Orijinalini görmek için tıklayınız : Stock+Stock 106 GTI Alev Spec
driftboy
22-11-2011, 21:40
Semih Demirbileks Videos | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=10150382428674174)
Not: Araçda sadece hava filtresi ve 51lik boru vardır.
Şiddetli Not: Orta Susturucu Üzerinde :)
düz boru vardır demişin not olarak orta üstündedir demişin nasıl bi düz boru o:D
maşşallah bazıları böyle oluyor:D
Maşallah ta Arabaya yazık be kardeşim ...:(
Bende yapmak ıstıyorum boyle nasıl yapıyorsunuz bunu acaba ??
Full + full den snra stok + stok çıktı..
bilek lazım bilekkkkk
snra kulak koptu, oksijen sensoru bozuldu :cool:
driftboy
22-11-2011, 21:57
düz boru vardır demişin not olarak orta üstündedir demişin nasıl bi düz boru o:D
maşşallah bazıları böyle oluyor:D
51lik borunun üzerine susturucu kaynaklandı :) bunu birinin soracagını tahmin ettim :D Ses aşırı rahatsız ediciydi ve kimse rahatsız olmasın diye takıldı sonradan susturucu
bilek lazım bilekkkkk
Olabilecek arızalar :):)
arabam egzozdan altın fırlatacak olsa böyle yapamam :D
bilek lazım bilekkkkk
Kanka yalan yok yıl 2002 bende yapıyordum
vıdeolarım var bulsam koyarım
Remus dtm eksoz ile tavan spoilerene kadar alew attırıyordum :)
ama o zaman 106 gti lar saglamdı pek bısı olmuyordu
yavas yavas dokulmeye baslası
oksıjen sensoru bozuldu
kulak koptu
aks cıktı
sanzıman kırıldı
ve en son motor kırıldı hahahahah :D
131mirafiori
22-11-2011, 23:30
Video yu ben çekmiştim :) O gün yeni bi egzoz denemesi yapmıştı benim egzozcum aracına çok ta fena oldu maşallah LEA GTI sana Maşallah :D
51lik borunun üzerine susturucu kaynaklandı :) bunu birinin soracagını tahmin ettim :D Ses aşırı rahatsız ediciydi ve kimse rahatsız olmasın diye takıldı sonradan susturucu
o zaman sizin 51lik düzborunuz susturucu kaynaklandıkdan sonra artık 51lik boru olmuş düz değil yani:D
131mirafiori
22-11-2011, 23:49
o zaman sizin 51lik düzborunuz susturucu kaynaklandıkdan sonra artık 51lik boru olmuş düz değil yani:D
Ne uğraştın sende çocukla :D :D bir iki kelimenin lafını yapıyosun :D
106 nasıl kol çıkartır fliminin ilk sahneleri hiçmir acımıosunuz ya
3-5cm alev atsın diye su arabanın canını neden alırsınız anlamam gidin alın bi alev kiti 100 - 150 liraya hem siz hem araba rahat etsin :)
Maşallah diyelim...
schizophrenic
23-11-2011, 00:29
2. el 106 alırken kasa - yürüyenden ziyade sahibine bakmak lazım :)
131mirafiori
23-11-2011, 00:46
Abim araca güvenmesek o kadar sıkıştırmayız zaten ama araca sonuna kadar güveniyoruz... Motor soğukken marşa basılıp bu video çekilmedi en az 15 km yol yaptı ve olduğu yerde de bi 10 dk çalıştı araba o videodan önce, sonra çekildi video.
schizophrenic
23-11-2011, 00:52
Abim araca güvenmesek o kadar sıkıştırmayız zaten ama araca sonuna kadar güveniyoruz... Motor soğukken marşa basılıp bu video çekilmedi en az 15 km yol yaptı ve olduğu yerde de bi 10 dk çalıştı araba o videodan önce, sonra çekildi video.
