Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonax süper parlatıcı cila?

burakgk
20-11-2011, 19:30
sonax süper parlatıcı cila ile hızlı cila arasında ne gibi bir fark var? ben de detailing işine başlamak istiyorum hafiften.sonax şampuan+cila kullanıcam ama hangisi karar veremedim.Vize dönemim olduğu için öyle çok vaktimde yok ondan basit olsun hızlı olsun diye böyle bir karar verdim.

yaşar
21-11-2011, 06:46
Araba nedir,renk nedir ?

Hoşgeldin :D

ErenErdem
21-11-2011, 09:19
Hoşgeldin, hızlı cila adı üstünde yapılışı da hızlı etkisinin geçişi de :) uzun ömürlü olmayacaktır, yenilenmesi gerekir.

EMRE_R19
21-11-2011, 09:22
yapı markete hızlı cila almak için gittiğimde normal sıvı cilayı suyla karıştırdığımızda hızlı cilayla aynı şeyin olduğunu söylemişti camsil şişesinden kullanılabilir varmıdır aslı?

imprezaWRC
21-11-2011, 09:31
yapı markete hızlı cila almak için gittiğimde normal sıvı cilayı suyla karıştırdığımızda hızlı cilayla aynı şeyin olduğunu söylemişti camsil şişesinden kullanılabilir varmıdır aslı?

Normal sıvı cila ne olaki?

Hızlı cilanın olayı mevcut cilanın ömrünü uzatmak için iki yıkama arasında aracına sürüp silmen için tasarlanmıştır. Bazı hızlı cilalar araç ıslakkende sürülebiliyor, acaba onu mu demek istediler.

EMRE_R19
21-11-2011, 09:52
Normal sıvı cila ne olaki?

Hızlı cilanın olayı mevcut cilanın ömrünü uzatmak için iki yıkama arasında aracına sürüp silmen için tasarlanmıştır. Bazı hızlı cilalar araç ıslakkende sürülebiliyor, acaba onu mu demek istediler.

hızlı cilanında normal cilanın sulandırılmasından olduğunu iddia etmişti pek inanasım gelmedi ama bi ara denicem

Low-Rider
21-11-2011, 10:00
hızlı cilanında normal cilanın sulandırılmasından olduğunu iddia etmişti pek inanasım gelmedi ama bi ara denicem

yapı marketlerde ki elemanlar hiç birşey bilmiyorlar onlara inanma

marmara forum içinde bauhausta eleman birine birşey satmaya çalışıyordu , üşenmedim durdum 20-25dakika dinledim böyle bir sıkma modeli yok:Dsatmaya çalıştığı cilayı sürdün mü kuş pislediği zaman cila onu top haline getiriyormuş:D

diğer yapı marketlerinde pek farkı yok

imprezaWRC
21-11-2011, 10:05
yapı marketlerde ki elemanlar hiç birşey bilmiyorlar onlara inanma

marmara forum içinde bauhausta eleman birine birşey satmaya çalışıyordu , üşenmedim durdum 20-25dakika dinledim böyle bir sıkma modeli yok:Dsatmaya çalıştığı cilayı sürdün mü kuş pislediği zaman cila onu top haline getiriyormuş:D

diğer yapı marketlerinde pek farkı yok

Sonrada o topla kediler ve kuşlar aracın üzerinde maç yapıyorlarmış :D:D:D

Felaket sıkıyorlar, birgün Bauhaus'da koymuşlar hurda paneli, üzerinde çizik gidermeye çalışıyor, bu ürün hapşurur, bu çok yaşa der bu hepsini siler gider diye uğraşıyorlardı, sonuç hüsran tabi :D:D:D

Bazı müşterilerde ne istediklerini ifade edemiyorlar, ortam tam çorbaya dönüyor, acelem yoksa durup dinliyorum :D:D:D

Low-Rider
21-11-2011, 10:47
Sonrada o topla kediler ve kuşlar aracın üzerinde maç yapıyorlarmış :D:D:D

Felaket sıkıyorlar, birgün Bauhaus'da koymuşlar hurda paneli, üzerinde çizik gidermeye çalışıyor, bu ürün hapşurur, bu çok yaşa der bu hepsini siler gider diye uğraşıyorlardı, sonuç hüsran tabi :D:D:D

Bazı müşterilerde ne istediklerini ifade edemiyorlar, ortam tam çorbaya dönüyor, acelem yoksa durup dinliyorum :D:D:D

ahahah aynen durumlar öyle

Hem çalışanın eğitimsizliği hem müşterinin bilinçsizliği birleşti mi ortaya komik muhabbetler çıkıyor

