Orijinalini görmek için tıklayınız : EVO 8 Yardim...
arkadaslar gunaydin.. sizlerden bi konu hakkinda yardim isticem... benimde tam anlamadigim bi konu ama burada bulgaristanda servisi olan bi abiimize yardim etmek istiyorum evo 8 ve eclipse turbo kullaniyo gecen sohbet ettik evo 8 e beyin lazim dedi yani aslinda evo 8 le oglu iglileniyo ogluda almanyada biras gorustum ogluyla netten ama benimde yarim yamalak bulgarcayla tam bisiy anlayamadim.. :o simdi bana yazdiki beyin lazim ne icin dedigimde asiri besleme istiyo evoya anladigim kadariyla turboyu falan buyutucem dedi.. fakat beyin lazim dedi nasil bisiy falan diye sordugumda g463t Plug and play bunu yazdi bana tam anlayamadim ne demek istedi beyinmidir beyine yapilacak bisiymidir oyuzden sizlerden abilerimden bilgi yardim istiyorum...:) :icon_tup:
turbo vs. büyütcem demiş daha düzgün ayar yapabilmek için plug and play piggyback ecu istiyor olabilir.
motor koduda : 4g63t
turbo vs. büyütcem demiş daha düzgün ayar yapabilmek için plug and play piggyback ecu istiyor olabilir.
motor koduda : 4g63t
mhmmm tmm tmmm simdi anlamaya basladim olayii tmm peki onerilebilicek beyin cunki almak istiyor
edo typer
20-11-2011, 16:07
mhmmm tmm tmmm simdi anlamaya basladim olayii tmm peki onerilebilicek beyin cunki almak istiyor
haltech,motec arasında secım yaparım ben olsam:)
fıyatları arasında buyuk fark var o yuzden secım yapsın dedım:) yoksa motec varken haltechı napalım:D
motec cok para.. haltech de calıştırma sorunu var die biliyorum..boradan
haltech,motec arasında secım yaparım ben olsam:)
fıyatları arasında buyuk fark var o yuzden secım yapsın dedım:) yoksa motec varken haltechı napalım:D
nedir peki usta fiyat araligi nerden bulabilirizz..:soru:
edo typer
20-11-2011, 16:35
nedir peki usta fiyat araligi nerden bulabilirizz..:soru:
haltechler 1500-2000 aralıgında motecler aldıgın ozllıklerle 5000 usdyı bulabılır. googledan aratabılırsın
haltechler 1500-2000 aralıgında motecler aldıgın ozllıklerle 5000 usdyı bulabılır. googledan aratabılırsın
tmmmdir usta cok saol gerekenleri solerim ben adama artik :icon_tup::icon_tup:
Aem GEN 2 Haltech ile Aynı işlemciye sahip suanda
Motec Daha hızlı bir işlemciye sahip driverları Dah iiyi tepkiler vermesini sağlıyor
Haltech Yaklasık 1600 dolarlara gelir Knock kontrol yoktur(HarneSS lıdır ewo8 için)
Aem Gen2 1800 Dolarlara gelir kock kontrol vardır Pnp dir Harnesssiz
Haltech le Aem orjinal kebndi kutularra sahiptirler Rally tırmanma felan birsey yapıcaklarsa kurallar çercevesi dışına çıkar
Motec pnp ewo8 Orjinal kutunun içine Konr Extra Knock board gerekir Base fiyatı 2500 $ dan verebilirim EXtra functionlar Extradır :D
birde
Gems var oda orjinal kutuya girer Knock board ı üstünde sıknıtı yasamassın oda yaklaşık 2500 civarlarında
Aem GEN 2 Haltech ile Aynı işlemciye sahip suanda
Motec Daha hızlı bir işlemciye sahip driverları Dah iiyi tepkiler vermesini sağlıyor
Haltech Yaklasık 1600 dolarlara gelir Knock kontrol yoktur(HarneSS lıdır ewo8 için)
Aem Gen2 1800 Dolarlara gelir kock kontrol vardır Pnp dir Harnesssiz
Haltech le Aem orjinal kebndi kutularra sahiptirler Rally tırmanma felan birsey yapıcaklarsa kurallar çercevesi dışına çıkar
Motec pnp ewo8 Orjinal kutunun içine Konr Extra Knock board gerekir Base fiyatı 2500 $ dan verebilirim EXtra functionlar Extradır :D
birde
Gems var oda orjinal kutuya girer Knock board ı üstünde sıknıtı yasamassın oda yaklaşık 2500 civarlarında
bilgiler icin cok tesekkur ederim abicim hem bilgi acisindan hem fiyat.. bugun gidemedim ama yarin gidicem hem bilgileri hemde fiyatlari solerim kendisine:icon_tup: