PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : E46 M3 Cabrio vs. S2000

ocean0636
20-11-2011, 00:38
Bildiginiz uzere eski aracim can type-R pert oldu ve alkolden dolayi kaskodan parasini alamadigim icim bir suredir arabasizim. Çok sukur simdi maddi problemleri hallettik sayilir. Onumuzdeki ay icerisinde yeni bir arac almayi dusunuyorum. Cabrio guclu ve de mekanlarda vs. prestiji yuksek bir arac istiyorum. Aklimda E46 M3 Cabrio ve S2000 var. S2000 yakit vergi vs. yonunden her ne kadar cok mantikli olsada bir yandan da butun masraflarina ragmen m3 sicak geliyor bmw farki sonucta fakat tek korkum motoru; internette sandik motorlu veya sonradan motoru yapilmis bir suru m3 var. Allah korusun hic beklenmedik zamanda m3'un motorunda bir problem olursa eger; hondadaki gibi bmw ye motor yaptirmak bana hic sicak gelmiyor fakat ***** sandik motorun fiyati da bi araba parasi :)
Bu defa alacagim araca 4-5 yil binmeyi dusunuyorum. S2000 olursa muhtemelen 2009 model dusuk km'li olacak m3 olursa da ***** en yenisi 2003-2004 model bildiginiz uzere km'leri de bayaa bi fazla.
Ufak bir not duseyim alacagim araca yaz/kış gunluk binecegim ve artik sanayide vs. arabayla ugrasak hic vaktim yok jant yay egzoz vs gibi ufak capli degisiklikler haricinde sadece benzin koyup binmek istiyorum.

Butun bunlari goz onunde bulundurursak sizce en mantikli secim hangisi olacaktir ?

Vereceginiz cevaplar icin simdider tesekkur ederim..

MERT

YH199
20-11-2011, 00:52
s2000 ve m3 bindiğimiz araçlar ve bildiğimiz araçlar.

bikere e46 m3 cabrio ile s2k kıyase bile edilmemeli.s2k araba olarak anılmamalı onun yanında.s2k iç malzemesi berbat heryerinden saçma sapan sesler gelen gelmiyosa bile 1-2 ser kasiste gelmeye aday cabrio vti dir.ne komfor ne yol tutuş ne frenaj ne performans ne prestij olarak m3 cabrio ile kıyaslanmaz.sadece daha ucuzdur maliytsizdir. vs vs.

bende hondacıyım kardeşim yanlış anlama.bende s2k seviyorum ve 1 senedir adam gibi araba arıyorum.ama bide gerçekler var.s2k nereeeee m3 cabrio nere.hele hele sürekli binicem diyosan asla s2k ya yanaşma.yani typer gibi sanma.typer onun yanında arabadır herşeyiyle.

Özgür Ozan
20-11-2011, 00:58

bikere e46 m3 cabrio ile s2k kıyase bile edilmemeli.s2k araba olarak anılmamalı onun yanında.s2k iç malzemesi berbat heryerinden saçma sapan sesler gelen gelmiyosa bile 1-2 ser kasiste gelmeye aday cabrio vti dir.ne komfor ne yol tutuş ne frenaj ne performans ne prestij olarak m3 cabrio ile kıyaslanmaz.sadece daha ucuzdur maliytsizdir. vs vs.

bende hondacıyım kardeşim yanlış anlama.bende s2k seviyorum ve 1 senedir adam gibi araba arıyorum.ama bide gerçekler var.s2k nereeeee m3 cabrio nere.hele hele sürekli binicem diyosan asla s2k ya yanaşma.yani typer gibi sanma.typer onun yanında arabadır herşeyiyle.

objektifliğinizden dolayı gerçekten kutlarım açıkçası bir hondacıdan bunu beklemezdim, beni şaşırtan bi yorum oldu tamamen aynı fikirdeyim m3 cabrio dururken s2000 e dönüp bakmam bile

eser
20-11-2011, 00:59
s2k copmus haberımız yok

OmerRS
20-11-2011, 01:02
S2000 bence.

Mekan prestiji testinde donanımhaber S2000 e 8.4, M3 e ise 9.1 vermiş.

kelalper
20-11-2011, 06:38
Type R S2000 yanında araba olmuş vay bee. Sürüş dinamiği olsun yol tutuş olsun Type R S2000 in yanına yaklaşamaz. S2000 evet çok rahat değildir içi dardır cart curt ama o direksiyona oturdun mu başka bir dünyadır. M3 S2000 e göre çok daha konforludur kalitelidir daha hızlıdır ama S2K kadar agresif değildir. Doğru düzgününü bulursan bakımları aksatmazsan temiz bakarsan motoruna bişey olmaz. Bu tip arabalarda bakım çok önemlidir gerçekten.

erkin006
20-11-2011, 09:58
imkan varsa tabiki bmw...

ogunozcan
20-11-2011, 09:59
ben s2k derdım zevk ama sadece daha tarz bı arac bence cabrıo olmasıda da + ya

dragon07
20-11-2011, 10:10
bmw alda mert yedek parça vs çok para 320 gibi degil :) m3 sonuçta iyi para

s2000 al temizinden bi müddet bin satınca güzel 320d cabrio alırsın.bide hondadan anlıyosun sonuçta yabancı degilsin.

m3 ile s2000 kıyaslanmaz bana görede :)

searock///
20-11-2011, 10:10
Type R S2000 yanında araba olmuş vay bee. Sürüş dinamiği olsun yol tutuş olsun Type R S2000 in yanına yaklaşamaz. S2000 evet çok rahat değildir içi dardır cart curt ama o direksiyona oturdun mu başka bir dünyadır. M3 S2000 e göre çok daha konforludur kalitelidir daha hızlıdır ama S2K kadar agresif değildir. Doğru düzgününü bulursan bakımları aksatmazsan temiz bakarsan motoruna bişey olmaz. Bu tip arabalarda bakım çok önemlidir gerçekten.

soyledıgınız bırcok sey dogru ama agresiflik konusuna katılmıyorum :) tork fakırı bır aracta nasıl bır agresıflık olabılır :) s2k 286 lık m3 kadar bıle agresıf degıl bence :) kesınlıkle fanatıklık yapmıyorum :)

cheers
20-11-2011, 10:16
Mert bence direk 320d cabrio al.

Maxiboost
20-11-2011, 10:34

Nurburgring pistinde 8:39 yapmis s2k m3 te 8:22 yapmis. M departmani, acik ara duzluk performansina ragman s2k guzel sure cikartmis bence... İc mekan plastik kalitesi vs derseniz birakinda fark etsin araclarin fiyatlari ortada.. Duzgun bjr s2000 dende asiri bir ses gelmez en azindan ben denk gelmedim..

Ben s2k dan yana tercihimi kullanirdim. Gunluk kullanacagin icin km yapacaksin. Yakit avantaji, yedek parca ve bakim maliyetleri ve aftermarket parca rahatligi yuzunden s2k en guzel secenek bence. Filtre egsozdan sonra yol tutusa kasip cok zevkli bir arac yapabilirsin.

Eyup Duygun
20-11-2011, 10:42
Fiyat konusunda s2k önde o gercek ama Antalya'da trafik nasıldır bilmiyorum,S2k ile İstanbul gibi bir yerde her gün sürmek bence tamamen intihar olur.

İçi fazla dar köprü trafiginde vs kaldıgınız an yandıgınız an (: (:

Bana göre yakıt,parca fiyatı konuları dısında s2k,m3 cabrioya rakip olamaz.(Gündelik sürüs icin)

Performansda zaten s2k bir cok setup örnegi var,after market parcası cok fazla kafanda ne fantezi varsa uygulayabilirsin (:(:

Şahsi fikrim ise full opsiyonlu,smg bir m3 olur.

oguzhan999
20-11-2011, 10:45
kesinlikle m3

dragon07
20-11-2011, 10:46
pistten bahsediyor millet typer s2000leri pistlerde deliyor ozaman git typer al :D

Maxiboost
20-11-2011, 10:55
pistten bahsediyor millet typer s2000leri pistlerde deliyor ozaman git typer al :D

Tayyar 8:47 yapmis dedigim pistte :D bahsettigim pistte firmalar yola arac hazirliyor. Yol sartlarina en yakin pist cunku

Kadyr
20-11-2011, 11:04
m3 madem bulmak skıntı demişsin temiz olarak. peki ci olmazmı:)

searock///
20-11-2011, 11:04
Nürburgring fastest lap times | Petrol Smell (http://petrolsmell.com/2010/04/20/nurburgring-fastest-lap-times/)

searock///
20-11-2011, 11:05
m3 madem bulmak skıntı demişsin temiz olarak. peki ci olmazmı:)

parayı veren dudugu calar .. temızı var m3 lerın yok oyle bırsey :)

EM-RE
20-11-2011, 11:11
parayı veren dudugu calar .. temızı var m3 lerın yok oyle bırsey :)

Aynen nasıl temiz s2000 80.000 lira
Aynı sekilde m3 te fazla para iyi araba...

ahmetbaha-drs
20-11-2011, 11:15
Günlük kullanıma şahsen S2K tercih ederdim yakıt,parça,bakım açısından ama şu da bir gerçek ki E46'nın rahatlığı onda yok..Hayırlısı olsun.

devil_berk22
20-11-2011, 11:45
E46 M3 Cabrio +1

dachosen
20-11-2011, 12:04
Her S2000 dediğinizde marka fanatikliği olarak görüyorum. Aynı seviyede değiller.

M3 alıp arabaya hiç ellemeden rahat rahat binersin.

Ha 4-5 sene binicem diyosun Allah korusun kazasız belasız kullanırsan belki 5 sene sonra boyasız s2000 fiyatı 200 milyar falan olur :) Ozamanda m6 cabrioyla falan karşılaştırılır :D

YEY®
20-11-2011, 12:15
S2000 soyle bir araba , al irzina gec gazla yanla hatta patla cikaracagi masraf bir baski balata bir lastik takimidir.Zaten gayet mekanik teknolojiden elektronikten uzak oldugu icin bozulacak bir aksamida yok.Motoru yuruyeni tas gibi.Bir teybi var bozulacak o da cogunda bozuk cd okumuyor :)

M3 le ayni attraksiyona girersen smg debriyaj balatasi ilk once senin irzina gecer,sonra 2000 euroluk m power fren disklerini balatalarini yenilersin,smg arizalari desen bitmek bilmez.En ufak aksami 1000 eurodan acar dunyanin 4 yaninda parcasini ararsin..Vanoslar ne durumda Allah kerim. Yag pompasi zaten bebek muamelesi gormek zorunda aksi takdirde ***** erken kmlerde motor yapmalar vs basliyor.

He yalniz motorundan eminsen(iyi bir yerde yapildiysa veya sandik atildiysa) ve sanzimanda manuelse m3 ten cokta korkmaya gerek yok.Yakiti falan s2000 den aman aman fazla degil.Uzun yolda 8 litrelere cok rahat iniyor.Seyahtlarde 19 janta ragmen rahat.Sonuc olarak m3 donanimi olsun prestiji olsun baskadir.S2000 ise poor guys ferraridir :) Ama sorun sikinti istemem yagini suyunu koyarim konforunda cani cehenneme dersen senin araban s2000dir...

Yalniz s2000 almadan once bi yarim saat trafikte vakit gecirmeni tavsiye ediyorum :D Ben buhran geciyordum acikcasi dur kalk yaparken.heyheyler geldi actim ustunu buz gibi havada ahuahah

Shadow_Dancer
20-11-2011, 12:18
olaya çok degişik bi açıdan bakıcam :) boy kilo ne alemde? Ben s2000'de tente kapalıyken 15 dakikada klostrofobiye yakalanıyodum :D kaldı ki sürekli kapalı ortamda çalışıyorum.. m3'de daha dogrusu e46 kasada böyle bi sorun yok.. BEnim boyum 190 küsür..

YH199
20-11-2011, 12:53
Serkan miydi senin adin gel bi otur yanima bi tur atalimda yol tutan s2k gor ne kadar ekmek o kadar kofte muhabbeti var bilmem bilirmisin :)

Mert kardesim konfor icin bence daha erken 30 umdan sonra konfora bakarim ben bence sende oyle yap s2k al tadini cikar :) bize ana parasi onemli degil pahali olsada aliriz ama m3e binmek biraz daha pahali bence s2k ya gore ben bunuda goz onune alarak s2k aldim bundam sonra benimde amacim m3 ama s2k kesinlikle tadina bakilmasi gereken bir araba :) ve artik e46 modasi bence bu sene gecer :) bu sahsi fikrim.

he serkandı benim adım.seninki neydi.sana göre süt bana göre çikolata.fikrime müdehalemi ediceksin :) s2k e46 m3 yanında çöptür bence.bukadar. :)insanları hondadanr nefret ettiriosunz :) şu hondacılar nezaman dünyanın en iyi arabasının honda olmadığına inanıcaklar. yok nünberg de bilmem kaç sn yapmış :D pistte dolaşılıyo dimi s2k larla.

typer malzeme kalitesi agresiflik kalite hissi olarak s2kdan çok üstün.s2k typer kadar agresif ve duyarlı bi motora sahip değil.benim için s2k sadece binmek istediğim bi araç.yanına oturucakmışımda bilmem ne :)

biriside yazmışki typer s2k nın yanında arabamı diye :D he babam he he ;)

Ludacris
20-11-2011, 13:18
bu forumdaki sonucu dikkate alma bence,
azina kadar hande fani var burda.
bende marka fan'iyim;
Almanlarin dunya uzerinde urettigi kotu herhangibisey gormedim duymadim bilmiyorum

bide dikkatimi ceken bisey var erkeklerin cok ilgisi var ciyik veya sekibon model araclara hana Allah muafaza art niyeti olan vardir:
filmin adi pasif matkap makita :D

ygtkrmdnz
20-11-2011, 13:28
Tabiki m3 :) sadece tarzi icin s2000 i begenmek sacma oluyor bazen

Cem.B
20-11-2011, 13:42
Ben mini GP-s2k konusu acmistimda bu biraz agir olmus

Ama bazi arkadaslar ztn ufaktan dokundurmus ben
Direk soyleyim bari paran varsa ztn m3 binersin ama diosanki su bozulurmu bu bozulurmu aklinin kosesinden bile geciosa s2k al

Yoksa 2 arabanin uzaktan yakindan alakasi varmi bnce yok

Maxiboost
20-11-2011, 13:50
he serkandı benim adım.seninki neydi.sana göre süt bana göre çikolata.fikrime müdehalemi ediceksin :) s2k e46 m3 yanında çöptür bence.bukadar. :)insanları hondadanr nefret ettiriosunz :) şu hondacılar nezaman dünyanın en iyi arabasının honda olmadığına inanıcaklar. yok nünberg de bilmem kaç sn yapmış :D pistte dolaşılıyo dimi s2k larla.

typer malzeme kalitesi agresiflik kalite hissi olarak s2kdan çok üstün.s2k typer kadar agresif ve duyarlı bi motora sahip değil.benim için s2k sadece binmek istediğim bi araç.yanına oturucakmışımda bilmem ne :)

biriside yazmışki typer s2k nın yanında arabamı diye :D he babam he he ;)

yol tutmaz etmez kıyaslanamaz bile demişsin ama o kadarda fark etmiyormuş dimi? o pistle ilgili bilgin olmadığından böyle konuşman normal :) senin büyülendiğin m3 o pistte geliştiriliyor ahah :D yol şartlarına en yakın pist olduğu için o örneği verdim sonuçta somut örnek verebileceğin tek konu pist süresidir.

sen bence bi mail at m departmanına, laa bırakın pisti biz yolda kullanıyoz bunu de, pistte iyi süre yapması önemli değil yolda tutunsun de. Yoksa o pistte geliştirmeye devam edecekler :D

Spy Shots: BMW M3 laps the Nurburgring - Top Speed (http://www.topspeed.com/cars/car-news/spy-shots-bmw-m3-laps-the-nurburgring-ar118452.html)

bu forumdaki sonucu dikkate alma bence,
azina kadar hande fani var burda.
bende marka fan'iyim;
Almanlarin dunya uzerinde urettigi kotu herhangibisey gormedim duymadim bilmiyorum

bide dikkatimi ceken bisey var erkeklerin cok ilgisi var ciyik veya sekibon model araclara hana Allah muafaza art niyeti olan vardir:
filmin adi pasif matkap makita :D

sende anket sonucuna bi bakta seninle beraber bu forum hondacı diyenlere kapak olsun :)

ALPER-VNS
20-11-2011, 13:56
m3 kullandım s2000 kullanmadım.. kullanım olarak inanılmaz keyifli, kasa olarak artık benim gibi bmw fanatiğine bile eski gelmeye başlayan bi kasası var e46nın.. her ne kadar eski olsa da, 40.000tl lik 318cabriodan ayırabilen insan sayısı az olsa da, çamurlukların genişliği vs öyle sinirli bakan bi araba da yok bence hala.. arbanın fotoğrafına bakınca sesini duyuyorum yemin ederim..

kendim alsam hangisini alırdım a gelirsek düzgün m3 cabrio düzgün s2000 den daha pahalı olucaktır diye tahmin ediyorum.. kullanım maliyetlerini de hesaplarsak çok sevmeme rağmen ben olsam m3 almazdım.. s2000 daha az korkutucu geliyo sahip olmayı düşündüğümde..

YH199
20-11-2011, 14:01
sen ne diosun maxibust ?

pistten anlamıyomuşum falan fıstık :)

ben büyüleniyomuşum m3 den .ben büyüleniymuyum dedim.s2k dan çok iyi dedim :) bana pist süreleri yazman saçma sapan.konu ne pist süresimi :D adam yazmışki gündelik kullanıcam komplike bi araç lazım bana.s2k komplike bi araçmı :D

s2k ülkemiz yol şartlarında m3 kadar dengeli bir araçmı ? yol tutuşu m3 kadar iyi mi.

ben s2k bilmiyomuyum :) ya güldürme üstüne birader.piste neden bukadar takıldın.ozaman arial atom alalım hepimiz :D :D shashahsa yada cathram mıdır ne dir ondan :D baba pistte çok iyi ya :D

YH199
20-11-2011, 14:05
Nurburgring pistinde 8:39 yapmis s2k m3 te 8:22 yapmis

bi önceki msj dada demişsinki fazla farkmyokmuş dimi :D :D

hiç tartışmam bile seninle :D fark yok tabi 18 saniye fark hiç bişe :D

YEY®
20-11-2011, 14:07
Bizim memlekette yol tutusu gazlayarak makasa girmek olarak algilandigi icin s2000 nin yol tutusu kotu olarak algilanabilir. Ama pist kosullarinda s2000 ve pist tecrubesi olan birisi s2000 nin ne kadar iyi yol tuttugunu pist makinasi oldugunu ispatlayacaktir.

He pratikte evet gazlayarak sokaklarda gezemezsin mutlaka game over olur.M3 o kadar dengesiz bi arac degil.Zaten agirligi belli aktarmasi vs belli.

Bu arada o kadar uzun duzlukleri olan pistte 17 saniye 100 hp fazlasi olan m3 icin aman aman bir rakam degil.Ama sonucta m3 te bir e 46 olarak algilanmamali. S2000 kadar pure mekanik makina olmasada sase ve suspansiyon ayarlari tamame m muhendisleri tarafindan hazirlanmis bambaska bir arac.

YH199
20-11-2011, 14:11
Bizim memlekette yol tutusu gazlayarak makasa girmek olarak algilandigi icin s2000 nin yol tutusu kotu olarak algilanabilir. Ama pist kosullarinda s2000 ve pist tecrubesi olan birisi s2000 nin ne kadar iyi yol tuttugunu pist makinasi oldugunu ispatlayacaktir.

He pratikte evet gazlayarak sokaklarda gezemezsin mutlaka game over olur.M3 o kadar dengesiz bi arac degil.Zaten agirligi belli aktarmasi vs belli.

kesinlikle pistte kötü araç değil s2k aynen katılıyorum.

şunlarda var.s2k arkadan kopmaya başlayınca m3 e oranla daha dengesiz.ben m3 ün her şekline haline bindim

manuel coupe
smg
ve m3 csl

s2k da bindim.hatta 2 günlük sahibide oldum :) ilgisiz alakasız 2 araba.ben hastayısım s2k nın yuarıdada belirttim bende arıyorum alıcam.ama allah adamı kör eder ya :D s2k nere caabrio e46 m3 nere.birisi arabadır diosun diğeri keyifli alet.tabi burda lafım sana değil sadece 1 cümlene katıldığıımı belirtmek için alıntı yaptım kardeşim.

YH199
20-11-2011, 14:26
neyse sen destan yazıyosun sanırım ben çıkıyorum girince değerli yorumlarını okurum maxi..hayırlı pazarlar.

kelalper
20-11-2011, 14:27
Yaw şu EP3 Tayyarcılar ayrı fanatikler gerçekten. Tayyarı da gören Bentley falan sanıcak. Tamam S2000 den geniş o kabul ama malzeme kalitesi derken koltuklar kıyas kabul etmez S2000 koltukları çok daha kalitelidir. İşçilik kalitesi desen S2000 de kullanılan malzeme kalitesi ve detay işçilik daha yüksektir. Tayyarda çıktığında teyp yoktu onun dışında donanım olarak ikiside aynı araba. Tayyarın nesi daha iyi S2000den onu anlamadım. S2000 özel üretim concept arabasıdır. Type R concept olarak hiçbir zaman çıkarılmadı. Normal civic üzerin attılar K20yi amortisörler değişti lastikler frenler değişti oldu tayyar. S2000 her zaman S2000 di.

ugurbora
20-11-2011, 14:29
olaya çok degişik bi açıdan bakıcam :) boy kilo ne alemde? Ben s2000'de tente kapalıyken 15 dakikada klostrofobiye yakalanıyodum :D kaldı ki sürekli kapalı ortamda çalışıyorum.. m3'de daha dogrusu e46 kasada böyle bi sorun yok.. BEnim boyum 190 küsür..

En doğru yorumu bu arkadas yapmış aracı alacak olan cocuk bildigin dev gibi adam en az 1.90 boy min 90 kilo var s2k nin icinde kısın napicaksin sen ?
Abim hergun mekanlardasin prestij istiyorsan paranda varsa m3 e binersin temizinide bulursun parasida ona gore olur aynen s2k gibi.

kelalper
20-11-2011, 14:30
soyledıgınız bırcok sey dogru ama agresiflik konusuna katılmıyorum :) tork fakırı bır aracta nasıl bır agresıflık olabılır :) s2k 286 lık m3 kadar bıle agresıf degıl bence :) kesınlıkle fanatıklık yapmıyorum :)

286lık lar zaten 321 den daha agresif devirlenmeyi daha çok seviyor o kesin ama S2000 ses ve devir olarak bence daha agresif. Agresiflikten kastım hız değil yanlış anlaşılmasın çıkardığı ses ve devir çevirme hissinden bahsediyorum.

Maxiboost
20-11-2011, 14:31

Bu arada o kadar uzun duzlukleri olan pistte 17 saniye 100 hp fazlasi olan m3 icin aman aman bir rakam degil.Ama sonucta m3 te bir e 46 olarak algilanmamali. S2000 kadar pure mekanik makina olmasada sase ve suspansiyon ayarlari tamame m muhendisleri tarafindan hazirlanmis bambaska bir arac.

ben dedim o pistten anlamadığını hala diretiyosun :) kontrol ile yol tutuşu bile ayıramıyorsun ki. M3 ün kontrolü çok daha rahattır ayrı konu ama yol tutmuyor demek değildir. M3 ile s2000 in fren sistemi, hızlanmada ve top speed te s2000 e göre olan boy boy farkına rağmen o fark oluyor. ki 8 dk gazladığın bir pist. S2000 e göre bir çok avantajı olduğu için pist uzadıkça farkta büyüyor doğal olarak. 2dk içinde dönülen bir pistte 10sn farketmez yani :)

m3 ten büyülenmedim falan deme :D o kadar büyülenmişsin ki s2000 e çöp diyorsun. Demek ki M3 senin isteklerine daha iyi cevap veriyor ama bu s2000 çöp anlamına gelmez.

komplike bu arada karmaşık demek türkçede sanmıyorum ki konu sahibi karmaşık bir araç istesin :D

kelalper
20-11-2011, 14:35
Maxi bırak hayatında acaba 22km lik pist görmüşmü arkadaş acaba. Nurburgring nedir biliyor mu. Fabrikalar o pistte rekor kırmak için birbirleriyle yarışıyorlar.

RADEON
20-11-2011, 14:50
Bence seçimi iyi yap ayrı dünyalar çünkü

http://carphotos.cardomain.com/ride_images/3/2490/2901/31223950017_large.jpg

http://www.spannerhead.com/wp-content/uploads/2011/10/Honda_S2000_Interior.jpg

her iki araçta bence çok güzel sk2 ıda severim ama burda m3 doğru tercih bence :cool:

YH199
20-11-2011, 14:51
ben dedim o pistten anlamadığını hala diretiyosun :) kontrol ile yol tutuşu bile ayıramıyorsun ki. M3 ün kontrolü çok daha rahattır ayrı konu ama yol tutmuyor demek değildir. M3 ile s2000 in fren sistemi, hızlanmada ve top speed te s2000 e göre olan boy boy farkına rağmen o fark oluyor. ki 8 dk gazladığın bir pist. S2000 e göre bir çok avantajı olduğu için pist uzadıkça farkta büyüyor doğal olarak. 2dk içinde dönülen bir pistte 10sn farketmez yani :)

m3 ten büyülenmedim falan deme :D o kadar büyülenmişsin ki s2000 e çöp diyorsun. Demek ki M3 senin isteklerine daha iyi cevap veriyor ama bu s2000 çöp anlamına gelmez.

komplike bu arada karmaşık demek türkçede sanmıyorum ki konu sahibi karmaşık bir araç istesin :D

ben ne diyorum :D m3 s2000 den daha iyi yol tutuan daha hzlı daha komforlu daha kaliteli vs vs vs hor konuda daha iyi bir araç.bakım olarak malzeme fiyatı olarak pahalıdır eet.

sen neden bukadar saplandın yol tutuşuna :D araba demek iyi yol tutan yada tutmayan olarak mı ele alınıyor kanınca :D

ben m3 ten büyülenmişim :D benim yerime de karar verebiliyorsun :D hyr dememe rağmen yok yomöyle diyorsun :D evliya falanmısın :D şeyh hazretleri.

bana göre s2k m3 cabrionun yanında çöp :D sana noluyo :D neden bukadar rahatsız oluyosun :D kendi kanaatim bu. cezası neyse çekmeye hazırım şeyhim.

YH199
20-11-2011, 14:53
Maxi bırak hayatında acaba 22km lik pist görmüşmü arkadaş acaba. Nurburgring nedir biliyor mu. Fabrikalar o pistte rekor kırmak için birbirleriyle yarışıyorlar.

yok görmedim gördüğüm tek pist körfez pisti.

sen çok yarıştın sanırım o 22 km lik pistte :D

nürburingring senden sorulur baksana yazına.

komik olma.yaşına bak kurduğun cümleye bak 2 ye böl tam bir tezat :D

olayı piste çekmeyin asıl konuya gelin.m3 cabrio s2k dan her şarta üstün bir araçtır.

pist manyağıysanız atom alın cathram alın :D

hepsi şumayer kesildi arkadaş :D

M3CSL
20-11-2011, 14:54
vay arkadas sitede son aylarda ctr fanatikligi bitti s2k fanligi aldi yurudu. bir arabayada objektif bakalim arkadas m3 cabrio ile tamam oldu,:)yakinda m6 ilede kiyaslanir olaylara kendi penceresinden bakilirsa daha sorunsuz daha az yakiyo denir:D:D

tamamen farkli araclar her bakimdan m3 cok ustun nokta. yol tutusu denmis gecen bi konuda 5ten sonra s2kda tirsilio diye. m3te cay icersin o hizda:D:D

hakotech
20-11-2011, 14:57
2009 10 bın kmde s2k'da kullandım(arkadasımın),türkiyenin en temiz m3 cabrio'sunuda kullandım..ikisinide sevemedim ama aralarından birini sececeksemde bu kesinlikle m3 olur..

YH199
20-11-2011, 15:00
Yaw şu EP3 Tayyarcılar ayrı fanatikler gerçekten. Tayyarı da gören Bentley falan sanıcak. Tamam S2000 den geniş o kabul ama malzeme kalitesi derken koltuklar kıyas kabul etmez S2000 koltukları çok daha kalitelidir. İşçilik kalitesi desen S2000 de kullanılan malzeme kalitesi ve detay işçilik daha yüksektir. Tayyarda çıktığında teyp yoktu onun dışında donanım olarak ikiside aynı araba. Tayyarın nesi daha iyi S2000den onu anlamadım. S2000 özel üretim concept arabasıdır. Type R concept olarak hiçbir zaman çıkarılmadı. Normal civic üzerin attılar K20yi amortisörler değişti lastikler frenler değişti oldu tayyar. S2000 her zaman S2000 di.
Techturkey.com Post 38

şimi gel senle tartışalım bunu yok öyle bol keseden zıbratovski. ;)

s2k nın koltuklarını sizmi imal ettiniz senmi ürettin ok damgası vurdun ? nerden biliosun typer koltuğundan kalitelidir diye.ölçütün nedir açıkla ibret alalım.s2k nın içini sen mi tasarladın işçiliğini senmi bitirdin daha kaliteli dyorsun.ikisininde bi torpidosunu konsolunu incele bakalım hangisi daha mukavemetli ;)

önceki msj larındada yazmışsınki daha agresif s2k bişiler demişsin :D

sen buna inanıomusun agresfilik nedir arkadaş.motorla alakalı hususlardır.daha derine inersen bunu şase nin motora uyumu şanzuman karakteri vs vs gibi şeyler tamamlarki hemen hemen herkesin ilk anladığı şey motordur.

sen f20 nin k20 den dahamı canlı agresif olduğunu iddia ediyorsun.

ya boşversene kardeşim ya.bak ne hale geldi konu.çocuk açmış s2k mı m3 mü diye gelip neler okicak kardeşimiz.

bence s2k m3 en çok aşağı bir araba her açıdan.kimin zoruna gidiyosa gitsin :) bunu bir honda sempatizanıolarak yazıyorum hemde.

emre_
20-11-2011, 15:03
Kiyas cok yapiliyo ama gonforun onemi yoksa s2k derim sebebi fazlasiyla dikkat cekisi sesi ve keyifi gercekten baska ama konfor isteniyorsa m3 cok cok daha konforlu ve rahat en azindan 4 kisi biner ben olsam hic dusunmeden s2k alirdim nedenmi bi kere 1.80 boy 65 kg m3 e ufak kalirim s2 ye tam sigarim :D

YH199
20-11-2011, 15:09
S2000 özel üretim concept arabasıdır. Type R concept olarak hiçbir zaman çıkarılmadı. Normal civic üzerin attılar K20yi amortisörler değişti lastikler frenler değişti oldu tayyar. S2000 her zaman S2000 di.
Techturkey.com Post 38

bide böyle bişe yazmışsın :D

çok basit bir örnek vermişsin bende aynı basitlikte cvp veriym.

bak s2k da kırmızı h logosu yok ama typerda var :D :D sahsahsa demekki daha agresif :D :D

çap strok meselesi bu cevap :D

YH199
20-11-2011, 15:10
kim ne alırsa alsın :D sahshahsahsa ben ikisinide alıcam.muck.ama m3 daha iyi :D

cembozbey
20-11-2011, 15:20
aynı klasmanın aracı deil kıyaslanmamalı

M3CSL
20-11-2011, 15:26
Aynen farkli klasman
m3 un rakibi clk 55 amg carera cabrio filan, ondan dolayi pahali ve ustun olmasi normal, bakimlarinin vs yuksek olmasida normal..

cabriolet
20-11-2011, 15:30
bence m3 ama cabrio değil coupe olsun :)

yearone
20-11-2011, 15:42
Anı katagoride değiller zaten yaş 22 olunca direk S2000 derim. M3 alınırsa bu yaşta çıta yükselir :) Zaten çogu S2000 kullanıcısı, bunu satayım M3 cabrio alacağım der :D

seko
20-11-2011, 15:46
e46 m3 cabrio alabiliyorsan dusunme al o kadar paran varsa, m3 alamadın tt al yok hic birini alamadın en son s2000 al derim ..

ocean0636
20-11-2011, 15:47
Vay anam vay neler olmus burda :D
Oncelikle yorum yapan herkese tekrardan cok tesekkur ederim.
Butun yorumlari tek tek okudum. S2000 cok guzel arac sorunsuz vs ama anladigim o ki sanirim benim arabam m3 olmali. Boy 189 95kg. S2000 e bindim hani sigmasina sigdim ama tam limitlerde diyebiliriz ustu kapaliyken biraz yol yaptiktan sonra cok sikmaya basliyor ama ustu acikken gayet guzel sorun yok fakat kisin napicaz :). M3 cabrio yada coupe yede bindim, cabrio tam bana hitap ediyor prestij konfor vs mukemmel en guzeli de bizim n/a hondalardan alisik olmadigim bir sekilde tork kendini ciddi belli ediyor gercekten cok keyifli. Her konuda cok guzel tartismasiz ama kotu bir sey var ki bindigim 2 m3 unde sorunlari vardi birisi beyinden ariza veriyordu araba gitmiyordu resmen, kontak acip kapatinca duzeliyordu otekinin difransiyelinden sanirim yanlarken asiri gicik edici lakir lukur sesler geliyordu. Temiz bi m3 alip bakimlarini aksatmadigim surece sorun olmayacagi yazmis bir arkadas ins oyle olur cunku O konuda cok titizim ornegin type-r in 2500km de bir bakimlarini yaptiriyordum. 2010 civicmizin bile 5000km de bir bakimlarini duzenli yaptiriyorum. M3 tede ayni sekilde olur.
Benim aklimda s2000 den baska arac yoktu aslinda ama valide aklima soktu. 70-80 lira para vereceksin bari biraz daha ekleyip bmw alalim dedi. Benimde aklima direk m3 geldi. Oteki bir yandan da polis vs m3 de cok daha rahat olacaktir bu zamana kadar yedigim cezalarin haddi hesabi yok :)
Pist sureleri cok onemli degil cunku alacagim aracla rolling falan yapmayi bile dusunmuyorum. Keyfi gazlamalar disinda her dakika makas atip viraj kasacak halimde yok :)
Bu arada cok merak ediyorum bu smg sanzumanlarin istisnasiz hepsi mi problem yaratiyor ? Cabrio araclarin cogu smg sanzuman, motoru duzgun smg m3 aldik diyelim bunun hic bir kacari yokmu illaki smg sorun mu cikartacak ? İnternette de biraz arastirdim genel kani smg nin cok sorun cikarttigi yonunde..

yearone
20-11-2011, 15:48
Bu arada S2000 tozlu yolda gaza oturunca arkayı sallar, bu mu yol tutmuyor oluyor ?

ibooo
20-11-2011, 15:52
Alamazsın satamassın pazarda işin ne ;)

Oz`
20-11-2011, 15:56
Typer arabadir ama civic bazli civic in bir modeldir

S2000 ise ayri bir sasedir typerla mukayese edilmez

Kaliteye gelince baslica ozelligu sasesidir,
rollcage ve rollcage takilmamasi arasinda cok az esneme farki bile cok az...
Kalite olayinda kadrani direksiyonu. Koltuklari renk secenekli halisi iz genisligi olarrak aero dinamik olarak cokbasarilidir civic k20 cok guzel makinadir ama f20 altta kalir denemez :)

kelalper
20-11-2011, 16:22
yok görmedim gördüğüm tek pist körfez pisti.

sen çok yarıştın sanırım o 22 km lik pistte :D

nürburingring senden sorulur baksana yazına.

komik olma.yaşına bak kurduğun cümleye bak 2 ye böl tam bir tezat :D

olayı piste çekmeyin asıl konuya gelin.m3 cabrio s2k dan her şarta üstün bir araçtır.

pist manyağıysanız atom alın cathram alın :D

hepsi şumayer kesildi arkadaş :D
Bende nurburgring e çıkmadım ama nokta nokta her köşesini ezbere bilirim kafamdan da gözlerim kapalı dönerim o pisti.
Ben S2000 M3 den iyidir demiyorum. Senin Type R S2000 den iyidir lafına takıldım. Yazdıklarımı okusan benim zaten taa başında M3 dediğini göreceksin.

Haa pist tecrübesi dersen İstanbul parka çıktım 4 kere 2 kez F430 bir kerede R8 V10 ile bir kezde Alfa GT ile.

grkm
20-11-2011, 16:45
S2000 soyle bir araba , al irzina gec gazla yanla hatta patla cikaracagi masraf bir baski balata bir lastik takimidir.Zaten gayet mekanik teknolojiden elektronikten uzak oldugu icin bozulacak bir aksamida yok.Motoru yuruyeni tas gibi.Bir teybi var bozulacak o da cogunda bozuk cd okumuyor :)

M3 le ayni attraksiyona girersen smg debriyaj balatasi ilk once senin irzina gecer,sonra 2000 euroluk m power fren disklerini balatalarini yenilersin,smg arizalari desen bitmek bilmez.En ufak aksami 1000 eurodan acar dunyanin 4 yaninda parcasini ararsin..Vanoslar ne durumda Allah kerim. Yag pompasi zaten bebek muamelesi gormek zorunda aksi takdirde ***** erken kmlerde motor yapmalar vs basliyor.

He yalniz motorundan eminsen(iyi bir yerde yapildiysa veya sandik atildiysa) ve sanzimanda manuelse m3 ten cokta korkmaya gerek yok.Yakiti falan s2000 den aman aman fazla degil.Uzun yolda 8 litrelere cok rahat iniyor.Seyahtlarde 19 janta ragmen rahat.Sonuc olarak m3 donanimi olsun prestiji olsun baskadir.S2000 ise poor guys ferraridir :) Ama sorun sikinti istemem yagini suyunu koyarim konforunda cani cehenneme dersen senin araban s2000dir...

Yalniz s2000 almadan once bi yarim saat trafikte vakit gecirmeni tavsiye ediyorum :D Ben buhran geciyordum acikcasi dur kalk yaparken.heyheyler geldi actim ustunu buz gibi havada ahuahah

bro tamam o kadar para veriyorsun da 300le giderken sigara yak sağa sola bak geniş geniş gidiyorsun :) sikibin öyle mi yaşayanlar anlatsın haha ..

herşeyin bir etiketi var .. M3 etiketini sonuna kadar hak ediyor . Gerisi pilotaja bakar ;)

Maxiboost
20-11-2011, 17:16
ben ne diyorum :D m3 s2000 den daha iyi yol tutuan daha hzlı daha komforlu daha kaliteli vs vs vs hor konuda daha iyi bir araç.bakım olarak malzeme fiyatı olarak pahalıdır eet.

sen neden bukadar saplandın yol tutuşuna :D araba demek iyi yol tutan yada tutmayan olarak mı ele alınıyor kanınca :D

ben m3 ten büyülenmişim :D benim yerime de karar verebiliyorsun :D hyr dememe rağmen yok yomöyle diyorsun :D evliya falanmısın :D şeyh hazretleri.

bana göre s2k m3 cabrionun yanında çöp :D sana noluyo :D neden bukadar rahatsız oluyosun :D kendi kanaatim bu. cezası neyse çekmeye hazırım şeyhim.

Ya ben s2k daha ustun mu dedim her yonuyle? Sadece yigidi oldur hakkini yeme diyorum. Fark olmamasi imkansiz zaten. Sadece senin sandigin kadar kotu olmadigini soyluyorum. Yol tutusu ornek verdim sadece takildigim konu o zaten. M3 e her binen rahat kullanir s2k da durum boyle degil.

HaKo
20-11-2011, 18:07
amaç günlük baş ağrıtmayan kullanım ve prestijse bence iki araçta seçilmemeli.

