Orijinalini görmek için tıklayınız : Sr 886 vtec- bth rc
ibratice
22-11-2011, 21:41
Ibrahim Kısas Videos | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=2421405526780&set=vb.1000683882&type=2&theater) buda 80-230 hızlanma Ibrahim Kısas Videos | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=2421205001767&ref=notif¬if_t=video_comment#!/video/video.php?v=2421205001767)
video yokki devamı olsun:D
şu bth rc ilede denemek bi nasip olmadı:D
Ibrahim Kısas Videos | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=2421405526780&set=vb.1000683882&type=2&theater)
vites geçişleri yavaş sanki ama o halde bile kafayı çıkardı. maşallah
Valla ibo abi dogbox gibisin şu hipersonic hızda vites atışların bitiriyo beni :D
vites geçişleri yavaş sanki ama o halde bile kafayı çıkardı. maşallah
Asla şanzumanını yormaz İbo abi :D
İbrahim abi efsane vites atar :)
Masallah abi
ne diyoruz "206rc sorunludur" diyoruz:D
maş. vtec e specler ndir acaba???
ibratice
22-11-2011, 21:59
Ibrahim Kısas Videos | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=2421205001767&ref=notif¬if_t=video_comment#!/video/video.php?v=2421205001767) BUDA 80 .230 HIZLANMA
Cliosportve
22-11-2011, 22:02
Specler nedir ?
maşallah benım bıldıgım bth rc yuklu olan rc degılmıydı ?
vti da neler var acaba ?
o devir cevirip neden boşa atılıyo orasını çözemedim
maşh araçlara
vti'da oem b16b piston-stage1 egz(orjinal yay şapka subab kasnak)-custom filtre- Orjinal headers düz boru son ve s300 var...
birde göründüğü gibi dogbox ibo abi var :D
vti'da oem b16b piston-stage1 egz(orjinal yay şapka subab kasnak)-custom filtre-headers düz boru son ve s300 var...
headers orjinal araçta mert
headers orjinal araçta mert
düzelttim kanka
haaa bide Mapped by TLM :icon_tup:
ibratice
22-11-2011, 22:19
Şuan kapak sökülmüş durumda Kaan arkadaşımızın marifetli ellerinde sonrasında Güneş arkadaşımızın ince ayarından sonra inşallah dahada iyi olacak o gece aceleyle takılan yanlış bujilere çarpan pistonlarım bujileri 0.20ye kadar kapatmış genede fena gitmemiş bide kesiklik hala devam ediyordu .
vti'da oem b16b piston-stage1 egz(orjinal yay şapka subab kasnak)-custom filtre- Orjinal headers düz boru son ve s300 var...
Tam benım yapmak ıstedıgım Setup :)
maşallah tekrardan :)
Tam benım yapmak ıstedıgım Setup :)
maşallah tekrardan :)
kanka sen o setupı bide egvtecte gör videoları gelicek yakında...
ibo abide bi headers taksa daha güzel olucak ama inatçı adam short shifti taktırana kadar anamız ağlamıştı :D
percussionali
22-11-2011, 22:25
maşşallh VTİ a kaanın eli değdiyse yürümeme gibi bir lüksü yok zaten ;)
Kaan kapağı halletti sanırım
Kısmetse bu hafta yola çıkar vtec tekrardan :)
headers hytech önerdim.
2.eli yok sıfırı için fiyat aldım ama duymak istermisin ibratice usta bilemiyorum 600lü rakamlar:D
kur aşırı yüksek 1.85 dolar.
BTH RC dolu değil stock.
ibratice
22-11-2011, 22:46
headers almam lazım avans açamıyoruz benim sr fazla avansla yürümüyo.
headers almam lazım avans açamıyoruz benim sr fazla avansla yürümüyo.
headers olmadığı için yürümüyo işte...
egvtec'ten çıkma satılık hytec :hahaha::hahaha:
ibratice
22-11-2011, 22:55
uzat elini söyle bir fiyat sende zaten araba 5 tekergibi duruyo .
