Orijinalini görmek için tıklayınız : Grupfoni dikkat !
Grupfoni ile firma bazlı çalışma yapma talihsizliğini yaşamış bir firma olarak. Grupfoni den uzak durmanızı tavsiye etmek zorundayım.
Grupfoni den satılan hizmetin parasını alabilmek için 2 ay peşlerinde koştuk. Parayı aldık, bu seferde fatura gönderimi yapmıyorlar. Ulaşabilecek hiç bir yetkili yok. Tüm şirket 20-25 yaş grubunda bölge temsilcileri ve merkez ofistede müşteri temsilcilerinden oluşuyor. Şikayetlere bakıncada görülüyorki çoğu kimse satın aldığı ürünlere kavuşamamış, yada herhangi bir nedenle para iadesini alamamış durumda. Şu bir gerçekki Grupfoni vasıtasıyla satın almış olduğunuz ürün veya hizmetin sağlıyıcıları sizden çok daha mağdur durumda.
Bu gün itibari ile bizde Grupfoni üzerinden satılan kupon sahiplerine hizmet vermeyi durduruyoruz.
Sizinde başınıza bu tür talihsizlikler gelmemesi için uyarmak istedim.
Saygılar.
Low-Rider
21-11-2011, 08:58
Sizin grupfoni üzerinden vermiş olduğunuz hizmet nedir?Alanlar yada almayı düşünenler varse bilinmesi iyi olur en azından
markafoninin verdiği Carbon Clean hizmetinden de uzak durun...
Sizin grupfoni üzerinden vermiş olduğunuz hizmet nedir?Alanlar yada almayı düşünenler varse bilinmesi iyi olur en azından
Bizim hizmet alanımız bayanlara yönelik güzellik üzerine, oksijen bakımı ve bölgesel incelme paketlerinin hizmetlerini durdurmuş durumdayız.
Fakat Grupfoni nin ödemede gecikme ve diğer sözleşme şartlarını yerine getirememesi gibi nedenlerden dolayı bir çok ayrı sektördeki firmalarda ortak sıkıntı içersindeler.
Doğal olarak bu firma vasıtasıyla alınacak hizmet yada ürünlerde sıkıntı çıkması kaçınılmazdır.
kelalper
21-11-2011, 09:17
O tip yerlerden aldığını bütün hizmetlerden memnun kalamazsınız ki. Ne ödeyip ne satın almak istiyorsunuz. Akıl var mantık var. 10 liralık hizmeti 5 liraya satacak hem de para kazanacak. Hizmet veren yerlerde afedersiniz enayi değiller. Eşim her zaman yemek yediğimiz bir balıkçıdan almış o şekilde bir hizmet. Garsonlar falan artık tanıdık oldu zaten. İyi gidelim bi kerede ucuza yiyelim dedik. Abi hoşgeldin ii hoşbulduk. Dedik böyle böyle kuponlar burada hep siz kazık atıosunuz bi kere de biz kazık atalım dedik diye şaka yaptım. Gülüştük. Güzel güzel yedik içtik. Aa dedik iyiymiş valla. Garsonlarada çattım olm her seferinde ne kazık atıomuşsunuz diye. Bi dakika dedi gitti geldi abi sen yabancı değilsin diye bu şekilde hizmet verdik normalde al verdiklerimiz bu diye bir liste verdi. Listeye bir baktım o listedekileri verseler masadan aç kalkarım bi daha o restorant a gitmem. Bende utandım garsonlara yüklü bahşiş verdim de çıktım.
Yiğit G.
21-11-2011, 09:25
valla yemek olsun kuaför hizmeti olsun kuru temizleme olsun bu tarz hizmetleri sürekli kullanan arkadaşlarım ve akrabalarım var su ana kadar bir problem yaşıyan yok.Ama ufak seyler tabi.Mesela 350 tl ye 1 aylık köpek egitimi vardı (genelde 800 euro) acaba göndersemmi dedim sonra yorumlarını okudum sikayetvar da köpek eğitiminini alanların çok kötüydü direk vazgeçtim.
Bizde apaçilik yapıp sortieden yemek aldık ucuza gidelim diye sanki hiç gidip görmediğimiz yer gibi muamele yaptılar.Masalar leş gibi filan saçma sapan şeyler bir daha bende hiç birşey almam paranla rezil oluosun gerçi çok uygun orası ayrı :)
ErenErdem
21-11-2011, 09:38
Önümüzde ki ay kullanmayı düşündüğüm Birlas rot balans hizmetim var :) bakalım zaman gösterecek grupfoninin beni de mağdur edip etmeyeceği
20nin üzerinde alım yapmışımdır grupfoniden herhangi bir problem sorunla karşılaşmadım
KingoAtmo
21-11-2011, 09:44
Ranthor ne den yeşil ?
Ranthor ne den yeşil ?
kendimi ilim irfana verdim:)
site açıklamalarından bakabilirsin
onursumer
21-11-2011, 10:03
bu grupfoniyi çozemedim ben
100 bin satış varsa yarısı berbattı yarısı iyiydi diyo :D
kime gore iyi kime gore kotu ye mı bakmak lazım cesaret edip hiç alamadım açıkcası
individual
21-11-2011, 10:23
markafoni,fırsattatil,gününtatil,hemenal,hemen yanyat,bugünbufırsatı kaçırma tarzı sitelerden alınan hizmetlerin hepsi kötü çıkar bence.Sebep ucuz etin yahnisi yavan olur derler. ;)
KingoAtmo
21-11-2011, 10:33
Ben Grupanya dan; Kebeçıda fiks menü, spor salonunda 1 aylık üyelik, boya koruma, masaj suşicide yemek, gibi birçok alışveriş yaptım, hiç birinde madur olmadım ...