Ludacris
20-11-2011, 18:54
sende anket sonucuna bi bakta seninle beraber bu forum hondacı diyenlere kapak olsun :)

izin verde fark olsun :rolleyes:

Maxiboost
20-11-2011, 18:57
izin verde fark olsun :rolleyes:

ahahahah :D hondacılar nerdeeE? handeciler ya da varmış ya bi sürü ankete bakma sen demişsin ya ahah

Ludacris
20-11-2011, 19:13
ahahahah :D hondacılar nerdeeE? handeciler ya da varmış ya bi sürü ankete bakma sen demişsin ya ahah

tamam bertan sen biliyosun zati, sidik yaristiramam seninle
handeciler burda :)
Bmw ninde handeninde ne ne oldugu belli

Redbull
20-11-2011, 19:25
Typer arabadir ama civic bazli civic in bir modeldir
S2000 ise ayri bir sasedir typerla mukayese edilmez

Kaliteye gelince baslica ozelligu sasesidir,
rollcage ve rollcage takilmamasi arasinda cok az esneme farki bile cok az...
Kalite olayinda kadrani direksiyonu. Koltuklari renk secenekli halisi iz genisligi olarrak aero dinamik olarak cokbasarilidir civic k20 cok guzel makinadir ama f20 altta kalir denemez :)

+2000.......:icon_tup:

seko
20-11-2011, 19:57
Alamazsın satamassın pazarda işin ne ;)

Şirkete bahçivan ve şöfer alacagız bak pazarda mesai yok he kaçırma fırsatı ;)

ibooo
20-11-2011, 20:04
Şirkete bahçivan ve şöfer alacagız bak pazarda mesai yok he kaçırma fırsatı ;)

Sna yazmadım seko alınma hemen :D

seko
20-11-2011, 20:17
Sna yazmadım seko alınma hemen :D

Yok be kardeşim ben sana alınırmıyım :)

unixslax
22-11-2011, 00:51
Bildiginiz uzere eski aracim can type-R pert oldu ve alkolden dolayi kaskodan parasini alamadigim icim bir suredir arabasizim. Çok sukur simdi maddi problemleri hallettik sayilir. Onumuzdeki ay icerisinde yeni bir arac almayi dusunuyorum. Cabrio guclu ve de mekanlarda vs. prestiji yuksek bir arac istiyorum. Aklimda E46 M3 Cabrio ve S2000 var. S2000 yakit vergi vs. yonunden her ne kadar cok mantikli olsada bir yandan da butun masraflarina ragmen m3 sicak geliyor bmw farki sonucta fakat tek korkum motoru; internette sandik motorlu veya sonradan motoru yapilmis bir suru m3 var. Allah korusun hic beklenmedik zamanda m3'un motorunda bir problem olursa eger; hondadaki gibi bmw ye motor yaptirmak bana hic sicak gelmiyor fakat ***** sandik motorun fiyati da bi araba parasi :)
Bu defa alacagim araca 4-5 yil binmeyi dusunuyorum. S2000 olursa muhtemelen 2009 model dusuk km'li olacak m3 olursa da ***** en yenisi 2003-2004 model bildiginiz uzere km'leri de bayaa bi fazla.
Ufak bir not duseyim alacagim araca yaz/kış gunluk binecegim ve artik sanayide vs. arabayla ugrasak hic vaktim yok jant yay egzoz vs gibi ufak capli degisiklikler haricinde sadece benzin koyup binmek istiyorum.

Butun bunlari goz onunde bulundurursak sizce en mantikli secim hangisi olacaktir ?

Vereceginiz cevaplar icin simdider tesekkur ederim..

MERT

s2000 almazdım bn olsam m3 alırdım farkım olurdu nereye baksam bi s2000 varsa etrafında en az 4 5 s2000 daha var ama bir m3 görürsem onun sesinden başka o sesi veren bir alet yakınında göremiyorum m3 e 46 karizması sesi yeterde artar 2 adet s2000 alıcak olsam tek m3 e ayırırım o parayı :D

Blow Me Women E 46 M3 M Power :bravo:

Sahin9108
22-11-2011, 08:27
4-5 yıl ünlük binmeyi düşünüyorum diyorsunuz 1-2 yıldan sonra s2000 in küçük iç hacmi canınızı sıkabilir kesinlikle m3

B.Battal
22-11-2011, 09:01
Tabi ki bir seçim yapmak gerekirse iki araç arasında ben de m3'ü seçerdim ama kıyaslıycam derken s2000'in içine mıçmışınız yahu s2000'de arabamı falan :)

ademsezer
22-11-2011, 09:11
S2000 le yanlamak pes den haha kolay:) bir kez bindim tek gördüğüm iri biri için uygun olmaması:D

XoR
22-11-2011, 09:19
Mert sen s2000'ne sığmazsın üstü kapalıyken. Antalyada 12 ay günlük güneşlik olmadığına göre M3 almak daha mantıklı. Civic'de olduğuna göre bakkala M3'le gitmeni gerektiren bir durum yok :)

dragon07
22-11-2011, 09:21
40-45 yaşında bi adam bizim arkadaşa geldi, sende ne araba var dedi,bizimkisi övünerek M3 dedi :D . bmw degil m3 alıyosun erkek evlat gibi :)

Erdem K.
22-11-2011, 10:12
gerek m3'ün iç mekanının bana göre s2000'den daha ferah olması, gerekse kasa dizaynı, motor ve prestij olarak üstünlüğü sebebiyle mümkünse kırmızı carbio m3'ü tercih ederim.

clioGT
22-11-2011, 10:13
ben m3 tercih ederdim

Bulut Y.
22-11-2011, 10:14
kanka stratejik ol biraz s2k alalım güzel bi renk eli ayagı düzgün ekmeği yenmemiş hamuru yogrulmamıs üstüne aftermarket bi kaç parça takar yaz ortası güzel bi rakama satarız. sora patlatırız bi 320d paramız olursa cabrio vs. keyfine bakarsın.

not: satılık s2k carbon hardtop :D

rockford34
22-11-2011, 17:07
klasmanları cok farklı bence kıyaslamak bile sacma ama secim yapacak olsam illaki e46 m3 ;)

basar13
22-11-2011, 17:11
kanka stratejik ol biraz s2k alalım güzel bi renk eli ayagı düzgün ekmeği yenmemiş hamuru yogrulmamıs üstüne aftermarket bi kaç parça takar yaz ortası güzel bi rakama satarız. sora patlatırız bi 320d paramız olursa cabrio vs. keyfine bakarsın.

Selamlar, kaç kilo carbon hardtop ?

!KO
23-11-2011, 00:41
önce s2k alırdım biraz binip m3e gecerdım heralde sureklı bınmek ıcın

ama kafadan bırını alıcam sureklı kullanıcam dıyosan m3 :)

ocean0636
23-11-2011, 06:51
Yorumlar ve mantik cercevesinde dusunursek sanirim m3 almak mantikli olacak, herkesede degerli yorumlari icin cok tesekkur ederim :)

Mert sen s2000'ne sığmazsın üstü kapalıyken. Antalyada 12 ay günlük güneşlik olmadığına göre M3 almak daha mantıklı. Civic'de olduğuna göre bakkala M3'le gitmeni gerektiren bir durum yok :)
Ustu acikken sigiyorum ama kapaliyken biraz problem oluyor, gecen arkadasin arabasinda kisin ustunu acip camlari kaldirip klimayi sicaga actik :D
Simdilik oyle bir durum yok ama onumuzdeki yildan itiraben okul icin izmir e gitme durumum var eger oyle bir sey olursa benzin buyuk sikinti olacak :)

40-45 yaşında bi adam bizim arkadaşa geldi, sende ne araba var dedi,bizimkisi övünerek M3 dedi :D . bmw degil m3 alıyosun erkek evlat gibi :)
Ahahsyhsa pankiii banada bi evlat alalim o zamannn :D :)

Broo aynisini bende dusundum stratejik olalim iyi guzel ama eger bu fikrimi valideye soylersem kibar bi dille s.ktir git ordan pe.evenk; cocuk oyuncagimi bu zirt pirt arabami degistiriyosun der :D ve direk bana sormadan sifir 1.3dizel bi astra alir verir altima.
Motoru sanzumani temiz saseleri kaldirim yuzu gormemis kazasiz harttoplu 100k km alti servis bakimli bi emüç almak en mantiklisi sanirim. :)

ahmetuygur
23-11-2011, 09:41
Bence iki aracında artık mekanlarda geçerliliği yoktur sebebi ise pert olup toplanan araba sayısının fazlalığı çok ayağa düştü dmek istemiyorum ama s2000den alacağın keyifi birtek pro. karting arabasından alırsın onun yerine alacagın hıc bır arkadan ıtıs araba onun zevkını vermez he ne kadar kaliteli dersen kullandığım süre içerisinde yaptıığım tek masraf yağını değişmek ve arka aksını yaptırmak oldu 1 lira masraf cıkarmadı m3 daha elektronik s2000ne göre parcası cok daha pahalı s2000nin motorunda difransiyelinde sanzımanında bir sıkıntı olsa maslakta ki cogu usta avcunun ıcı gıbı bılıyor arabayı sorunsuz yaptırabılırsın ama m3 icin aynı saeyleri düsünmüyorum illa ki m3üde cok iyi yapan usta vardır ama ben daha m3 alıpda masrafsız binip gezdim diyen adam görmedim :) bu araclara verecegin parayı yerınde olsam 530 d alırım :)

Arenimo
23-11-2011, 10:48
M3 alırken zarar satarken daha büyük zarar s2k alırken temizini alın satarken zararı yok altından hızlı yükseliyo araba:D satarkende efsane ilan olarak kalmıyo daha rahat satışı var m3 konforlu tv telefon koltuk ısıtma elektirikli koltuk şu bu evet ama bunlar 10 yaşında bir araç için dezavantaj hep masraf demek size s2k nın bu tarz konforları olmadığından bu tarz masraflarıda olmuyo bağzı arkadaşlar s2k nın yol tutuşu çok kotu üstü açık vti demişlerde alkası yok s2k cidden çok iyi yol tutuan ve size çok keyif veren bir araçtır arka iten bir araç tabikide işi bilmeyen birisi için tehlikedir m3 de tehlikedir fakat bi s2k kadar değiş koltuğuna oturup 9000 i dönup o vitesi attığınızda inanın aklına m3 gelmez gerçekten büyük bir keyf alırsınız s2k ya iyi bakarsanız yağ su fren yani rutin bakımları dışında uğraştırmaz m3 yok smg ünitesi yok elektirikli koltuğu yok işte hede hödö sensörü uğraşırsınız gerçi bu iş şans çok temiz bir m3 alırsınız gerçi olurya ondada olur fakat temiz bir M3 ü 100 tl ltına almanız zor yakıt ve vergi dilimi olarakta yukarılarda fakat bu iş artık bu segmentte keyif işi sizin bütçenize kalmış kimileri M3 ün yanında esmanesi okunmaz demiş s2k için ?? sonuçta aynı segment araçları değiller marka olarak baktığınızda bile birisi honda birisi BMW prestij olarak tabiki BMW M3 üstün biryere gittiniz masaya anahtar koydunuz birisi honda birisi bmw arabayı daha kimse görmeden 1 -0 öndesiniz e ama benimki s2000 e ama honda :D dediğim gibi keyfinize kalmış s2k nın reklamı kötü 18 li yaşlarda el arbası bile kullanmamış ehliyetini alır almaz s2k ya binip kaldırım ve duvar macerları olan genç ve hızlı arkadaşlarımız oldu fakat çok şükür tanıdım en az 10 tane adam çok sorunsuz bindi ve biniyolar s2k da m3 de alınır binilir ama bu sizin ekonominize ve keyifinize kalmış saygılar

kelalper
23-11-2011, 11:31
Olm Aren Çinden de mi giriosun yuuh. Azmine hayran oldum valla. :D

dragon07
23-11-2011, 13:19

heee epatlatırız D:D:D::D

TarikS
23-11-2011, 15:50
Aren güzel yazmış :)

flexamin
23-11-2011, 16:30
2-3 kere s2000 kullandım ( bir tanıdığımın arabasıydı) 1 ay boyunca da 330 ci kullandım m3 kullanmadım ama şöyle söyleyebilirim fordcu olmama rağmen şuan 5.20 ye biniyorum satarsam da yine bmw alırım. 3.30 düz vites in bile bana göre tatminkar gidişi var ve s2000 e göre daha konforlu ve daha güvenli bir araba. açıkcası ben öle hissettim.