LegenD-R
22-11-2011, 22:59
Seviyoruz SR'yi :D
uzat elini söyle bir fiyat sende zaten araba 5 tekergibi duruyo .
noyan sebo ile konuşsun benim istediğim headers fiyatını bi sorsun duruma göre her türlü abi...fiyat konuşulur anlaşılır :D
helal ibo abi maşallah kamerada arkaya dönünce araba 2ci vteci açmış gibi olmuş o nası ses değişimi korktum (:
helal olsun o gece bujlerin agzı bi bile kapanmıştı o sekilde bile bole yurudu dahada giderii var abii MAŞALLAH ne diyim diger denemeler video alınmadı gerçi 4 5 boyu rahat vardı :) su headrs tak abi artıkk yaaa
Maşallah vti a. Benmi yanlış hatırlıyorum bu vti nin geçen haftalarda baska bi rc ile denemesini izledim mavi rc idi sanırım o araçmı rc geçiyordu ?
ibratice
23-11-2011, 00:17
Maşallah vti a. Benmi yanlış hatırlıyorum bu vti nin geçen haftalarda baska bi rc ile denemesini izledim mavi rc idi sanırım o araçmı rc geçiyordu ?
evet benim 0 ayarla 7000 devri avanstan geçemediğim 3 silindirle çalışan erimiş bujimle beni geçtiğine sevinen bazı arkadaşların sağa sola koyduğu videolar bu yayınlanan videoda bizden habersiz oralara koyan arkadaşın arabası kapağımı toplayım ayardan sonra onunla da deniycez .
evet benim 0 ayarla 7000 devri avanstan geçemediğim 3 silindirle çalışan erimiş bujimle beni geçtiğine sevinen bazı arkadaşların sağa sola koyduğu videolar bu yayınlanan videoda bizden habersiz oralara koyan arkadaşın arabası kapağımı toplayım ayardan sonra onunla da deniycez .
Geçmiş olsun üstadım bence o durumdayken araba denemen yanlış bende o denemeleri izledim ve bu tarz sorundan haberim yoktu haliyle insan gördüğüne inanıyor.
herkes herkesle dener önemli olan bu değil.
kapakta yapıyorsun, headers yapmıyorsun biraz can sıkıcı olur.
headers'a biran önce el atın, hytech 2.5'' ;);)
bende çıkarıyım de aracımı bi sizle önceden kalan hesabı kapatalım:D şakası bir yana denemek isterim abi tatlı rekabet her zaman güzeldir;)
ibratice
23-11-2011, 00:42
Bizim bunu çektiğimizden haberleri yoktu olsa o videoları oralara koymazlardı haliyle bende internete koymazdım bu nasıl bişey anlamadım heralde bizde hata var. arabamı her elini sıktığıma çalıştırmamam lazımmış
kanashibari
23-11-2011, 07:52
Güzel yürmüşsünüz maşallah.
PPR engineering
23-11-2011, 07:59
maşALLAH araçlara ibrahim abinin vtec cidden o olumsuzluklara göre yine cok iii yürüdü bth de egsoz standart katalizöre kadar sattıyodu arabayı..ama bth rc bu egsoz olmasada iyi..
by_hayali
23-11-2011, 08:08
SR vtec'in daha gidecek çok yolu var bu daha başlangıç ilk iş headers ve filtreye bi el atıcaz zaten kapakta işleniyo inşallah çok daha güzel olacak ama İbrahim abinin biraz arabaya kıyması lazım adam ankara üstü vitesten vazgeçmiyo :D
bu arada videoyu ben çektim :) izlemek nasip olmadı daha :D
mavi rc ile denediğimiz gün ben İbrahim abiye abi bu şekilde deneme arabayı dedim ama dinletemedim inanın 6500 lerden sonra resmen avans yağmuru başlıyodu ;)
Selcuk_RoL
23-11-2011, 08:56
Massallah ibo abi
mechanic
06-12-2011, 06:49
ooo burda konu karışcak galiba :D
yeni konu açılmış..
