PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankarada Köpek Bakabilecek?

onur_S
22-11-2011, 19:43
arkadaslar komsumun bi köpeği var ama ben acıyorum köpeğe,su ara da havalar soğudu bahcede bekliyor ve sehir dısına cıktığı için köpek burada kalıyor,en son bana haber verdi bakabilirmisin diye benimde okula sabah gidip aksam geldiğim oluyor her zaman bakamayabiliyorum,açıkçası onun bu köpeğe adam gibi baktığını düşünmüyorum ve istanbula yerlesecek komsum,bu köpeği öylece bırakıp gidebilir heralde götürmez,benimde içim el vermedi.
köpek cok akıllı laf dinliyor,tuvalet sorunu yok.2 ayağa kalkıp oynar,otur dersin oturur,afiyet olsun demeden yemeğe dalmaz,sürün dersin sürünür vesaire.aklı basında bi köpek.ufak bahcesi olan yemeğini suyunu eksik etmeyecek biri olsa yeterli.
eğer gercekten bakabilecek günahına girmeyecek bi insan varsa ben komsumla görüşürüm,sağda solda gezdirmek değil sadece köpek bakmak,gecen yaz buralardan birine verdi,yazın iyi hostu kıs geldi geri sepetlemiş.düşünenler olursa yazsınlar köpek 2-2.5 yasında,türü golden.cinsiyeti erkek.gercekten vicdana sahip,bakabilecekler ulassın özellikle isteğim bu,sağda solda hava atacaklar değil..

Emre Ekrem
22-11-2011, 20:46
Çok yazık, nasıl kıyıyorlar bir türlü anlayamıyorum, bende arjantin mastiff var, golden ı rahat bırakmaz yoksa kesin alırdım, aklım kalacak yazık ya.

ilkerotti
22-11-2011, 20:58
Beypazarında müstakil 2 katlı bahçeli evim var 1 de huskyim var 8 yaşında; annemle görüşeyim ok derse ben bakabilirim seve seve

bladerk
22-11-2011, 21:24
aslında saldırgan falan değilse garajda bakabilirim

BU®AK
22-11-2011, 21:32

Golden tam bir oyuncudur abi :D Bende var evin neşe kaynağı :icon_tup:

onur_S
22-11-2011, 21:35

hiç saldırgan değil,havlama huyuda yok.cok akıllı bi köpek.bugün yemek vermeye gittim özlemiş kerata normalde köpekler üstüne atlayıverir,hayır deyince yapmıyor.bi tane ayıcığı var bahcede.bizi görünce agzına alıp getiriyor oyuncağını hep :)
sahibi de bi gelsin görüşeyim bi yoklayım bakalım fikri ne,istanbulda bakabilecekmi burada müstakilde ilgilenmiyor adam gibi.

d16y4
22-11-2011, 21:36

bendede dişi var rahat durmazlar :D

FaTiH44
22-11-2011, 21:41

golden en yumuşak huylu köpeklerdendir:icon_tup:

enginetune
23-11-2011, 13:29
bende bakabilirim aslında ama şu an ankara dışındayım babam ilgileniyor :) bende rottweiler var 6 aylık karşıyaka mez. gelmeden anadolu bulvarı üstünde bahçemiz var :)