Orijinalini görmek için tıklayınız : Plakalarda çift mühür devri bitti.
Arkadaşlar bugün arabaya plaka aldım, sadece tek plaka var şu anda üzerinde, sadece cemiyet mühürü. Artık istediğimiz gibi plaka bastırmak serbestmiş, sadece cemiyet mühürü yeterli olacakmış.
Oradaki ruhsatlarla uğraşan ve nakil işlerini yapan memurun sözleriyle: "İster app ister düz, nasıl bastırırsan bastır plakanı, artık tek mühür yetiyor."
Kaynak: Üsküdar Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ;)
Eğer daha önce bilgi verildiyse affola.
_driver_
24-11-2011, 01:34
sitede okumadım ama yeni bi haber değil bildiğim kadarıyla...
peki kaancım üsküdar hangi plakalrı veriyor pararlı ve parasız olanlar ....
şimdi sitede cemiyet mühürlü app yi yapan kim ve kaç lira ?
peki kaancım üsküdar hangi plakalrı veriyor pararlı ve parasız olanlar ....
abi parasız kısmetine ne gelirse, onun dışında ne alırsan al 1000TL'den kapı açıyorlar valla.
Sxx
Tx
Fx
benim bildiklerim.
Bu arada konu açılmış önceden : http://www.techturkey.com/forum/sohbet/97334-plakalarda-cift-muhur-kalktimi.html
psikolojikdeli
24-11-2011, 02:12
çift mühür kalktı ben en son eylülde aldım yeni plaka ondada yoktu
üsküdardan sıfır araba aldık th plakaydı seri öyle gidiyor herhalde
3 yıldır Cemiyet mühürlü geziyodum zaten :D şuanda Official olması ile problem kökten çözüldü :D
Ankara da, app plakadan dolayı ceza yıyen bi arkadaş konu açmıştı
bence acele etmeyin. polisler alışmadılar henüz :)
SekoLive
24-11-2011, 08:20
bu konu ile bagajdaki plakalarımı eve koyma zamanı gelmiştir teşekkürler
Impreza'nın, Evo nun spoiler ine bık bık konuşan yurdum polisinin, "Yok öyle bir şey ben duymadım bilmiom gardaşım ben anlamam baaalıyom arabanı" şeklindeki repliklerine siz yine de hazırlıklı olun..
Ee artik app plakalarin fiyatlari duser:) bende tek muhurle dolasiyorum
Impreza'nın, Evo nun spoiler ine bık bık konuşan yurdum polisinin, "Yok öyle bir şey ben duymadım bilmiom gardaşım ben anlamam baaalıyom arabanı" şeklindeki repliklerine siz yine de hazırlıklı olun..
:D:D:D sevıs kıtapcıgı ıle gezıyorum ordan resımlerını gosterıp bu kanat fabrıka cıkıslı oldugunu anlatmaya calıssamda zorrr:D
ya dün cevirmeye girdim polisler bilmiyor ve anlamıyor yok öyle bişi diyor
SekoLive
24-11-2011, 09:05
beyler bu bilgiler genelge yada bi yazı ile yayınlandıysa alalaım birer fotokopisini torpiododa dursun bilmeyen polisede öyle gösteririz? varsa nereden temin edilceğini bilen ibretlik bi paylasm yapsn :D
beyler bu bilgiler genelge yada bi yazı ile yayınlandıysa alalaım birer fotokopisini torpiododa dursun bilmeyen polisede öyle gösteririz? varsa nereden temin edilceğini bilen ibretlik bi paylasm yapsn :D
"ben annamam gardaşım fotoşop bu baaalıyom arabanı" derse ne diyeceksin? :) al işte bak şekil 1-A Tunç un başına gelen.. :D
Bir kaç ay şu konu iyice oturana kadar bence plakalar çıkmasın bagajdan Serkan :)
anıl turan
24-11-2011, 09:09
abi parasız kısmetine ne gelirse, onun dışında ne alırsan al 1000TL'den kapı açıyorlar valla.
Sxx
Tx
Fx
benim bildiklerim.
Bu arada konu açılmış önceden : http://www.techturkey.com/forum/sohbet/97334-plakalarda-cift-muhur-kalktimi.html
uskudardan Sx de veriliyor...
SekoLive
24-11-2011, 09:14
"ben annamam gardaşım fotoşop bu baaalıyom arabanı" derse ne diyeceksin? :) al işte bak şekil 1-A Tunç un başına gelen.. :D
Bir kaç ay şu konu iyice oturana kadar bence plakalar çıkmasın bagajdan Serkan :)
bu durumda direkt bidakka bizim yetkili bi abi var der ararım telefonla seni veririrm anlatırsın abi :D :D :D ayp ediyosn cocuk yalan sölemiyo dersin :D
tunç da durum farklı bence adamlar yedirememiş güzelim mcs yi :D
bu arada sx ler bahcelievlerdeydi taşınmadılarsa.
Yeni aracına HKS filitre ile başlıyalım
ahuhuaruhauhhuahuahuae
bu durumda direkt bidakka bizim yetkili bi abi var der ararım telefonla seni veririrm anlatırsın abi :D :D :D ayp ediyosn cocuk yalan sölemiyo dersin :D
tunç da durum farklı bence adamlar yedirememiş güzelim mcs yi :D
bu arada sx ler bahcelievlerdeydi taşınmadılarsa.
Polis telefonu aldığında "Ben BaşKomiser Orhan!.. Efendim!.." desem işe yarar mı acaba :D
"Ben Komiser Muzaffer.. Hattınızla PKK konuşma yapmış kontur lazım" diyen dallamaya söylemiştim aynı repliği işe yaramıştı çaaat diye kapatmışlardı :D
Yeni aracına HKS filitre ile başlıyalım
ahuhuaruhauhhuahuahuae
ahahaha dostluğumuz pekişsin
valla ben sürekli çevriliyorum devamlıda plakalarım kontrol ediliyor ulan yırttın çift mühürmüş diolar,teke düşmüş artık diyorum öle bişey yok bize daha yazı gelmedi diolar
Gebze de yeni 1 uygulama var bu ara ,tr yazısını ölçüyo metreyle memur abiler.
SULTANOGLU
24-11-2011, 11:44
metreyle tr yazısı ölçme nedir ya ?? benim arabamda mesela tr yazısı yok 93 yılında basılmış plakam var. nolcak ona ne kulp uydurucaklar ??
SekoLive
24-11-2011, 11:46
oharey.... metre ile mi :) kaç cm olması lazm söleyinde ona göre boyayalm yada folyo cekelim:)
tr leri özellikle silmiş bi kaç araba görmüştüm belkı bu tipler artınca polislerde standart mı getirdi ?
Arkadaşlar ne olursa olsun ne yaparlarsa yapsınlar yinede gözlerimiz tümsekten çukurdan ve polislerden ayrılmıcak plakaya bakmazlar egsoza takarlar bişey bulurlar yani:D
tanıdık polisler var görünce sorucam geçen çevirmede gördüm app plakaları ölçüyolardı
Gebze de yeni 1 uygulama var bu ara ,tr yazısını ölçüyo metreyle memur abiler.
bende tr yazısı bile yok 92den beri aynı plaka
tr leri özellikle silmiş bi kaç araba görmüştüm belkı bu tipler artınca polislerde standart mı getirdi ?
ben o arabaları eski zamanı anlatan dizilerde görüyorum orda figuran arabalardır hani eskiden tr yoktu ya :) peki ince yazılı plaka varmıydı :)
ChtArdARSL
24-11-2011, 16:16
Benımde plakalarım dun cıktı Sube muhuru kalkmıs kesınlıkle basmadılar.. yanlıslık vardır dıye amırede sordum gerek yok dedı..
Beykoz sube
oldumu şimde neye kusur vericez muayenede :D
millet b.kunu çıkarır serbest olduysa artık rus alfabesiyle bile plaka bastırırlar:)
ilk duyduğumda tereddütde kalmıştım ama şimdi emin oldum :)
herhangi bir tabelacıdan plaka bastırıp cemiyet mühürü vurdurup arabaya takabiliyoruz anladığım kadarıyla..mesela araç benim üstüme değil bende emniyetten trli plaka çıkaramıyorum tabelacıda bastırdığım plakaya cemiyet mührü vuruluyormu.eğer öyleyse ilk işim yarın trli plaka bastırmak olur