İBRAHİM_MEY_GTİ
06-12-2011, 08:00
Öncelikle, benim arabayı kaale alıpta buraya videosunu ekleyeceğinizi düşünmemiştim. Arabamın debriyajı bitik, şanzumanı sorunlu, yağ yakıyor ve siboplarda arıza vardı. Vitesleri 3 saniyeden aşağı atamıyordum, bagajda 60 kg yük vardı, ben oraya İbo'nun arabasını deneyeceğiz diye gelmiştim ama başka araba olmadığından biz denemiştik, pek kaale alınacak bişey olduğunu da düşünmemiştim ama videosu eklenerek böyle küçük düşürülmesini de hazmedemedim doğrusu ve sizi de bir RC ile denediğinizde neler olabileceğini görmeniz için aydınlatmak istedim.
Nitekim biz EV RC ile deneme yaptığımızdaki videoları eklememiştik, sadece iboya izlettirmek için streetfire a yüklemiştim ve daha sonra silmemi istediğinde silmiştim, sanırım ona bağlı olarak sizin de hoşunuza gitmedi ve bu videoyu yayınladınız.
Şu an itibariyle benim için hiç bi önemi yok bu videonun ama duruma açıklık getirmek adına bu mesajı yazıyorum, arabamı yaklaşık 20 gün önce sattım ve artık benim için bi değer teşkil etmiyor. Ama yine de kötü anılmasını istemem, zira araba normal haldeyken nasıl yürüdüğünü bir çoğumuzun biliyor olduğunu düşünüyorum.
Şimdi ben de buraya, filtre, egzos ve port polishli bir RC ile SR VTI'ın nasıl yürüdüğünü gösteren videoları ekliyorum, buna göre yeniden değerlendirme yapılabilir.
ev-rc-vs-sr-vti_2344295.htm
ev-rc-vs-sr-vti_2344293.htm
ev-rc-vs-sr-vti_2344292.htm
ev-rc-vs-sr-vti_2344291.htm
Bunlar da BTH RC'nin rolling e gönül verdiği zamanlardan kalma örnek videoları.
BTH RC v.s. YC 106 GTI
bth-rc-vs-yc-106-gti-2_2200676.htm
BTH RC v.s. SS RS
bth-rc-vs-ss-rs-1_2192188.htm
kardeşim gerek yoktu videoları koymaya
Öncelikle, benim arabayı kaale alıpta buraya videosunu ekleyeceğinizi düşünmemiştim. Arabamın debriyajı bitik, şanzumanı sorunlu, yağ yakıyor ve siboplarda arıza vardı. Vitesleri 3 saniyeden aşağı atamıyordum, bagajda 60 kg yük vardı, ben oraya İbo'nun arabasını deneyeceğiz diye gelmiştim ama başka araba olmadığından biz denemiştik, pek kaale alınacak bişey olduğunu da düşünmemiştim ama videosu eklenerek böyle küçük düşürülmesini de hazmedemedim doğrusu ve sizi de bir RC ile denediğinizde neler olabileceğini görmeniz için aydınlatmak istedim.
Nitekim biz EV RC ile deneme yaptığımızdaki videoları eklememiştik, sadece iboya izlettirmek için streetfire a yüklemiştim ve daha sonra silmemi istediğinde silmiştim, sanırım ona bağlı olarak sizin de hoşunuza gitmedi ve bu videoyu yayınladınız.
Şu an itibariyle benim için hiç bi önemi yok bu videonun ama duruma açıklık getirmek adına bu mesajı yazıyorum, arabamı yaklaşık 20 gün önce sattım ve artık benim için bi değer teşkil etmiyor. Ama yine de kötü anılmasını istemem, zira araba normal haldeyken nasıl yürüdüğünü bir çoğumuzun biliyor olduğunu düşünüyorum.
Şimdi ben de buraya, filtre, egzos ve port polishli bir RC ile SR VTI'ın nasıl yürüdüğünü gösteren videoları ekliyorum, buna göre yeniden değerlendirme yapılabilir.
BTH RC v.s. YC 106 GTI
BTH RC v.s. SS RS
kanka sanırım sizden biri ibo abinin videosunu koyduğu için açıldı bu konuda.çünkü ogün asıl ibo abinin arabası sorunluydu piston bujiye vurmuştu ve o haliyle yürüdü ibo.
ertesi günde iboya bikaç kişi telefon açtı senin arabayı geçmişler internette videoların var diye adamda sinirlenmişte açmış konuyu...yoksa sizle aramızdaki muhabbeti biliyosun geçme geçilme sıkıntısı olan insanlar değiliz hiçbirimiz.
bu arada arabanı geri alda satmadan bi içinden geçiyim senin özledim :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
06-12-2011, 09:21
kanka sanırım sizden biri ibo abinin videosunu koyduğu için açıldı bu konuda.çünkü ogün asıl ibo abinin arabası sorunluydu piston bujiye vurmuştu ve o haliyle yürüdü ibo.
ertesi günde iboya bikaç kişi telefon açtı senin arabayı geçmişler internette videoların var diye adamda sinirlenmişte açmış konuyu...yoksa sizle aramızdaki muhabbeti biliyosun geçme geçilme sıkıntısı olan insanlar değiliz hiçbirimiz.kardeşim beni zaten ibo abi aramıstı video yu komussunuz diye biz teche video koymadık ve ibo beni aradı video kumussun diye bizde hmn videoları sildik kaldırıdk yani.videolar nette yarım gün bile kalmadı ibrahim abi sonra bth videolarını koyuncada batu videoları koydu olay bunlardan ibaret 2 tarfta haklı vye haksız neyse son durumlar halloduktan cıkar gine deneriz sıkntı olmaz kimsenin kafasında da soru işareti kalmaz:icon_tup:
kardeşim beni zaten ibo abi aramıstı video yu komussunuz diye biz teche video koymadık ve ibo beni aradı video kumussun diye bizde hmn videoları sildik kaldırıdk yani.videolar nette yarım gün bile kalmadı ibrahim abi sonra bth videolarını koyuncada batu videoları koydu olay bunlardan ibaret 2 tarfta haklı vye haksız neyse son durumlar halloduktan cıkar gine deneriz sıkntı olmaz kimsenin kafasında da soru işareti kalmaz:icon_tup:
en güzeli kardeşim herkes halletsin tekrar denensin kapansın konu yok yere tartışmaya gerek yok...
İBRAHİM_MEY_GTİ
06-12-2011, 09:50
en güzeli kardeşim herkes halletsin tekrar denensin kapansın konu yok yere tartışmaya gerek yok...
öle olcak galiba bnm arac persembeye hazır olcak inşallah o zman cıkar deneriz görürüz herseyi :icon_tup:
ibratice
06-12-2011, 10:01
BTH RC v.s. YC 106 GTI
BTH RC v.s. SS RS
biz o akşam ibonun arabayla deniyecektik senin arabayı getirdiniz denemeye denedik geçildin birincisi arabanla 50 kilo ağırlıkla geldiğini zannetmiyorum onu bunuda çamura yatma benim 3 silindir çalışan avanstan yürümeyen arabamı internete habersiz koyan sensin kendi videonu koyuluncamı zoruna gitti kendine yapılmasını istemediğin bişeyi başkasına yapmıyacaksın ogün baya baya denemeye geldin yeni ayar yapıldığınıda biliyordun iboyla kıyaslamak için senin arabayı denettiniz
ibratice
06-12-2011, 10:06
BTH RC v.s. YC 106 GTI
BTH RC v.s. SS RS
benim specler yanlış 3 silindirli avanstan 7 000 devri geçemeyen sr vtec
İBRAHİM_MEY_GTİ
06-12-2011, 10:06
biz o akşam ibonun arabayla deniyecektik senin arabayı getirdiniz denemeye denedik geçildin birincisi arabanla 50 kilo ağırlıkla geldiğini zannetmiyorum onu bunuda çamura yatma benim 3 silindir çalışan avanstan yürümeyen arabamı internete habersiz koyan sensin kendi videonu koyuluncamı zoruna gitti kendine yapılmasını istemediğin bişeyi başkasına yapmıyacaksın ogün baya baya denemeye geldin yeni ayar yapıldığınıda biliyordun iboyla kıyaslamak için senin arabayı denettinizo akşam bnm aracın sıkıntılı oldugunu ben sölemiştim süpriz olmadı yani bth gelicegimiz belliydi ibrahim abi çamura felan yatma yok olay söle gelişti ben batu senle bnm olan videoları istedim oda ban attı ama atarken siteye yükleyip gönderdi ve bu video sitede yarım gün bile kalmadı ve sen aradın beni ben batuyu ardaım kanka dedim videoalrı kaldır oda hmn kaldırdı zaten sonra seni arayıkp söledim art niyet yok diye videoları kaldırdık dedim:icon_tup:sonra sende buraya onun videoyu koyuncada oda haliyle bunu yaptı.
