Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil yardım
whiteaction
21-11-2011, 04:28
Arkadaşlar audi a3 1.8 t araç buldum istanbul anadolu yakasında aracı gösterebileceğimiz bi usta lazım.yardımlarınızı bekliyorum...teşekkürler.
Bayrampaşalı
21-11-2011, 07:16
dostum eger o lacıvert olanı dıyosan bende baktırcaktım ona ama sahıbı yan yattı camura battı seklı yapıyo hesapta gelıyodu ben baktırcaktım yok arabayı bagladılar dedı dedım nerde bagladılar ben cıkartırım aracı bu sefer de dedı ya zaten sıgorta ıslerı falan var onları halledıcem ben pazartesı cıkar arac o zaman baktırırsın dedı tamam dedım gıdelım otoparkta bakalım kaporanı verıyım gene kıvırdı bende ugrasmadım daha
whiteaction
21-11-2011, 07:41
dostum eger o lacıvert olanı dıyosan bende baktırcaktım ona ama sahıbı yan yattı camura battı seklı yapıyo hesapta gelıyodu ben baktırcaktım yok arabayı bagladılar dedı dedım nerde bagladılar ben cıkartırım aracı bu sefer de dedı ya zaten sıgorta ıslerı falan var onları halledıcem ben pazartesı cıkar arac o zaman baktırırsın dedı tamam dedım gıdelım otoparkta bakalım kaporanı verıyım gene kıvırdı bende ugrasmadım daha
dogrudur kardes:) valla ok dedik karsilikli bilmiyorum sonuc ne olacak..
vwtech denilen yer nerdedir acaba
Bayrampaşalı
21-11-2011, 07:45
dogrudur kardes:) valla ok dedik karsilikli bilmiyorum sonuc ne olacak..
vwtech denilen yer nerdedir acaba
tabı senın bılıcegın iştir ben sadece ankaradan gelıceksın dıye ole dedım kardesım burdaysan sorun yok zaten :)
whiteaction
21-11-2011, 08:30
yok kardeş ben gelmıicem bı arkadaşım gösterecek aracı servıse