kapalı kutuya nasıl güvenebiliyosunuz :soru: 10 dk çalıştırılan motor kırılmaz diye bi kaidemi var :)
131mirafiori
23-11-2011, 00:57
kapalı kutuya nasıl güvenebiliyosunuz :soru: 10 dk çalıştırılan motor kırılmaz diye bi kaidemi var :)
Kapalı kutunun iç güzelliğini bildikten sonra sıkıntı olmaz diye düşünüyorum :) araç soğukken kırılma ihtimali daha yüksek diye diyorum... Öyle bir kaide tabi ki yok...
araç soğukken motor yeni yeni yağladığı için kırılma olasılığı yüksek ama bu yapılan işte arabanın bariz canını alıyor ve kol çıkarma % 50 lik bir şans resmen kumar ve yukarda göki de sölemiş arabanın canını almaktan başka bişey değil
driftboy
23-11-2011, 08:52
Nabzını biliyoruz, ona göre can alıyoruz :)
Çok pis ateş artırasın geldi acilen ZD yi toplamam gerek
Göki,ZD
Bone-crusheR
23-11-2011, 09:03
bırakın alevi atsın arkadas kac sene aynı aracı kullanacak bizimle berabermi yaşlanacak türk filmindeki gibi binicem sıpaya vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Nabzını biliyoruz, ona göre can alıyoruz :)
:) inşallah elinizde kalmaz böle bir arkadaşım daha vardı,kanka sıkıntı yok ben malı biliyorum ayarı bende diodu bam bam bam sonra kol elinde gezdi inşallah başınıza gelmez
maşallah güzel ateş atıyor ama böyle çok fazla zorlamayın arabanızı zararı sizin cebinize olur bunlar nadirarabalar kıymetini bilin biraz daha derim
bırakın alevi atsın arkadas kac sene aynı aracı kullanacak bizimle berabermi yaşlanacak türk filmindeki gibi binicem sıpaya vurucam kırbacı vurucam kırbacı
:( :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Deneme videosu yapsaydınz daha iyidi.
Hiç bu şekilde yapamadım. Acaba nasıl bişi :D
driftboy
23-11-2011, 14:31
Hafta sonu bi deneme videosu da gelir. Allah kimsenin başına vermesin ama herzaman böyle gezmiyoruz yani :) Günün Anlam ve önemine istinaden ateş ettik azcık :D
alfonso4474
23-11-2011, 16:19
yapma etme yazık diyenler canını aldın diyenler kimbilir neler yaptı araçlarına??? şimdi uslu araç kulnma tavırları yapyolar adamın canı sıkılmış alev atmak istemiş o biçimde atmış arasıra değişiklik iyidir
131mirafiori
23-11-2011, 17:56
yapma etme yazık diyenler canını aldın diyenler kimbilir neler yaptı araçlarına??? şimdi uslu araç kulnma tavırları yapyolar adamın canı sıkılmış alev atmak istemiş o biçimde atmış arasıra değişiklik iyidir
Senin ağzın bal yesin kardeşim :D :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
131mirafiori
23-11-2011, 17:58
maşallah güzel ateş atıyor ama böyle çok fazla zorlamayın arabanızı zararı sizin cebinize olur bunlar nadirarabalar kıymetini bilin biraz daha derim
Kanka sahibi ben sayılırım bana konuş :D :D :D
mad_max1978
23-11-2011, 18:14
bu hareketten dolayı kol,bacak çıksa her sene yapılan ankara draglarında en az tribün önündeki 50 araç çekiciyle giderdi:)adamlar sabahtan akşama kadar yapıyorlar bu tarz hareketleri:))
131mirafiori
23-11-2011, 18:31
bu hareketten dolayı kol,bacak çıksa her sene yapılan ankara draglarında en az tribün önündeki 50 araç çekiciyle giderdi:)adamlar sabahtan akşama kadar yapıyorlar bu tarz hareketleri:))
Bunun üstüne ben bir de tünel videosu çekerim haftasonu :D
mad_max1978
23-11-2011, 20:32
çek tabi kardeşim yaa.senden önemlimi alt tarafı teneke parçası
Herrşeye okey de o yorumlar nedir ya ? :D
aLperTunga
23-11-2011, 22:52
bence süper olmuş..106 yı böyle hareketler kırmaz 106 ya hiç bişey olmaz..hem eleştiren arkadaşlar sanki kendileri zamanında aynı hareketleri yapmamışlar ben kendimdem biliyorum aynı videodan 4 sene önce çekilmiş olarak arşivimde duruyor..o alevi gördükçe insan ayagını gazdan çekemıyor..maşallah aracınız
Ya tunele girip orda alev atsan daha zevkli ve zararsız(biraz) olur.Hem ses başka çıkar hem show olur:)Öndende mis gibi hava girer..
