Orijinalini görmek için tıklayınız : Kirmizi taban halısı sorunsalı :)
34tb9544
22-11-2011, 10:33
Arkadaslar ek kasa Sedan Civic ımize Kirmizi taban Halısı yapmak istiyoruz nette bı kaç tane gördüm yapma sonradan güzel olmuştu bı kaç tanede satılık gördüm hb için fiyatları 250 tl gibi bı şeydi Yada daha pahalı bu uygulamayı daha once yapan varsa resim paylasabilirm mı birde yapilcak yer ve maliyet hakkında bilgi alabilirmiyim teşekkürler şimdiden
ilk ben denemiştim piç etmiştim sonra yan komşuya verdim o halletti ama tekniğini görünce kendimin daha iyi yapıcagını anladım ama iş işten geçmişti :)
İmkan varsa kendin yap hocam buda benim araç
Göki gibi bende 10 üzerinden 8 veriyorum.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/303069_10150335104288600_579948599_8302926_1070554 191_n.jpg
34tb9544
22-11-2011, 11:04
Goki Massallah güzel olmuş alicanin arabadakide çok güzel ama kumaş farkı var sanırım nasıl bir kumaş alınmalı mesela alicanin daha ince bir kumaş gibi duruyor gokinin kullandığı kumaş daha kalın halı tarzı gibi hangisi tercih edilmeli ?
Benim aldığım kumaş kaç mm di hatırlamıyorum ama dolapların arkasındaki kontraplak kadar kalındı ama esnek bi kumaştı kaplanırken sıkıntı çıkarmadı.
Kumas kalitesi iyiydi, tek sıkıntısı çabuk kirleniyordu ama kolay temizleniyordu..
Aslında mallar aynı fotoğraf açısından kaynaklı bir göz yanılması var bende söküp tekrar yapıcakdım ama uğraşmak istemedim kendiniz yapacaksanız ilk seferde 10 üzerinden 10 olmaz taban halısı bide tavan koyuyum :D buda kendi imalatım alacantra
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/303073_10150335104153600_579948599_8302922_9283917 34_n.jpg
alican alcantra kumaş kaliten nasıl, ben burda tam istediğin hissiyatı veren alcantra kumaş bulamadım. çok seçeneği var her böle iz bırakan kumaş alcantra diyorlar fıtık luyorum :D
taban neysede tavan sakat yav sarkma yapmaz inş. eline sağlık alican. taban üstüne ağırlık bindiği için kolay kolay salmazda. kullandığınız halının m2 si nekadar ? bide çok cabukmu kirleniyor?
34tb9544
22-11-2011, 12:46
Tavan İsine girmemde tabanı deneyebiliriz :) goki kumaşı nerden alabiliriz Yada tavsiye varmidr marka veya Dukkan tavsiyesi
tam olarak neler lazim bu iscilik icin turkiyede degilim ama bende sansimi denemek istiyorum neler tavsiye edersiniz kac metre kullanildi eskisi neyle sokuldu vs bunu gibi bilgiler yararli olucaktir bana...
video ve kullanılan malzeme belki fikir verebilir..
rKe8ar0s2bQ
CasabLanca
22-11-2011, 14:18
Alican abinin aracını kullandığımız için biliyorum gerçekten mükemmel olmuş arabanın çehresini tamamen değiştirmiş imkanınız varsa kendiniz yapınız
Tavan İsine girmemde tabanı deneyebiliriz :) goki kumaşı nerden alabiliriz Yada tavsiye varmidr marka veya Dukkan tavsiyesi
ben ümraniye güven sanayi sitesi A blok zemin kat döşeme malzemesi satan yerden aldım.
Kumas halen varmı bilmiyorum..
orj taban halısını kırmızıya boyamayı deneyen oldu mu hiç?
yüksek ısıda boyama oldugu için taban halısı piç oluyor..
Göki öncelikle imza 10numara olmuş :)
Kumaşın kalitesi gayet güzel bir kaç kalite seçeneğim vardı en üst seviye bu olunca bunu aldım ama iyikide almışım.
Sarkar diyen arkadaşlar içinde o tavan sarksın tövbe bismillah şeyimi keserim :D Tabana kullandığımdan daha fazla yapıştırcı gitti tavana, nedeni ise her iki tarafa içinde ayrı ayrı yapıştırıcı sürüp (edit: taban içinde yaptım iki taraflı yapıştırcı) yaklaşık 35-40 dakika bekledim ve ardından yapıştırdım aracada tam hatırlamamakla birlikte 2 hafta sonra montajını yaptım bu süre içinde köşelerden maşa ile tutturdum.
+ olarak aracın ruhu değişti ve pisliklerden arındı yapmak isteyenlere tavsiye ederim.
keskinli_ali
22-11-2011, 15:03
ankarada tavan ve taban halısı için yardıma ihtiyacım var arkadaşlar
ankarada tavan ve taban halısı için yardıma ihtiyacım var arkadaşlar
Selamlar pm ye burdan yazayım eğer zamanınız yok ise hiç uğraşmayın 100-150 arasına tavan döşemesi yapıyorlar benim kumaş sadece 120 gibi bir şey tuttu :) ama şöyle bir durum var sanayideki kaplayanlar örnek opellerin tavan kumaşının mt 12tl falan :) adamlar 100e kaplıyor. Ama tabanı kim kaça kaplar birşey diyemiyecem.
34tb9544
22-11-2011, 15:25
Walla su an bana Kirmizi güzel kaliteli bir halı lazim
Walla su an bana Kirmizi güzel kaliteli bir halı lazim
Ne kadar lazım ölçersen yollarım.
34tb9544
22-11-2011, 15:29
Kanka sedan ek araba iste fiyatı ne bulur ölçüler assagi yukari senle aynıdır herhalde 1 metre uzun olsun varsayalım bı fiyat verme imkanın varsa çok iyi olur
halıyı boy en ölçüp söylermisin. yarın ümraniye e gidicem ona göre alayım istiyosan ?
bende si arıyorum... yapmak istediğim ilk şey kırmızı taban halısı yardımcı olursanız çok memnun olurum :)
maximorales
19-03-2014, 02:27
sonuccccc ne oldu
Konu güzel hortlamışken; Ben siyah yapmak istiyorum tam bir özelliği var mı bu halının rastgele bir malzeme almayalım? Ne bileyim altında keçesi vardır, belki bir özelliği vardır? Yoksa kes halıflexten gitsin şekli olmasın..
Ne anlaşılmaz cümleler kuruyorum mx..
Ben de takipteyim, bir ara sahibinden'de Civic için kırmızı halı vardı ama yüksek fiyatlıydı.