Orijinalini görmek için tıklayınız : S virajına 110km hızla giren çöp kamyonu sıcağı sıcağına
Hayatımda böyle deli gibi giden bir çöp kamyonu görmedim; öyle gözü kara makaslara giriyor ki ilk şaşkınlığımı atar atmaz kayda almaya başladım.
S virajına 110km hızla giren çöp kamyonu - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8BImA30vmuw)
Trance-R
20-11-2011, 00:30
iyiyimiş :) kamyonun specler ne :D
tdipower
20-11-2011, 00:33
plakasını aldıysanız bence video kaydı ile şikayet edin :)
Yıllardır bu muhabbet döner S'e kaçla girdin diye ? Rekor kaçmış bilelim biz de? :D
berkay_aydin
20-11-2011, 00:40
Adam king :D Bu arada yanlış hareket en az 2 aracı görtürür gibi geldi :(
iyiyimiş :) kamyonun specler ne :D
down pipe yaptırmıs 60 lık *** borusu turboda otobüs turbosu takmışlar :)
Gazihan chiplemiş :D
berkay_aydin
20-11-2011, 00:42
down pipe yaptırmıs 60 lık *** borusu turboda otobüs turbosu takmışlar :)
Gazihan chiplemiş :D
Dumansız ama iyi gidiyor belli ;) :D :D
plakasını aldıysanız bence video kaydı ile şikayet edin :)
Benim kuzenimde nakliye işii yapıyor..10 teker kamyonlar gerçekten iyi giriyor viraja :)
Şikayet etse 110'la girdi diye , bu sefer şikayet ednede ceza keserler..:D
110 yok gibi sizin hızınız da keşke kadran da çekilseymiş kameraya
emre yeşil
20-11-2011, 01:47
Bu 110 ise soldan gecen ticari 140 falan onu tebrik etmek gerek
video koymak için video çekmenize gerek yok
o çöp kamyonu varsa yoksa 90 la girip 60 la falan cıkıyor ne 110 bizi salak yerine koymayın
o kamyon 110 ile soldan ikinci şeritte S e giricek heee
fizik kanunlarına aykırı viraja girmenin de bir usulu var
sen vites küçültüp fren yapıyorsun
Kamyonda Coil var beyler olabilir , dagalın :D
Kamyoncu Topiği Okuyorsa Birazdan Mesaj atar bizi bilgilendirir...
EfeTopcu
20-11-2011, 11:48
Kamyoncu Topiği Okuyorsa Birazdan Mesaj atar bizi bilgilendirir...
:hahaha: :D
acıklıyourm o kaymoncu bendim :D
hafifletme var..
senin kemal'e doğumgünü için açtığın konu geldi aklıma :D
2Fast4Me
20-11-2011, 13:51
ESP olmasa imkansız :D
banada hiç 110 gibi gelmedi :o
berkayGLRN
20-11-2011, 13:56
bence pek abartılıcak bısı degil :)
Ozan abi kamyoncudan makas yedin diye etkilenmiş olabilirmisin :D
Adam gider abi gtl+nos kamyonyukle sitesinden detayli specleri alabilirsiniz
Xyz coil
90 dp 76 egzost sonda hks varmis
Egr ve hava filtresi iptal turbonun agzina kompresoru baglamislar
2.2 pik 1.9 da yuruyomus :D
Eksikleri surucu ekliyecektir :D
hasan genç
20-11-2011, 16:08
Mercedes se gider .Bi ara sucuda çalışırken adapazarından su getiriyoduk cok fena gidişi olan bir makine var üstünde V 6 turbo yalan eder !
mstfcn28
20-11-2011, 16:30
o çöp kamyonu varsa yoksa 90 la girip 60 la falan cıkıyor ne 110 bizi salak yerine koymayın
+110 la giden kamyon değil sizsiniz kamyon 110 la gitse sizde yetişemezdiniz:)
acıklıyourm o kaymoncu bendim :D
hayır bendimmmmm :D
nitrosystem
20-11-2011, 20:44
he he fake
28 EE 106
20-11-2011, 20:45
bılegıne saglık ıyı grmıs:)
forumun bilirkişileri videonun cekildigi aracın vites kücülttüğü zamanı baz alarak çöp kamyonun 3. vites oranını söleyebilirmi acaba?
forumun bilirkişileri videonun cekildigi aracın vites kücülttüğü zamanı baz alarak çöp kamyonun 3. vites oranını söleyebilirmi acaba?
:hahaha::hahaha::hahaha:
chiefkadir
20-11-2011, 21:32
Fideonun 7.saniyesinde "Abiii kaçla gidiyoruz şuann" diyor arkadaş, 110 cevabını alana kadar baya bi yetişiyolar kamyona :) Gülerken sayıyor arkadaş 110-111-112 :D Hızları en fazla 60-70 ..Geyik olsun diye çekip teche eklenmiş :)
Hayatımda ilk defa bir aracı kayda alıp videosunu paylaştım, youtube de 5 tane videom var benim kayda aldığım ilk ve tek araç videosudur.