Birgünde tekzen'deyim , bir adam gelmiş birşeyler soruyor az çok ilgili belli biliyor birşeyler , elemanda diyor ki "abi bak kimse duymasında ben sonax uygulama merkezinde çalıştım 5 para etmez sen bunu al bunu" diyodu , bunu al dediğide dandik bir marka muhtemelen onu satıp prim alıcak.

adamda diyor ki tamam sonax kötü ama niye kötü yada bu satmaya çalıştığın niye iyi,elemanda açıklama gibi birşey yok abi kötü o kötü sen bunu al ben çalıştım orda diyip geveleyip durdu:D

imprezaWRC
21-11-2011, 12:05
ahahah aynen durumlar öyle

Hem çalışanın eğitimsizliği hem müşterinin bilinçsizliği birleşti mi ortaya komik muhabbetler çıkıyor

Birgünde tekzen'deyim , bir adam gelmiş birşeyler soruyor az çok ilgili belli biliyor birşeyler , elemanda diyor ki "abi bak kimse duymasında ben sonax uygulama merkezinde çalıştım 5 para etmez sen bunu al bunu" diyodu , bunu al dediğide dandik bir marka muhtemelen onu satıp prim alıcak.

adamda diyor ki tamam sonax kötü ama niye kötü yada bu satmaya çalıştığın niye iyi,elemanda açıklama gibi birşey yok abi kötü o kötü sen bunu al ben çalıştım orda diyip geveleyip durdu:D

Banada bir ara benzer muhabbeti yapmışlardı ama benim o reyonda neredeyse denemediğim ürün kalmadığından artık kimse bana ürün önermiyor hatta çoğu zaman bana soruyorlar abi hangisi iyi diye :D:D:D

mad_max1978
30-11-2011, 07:41
o çalışanların sözüne bende inanmıştım zamanında:))sonuç fiyaskoydu.sonax cila, fiyatına göre oldukça iyidir bence

Low-Rider
30-11-2011, 07:45
geçen marmara forum bauhaus'a gittim.Zift temizleyici sordum adama , ne için kullanıcağımı sordu ardından "kil" önerdi tabi ben şoklardayım:D bu kuş pisliği muhabettini yapan adam ama geliştirmiş kendini:D

imprezaWRC
30-11-2011, 09:06
geçen marmara forum bauhaus'a gittim.Zift temizleyici sordum adama , ne için kullanıcağımı sordu ardından "kil" önerdi tabi ben şoklardayım:D bu kuş pisliği muhabettini yapan adam ama geliştirmiş kendini:D

Birisi kili öğretmiştir :D:D:D
Yakında birde ironx falan derlerse asıl o zaman şoka girilebilir.

XoR
30-11-2011, 09:09
Ben gidip ibneliğine sorular soruyorum gerizekalıya yatıyorum bunlarda buldum kerizi sıkayım modeli bi başlıyolar bende iyicene heveslendiriyorum anlatırken ağzının suları akıyo kova koyuyorum dizlerinin dibine o hale geliyo adam :D sonra ok k.i.b bye diyip gidiyorum :D

Low-Rider
30-11-2011, 10:07
Birisi kili öğretmiştir :D:D:D
Yakında birde ironx falan derlerse asıl o zaman şoka girilebilir.

turtle wax'ın "kil seti" vardı direk onu önerdi zaten

kil'i ilk duydum algılıyamadım inanamadım ne var ne var dedim:Dkil ve yağı var dedi :hehe: yağ ne dedim kaydırmak için diyo:D

ya bu arada ne sorucam sen takip ediyorsundur yabancı forumları bilirsin , bu yurtdışında motor yıkama olayı yok mu?

ingiliz corsa sitesine arabanın fotoğraflarını koydum , motor temizliğini öncesi ve sonrası olarak koydum herifler şok oldular.motoru nasıl yıkadın özel bir işlem yaptın mı gibi sorular geliyor:D

XoR
30-11-2011, 10:14
turtle wax'ın "kil seti" vardı direk onu önerdi zaten

kil'i ilk duydum algılıyamadım inanamadım ne var ne var dedim:Dkil ve yağı var dedi :hehe: yağ ne dedim kaydırmak için diyo:D

ya bu arada ne sorucam sen takip ediyorsundur yabancı forumları bilirsin , bu yurtdışında motor yıkama olayı yok mu?

ingiliz corsa sitesine arabanın fotoğraflarını koydum , motor temizliğini öncesi ve sonrası olarak koydum herifler şok oldular.motoru nasıl yıkadın özel bir işlem yaptın mı gibi sorular geliyor:D

Tozkoparanda Sıcak suyla motor yıkama iç dış 15 lira deseydin :hehe: