PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Allah rizasi icin spor salonu

miniks
20-11-2011, 20:40
İzmir karsiyaka da bana aletleri guzel hardcore bi salon onerin lutfen. Sports uyesiyim onemeyin piyasa degil spor yapiorum. Sportiva alet olark inanilmaz eksik bana hitap etmiyor.

B.Koçer
20-11-2011, 20:44
Karşıyaka çarsının basında eski mesken kafe sokağında şu an löwe oldu sanırım the best spor salonu var yıldırım hoca çok eski bir tanıdıgım isterseniz bir gün gidelim tanıstırayım salonuda gezmiş olursunuz :)

buraek4
20-11-2011, 20:44
İzmir karsiyaka da bana aletleri guzel hardcore bi salon onerin lutfen. Sports uyesiyim onemeyin piyasa degil spor yapiorum. Sportiva alet olark inanilmaz eksik bana hitap etmiyor.

Abi motoru icin gorustugunuz arkadas bodyci her yerdede tanidigi var onu arayip sorarsaniz size her turlu yardimci olur.

miniks
20-11-2011, 21:03
Motoru icin dedigin kim hatrlayamadim yaw. 1000rr li arkadas mi?

GC8 GT
20-11-2011, 21:08
hardcore :D

gökan
20-11-2011, 21:13
Abi motoru icin gorustugunuz arkadas bodyci her yerdede tanidigi var onu arayip sorarsaniz size her turlu yardimci olur.

adıne o motorcunun???

Erol
20-11-2011, 21:17
ahmet narlıderede var diesel pro fitness serisi makinalar ve hardcore denilebilinir. hatta kimi zaman hells angels grubundan iri kıyımlar gelip çalışıyor. çok samimi arkadaşımın hatta benim bile diyebilirim.
2 katlı güzel bir yer

hee uzak kalırmı sana bilmem ama yardımcı olurum..

buraek4
20-11-2011, 21:55
Motoru icin dedigin kim hatrlayamadim yaw. 1000rr li arkadas mi?

aynen abi repsol 1000 rr için konuşmuştunuz berkay adı..camianın içinde bir arkadaş perfect in sporcusudur mehmet kasapla fln izmirdeki bütün salonları gezip idman yapıyolardı bir ara reklam için oyüzden tanımadığı yok piyasada senide en iyi salona yönlendirecektir

buraek4
20-11-2011, 21:58
adıne o motorcunun???

berkay acar

OnurD.
20-11-2011, 22:45
Nergiz de sokak uzerinde var bi salon apartmandan bi cocugu yarismayami biseyemi ne hazirlamis bi ara diye duydum. İyidir herhalde yarin ogrenir yazarim istersen.

miniks
21-11-2011, 00:37
Nergiz de sokak uzerinde var bi salon apartmandan bi cocugu yarismayami biseyemi ne hazirlamis bi ara diye duydum. İyidir herhalde yarin ogrenir yazarim istersen.

super olur bende gırne bulvarı uzerınde oturuyorum zaten yakın olması avantaj

OnurD.
21-11-2011, 10:47
Nergiz şok un tam karsisinda Mutlu Peker'in salonuymus. Musabakalara falan katilan ve saglam adam yetistiren biri. Gelip gecerken gordugum kadariyla salas bir ortam var ama Mutlu Peker ismi olsun, yetistirdigi adamlar olsun gidip gormeye deger sanki.

Bu arada hayirlisi olsun izmir isi, yardimci olabilecegimiz bisey olursa haber etmen yeterli.

aegean76
21-11-2011, 11:07
ANA SAYFA (http://www.praneshealthclub.com/t/)
karsıyakada böyle bir yer var...
eğitmenlerden biri liseden arkadasım... arayın konusun isterseniz.. elemanın adı mert...

Erdem K.
21-11-2011, 12:13
karşıyaka değil ama bayraklıda fit4life isminde bir salon var. eski office store'un orada. hyundai bayiinin sırasında ve salhane metrosuna da çok yakın. tavsiye ederim

lnd_samet
21-11-2011, 13:17
nergisteki mekan-Mutlu peker'in,

evet hakikaten salaş bi mekan, makina filan yok denecek kadar:)genelde halter-dumbell tarzı-vucutcu elemanlar takılıyor.
yılbaşına dogru bende başlayacagım oraya-iyi gaza geldim o salonda:D,
karşıyakada salonlar hep fitness tarzı-cok bakındım ama yok...

Bülent76
21-11-2011, 14:04
Mutlu Hoca ile 90'lı yıllarda uzun yıllar aynı salonda çalıştım, gerçekten bu işe gönül vermiş, son derece bilgili ve tecrübeli bir insandır. Salonu da dedikleri gibi fitness amaçlı gösterişli bir salon değil, tam tersi salaş, serbest ağırlıklarla dolu, tam bir motivasyon merkezidir. Fitness center'lardansa kesinlikle tavsiye ederim.

