bunlar yün halı diye fiyattada yasladıydık :hehe: haha kesin yaa :D
aphelion
18-11-2011, 18:47
Valla izmirdede öyle hergün gbt ye girmekten illallah geldi merkezde artık benim gbt sorgulamayı masaüstüne almışlardır heralde 2 3 gün girmesem arıycak gibiler :D
63owen63
18-11-2011, 18:57
Ceza için geçmiş olsun,gbt vs çevirmeleri olsun olsun. Sokaklar için önleyici önlemdir bunlar.
'mmustu' öldüm gülmekten mesajına :)
hahah :D valla halıdan bak jeton yeni düştü benim :D çocuk reçel mi ne dökmüştü halıya çıkmadı lekesi bide bunlar yün halı diye fiyattada yasladıydık :hehe: haha kesin yaa :D
knka yaa dıyorumkı hamama gıddeyım kış gunu guzel olur. ama bıde aklıma mustunun tukana gıdım orda makınayla yıkasınlar dıyorum.kaça yıkarsın pampa beni :D :D
kanka hamama gideceksen beraber gidelim :D
aşağıdaki makinanın fırçaları çok sert :D sıkıntı olur :D
kanka hamama gideceksen beraber gidelim :D
aşağıdaki makinanın fırçaları çok sert :D sıkıntı olur :D
ahahah gidelim yaw. :D. sonra fırça kaçmasın bı tarafımıza :D
aynen hacı ne zamandır diyorum gökiye hamamda koca karılar nası bayılır gösterelim gel hamama gidelim diye :D tırsıyo adi
aynen hacı ne zamandır diyorum gökiye hamamda koca karılar nası bayılır gösterelim gel hamama gidelim diye :D tırsıyo adi
bana uyar knka. ama o totoşu zorla götürmek lazım :D bayıltırız her turlu onu :D :D
Bursada 'da durum farklı değil , Ben egsoz ve 2 tane kemer olmak üzere 3 taneyle nasibimi aldım. Arabayı cıkarmıyorum artık cok lazım olmadıkca cnkü yılbasına kadar her sene durum aynı. Yazdıkca yazıyorlar. Gerek yok hem puandan gidiyor hem cepten. Ne biz egsozdan v.s bişeyden vazgecicez ne onlar yazmaktan. en iisi kenardan kenardan usulca uzamak :)
kickbuttowski
18-11-2011, 19:24
egzos konusunda inatlasmak gerek aslinda.. desibelmetre filan olmadan ceza yazamaz sonucta yasasi kurali olmayan bir is yapiyorlar..
bugün ankara trafiğinde tüm işlek yerleri dolaştık üstelik hiç plakamız yoktu şükür sıkıntısız atlattık ama geçen hafta yolumu mobil radar aracı kesti yanından 160la geçmişim. bol bol nasihat verdi sıfır cezasız kurtulduk :)
Emre Ekrem
18-11-2011, 20:29
ya ümraniye çevirme konusunda ilginç bi yer günün her saati ekipler sokak sokak devriye atıyor ve beni her seferinde dükkanın sokağında çeviriyolar :D dükkanı kapatıyorum marşa bastım şak çevirme :D reis esnafım etme eyleme hergün hergün cevap ee napiim :D
dün gece araba yoktu kapattık dükkanı yürüyorum saat 11 gibi şak bu sefer ekip yine aldı beni gbt falan dedim yeter akü :D
:) adamlar sana takmış kafayı, araba bahane bence
bahtsız bi gün olmus.
bende sürekli silencer takılı ana yollardan gidiyorum inş sıkıntı yasamayız
Supersprınt eksozumla cok mutluyum
Ankara da bahcelı tunalı her yere gıdıyorum
polıslerın yanından gecıyorum
ses cıkmadıgı ıcın bısı demıyorlar :)
fastchild
18-11-2011, 21:06
ya sinir bozucu olacak ama bu babamın 4 numara filmli camını açması ile polis tamam abi devam et diyor :D
geçen akşam saat gece 12 civarı babam ve ben hisarüstünden 2. köprüye çıkarken trafik çevirme yapıyor ben içimden aha cam-eksoz-app plaka yardıracaklar........
yok olmadı babam açtı camını aldılar ehliyeti baktı baktı soruladı felan camdan içeri baktı arabayı inceledi güzelmiş kaç kuruş yakıyo bu abi dedi 50 kuruş'u duyunca neyse abi iyi akşamlar dedi ve gitti
İzmir iyi bu aralar, İzindemi millet nedir :) Gerçi Fusionlayım ya memur cipi modunda, çevireceği varsada iyi aile çocuğuyum diye elleşmiyorlar :D
incek'te bu ara sürekli radar var, normalde hava kötü olduğunda kurmazlardı artık onada bakmıyorlar. sabah 10 dan sonra falan kuruyorlar. dikkat etmek lazım. gerçi hemen sola döner dönmez ileriye doğru bakınca görülüyor radar olduğu, biraz keskin göz lazım.
erkin006
19-11-2011, 00:55
dikkat etmek lazım...bu arada kıvanç sen ne tarafta oturuyorsun?
dikkat etmek lazım...bu arada kıvanç sen ne tarafta oturuyorsun?
yıldızdayım ben turan guneste
erkin006
19-11-2011, 01:04
yani mecbur kullanacağın istikametler alternatifin yok...
Allah kolaylık versin:) geçmiş olsun...
Ahmet Saraçoğlu
19-11-2011, 01:05
atkadaşlar cezaların faizi nasıl işliyor?İki ay öncesinden bi telefonla konuşma , temmuzdanda en pahalısında bi radar cezam vardı...Nasıl faiz işliyo bunlara aylık falanmnı nedir prosedür?
Bugun evden cıktım okula gıtmek ıcın turan gunes bulvarında ısıklarda dururken arkamda duran trafık polısını fark etmeyıp gaza sertce asıldım arkadan bır anons RUD 71 cek saga ındım arabadan buyur abı o egsoz ne dıe bır soruyla karsılastım abı heves yapıyoruz baglıyorum arabanı dedı yapma etme yalvar yakar plakaya yazdırdım cezayı app plaka dıe 62TL neyse cezayı yazdı devam ettım hergun aynı yerden gectıgım halde bıldıgım halde ıncekte jandarmayı gectıkten sonrakı radarı unuttum =) 117 yle gırmısım egsoza yıne yazdırmadan 290 kusur bı ceza yazdılar devam ettım eve dogru gelırken okuldan turan guneste karakolun karsısında yıne bır cevırme allahtankı bu sefer sabah cezayı yazan polıs cıktıda gıt dedı cankaya yıldız ve ıncek tarafında bu ara cıddı anlamda cok cevırme oluyor bu yolları kullanan arkadaslar dıkkat etsınler ben yedım sız yemeyın =)
nüv bidıl var huzur var turan güneş civarlarında yukarı gitsen yıldız karakolu aşağı gitsen çankaya köşkü paralele çıkayım desen havaalanı natoyolu. bizim buralarda qtp yada ikinci araç şart.
Semtimizin polisi gbt konusunda çok deneyimlidir, aynı gün 3 farklı yere gbtye girdiğimi bilirim :D