PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Su Filtreli Elektrik Süpürgesi Hakkında

StyleALP
20-11-2011, 20:05
İyi Forumlar;

Anneme daha doğrusu eve genel bir hediye almak istiyorum. Evin ve anneme kolaylık sağlaması amacıyla elektrik süpürgesi almaya karar verdim. Annemin az çok görüşünü aldım su filtreliye daha cazip bakıyor. Süpürgenin az ses çıkarmasınıda önemsiyorum. Tecrübesi olan, bu işin içinde olanlardan öneri ve görüşlerini bekliyorum.

berkay_aydin
20-11-2011, 20:07
Su filtreli olanları kullanan kişiler hiç iyi yorum yapmıyor özellikle su değişim kısmına.. Birde böyle bir konu değişik olmuş sonuçta otomobil forumu :)

Maxi
20-11-2011, 20:10
çok hijyenik
çok sağlıklı
çok sesli
pratik değil

işte özeti bu

tazzz
Rainbow alirsan mutlu edersin :D

backer
Gündemden bilinen firmaların yada bilindik markaların su filtrasyonlu ürünlerini asla önermiyorum Annem bu firmalardan birinde personel müdürü olarak çalışıyordu... Belki yılda 10 tane elektrik süpürgesi değiştirdik :) 1 yıldır Libelle diye bir firmanın ürününü kullanıyoruz ve annemi geçtim ben çok mutluyum akşam eve geldiğimde evin temizlendiğini hissetmek gerçekten mutluluk verici...

backer
20-11-2011, 20:11
Rainbow alirsan mutlu edersin :D

Rainbow da gerçekten iyi bir marka Fiyatlar biraz yüksek de olsa Dediğim gibi Rainbow libellenin abisidir daha eskidir :) ve köklüdür

sürüngen
20-11-2011, 20:16
rainbow satıyorum...sıfır ya da ikinci el yardımcı olabilirim..

HaKo
20-11-2011, 20:18
bizde uzay gemisine benzeyen dyson marka bi süpürge var görüyorum annemin elinde ara sıra :D ama memnun olmadığını söylüyor normal süpürgeler kadar çekmiyormuş :) boost u yetersiz yani :D

StyleALP
20-11-2011, 20:46
Yorumlar için teşekkürler. İlgili kişilere özel mesaj atıyorum.

Su filtreli olanları kullanan kişiler hiç iyi yorum yapmıyor özellikle su değişim kısmına.. Birde böyle bir konu değişik olmuş sonuçta otomobil forumu :)

Otomobil dışıda bir çok konu açılabiliyor ondan bende yazıverdim.

AG0463
20-11-2011, 20:53
benim öğrenci evimde var. lanet olsn. :D su değiştirme kızmı inanılmaz iğrenç. ve de unutursan bi daha ki çalıştırmanda evde durulamayacak bir koku oluşuyo :D tavsiye etmiyorum :D

Tugral
20-11-2011, 20:58
hiç pratik değil. Bi yeri süpürcen önce hazneyi sök su doldur, yerine tak süpür sonra suyu boşalt içini temizle geri tak. Halı yıkama özelliği varsa halı yıkarken kullan sonra normal makinayla süpür en güzeli,

TheAce
20-11-2011, 21:00
kağıt torbalı yada filitreli süpürgelerin hepsi kaba tozları hapsedebilir belli boyutun üzerindeki bütün tozlar makinenin hava çıkış yerinden dışarıya doğru çıkar.

su hazneli süpürgelerde böyle bir durum yok, çok az miktarda tozu geriye bırakır.

paranız varsa rainbow alın.

Burak K.
20-11-2011, 21:10
benim öğrenci evimde var. lanet olsn. :D su değiştirme kızmı inanılmaz iğrenç. ve de unutursan bi daha ki çalıştırmanda evde durulamayacak bir koku oluşuyo :D tavsiye etmiyorum :D

Aynen berbat kokuyo ya :D

Frid
20-11-2011, 21:15
bislerin bile sulusu tercih ediliren süpürgede susuz olmaz :D

ihlasın ki vardı 10 yıl felan oldu alalı hacı murat parası vermiştik çok hor kullandık çok sesliydi pert oldu yeni aldılar 1 senedir markasını bilmiyorum oda çok gürültülü sesiz olanı makul bence çoluk çoçuk yoksa tozdan başka birşey olmuyor evde :D

EvO 86
20-11-2011, 21:44
rainbow icin konusuyorum, acil temizlik icin belki pratik degil ama onun haricinde cok iyi makinadir. Pahali olduguda dogru tabi :D suyu icinde unutanlara birsey demiyorum :D aksesuarlariyla milyon tane is yapabilir. Misal, boya spreyi, basincli hava vs. Ki basincli havasi inanilmaz, bilgisaylar iicn birebir. Kesinlikle cok kuvvetli. (hali yikama, islak cekme, vs saymiyorum)

onursumer
20-11-2011, 22:03
bizde rainbow vardı inanılmaz iyi temizlediğini soyleyebilirim ama bende hiç pratik olduğunu duşunmuyorum hatta sulu olanlar hijyenik olsada bence çok zahmetliler

mesela temizliği yaptığınız gibi haznesini boşaltmanız lazım kesinlikle beklememesi lazım eğer beklerse bakteri üremeye koku yapmaya musait yapıları var

torbasız kuru olanları tavsiye ederim filitresi bol ve sessiz birşey bence en ideali :D

yavuz364
20-11-2011, 22:05
Rainbow kullanıyoruz, etrafımızda çok fazla kullanan var.. mükemmel....