BaDCaT
21-11-2011, 15:15
Ahmet,aletleri iyi bir salona git bence neden dersen..bizim salondaki aletleri hatirliyosun serbest agirlik takilan incline chest press filan baya etkili aletler,serbest agirliklarla bu kdr efektif bir antreman cikmiyor

miniks
21-11-2011, 20:17
Arkardaslar mutlu peker in salonuna gittim. İdman ypick bu ise soyunucak iseniz o tarz salonlarda ilerleyemez hatta sakatlanirsiniz. İstanbulun en kohne salonu buranin luksunden iyi onu anladim. bana aletleri jaliteli bir salon lazim

Erdem K.
22-11-2011, 07:20
aletleri kaliteli ve size yakın alternatif bir salon da fit4life. önceden de belirtmiştim bayraklıda, salhane metronun arkasında, yol üstünde, aletleri gerçekten kalitelidir. uğrayıp, gezip görmenizi tavsiye ederim...

miniks
22-11-2011, 07:49
aletler Techno GYM olcak yazsana şuraya ahmet insanları ugraştırıyorsun :)

Met
22-11-2011, 08:59
Karşıyaka Çocuk Yuvası'nın yanındaki salona 2 ay gittim :D okul ve iş dolayısıyla bıraktım. Aletlerin ismini bilmiyorum ama tavsiye ederim. 2 kardeş işletiyorlar. Kardeşlerin biri basketbolcuymuş sanırım sakatlandığı için galatasaraya transferi iptal edilmiş :D

Bahsettiğim salon Karşıyaka Çarşı'da

2000HC
22-11-2011, 19:27
Salon işleri sıkıntılı spordan soğudum ufacık kuş gözü kadar salonlar yüzünden dipdibe olmuyor,şirinyer karabağlar hatay tarafında tavsiye edebileceğiniz geniş ferah yerler varsa bende faydalanayım konudan :)

sürüngen
22-11-2011, 19:35
alsancağa gelicen minik adam ;)

PimPCaR
22-11-2011, 19:49
karşıyakaya baya uzak balçova ılıcada yeni bir spor salonu acıldı. tam hardcore. aletler son sistem. Mehmet kasap ta aletleri test edip onaylamış salonu gayet iyi bulmuş. Hatta orda çalışmaya devam edicek diye biliyorum. sana çok uzak ama yolun düşerse bi uğra gör salonu. orange gym center yerin adı.

Met
22-11-2011, 19:54
Karşıyaka Çocuk Yuvası'nın yanındaki salona 2 ay gittim :D okul ve iş dolayısıyla bıraktım. Aletlerin ismini bilmiyorum ama tavsiye ederim. 2 kardeş işletiyorlar. Kardeşlerin biri basketbolcuymuş sanırım sakatlandığı için galatasaraya transferi iptal edilmiş :D

Bahsettiğim salon Karşıyaka Çarşı'da

Salonun adını eklemeyi unutmuşum.
Salonun adı : GOLD

Bülent76
22-11-2011, 20:03
karşıyakaya baya uzak balçova ılıcada yeni bir spor salonu acıldı. tam hardcore. aletler son sistem. Mehmet kasap ta aletleri test edip onaylamış salonu gayet iyi bulmuş. Hatta orda çalışmaya devam edicek diye biliyorum. sana çok uzak ama yolun düşerse bi uğra gör salonu. orange gym center yerin adı.

Ben de Balçova'da oturuyorum, bu söylediğiniz yeri tarif edebilir misiniz? Nereye yakın?

sanctuary35
22-11-2011, 20:17
Salon işleri sıkıntılı spordan soğudum ufacık kuş gözü kadar salonlar yüzünden dipdibe olmuyor,şirinyer karabağlar hatay tarafında tavsiye edebileceğiniz geniş ferah yerler varsa bende faydalanayım konudan :)

şirinyer izban istasyonunun karşısında biyer açılmış ferah biyere benziyor . doktordan bilgi alıp bende oraya başlamayı düşünüyorum

TAM35GNY
23-11-2011, 23:33
Yanlis yerde yasamaya karar vermissin Koc Guzelyaliya transfer et kendini ;)

PimPCaR
24-11-2011, 00:06
Ben de Balçova'da oturuyorum, bu söylediğiniz yeri tarif edebilir misiniz? Nereye yakın?

ılıcada otobüslerin son durağından aşağıya inciraltı kavşagına doğru inerken hemen tenis kortlarını geçtikten 50 mt kadar sonra sağda. orange gym. Benim ismimi verirsen yardımcı olurlar(şükrü)

Bülent76
24-11-2011, 07:55
ılıcada otobüslerin son durağından aşağıya inciraltı kavşagına doğru inerken hemen tenis kortlarını geçtikten 50 mt kadar sonra sağda. orange gym. Benim ismimi verirsen yardımcı olurlar(şükrü)

Çok teşekkürler, anladım söylediğin yeri, orda zaten bir salon vardı diye biliyorum, acaba el mi değiştirdi? Nisbeten küçük ama güzel bir yerdi bildiğim kadarıyla.