he bu arada gercekten batunun bagaj doluydu bas felan 50 kilo vardı yani :icon_tup:artı onun aracında baya eksikleri vardı o akşam o zaten yazmış
bnm arac bu hafta cıkıyo hersey bittikten sonra cıkar deneriz milletin kafsında soru işaretleri kalmaz:icon_tup:
o akşam bnm aracın sıkıntılı oldugunu ben sölemiştim süpriz olmadı yani bth gelicegimiz belliydi ibrahim abi çamura felan yatma yok olay söle gelişti ben batu senle bnm olan videoları istedim oda ban attı ama atarken siteye yükleyip gönderdi ve bu video sitede yarım gün bile kalmadı ve sen aradın beni ben batuyu ardaım kanka dedim videoalrı kaldır oda hmn kaldırdı zaten sonra seni arayıkp söledim art niyet yok diye videoları kaldırdık dedim:icon_tup:sonra sende buraya onun videoyu koyuncada oda haliyle bunu yaptı.
he bu arada gercekten batunun bagaj doluydu bas felan 50 kilo vardı yani :icon_tup:artı onun aracında baya eksikleri vardı o akşam o zaten yazmış
bnm arac bu hafta cıkıyo hersey bittikten sonra cıkar deneriz milletin kafsında soru işaretleri kalmaz:icon_tup:
ibo abininde bagaj panayır yeri gibi basından anfisine hatta olta takımına kadar stepneye kadar herşey var..takım çantası hiç eksik olmaz zaten :D bide arka koltuğunda bebek koltuğu var görmüşünüzdür...adama stepnesini bile söktüremedik inatla tutuyo onları bagajda...:D
amma bahane yaptınız yaa...yok bagajda bas var yok bagajda bilmemne var...çıkarın kardeşim o zaman gelmeyin öyle...:)zaten araçların durumlarına göre sonuçlar gayet normal..bth rc eksozsuz hiç gitmiyo ben biliyorum vtecin onu geçmesi normal..sr vtecde zaten piston vuruyomuş ayarsızmış o gün ev rc ye geçilmesi normal...nitekim sonraki günlerde ne kadar iyi yürüdüğünü gördük sr nin...netice itibariyle tekrar çıkar eksiksiz denersiniz olur biter ev rc sr vtec denemesi gayet zewkli olur bizde seyrederiz...:)
amma bahane yaptınız yaa...yok bagajda bas var yok bagajda bilmemne var...çıkarın kardeşim o zaman gelmeyin öyle...:)zaten araçların durumlarına göre sonuçlar gayet normal..bth rc eksozsuz hiç gitmiyo ben biliyorum vtecin onu geçmesi normal..sr vtecde zaten piston vuruyomuş ayarsızmış o gün ev rc ye geçilmesi normal...nitekim sonraki günlerde ne kadar iyi yürüdüğünü gördük sr nin...netice itibariyle tekrar çıkar eksiksiz denersiniz olur biter ev rc sr vtec denemesi gayet zewkli olur bizde seyrederiz...:)
bende arkadan basıp aralarından geçmey planlıyorum abi :D
bende arkadan basıp aralarından geçmey planlıyorum abi :D
görücez bakalım...:) valla çok merak ediyorum senin arabanın bitmiş halini...inşallah tam istediğin gibi olur..;) SR nin uzunuda gayet iyi yani dikkat et kendine..:D
görücez bakalım...:) valla çok merak ediyorum senin arabanın bitmiş halini...inşallah tam istediğin gibi olur..;) SR nin uzunuda gayet iyi yani dikkat et kendine..:D
çıtır yaptım çok yüklenmedim motora ama bana yeter abi sorunsuz olsun temiz olsun...