Diyadin
23-11-2011, 16:50
3,30 ve Vsasız s2000 kullanmış biri olarak;

Her ne kadar burada sektörü bilen seven adamlar olsada dışarıdaki insanların gözünde BMW her zaman ayrıcalıklıdır. E46 3,16 da alsanız, M3 de alsanız sonuçta BMW prestiji ayrı bir olay bence.

Sosyal ve aktif biriyseniz gece klubü cafe vb cemiyetlerde saygınlık için BMW derim.

Ama kendi adıma konuşacak olursam sorunsuzluk, parça fiyatı, yakıt, sesi, aftermarket parça bolluğu ve birazda marka sevgisi etkenleri yüzünden s2000 tercih ederdim.

senna
23-11-2011, 17:03
m3ün tblerinin sesi vs gerçekten güzel belki yanlı düşünüyor diyebilirsiniz ama bmw farkı var birazda o göz ardı edilemez:)

ama s2000nin sesi yol tutuşu vs kötü değil gerçekten özellikle ses bazen çok iyi olabiliyor tabi birde bakım masrafları var o yönden biraz iyi :)

mody
23-11-2011, 17:12
hadi bende yazıyım :)

4senelik s2000 sahibi olarak, atraksiyon aramıyosan, bineyim keyif ve şekil yapayım, arada gazlarım diyorsan bende m3 derim ki öle de oy kullandım.

ama ben safkan bir araba alıcam, dünya tepe parçası olsun, parçaları ucuz olsun, VSAsı olmasın, onu modlıyım, parça değiştiriyim, atmosferik biniyim, sc yapıyım, turbo yapıyım, ona buna saplıyım, direksiyondayken sadece onu ve yolu düşüniyim, kullanırken zevk alayım, gaza oturunca götü devamlı hareket etsin, mütemadi kontra veriyim, ama gaza düzgün basınca viraj çizgisinden ayrılmasın, trafiktede gazlayabiliyim, rollda yapabiliyim, pistede çıkartabiliyim, arada kızlarda baksın, diyosan ve evdeki 2. veya 3. araba olucaksa o zaman oyun s2000den yana olsun, yoksa uzak dur bence s2000den :)

forumda uzun zamandır yazılır s2000 hakkında garip gurup şeyler ama şöle bişi var:

her z.ki kalkan s2000 kullanamaz, maharet ister, özveri ister s2000, sürücü seçer...

Arenimo
23-11-2011, 17:27
Şafak baskanim kisaca ozetlemis daha soylenicek bisey kalmamis :) s2k cok iyi yol tutan bi araba ama kullanabilene :) ona buna sapliyima koptum:D

kelalper
23-11-2011, 17:35
adalet dağıtır kendileri :D

dragon07
23-11-2011, 17:44
typerla zor başa çıkıoduk çok orjinal bi typerdı.

m3le nasıl başa çıkıcak mrk ediyorum...

yedek parçada s2000 ucuz :)
m3 2 katı daha fazla para fren balataları m3 ün dünya para baskı balata öyle yağ bile birine 4 digerine 6 litre katıyorsun :) vergisi vs...

s2000 400yakarsa m3 500-600yakar :)

bence m3 için erken mert efendi

grkm
23-11-2011, 18:23
s2000 400 fln yakmıyor :) 190tl ye 300-350 km 50 kurustan fazladır sanıyorum ..

34btr1907
23-11-2011, 18:24
m3 s2000in yanında herşeyi ile x2 bi araç güç,bakım,fiyat,zart zurt,banada al deseler seç m3 seçerim ama s2000 sahibi olmadan da ölmem...

honda kendisinden x2 fazla olan bi araç ile kıyasıya insanları birbirine sokmayı başarıyorsa m3 düşünsün.honda da övünsün 2000 motorla nelere kadiriz diye.

dragon07
23-11-2011, 18:45

rakamları örnek olarak verdim ,m3, s2000den havada karada uzunda kısada çok yakar :)

_muhaRRem
23-11-2011, 18:53
100 tl ye karışık 170 km gidio e46 m3

s2000 50 tl ye gazla babam gazla 90 km :)

flexamin
23-11-2011, 19:24
m3 ü bırakında yaksın o hayvani motor ve silindir ve ağırlıkla s2k m3ün hacmine göre küçük bir hacimle 55 krş yakıyorsa mantıklı mı ?

levent
23-11-2011, 19:31
Mert tecrübeliler gerekenleri yazmışlar iki araç hakkında da ama ben olsam S2000'e binmeden M3'e geçmem, bence S2000 al temizinden, 1-2 yıl bin sonrasında E92 M3 e geçersin diyorum :)

ocean0636
23-11-2011, 21:49
Bence iki aracında artık mekanlarda geçerliliği yoktur sebebi ise pert olup toplanan araba sayısının fazlalığı çok ayağa düştü dmek istemiyorum ama s2000den alacağın keyifi birtek pro. karting arabasından alırsın onun yerine alacagın hıc bır arkadan ıtıs araba onun zevkını vermez he ne kadar kaliteli dersen kullandığım süre içerisinde yaptıığım tek masraf yağını değişmek ve arka aksını yaptırmak oldu 1 lira masraf cıkarmadı m3 daha elektronik s2000ne göre parcası cok daha pahalı s2000nin motorunda difransiyelinde sanzımanında bir sıkıntı olsa maslakta ki cogu usta avcunun ıcı gıbı bılıyor arabayı sorunsuz yaptırabılırsın ama m3 icin aynı saeyleri düsünmüyorum illa ki m3üde cok iyi yapan usta vardır ama ben daha m3 alıpda masrafsız binip gezdim diyen adam görmedim :) bu araclara verecegin parayı yerınde olsam 530 d alırım :)
S2000 gercekten binilmesi gereken herseyiyle super bir arac fakat fiyatlarininda artmasiyla birlikte kullanim amacimi da dusununce M3 masraflari haric bana daha bir uygun sanki. Aslinda en guzeli S2000 + E92 320d ama suan icin oyle bir secenegimde bulunmuyor :) Servis bakimli duzgun bir m3 alip servis fiyatlarina ragmen bakimlarinin hepsini serviste yaptirmayi dusunuyorum

M3 alırken zarar satarken daha büyük zarar s2k alırken temizini alın satarken zararı yok altından hızlı yükseliyo araba:D satarkende efsane ilan olarak kalmıyo daha rahat satışı var m3 konforlu tv telefon koltuk ısıtma elektirikli koltuk şu bu evet ama bunlar 10 yaşında bir araç için dezavantaj hep masraf demek size s2k nın bu tarz konforları olmadığından bu tarz masraflarıda olmuyo bağzı arkadaşlar s2k nın yol tutuşu çok kotu üstü açık vti demişlerde alkası yok s2k cidden çok iyi yol tutuan ve size çok keyif veren bir araçtır arka iten bir araç tabikide işi bilmeyen birisi için tehlikedir m3 de tehlikedir fakat bi s2k kadar değiş koltuğuna oturup 9000 i dönup o vitesi attığınızda inanın aklına m3 gelmez gerçekten büyük bir keyf alırsınız s2k ya iyi bakarsanız yağ su fren yani rutin bakımları dışında uğraştırmaz m3 yok smg ünitesi yok elektirikli koltuğu yok işte hede hödö sensörü uğraşırsınız gerçi bu iş şans çok temiz bir m3 alırsınız gerçi olurya ondada olur fakat temiz bir M3 ü 100 tl ltına almanız zor yakıt ve vergi dilimi olarakta yukarılarda fakat bu iş artık bu segmentte keyif işi sizin bütçenize kalmış kimileri M3 ün yanında esmanesi okunmaz demiş s2k için ?? sonuçta aynı segment araçları değiller marka olarak baktığınızda bile birisi honda birisi BMW prestij olarak tabiki BMW M3 üstün biryere gittiniz masaya anahtar koydunuz birisi honda birisi bmw arabayı daha kimse görmeden 1 -0 öndesiniz e ama benimki s2000 e ama honda :D dediğim gibi keyfinize kalmış s2k nın reklamı kötü 18 li yaşlarda el arbası bile kullanmamış ehliyetini alır almaz s2k ya binip kaldırım ve duvar macerları olan genç ve hızlı arkadaşlarımız oldu fakat çok şükür tanıdım en az 10 tane adam çok sorunsuz bindi ve biniyolar s2k da m3 de alınır binilir ama bu sizin ekonominize ve keyifinize kalmış saygılar
Bu soylediginiz aslinda guclu olan cogu arkadan itis spor arac icinde gecerli, yani dediginiz gibi kullanabilene :) Prestij konfor donanim vs konusunda bmw gercekten cok basarili bunlari goz onunde bulundurursak cikartabilecegi sorunlarda aslinda normal sayilabilir goreceli olarak. S2000 fiyatlari gecen yilki gibi olsaydi yani 70 liraya kazasiz 2009 temiz bi s2k olursa gene s2k alirim, 80-90-100k lira bence honda icin cok ucuk rakamlar. Guzel yorumunuz icin ayrica tesekkur ederim :)

2-3 kere s2000 kullandım ( bir tanıdığımın arabasıydı) 1 ay boyunca da 330 ci kullandım m3 kullanmadım ama şöyle söyleyebilirim fordcu olmama rağmen şuan 5.20 ye biniyorum satarsam da yine bmw alırım. 3.30 düz vites in bile bana göre tatminkar gidişi var ve s2000 e göre daha konforlu ve daha güvenli bir araba. açıkcası ben öle hissettim.
Alman araclari parca kalitesi vs olarak gercekten tartisilmaz 12-13 yasindaki arabasi bile 0km cogu orta segment aractan cok daha fazla guven veriyor.

