Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyundai Fx Coupe Ecu
Arkadaşımızın aracına Port polish-ince conta-döküm emme manifoldu (orjinali plastik) 4mm daha geniş gaz kelebeği-Headers-filtre kiti-51mm düz boru ve sonda 51mm son susturucu işlemleri yapıldı.
Şu an araç rolantide 12-14 AFR değerlerinde, Dip gazda ise 4500 devirden 7200 Devire kadar 11.2 ile 12.4 arasında değerleri.Daha önce ankarada birisi Chip işlemi yapmış fakat Beyinin üzerindeki Entegreyi ilk kez ben söktüm ve haritayı aldım.
Asıl sorum Bu haritayı hangi program ile açmam lazım? ECM Titanium ile açtığımızda "İnfo Not Found" hatası veriyor.Aracın bilgilerini göremiyor.KWP 2000+ ile obd2 den bağlanmayı denedim yine erişemedim.Epromdan aldığım bu " .bin " dosyasının içini hangi program ile açabilirim değişiklik yapabilir ve tekrar chip'e yazabilrim.Bilenler yardımcı olursanız sevinirim
win ols demo ilel bakabilirsin Hex Decimal bir program ile düzenlersin ama checksumm a ihtiyacın olacak c . r.a.c. k ols bulursan oda oolur :D
dragstar
22-11-2011, 19:48
hyundai couperlerden bosch motronic 2.10.1 ecu çıkar tam koduda 0 261 203 023 olması lazım
yolla bana ;)
hyundai couperlerden bosch motronic 2.10.1 ecu çıkar tam koduda 0 261 203 023 olması lazım
yolla bana ;)
b urası yardım formu bende yazardım yolla bana die cocuk sana yollasyayaımmı dememiş kendi yapmak istiyor sormuş ...!!!
Kanka kefico marka korea mali bir beyin var gece atarim sana ugrasiriz biraz
dragstar
22-11-2011, 20:03
Kanka kefico marka korea mali bir beyin var gece atarim sana ugrasiriz biraz
team viewer yükle o zmn
b urası yardım formu bende yazardım yolla bana die cocuk sana yollasyayaımmı dememiş kendi yapmak istiyor sormuş ...!!!
özgün kemalde yabancı deil oda yarcımdı olmak için işim görülsün diye yazmış onu sağolsun. Winols den denedim de pek başarılı olamadım.daha doğrusu onun "kırek" yapması ile uğraşamadım.Bikaç başka MOD yapılmış base harita var onları deneyecem.Bakalım uğraşıyoruz hala.Kendi kendime bişeler yapsam daha mutlu olacam aslında
dragstar
22-11-2011, 23:35
özgün kemalde yabancı deil oda yarcımdı olmak için işim görülsün diye yazmış onu sağolsun. Winols den denedim de pek başarılı olamadım.daha doğrusu onun "kırek" yapması ile uğraşamadım.Bikaç başka MOD yapılmış base harita var onları deneyecem.Bakalım uğraşıyoruz hala.Kendi kendime bişeler yapsam daha mutlu olacam aslında
haritaları winols buluyormu ? veya ecm titanium
winols görmüyor işlem yapmama izin vermiyor illa lisans istiyor.Başka Free programlar yokmu acaba.şimdi birde buna para vermek hiç işime gelmiyor:)
Makat haritanı yaptım mailine gönderiyorum,
bana gönderdiğin .bin de çok dengesiz bir harita düzenlenmiş cksm bulup inceledim. AFR nin sapıtması gayet normalmiş.
Yeni temiz güzel bir harita yaptım,
Kolay gelsin...
daha önce ankaradan ahmet diye birisi chip yapmış arabaya. araba 50tl benzin ile 20km anca gidiyor.chip yapmışlar güya orjinalinden kötü olmuş.
Saol yavrum bakarım akşam inş sıkıntı çıkmaz.:) videoları patlatırım
1.6 motor sanirsam ?
evet 1,6 araç
ne oldu sonuc bilmek isterim
Bende galletto ile 307hdi'dan okuma yaptım fakat dosyayı bir türlü açamadım ecm ile abuk subuk değerler gösterdi. Okuduğum dosyadamı problem var yoksa başka bir program mı denemeliyim. Başka program önerisi olan var mı?
bu ecunun eprom sökülüp üzerindeki dosya okutulup başka bir program ile düzeltilip yapılıyormuş fakat bende o programlar mevcut olmadığı için uğraşamadım.içinden çektiğim dosyayı hiç bi şekilde açamadım
ecm2001 ile denedim driver sıkıntısı var sanırım dizel arabada 8200 devir değerleri falan verdi:)
Araç kaç model işlemlerden sonra kayda değer bir sonuç çıkarmı bir arkadaşımda var oda birşeyler yapmak istiyorda.. Konuyu takipteyim
Yok mu program önerebilecek? ECM titanium olan arkadaş var mı?:)
Yok mu program önerebilecek? ECM titanium olan arkadaş var mı?:)
bende var :) titanium kullanıyorum.
sanırım 2001 ide ben vermiştim size :)
bende var :) titanium kullanıyorum.
sanırım 2001 ide ben vermiştim size :)
Lisanslı almadıysanız gönderebilirmisiniz banada:)
Evet 2001'i de ilk sizden almıştım. Şuanki araçta driver sorunu yaşıyorum, abuk şeyler gösteriyor:)
Lisanslı almadıysanız gönderebilirmisiniz banada:)
Evet 2001'i de ilk sizden almıştım. Şuanki araçta driver sorunu yaşıyorum, abuk şeyler gösteriyor:)
lisans satın aldım. ama verdiğin parayı hakedecek bir program titanium.
aracınız nedir? dosyanızı gönderirseniz yardımcı olurum...;)
lisans satın aldım. ama verdiğin parayı hakedecek bir program titanium.
aracınız nedir? dosyanızı gönderirseniz yardımcı olurum...;)
Benim gibiler için biraz pahalı bir program(amatör takılmak için).Araç 307 1.6 hdi 110, dosyayı pm atıyorum.