SR 'nin 5i polishten sonra fenalık oldu ama 225e kadar her türlü bittikten sonra :D
ayın 25inde biticek kısmetse...
Bulut Y.
06-12-2011, 12:14
maşallah videolar 6 şar defa cıkmıs alıntı yaparken biraz dikkat etsek.
İBRAHİM_MEY_GTİ
06-12-2011, 12:19
:icon_tup:aynen dedğin gbi abi zaten beni bilyosun full sökük geziyom:)nolur nolmaz diye..bnm arac bi çıksın ayar yapılsın o zman zaten sr vtecle denicem:Dgercekten bende merak ediyom sonucu bakalım ayarszıken denedik bide ayarlıyıken deniyelim bnm aslan cıksında hazırız rollingeeee abi:D:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
06-12-2011, 12:21
bende arkadan basıp aralarından geçmey planlıyorum abi :D:D:D hımmm baya atarlı bi konusma:D
:D:D hımmm baya atarlı bi konusma:D
:D yok be yaa makara yapıyorum benim atarım giderim yoktur ama alayına gider :hahaha::hahaha:
İBRAHİM_MEY_GTİ
06-12-2011, 12:48
:D yok be yaa makara yapıyorum benim atarım giderim yoktur ama alayına gider :hahaha::hahaha::D:Dseni istyorum iskoçyalı:D:Dhele bi çıksın aslan....
ibratice
06-12-2011, 12:53
:icon_tup:aynen dedğin gbi abi zaten beni bilyosun full sökük geziyom:)nolur nolmaz diye..bnm arac bi çıksın ayar yapılsın o zman zaten sr vtecle denicem:Dgercekten bende merak ediyom sonucu bakalım ayarszıken denedik bide ayarlıyıken deniyelim bnm aslan cıksında hazırız rollingeeee abi:D:D
ibrahim benim arabanın kaputu açık teklerken konuştuğumuzu buujinin oraya gelirken erimiş olduğunun arabada hiç ayar olmadığını zaten biliyorsun bunun bir deneme olmadığınıda biliyorsun ayarsızlıkla arabanın arızalı olması bambaşka şeyler evet senin araban beni tekleyen bir motorum hiç ayarsız bişekilde geçiyor videolarıda koymuşsunuz sizi tebrik ederim .
:D:Dseni istyorum iskoçyalı:D:Dhele bi çıksın aslan....
vaaaayyyy atara atar öylemi...seni bulacaaam olum seni bulacaamm :D
Kimseye geçilmiş olmak benim hiç bi zaman zoruma gitmedi, gitmez de. Genelde çamur yapan bi insan da değilim, önceki mesajımda konuyu gayet iyi izah ettiğimi düşünüyorum. Burada da bir tane insanla tartışmışlığım yoktur, deneme olaylarına hep gırgır olarak bakarım, mala tamah etmem, bi çok zaman bozuk arızalı halde denemişimdir, bozulsun, kırılsın yansın derim ama bu videoları koyman doğru olmamış. Hadi koydun diyelim, ben de arabamın durumundan bahsediyorum, yok bagajda yük olduğunu sanmıyorum diyerek beni yalancı konumuna sokman hiç olmamış. Hem madem öyle biz de hiç 3 silindir yürüyen araba görmedik, nasıl gittiğini anlayacak kadar aptalız zaten.
nası görmedin olum 3 silindir yürüyen araba sarı bi EG vardı her rollingte 1,5 litre yağ atan :D
artık bu mevzuyu telefon vasıtasıyla halledin bence madem bi yanlış anlaşılma var ortada arayın ibo abiyi konuşun kapansın mevzu kanka...:icon_tup:
İBRAHİM_MEY_GTİ
06-12-2011, 12:57
bak ibrahim abi bi arac yüzüne bu kadar tartısma ya gercekten gerek yok
dedğim gbi bnm araba cıksın ayarlar bitsin adam akıllı deneriz bol videolu o zman kimsenin kafasında soru işareti kalmz ..madem senin arabanın ayar işi bitti bnm aracta persembe bende inşallah o zaman çıkar deneriz geçilmişim geçmişim önemli değil dostluk baki kalsın:icon_tup:
aabi bu batu da öle camur felan yapmaz sadece kendi videolarını burda görünce o da senin benmle olan videolarını koymus bence iki tarfat hatalı diyelim uzatmayalım gereke yok böle kırıcı sözlere...