3,30 ve Vsasız s2000 kullanmış biri olarak;

Her ne kadar burada sektörü bilen seven adamlar olsada dışarıdaki insanların gözünde BMW her zaman ayrıcalıklıdır. E46 3,16 da alsanız, M3 de alsanız sonuçta BMW prestiji ayrı bir olay bence.

Sosyal ve aktif biriyseniz gece klubü cafe vb cemiyetlerde saygınlık için BMW derim.

Ama kendi adıma konuşacak olursam sorunsuzluk, parça fiyatı, yakıt, sesi, aftermarket parça bolluğu ve birazda marka sevgisi etkenleri yüzünden s2000 tercih ederdim.
Biraz fazla sosyal birisiyim , o yuzden yaz kis rahatlikla binebilmem cok onemli 4 kisi binmek de ayri bir etken tabii. E46 icin ayaga dustu falan deniliyor ama bence o genis camurluklari agresif bakislari ile guzel cabrio bi e46 m3 her zaman kendini farkettirir.

m3ün tblerinin sesi vs gerçekten güzel belki yanlı düşünüyor diyebilirsiniz ama bmw farkı var birazda o göz ardı edilemez:)

ama s2000nin sesi yol tutuşu vs kötü değil gerçekten özellikle ses bazen çok iyi olabiliyor tabi birde bakım masrafları var o yönden biraz iyi :)
M makinalar icerisinde ozellikle sesini en cok sevdigim arac e46 m3, e92 ler biraz americani cagristiriyor :)
S2000 sesi goruntusu masrafsiz olusu vs cok guzel fakat en sikintili kismi ic hacmi ben ucu ucuna sigiyorum kisinda binerim diyordum ama beni taniyan herkes ustu kapaliyken cok sikilacagimi soyluyor

hadi bende yazıyım :)

4senelik s2000 sahibi olarak, atraksiyon aramıyosan, bineyim keyif ve şekil yapayım, arada gazlarım diyorsan bende m3 derim ki öle de oy kullandım.

ama ben safkan bir araba alıcam, dünya tepe parçası olsun, parçaları ucuz olsun, VSAsı olmasın, onu modlıyım, parça değiştiriyim, atmosferik biniyim, sc yapıyım, turbo yapıyım, ona buna saplıyım, direksiyondayken sadece onu ve yolu düşüniyim, kullanırken zevk alayım, gaza oturunca götü devamlı hareket etsin, mütemadi kontra veriyim, ama gaza düzgün basınca viraj çizgisinden ayrılmasın, trafiktede gazlayabiliyim, rollda yapabiliyim, pistede çıkartabiliyim, arada kızlarda baksın, diyosan ve evdeki 2. veya 3. araba olucaksa o zaman oyun s2000den yana olsun, yoksa uzak dur bence s2000den :)

forumda uzun zamandır yazılır s2000 hakkında garip gurup şeyler ama şöle bişi var:

her z.ki kalkan s2000 kullanamaz, maharet ister, özveri ister s2000, sürücü seçer...
Tabiki arada sirada atraksiyon ariyorum yani gazlamayacak olsam daha prestijli olarak gider e93 320cd falan alirim. Fakat sonuc olarak her dakikada gazlayacak halim yok hem gundelik hem gazlamalik bir arac aliyorum cok yonlu yani, yazin ustu acik kisin harttoplu her zaman keyfe keder kullanilabilecek bir arac olmasi gerekiyor. Uzun suredir s2000 cok istedigim aklimda olan bir aracti fakat bu konudaki yorumlar ozelliklede beni taniyan kisilerin yaptigi yorumlar fikrimi degistirmeme sebeb oldu.
İlerde s2000 mutlaka alacagim bir arac onun da tadina bakariz Allah Nasip ederse :)

typerla zor başa çıkıoduk çok orjinal bi typerdı.

m3le nasıl başa çıkıcak mrk ediyorum...

yedek parçada s2000 ucuz :)
m3 2 katı daha fazla para fren balataları m3 ün dünya para baskı balata öyle yağ bile birine 4 digerine 6 litre katıyorsun :) vergisi vs...

s2000 400yakarsa m3 500-600yakar :)

bence m3 için erken mert efendi
Efe baskan guzel soylemissinde type-r bana hic masraf cikartmadiki hep ben kasindim 3. Vites catali yamuldu ben gittim komple senkromecleri vs carbon yaptim, amortisor takozu koptu ben gittim coilover aldim, baski sert geldi keyfi degistirdim, headers kaciriyoru kaciran yeri tamir ettirmedim yeni headers aldim vs vs. Millet 5000 de bir bakim yaptiriyorken ben 2500 de bir yagi suyu filtresini degistirdim. Artik eskisi gibi degilim yani arada sirada gazlayacagim icin yakitin atla deve fark edecegini hic sanmiyorum :)

Sehir ici sakin kullanim tatli trafikte 45krş yakiyor diye biliyorum..

m3 s2000in yanında herşeyi ile x2 bi araç güç,bakım,fiyat,zart zurt,banada al deseler seç m3 seçerim ama s2000 sahibi olmadan da ölmem...

honda kendisinden x2 fazla olan bi araç ile kıyasıya insanları birbirine sokmayı başarıyorsa m3 düşünsün.honda da övünsün 2000 motorla nelere kadiriz diye.
Bu gun de arkadaslarla ayni seyi konusuyorduk m3 gibi bir arac s2000 ile kiyaslanabiliyorsa ve ortaligi karistirabiliyorsa gercekten basarili bir arac demekki :)

100 tl ye karışık 170 km gidio e46 m3

s2000 50 tl ye gazla babam gazla 90 km :)
S2k yakit tuketimi cok avantajli. M3 ayni kullanimda tapagaz yaklasik ne kadar yakiyor acaba ? Yazin arkadasimin araci sorunlari varken 100tl ye 100km gidiyordu surekli tapagaz. Sorunlari hallettikten sonra daha az yakacagini soylemisti ama..

Mert tecrübeliler gerekenleri yazmışlar iki araç hakkında da ama ben olsam S2000'e binmeden M3'e geçmem, bence S2000 al temizinden, 1-2 yıl bin sonrasında E92 M3 e geçersin diyorum :)
S2000 e mutlaka binmek gerektigini dusunuyorum bende ama suan icin m3 bana daha uygun. M serisinden ozellikle sesini en sevdigim e46, 92 lerde m makinasindan ziyade daha bi american havasi var yani onun yerinede corvette c6 vs almak daha mantikli. Neyse Allah nasip ederse bunlari ilerde dusunuruz. :)
E46 M3 e karar verilmistir herkese yorumlari icin tekrardan cok tesekkur ederim. İyiki varsin tt ailesi :icon_tup:

S.Özeren
23-11-2011, 21:50
20 liraya 22 km yapmış s2000 gördüm ben o kadarda az yakmıyo gazlandığı zaman :)

dragon07
23-11-2011, 22:04
s2000 az yakıyor demedi hiç kimse :)

m3 ten az yakıyor.

JDM VTİ
23-11-2011, 22:05
20 liraya 22 km yapmış s2000 gördüm ben o kadarda az yakmıyo gazlandığı zaman :)

bu da aşırı yakmış ama öyle bi rakam yok yani vardır bi sıkıntısı belki .

dragon07
23-11-2011, 22:08
mert s2000 alıcan oyalıyosun valla :D

JDM VTİ
23-11-2011, 22:09
bence de s2k almalısın dostum :)

levent
23-11-2011, 22:10
bu da aşırı yakmış ama öyle bi rakam yok yani vardır bi sıkıntısı belki .

2000cc enjektörler , turbo :D

ocean0636
23-11-2011, 22:19
mert s2000 alıcan oyalıyosun valla :D

Alinca gorursun pankii :D yazin ibonun m3 cabrio ile yanimdan yan yan gecerken orgasm olmus gibiydin s2k alma m3 al diyordun yanlismi hatirliyorum o zamandan bu zamana ne degisti hayirdirr ? :D :D

cabrioleter
24-11-2011, 03:26
m3 dururken s2000 e bakma bile. yine böyle bir konuda ikisinin iç fotoğrafları yayınlamışlardı da o zamandan beri kılım s2000 e çok kalitesizdi. bi de cabrio olursa bmw tadından yenmez. kuzenimde e36 cabrio 3.20 var o bile neler neler yaşatıyor adama e46 m3 neler yaşatmaz =)

Berkan
24-11-2011, 04:35
kararının üstüne anca bunu koymak düşer zırıltısına kurban olduğum :D:cool::heyoo:

http://i217.photobucket.com/albums/cc239/berkanokan/3956163597_8005ee8af8_b.jpg

kickbuttowski
24-11-2011, 04:38
coolerli moolerli bu fotonun ustune baska araba alinmaz zaten :D

KAAAN
24-11-2011, 06:31
Bir s2000 kullanicisi olarak yorum yapayim:)
s2000 kesinlikle binilmesi gereken bir arac, konfor sifir, kalite hos degil evet, hele m3 le yakindan uzaktan alakasi yok, ama sesi, durusu tam bir safkan bence. Ben s2000 ini gunluk kullaniyorum, hergun 60 mile kesin, bazen daha fazla, bir araba hic mi sorun cikarmaz:) cikarmiyor, sadece yag su devam. Ben derimki yapabilirsen once s2000 al biraz bin sonra git e46 m3 al, m3 de kesinlikle binilmesi gerek bir arac ama s2000 den sonra, once degil;)
Ikiside birbirinden guzel araclar, once s2000 sonra m3 alma sansin yoksada uzulerek diyorumki git m3 al:):) Kimse kusura bakmasin biri m3 digeri s2000:) fanatikligin luzmu yok...

ocean0636
24-11-2011, 10:00
kararının üstüne anca bunu koymak düşer zırıltısına kurban olduğum :D:cool::heyoo:

Baskan sen ne yaptin ya kalbimden yaraladin beni :D Cok kitapsiz duruyor amk arabasi :)

ocean0636
24-11-2011, 10:03
s2000 kesinlikle binilmesi gereken bir arac, konfor sifir, kalite hos degil evet, hele m3 le yakindan uzaktan alakasi yok, ama sesi, durusu tam bir safkan bence. Ben s2000 ini gunluk kullaniyorum, hergun 60 mile kesin, bazen daha fazla, bir araba hic mi sorun cikarmaz:) cikarmiyor, sadece yag su devam. Ben derimki yapabilirsen once s2000 al biraz bin sonra git e46 m3 al, m3 de kesinlikle binilmesi gerek bir arac ama s2000 den sonra, once degil;)
Ikiside birbirinden guzel araclar, once s2000 sonra m3 alma sansin yoksada uzulerek diyorumki git m3 al:):) Kimse kusura bakmasin biri m3 digeri s2000:) fanatikligin luzmu yok...