Gayet güzel yemekde yedim, hizmeti de aldım.
Bu aldığınız Kampayalarda , firmaların size kaliteli hizmet sunmasında bence bir engel yok.
Heeee ben gollük pas vermişim sen auta atmışsın, hakem vermemiş orası beni ilgilendirmez.. :D
RottingChrist
21-11-2011, 13:13
yok öyle bir dünya. markafoni, trendyol, grupfoni,şehirfırsatı vs. bir yıldır eşim ve ben alışveriş yapıyoruz daha verdiği sözün tersine bir durumla karşılaşmadık. genelleme yaparken dikkat etmek lazım. ürün temin etme süreleri biraz uzun ama onu da zaten ürünü almadan önce belirtiyorlar.
markafoni,fırsattatil,gününtatil,hemenal,hemen yanyat,bugünbufırsatı kaçırma tarzı sitelerden alınan hizmetlerin hepsi kötü çıkar bence.Sebep ucuz etin yahnisi yavan olur derler. ;)
Abartmıyorum bu tip sitelerin tamamına üyeyim. Tekrar abartmadan söylüyorum yaklaşık hergün birşeyler mutlaka satın alıyorum çünkü çok iyi fırsatlar çıkıyor eğer iyi birer takipçiyseniz. Bir kere yakalaco dan satın aldığım incelme programından kesinlikle memnun kalmadık. 10 seanslık incelme paketi, garantili incelme vaad ediordu ancak boşu boşuna 3 ayımızı verdiğimizi deklere ettik ve abartmıyorum 650 TL mizi yaklaşık 1 haftada geri aldık. Halende o siteden alışveriş yaparım.
Hizmet sağlayıcısıda dürüst değilse sitenin buna yapabilecek birşeyi yok değilmi?
bu dırek urunu yada hızmetı aldıgını yer ıle alakalı...
ben bır kere ıncek lıvadan bırrranç almıstım...daha onceden de cok defa gıttıgım bı yerdır(biz cok zengın aıleyık...) bedavacı olarak gıdınce cok kotu urunler sundular...
İşte daha kötü ürün sunan işletme zaten bu aracı firmaların mantığını anlayamamış ne yazıkki. Arkadaş madem tanıtımın olsun die bu kampanyayı yaptırıosun bari daha fazlası değilde herzamanki standardını koruda insanlar memnun kalsın değilmi?
Ama illa Türküz, adam az para verdi abeci muamelesi yapalım. Sanki hizmet bize gazozdan çıktı aq, kendi değildi kampanyayı yapan
İşte daha kötü ürün sunan işletme zaten bu aracı firmaların mantığını anlayamamış ne yazıkki. Arkadaş madem tanıtımın olsun die bu kampanyayı yaptırıosun bari daha fazlası değilde herzamanki standardını koruda insanlar memnun kalsın değilmi?
Ama illa Türküz, adam az para verdi abeci muamelesi yapalım. Sanki hizmet bize gazozdan çıktı aq, kendi değildi kampanyayı yapan
:hahaha::hahaha::hahaha:
Bakmayın güldüm ama çok doğru son yazdığınız :icon_tup:
Valla bana ilginc geliyoyaa o tarz seyler.kendimi salak gibi hissediyorum(aslinda salagim o ayri da :D)
Param varsa giderim sonuna kadr,ne o oyle 400luk yemegi 150ye.saymak bilmemne ulan zaten gittigim yer ise yada daha onceden duydugum ego tatminine ne gerek var verir parayi giderim..sacmalik geliyo bana o siteler..kiyafetide auni,yemegide xx kampanyasi da.. neymis efendim bilmemneymisye oumus buymus paran uoksa ozenme arkadas git patana gore biseler yap,ayagini yorganina gore uzat..(kiyafet aykkbi haricidir bu son cumlem..)
RottingChrist
21-11-2011, 14:35
valla tech ten üye arkadaşlarla gittiğimiz yerler oldu. sabah kahvaltısı vs. adamlar bırak eksik servis sunmayı yediğimiz yöresel yiyeceklerin nasıl yapıldığına kadar anlattılar. bu biraz işletmeye kalmış. biz o gün belki fırsatçı olarak gittik ama bana sundukları hizmeti çok beyendim ve zaman buldukça gidiyor ve tavsiye ediyorum. bir nevi reklam olayı.
Valla bana ilginc geliyoyaa o tarz seyler.kendimi salak gibi hissediyorum(aslinda salagim o ayri da :D)
Param varsa giderim sonuna kadr,ne o oyle 400luk yemegi 150ye.saymak bilmemne ulan zaten gittigim yer ise yada daha onceden duydugum ego tatminine ne gerek var verir parayi giderim..sacmalik geliyo bana o siteler..kiyafetide auni,yemegide xx kampanyasi da.. neymis efendim bilmemneymisye oumus buymus paran uoksa ozenme arkadas git patana gore biseler yap,ayagini yorganina gore uzat..(kiyafet aykkbi haricidir bu son cumlem..)
gökh@n_gr
21-11-2011, 19:00
Biz Alaçatıda bir butik otel için fırsatlardan yararlandık gayet memnun kaldık.Bence de hizmeti aldığınız yer ile ilgili size nasıl davranıldığı.