Frid
20-11-2011, 22:05
evde iş yapanlar nasıl belli oluyor :hehe:

Hondafatih
20-11-2011, 23:29
keşke almasaydım dediğim oluyo ama almış olduğumuzdan sesimi çıkartmıyorum herkezin dediği gibi acayip bir koku oluyor tavsiye etmem farklı modellere bence yönelin... :D aklıma bir şey geldi acaba suyunu koymadan ve filitrelerini söksem arabadaki sesi alabilirmiyim performas verirmi?? :D

Onamdar
20-11-2011, 23:30
Su filtreli bi süpürgeyle 3 yıl önce yaşadığım travmatik olaylar zincirini paylaşmak istedim bu konuyu görünce.
Bizim bekar evine almıştık markası ya fakirdi yada king di. Neyse kullandık 2 3 ay ondan sonra yaz tatili filan herkes memlekete gitti geldik 2 ay sonra dedik bi süpürelim bir çalıştırdık aman yarabbim nasıl iğrenç bir koku. Foseptik kusmuk arası bir koku. Neyse kapattık hemen kapağını bir açtım. Bunun içindeki o kırıntılardanmıdır nedendir bilmiyorum ama bi mantar kolonisi yerleşmiş makinanın içine ama baya baya yaşıyolar. Suyun sık sık değiştirilmesi gerekiyormuş biz o kısmı atladığımız için makineyle vedalaşmak zorunda kaldık... :D

chaylak
20-11-2011, 23:31
Bende dun aldim anneme hediye en iyisi bu dediler diye sulu.. Annem basima kakar valla simdi kokarsa falan:))

sanctuary35
20-11-2011, 23:32
bnm alerjim var ve süpürge alırke karar veremedik sulumu torbalımı alsak diye en son fakir in müşteri hizmetlerini aradık sulu süpürgeleri alerjisi olan kullanıcılarımıza önermiyoruz dediler. ama gidip doktora sormadım hangisini seçeyim diye

BAŞAR
20-11-2011, 23:39
sulu süpürgeyi bizde kullanıyoruz 6 yıldır var bizde de ihlasın aura modeli ses yönünden sessiz oldugu söylenemez cünkü derin temizleme die bişi var oda 3500 -4000 waat güçle çalışıyor ama kullanımı ve sagladıgı temizlik çok iyi tavsiye ederim ayrıyeten halı yakımasıda var ben arabanın koltuklarını yıkarken kullanmıştım bayagı işe yarıyordu...bide filitre ekipmanı diger araç ve gereçlerin hepsinden 2 şer tane veriyorlar ürün yanında...

fatih(fb)
20-11-2011, 23:44
arnica bora almıştım anneme gayet memnun hatta görüpte isteyen 4-5 kişiye daha aldım :) su haznesi sökmesi kolay yandan direk çıkıyor diğerleri gibi komple üstten açmak gerekmiyor

chaylak
20-11-2011, 23:49
Ha bizimki kova gibi cekiyosun geliyo direk dokuyosun. Ayrica 1 filtresi daha var

İbrahim Erdem
20-11-2011, 23:55
bizde de aura cleanmax var. su filtreli. Özellikle yanındaki aparatlarını seviyorum ben. Döner süpürge fırçası ile baya güzel temizliyor evet sesli biraz. Her zaman suyu koyup içini temizlemek dert olabilir.Ama bence torba filtrelilerden kat ve kat daha iyi.Temizlik olsun. Tozu kiri suya hapsetmesi olsun.

oxygen
21-11-2011, 00:06
Cok cok uzun zamandir rainbow kullaniyoruz. Herseyiyle mukemmel bir supurge. Gerek aparatlari, gerekse de yetenekleri bi hayli fazla.

Denildigi gibi icinde su birakirsaniz izdirap olur ama su bosaltma islemi 20 saniyeyi gecmez. Sadece usengeclik degistirmemek, baska bisey degil.

En sevdigim ozelligi de, su haznesine parfum sikip, bosta calistirdiginizda bizim evdeki gibi sigara sorununuz varsa bbutun kotu kokuyui cekip mis giibi hava veriyor.

Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

Ranthor
21-11-2011, 00:12
Ben de ilk cikAn rowentalardan vardi aman diyim, temizlemesi asiri zior, azicik cok su koy tasar.

Suyu icinde unut inanilmaz pis kokar...
Yeni nesil kolay temizlenenkerden al alacaksan, bir de cok sesliler

emrekaya01
21-11-2011, 00:43
eğerki her seferinde su değiştirmek zor olmuyacaksa arnica bora beko 9220 ve philips fc 9205 modelini tavsiye ederim