Objektif yorumunuz icin tesekkur ederim keske herkes sizin gibi dusunebilse :)
Once s2k sonra m3 alma sansim yok sayilir, maddi konularda cok sukur sikinti yok ama aile buyuklerim zirt pirt arac degistirmeyi hos karsilamiyor maalesef..

nakayama
24-11-2011, 10:50

http://ivyleagueeast.com/wp-content/uploads/2010/05/jdm-jay-amuse-front-bumper-te37s-spoon-top.png

Tabi bu durum tartışılır :D Bence s2000 çok güzel bir araba M3 de öyle yakıt ve bakım parça sıkıntısını takmazsan M3 daha iyidir iç genişliği vs Fakat günlük kullanımda nekadar mantıklı bilmiyorum.M3 alırken vereceğin para satarken aynı şekilde sana dönmeyebilir.Kendi adıma konuşuyorum Ben olsam s2000i tercih ederim Daha sert bir araç bana göre sürekli uğraşayım kıçını başını toplamak için :D M3e gelirse konforu yerinde oturaklı bi araç ama benim tarzıma göre değil .Her iki aracında bakımları ve parçaları arasında dağlar kadar fark var bu sıkıntı değilse m3 senin için daha iyi olur .Fakat ben buraya yazıyorum Sen bu iştende zarar ediceksin :D Mantıklı düşünüp almalısın arabayı.İllaki BMW diyorsan m3 değilde temiz bir m3 parasına e92 3.20 D Bence daha mantıklı.

ocean0636
24-11-2011, 11:36
http://ivyleagueeast.com/wp-content/uploads/2010/05/jdm-jay-amuse-front-bumper-te37s-spoon-top.png

Tabi bu durum tartışılır :D Bence s2000 çok güzel bir araba M3 de öyle yakıt ve bakım parça sıkıntısını takmazsan M3 daha iyidir iç genişliği vs Fakat günlük kullanımda nekadar mantıklı bilmiyorum.M3 alırken vereceğin para satarken aynı şekilde sana dönmeyebilir.Kendi adıma konuşuyorum Ben olsam s2000i tercih ederim Daha sert bir araç bana göre sürekli uğraşayım kıçını başını toplamak için :D M3e gelirse konforu yerinde oturaklı bi araç ama benim tarzıma göre değil .Her iki aracında bakımları ve parçaları arasında dağlar kadar fark var bu sıkıntı değilse m3 senin için daha iyi olur .Fakat ben buraya yazıyorum Sen bu iştende zarar ediceksin :D Mantıklı düşünüp almalısın arabayı.İllaki BMW diyorsan m3 değilde temiz bir m3 parasına e92 3.20 D Bence daha mantıklı.

S2000 guzel araba ama kendimi dusununce bu kalipla 4-5 yil yaz kis gunluk kullanim icin m3 daha mantikli geldi. 320cd konusunda haklisin gunluk kullanim icin en mantiklisi aslinda o ama dizel arabaya binmek icin bence daha cok genciz diye dusunuyorum :) Bir- iki is kaldi onlari bekliyorum Allah nasip ederse onlar olduktan sonra senle gider en temizinden cabrio bi m3 aliriz. Temiz type-r yok denilirken gittin can i buldun aldik geldik. Simdide bebekler bebegi bi m3 bulursun sen :)

seko
24-11-2011, 11:36
50,000 euro lara cıkabiliryorsan 335 coupe lar var hem hızlı hem kasası yeni..

nakayama
24-11-2011, 11:38
S2000 guzel araba ama kendimi dusununce bu kalipla 4-5 yil yaz kis gunluk kullanim icin m3 daha mantikli geldi. 320cd konusunda haklisin gunluk kullanim icin en mantiklisi aslinda o ama dizel arabaya binmek icin bence daha cok genciz diye dusunuyorum :) Bir- iki is kaldi onlari bekliyorum Allah nasip ederse onlar olduktan sonra senle gider en temizinden cabrio bi m3 aliriz. Temiz type-r yok denilirken gittin can i buldun aldik geldik. Simdide bebekler bebegi bi m3 bulursun sen :)

ver gazı :D :alright:

ocean0636
24-11-2011, 11:45
50,000 euro lara cıkabiliryorsan 335 coupe lar var hem hızlı hem kasası yeni..
Alinacak arac icin 90-95k lira civari butce var.
Onlara da baktim, euro cikmamis olsaydi cok guzel olurdu. Cabriolardan en uygun olani 120k lira istiyor, sinirlari zorlayarak 100k lira teklif ettim ama kabul etmedi :) Coupeleri alinabilir aslinda ama ben kesinlikle cabrio bi arac almak istiyorum..

ocean0636
24-11-2011, 11:48
ver gazı :D :alright:

Ne gazi olm :D ben gercekleri soyluyorum :icon_tup:

onursoytam
24-11-2011, 11:56
mert ne alırsan al dikkatli kullan allah kazadan beladan korusun kerdeşim

viraj yapiyorsun makas atıyorsun allah korusun cabrio alma...

ocean0636
24-11-2011, 12:21
mert ne alırsan al dikkatli kullan allah kazadan beladan korusun kerdeşim

viraj yapiyorsun makas atıyorsun allah korusun cabrio alma...

Artık eskiye nazaran daha sakinim :) İyi dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım sagolasın

dragon07
24-11-2011, 12:36
sana bi s2000 alalımda sen gör pampişkooo ;)

ocean0636
24-11-2011, 12:40
sana bi s2000 alalımda sen gör pampişkooo ;)

Siz alın ben emüç alıcam :D;)

faik.bmw
26-11-2011, 12:46
M3 ve s2000'e binip kullanan biri olarak tartışmasız m3 derim marka fanatikliği yapmıyorum alakası yok birbirinden s2000 in kokpiti çok basit ama navigasyonlu bir m3 cabrio mükemmel

BoraRS
27-11-2011, 19:57
Walla s2000' nin içerideki egzoz sesi, yerinin darlığı, sürekli zıp zıp her çukur ve kasiste zıplatması hatununu veya hatunlarını :D çok rahatsız ederken sana resmen senfoni gibi gelecektir :) Ama zaman geçtikçe hatunun veya hatunların sürekli "ya bu ne kadar rahatsız bir araba kafam şişti, içim dışıma çıktı" tarzındaki bitmek tükenmek bilmeyen şikayetleri seni de zamanla oldukça irite edecektir. Tabii eğer yanında oturan insanın düşünceleri senin için önemli ise :)

Ama bunların yanında sıkı bir roll gecesinin ertesi sabahı;

"...ulan vites geçişleri iyice sertleşti acaba şanzumanda sıkıntı var mıdır, o typeR nasıl benimle yanyana yürür arkadaş acaba vanoslarım mı tırtladı yine, çok gazladım fren balataları iyice gitti şimdi servise gitsem kaç para sokarlar acaba, yaw bir gecede 200 kaatlık benzin yaktık bari bir müddet rolle çıkmayayım da param cebimde kalsın, yaw Ocak da yaklaşıyor kim verecek şimdi 1.5 milyar vergi parasını...:D:D"

tarzında cümleler kurmak istemiyorsan da s2000 al dostum :)

YEY®
27-11-2011, 20:03
Valla vergisini ve yakitini dert edecek bir adam zaten m3 e binmemeli..Cunku harcayacagi paralar yaninda devede kulak kaliyor onlar :)

EM-RE
27-11-2011, 20:16
Bugün m3 le 200 km yapmış biri olark söylüyorum tekrardan kesinlikle m3... :)
Gün itibari ilede 15.000 km yi devirmis oldum.daha masallah rutin bakımınınin dısında hiç masraf acmadı.

tunch
27-11-2011, 20:21
akademik muhabbetin bitsin yaza alalım hulkininkini :)

grkm
27-11-2011, 20:55
Bugün m3 le 200 km yapmış biri olark söylüyorum tekrardan kesinlikle m3... :)
Gün itibari ilede 15.000 km yi devirmis oldum.daha masallah rutin bakımınınin dısında hiç masraf acmadı.

önyargılı arkadaşlarımıza yorum yeterli olmuştur umarım :icon_tup:

Turboğuz54
27-11-2011, 21:06
önyargılı arkadaşlarımıza yorum yeterli olmuştur umarım :icon_tup:

Ön yargılı arkadaşlar zaten hondacı olanlar :D

lucky Jackal
27-11-2011, 21:47
Yazanların hepsini okudum,iki arabanın karşılaştırılması bile M3 e hakaret sayarım.S2000 güzel araba tamam ama m3 bu ya o kadarda deil yani.Yani şöyle düşün sen şimdi m3 alırsan şampiyonlar liginde oynarsın,s2000 alırsan uefa da oynarsın.M3 zor arabadır ama bebek gibi bakıcaksın onuda belirtiyim.

seko
27-11-2011, 21:55
2004 m3 ile 2009 s2000 karsılastıralım derim.
kasko ları ne kadar ?
mtv yıllık ne kadar?

E46
31-03-2017, 16:22

böyle bir yorum 2011 den beri nasıl hiç beğeni hayret :)