Yukarıda yazdığım gibi videoyu çeken ben, aracı kullanan arkadaşım; kendisine kaç km'de gittiğimizi sordum 110km dedi ve 110 110 110 diye de bağırmaya devam etti, bu işin erbabı olmadığım için bana verilen bilgiye itimat edip video başlığını o şekilde yazdım.
Bahsi geçen çöp kamyonu olağan dışı bir hızla gidiyordu; S virajında yavaşlamasının nedeni viraja girdiği için değil önüne araba çıkmasıdır. Önceki birkaç virajı hiç gaz kesmeden döndüğüne şahit oldum ve konunun başında yazdığım gibi ilk şaşkınlığımı atar atmaz kayda almaya başladım.
Teknik konuyu bir kenara bırakıp gelelim insanları salak yerine koyma meselesine,
Aracı kullanan arkadaşımı fazla tanımamama rağmen bir an için bile beni salak yerine koyduğunu düşünmedim, beni salak yerine koyma ihtimali olan bir adamın ne arabasına binerim ne de açtığı konuya girer videosunu izleyip yorum yazarım,
Ben buraya koymak için video çektim; Peki ya siz üniversitelerin ilgili bölümlerine akademik kaynak olsun diye mi video çekiyorsunuz? belki arşiv içindir ancak o arşivinizi herkese ezberlettiyseniz buraya koymak için video çekiyorsunuz demektir.
Devrecilik yapmayı bırakıp işinize bakın.
110 yok gibi sizin hızınız da keşke kadran da çekilseymiş kameraya
virajda trafik yoğunlaştığı için kamyon yavaşlıyor. Kayıtta görülmeyen trafik açısından müsait olan önceki virajarı hiç gaz kesmeden dönüyor. Önlü arkalı bir süre gittik ve kamyona yetişmekte zorluk çektik,
Kaldı ki; o kamyon için sağ şeritte seyir halinde olan araçların hızı yeterliyken neden sol şeridi kapatıp gitsin?
müracat drahte1905 :hahaha:
Hayatımda ilk defa bir aracı kayda alıp videosunu paylaştım, youtube de 5 tane videom var benim kayda aldığım ilk ve tek araç videosudur.
Yukarıda yazdığım gibi videoyu çeken ben, aracı kullanan arkadaşım; kendisine kaç km'de gittiğimizi sordum 110km dedi ve 110 110 110 diye de bağırmaya devam etti, bu işin erbabı olmadığım için bana verilen bilgiye itimat edip video başlığını o şekilde yazdım.
Bahsi geçen çöp kamyonu olağan dışı bir hızla gidiyordu; S virajında yavaşlamasının nedeni viraja girdiği için değil önüne araba çıkmasıdır. Önceki birkaç virajı hiç gaz kesmeden döndüğüne şahit oldum ve konunun başında yazdığım gibi ilk şaşkınlığımı atar atmaz kayda almaya başladım.
Teknik konuyu bir kenara bırakıp gelelim insanları salak yerine koyma meselesine,
Aracı kullanan arkadaşımı fazla tanımamama rağmen bir an için bile beni salak yerine koyduğunu düşünmedim, beni salak yerine koyma ihtimali olan bir adamın ne arabasına binerim ne de açtığı konuya girer videosunu izleyip yorum yazarım,
Ben buraya koymak için video çektim; Peki ya siz üniversitelerin ilgili bölümlerine akademik kaynak olsun diye mi video çekiyorsunuz? belki arşiv içindir ancak o arşivinizi herkese ezberlettiyseniz buraya koymak için video çekiyorsunuz demektir.
Devrecilik yapmayı bırakıp işinize bakın.
ooo çok uzun vakit kaybı
driftnolimit
21-11-2011, 07:44
titreyerek duşaldım :d
:) :) :) :)
uGuR8505
21-11-2011, 07:55
Kamyonun specleri ne denemek isterim=]
Kamyon önceden bizim mahalledeydi burda sağlam bi kaç kazası olmuştu. Alan arkadaş toplad şuan bebekler bebeyi :D
Low-Rider
21-11-2011, 08:06
Kamyon önceden bizim mahalledeydi burda sağlam bi kaç kazası olmuştu. Alan arkadaş toplad şuan bebekler bebeyi :D
kamyonumuz güzel olacak :icon_tup::icon_tup:
labunya lip ve hewoyi kaplama yapılması lazım..
Day Walker
21-11-2011, 08:20
ahahahahahah :D
aynı cüssede kamyonların yeni Şile yolunda aşırı hızla gaz kesmeden viraja girip terör estirdiklerini görmüştüm ancak cumartesi gecesi sahil yolunda makasa girip sol şeridi kapatan türüne ilk defa şahit oldum.
şile yolu baska ya :D bide bayrampaşa yıldırım mahsindeki minubusculerde cok giderli yetıscem diye aynamı kırdı herif :D