131mirafiori
24-11-2011, 01:30
Ya tunele girip orda alev atsan daha zevkli ve zararsız(biraz) olur.Hem ses başka çıkar hem show olur:)Öndende mis gibi hava girer..
O zaman pazartesi Tünel videosu Burda inşallah :)
131mirafiori
24-11-2011, 01:32
Herrşeye okey de o yorumlar nedir ya ? :D
ahahahah sanayiden esnaf diyalogları onlar :D :D :D
ne güldüm ya :D
driftboy
25-11-2011, 13:23
Tünedede atarız alevi sıkıntı yok :D
Ö.öztüRk
25-11-2011, 14:06
:) yazık günah değilmi :) ne diyosun abi 2 sarıyı yanyana çekim patlatsakmı :D
Maşallah
Altındaki bir yorum çok komikti yanlış anlamayın :D
driftboy
26-11-2011, 09:56
Daha ne muhabbetler var ne muhabbetler :)
kanka tünele giderseniz benide cagırın :D bende barışı falan cağırırım 2-3 araba toplaşırız
driftboy
26-11-2011, 10:05
Bursada o takip edemez konuyu sen ara bence haber et :) Bu gece yada yarın gece otoban büyük ihtimalle :)
Tamirciye Benzinciye Parçacıya para lazım Yapıştııııırrrr :) Güzel alevliyosunuz Tanjunun sattığı FN 106'yla bi deneyin bakalımm sonuc nolcak alevlediği kadar gidiomu görelim ;)
driftboy
26-11-2011, 10:11
FN kimde ki abi şimdi bursada mı ?
tanju sattımı ki fn yi??
driftboy
26-11-2011, 10:29
FN (Mavi) gitti FR geldi (beyaz)
fn (mavi) gitti fr geldi (beyaz)
aa pardon pardon doğru ;)
Bursada o takip edemez konuyu sen ara bence haber et :) Bu gece yada yarın gece otoban büyük ihtimalle :)
BU Gece çıkarsanız bana pm atın o zaman
Tamirciye Benzinciye Parçacıya para lazım Yapıştııııırrrr :) Güzel alevliyosunuz Tanjunun sattığı FN 106'yla bi deneyin bakalımm sonuc nolcak alevlediği kadar gidiomu görelim ;)
ses susss pis hondacı :D panpa o değilde kermit olaydı bi deneyeydik yahu :(
sizin gti ı olur derseniz barışın 106 ile deniyelim bu akşam JAR 24 (STOK) ;)
driftboy
26-11-2011, 12:29
sizin gti ı barşın 106 ile deniyelim bu akşam JAR 24 ;)
131 ciye ulaş sen 106 nın yanındadır şuan :)
Tmm haberleştim korayla ;)
bizde zamanında yapmıştık böyle bir video :D
gti mermileri :) | Facebook (http://bs-ba.facebook.com/video/video.php?v=51253374617)
131mirafiori
29-11-2011, 18:21
Tmm haberleştim korayla ;)
O akşam ince muhabbetler çıktı ortaya ondan gelemedik Enginim kusura bakma :)
VY & ZL REMUSS BROTHERS www.CarManiClub.com - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=v-0r-kxgklk) zamanın videosu alev yok ama ozaman böle yorumlar hic yoktu;) masllah aracada:)