ibratice
06-12-2011, 12:58
Kimseye geçilmiş olmak benim hiç bi zaman zoruma gitmedi, gitmez de. Genelde çamur yapan bi insan da değilim, önceki mesajımda konuyu gayet iyi izah ettiğimi düşünüyorum. Burada da bir tane insanla tartışmışlığım yoktur, deneme olaylarına hep gırgır olarak bakarım, mala tamah etmem, bi çok zaman bozuk arızalı halde denemişimdir, bozulsun, kırılsın yansın derim ama bu videoları koyman doğru olmamış. Hadi koydun diyelim, ben de arabamın durumundan bahsediyorum, yok bagajda yük olduğunu sanmıyorum diyerek beni yalancı konumuna sokman hiç olmamış. Hem madem öyle biz de hiç 3 silindir yürüyen araba görmedik, nasıl gittiğini anlayacak kadar aptalız zaten.
Senin vtec stokken ben seni 15 boy geçmiştim mesela, kalkıp onun videosunu koydum mu ? Ama olay birilerini geçtim diye göstermek ise eyvallah, biz de iyi yürüyen bir RC ile seni geçtik, onun videolarını paylaştım. Videoları iboya göndermek için streetfire a yükledim, sonra ibo aradı sil dedi ve sildim. Silindikten sonra bu videoyu koydun diye, şimdi yeniden yükledim videoları.
Tekrar söylüyorum, geçmiş ya da geçilmiş olmak benim için hiç mühim değil ama böyle saçma sapan videolar ile prim yapmak ve adamı yalancı yerine koymak güzel hareketler değil.
önce habersiz arızalı arabamın videolarını koyan sensin ben değil. arızalı bir arabayı geçtik diye sağa sola reklamda yapan sensin o yüzden bunlara alınmaman lazım
İBRAHİM_MEY_GTİ
06-12-2011, 13:00
Senin vtec stokken ben seni 15 boy geçmiştim mesela, kalkıp onun videosunu koydum mu ? Ama olay birilerini geçtim diye göstermek ise eyvallah, biz de iyi yürüyen bir RC ile seni geçtik, onun videolarını paylaştım. Videoları iboya göndermek için streetfire a yükledim, sonra ibo aradı sil dedi ve sildim. Silindikten sonra bu videoyu koydun diye, şimdi yeniden yükledim videoları.
Tekrar söylüyorum, geçmiş ya da geçilmiş olmak benim için hiç mühim değil ama böyle saçma sapan videolar ile prim yapmak ve adamı yalancı yerine koymak güzel hareketler değil.
:icon_tup::icon_tup:
İBRAHİM_MEY_GTİ
06-12-2011, 13:01
önce habersiz arızalı arabamın videolarını koyan sensin ben değil. arızalı bir arabayı geçtik diye sağa sola reklamda yapan sensin o yüzden bunlara alınmaman lazımabi tamam reklam yapmaya kimsenin ihtiyacı yok :icon_tup:tamam uzatmayalım birbirimizi kırmaya değmezzz..gine yüzüyüze bakıcaz.
3silindirli araçlamı gazladınız yaf yazık günah :D şu bth ninde bozuk halini yakalayıp deneyemedik bi türlü:D
3silindirli araçlamı gazladınız yaf yazık günah :D şu bth ninde bozuk halini yakalayıp deneyemedik bi türlü:D
Şansına küs aslanım, sattım arabayı :) ama düşünürsen otomatik Corsa 1.3 cdti var, onla deneyebiliriz :p
Şansına küs aslanım, sattım arabayı :) ama düşünürsen otomatik Corsa 1.3 cdti var, onla deneyebiliriz :p
tamam galatasaraylıyızda aslan olamadık henüz:D corsa beni geçer denemeye gerek yok :D
tamam galatasaraylıyızda aslan olamadık henüz:D corsa beni geçer denemeye gerek yok :D
heee şöyleeee :)