Orijinalini görmek için týklayýnýz : sabiha gökçen - bahçelievler
m. ali öz
24-11-2011, 01:46
arkadaþlar pazar sabah sabiha gökçen ' den bahçelievler ' e neyle geçebilirim?
en uygun güzergah ve taþýt nedir?
iyi ve kötü ihtimalle kaç saat sürer ? istanbulu bilmiyorum istanbuldaki arkadaþlar bilgi verebilirse sevinirim.
en mantýklýsý metrobüs senin için havaþ havataþ zannedersem iett nin araçlarýda var
arabasýz düsünerek yazýyorum ihtimalleri
1-metrobusle kadýkoy ordan kadýkoyden rýhtýma inip(kabaca 1 saat) e-10 binerek ekspres otobusle (buda 45dk-1sa cývarinda) sabihada olmak
2- bakýrkoyden denizotobusyle kadýkoye gecip(20dk) yine e-10 la sabiha gokcene
3- bahçelievlerden taksime gidip taksimde havaþa binip direk sabihaya gitmek
burda kötü bi durum trafik saatlerinde sacma sapan uzayabiliyo ondan pazar sabah kaçta orda olman gerektigini solersen yardýmcý olurum 5 sene boyunca o yolu kullandým okulum dolayýsýyla :D
http://www.havas.net/otobus-ve-otopark/istanbul-sabiha-gokcen-havalimani/
m. ali öz
24-11-2011, 01:59
arabasýz düsünerek yazýyorum ihtimalleri
1-metrobusle kadýkoy ordan kadýkoyden rýhtýma inip(kabaca 1 saat) e-10 binerek ekspres otobusle (buda 45dk-1sa cývarinda) sabihada olmak
2- bakýrkoyden denizotobusyle kadýkoye gecip(20dk) yine e-10 la sabiha gokcene
3- bahçelievlerden taksime gidip taksimde havaþa binip direk sabihaya gitmek
burda kötü bi durum trafik saatlerinde sacma sapan uzayabiliyo ondan pazar sabah kaçta orda olman gerektigini solersen yardýmcý olurum 5 sene boyunca o yolu kullandým okulum dolayýsýyla :D
Havaþ: Ýstanbul Sabiha Gökçen Havalimaný (http://www.havas.net/otobus-ve-otopark/istanbul-sabiha-gokcen-havalimani/)
teþekkürler bilgilendirme için, ters söylesen de bu bilgiler de iþime yarayacak çünkü pazartesi gün de bahçelievlerden sabihaya gitmem gerekecek :)
pazar gün sabah sabihaya incek uçaðým, bahçelievler e gitmek istiyorum ?
teþekkürler bilgilendirme için, ters söylesen de bu bilgiler de iþime yarayacak çünkü pazartesi gün de bahçelievlerden sabihaya gitmem gerekecek :)
pazar gün sabah sabihaya incek uçaðým, bahçelievler e gitmek istiyorum ?
aa pardon ya dikkat etmemiþim ozaman
sabiha gokcenden inince e-3 e biniyosun 4.leventte inip ya taksime metroyla ordanda minibusle gidebilirsin 2-yada minibuse binip zincirlikuyu metrobuse gidip ordan bahçelievlere gidebilirsin
3- veya yine havaþla taksim ordan sonrasý üstte anlattýgým gibi
m. ali öz
24-11-2011, 02:15
çok tsk berkan. havaþla taksime gitmek en mantýklýsý sanýrým.
havas ile sabiha gökçen-taksim ne kadar sürer ?
taksim - bahçelievler taksi ücreti ne kadar tutar ?
çok tsk berkan. havaþla taksime gitmek en mantýklýsý sanýrým.
havas ile sabiha gökçen-taksim ne kadar sürer ?
taksim - bahçelievler taksi ücreti ne kadar tutar ?
valla pazar sabah trafik muhtemelen olmaz ama maksimum 1 saat sürer sürmez
ücreti diyosun minubus fiyatýný bilmiyorum ama 10 TL yi imkaný yok aþm imkaný yok
havaþýnda 10-12 TL maksimum 20 tl tutar komple masrafýn
m. ali öz
24-11-2011, 02:24
taksimden bahçelievler taksi ücreti tahminin nedir peki ?
Nereden : Taksim, 34437 Istanbul
Nereye : Þirinevler Mh., Zeki Müren Sk, 34188 Istanbul
17,4 km 30.32 TL
Ýstanbul taksi ücreti ve mesafe hesaplayýcý | Ýstanbul haritasý (http://www.taksiyle.com/)
m. ali öz
24-11-2011, 03:15
Nereden : Taksim, 34437 Istanbul
Nereye : Þirinevler Mh., Zeki Müren Sk, 34188 Istanbul
17,4 km 30.32 TL
Ýstanbul taksi ücreti ve mesafe hesaplayýcý | Ýstanbul haritasý (http://www.taksiyle.com/)
berkan çok çok teþekkür ederim sabihada karþýlamýþ kadar oldun :)
Sabiha'da iniyorsun.. Dýþarý çýkýp Havaþ'a biniyorsun.. 12 Tl ücretini verip Taksime trafik yoksa en geç 1 saatte geliyorsun..
Ýndiðin yerden Mecidiyeköy'e giden yolun oradaki Mc'donald'sýn önünden 97 T otobüsü geçiyor.. Ona biniyorsun bahçelievlerdesin.. :)
berkan çok çok teþekkür ederim sabihada karþýlamýþ kadar oldun :)
est. nedemek baþta ters anlamýþ olsamda neyse hallettik sonunda :D
Ýnince disarda e10 var express saatine denk gelirsen daha cabuk kadikoye gidersin express olmayan bi saate gider.kadikoyden metrobus bahcelievlere gidiyor zaten.yada havasla kadikoye gidersin hvas daha cabuk gider sonra yine metrobus yapabilirsin
En mantýklýsý E-10 kadýköy oradan metrobüs
m. ali öz
25-11-2011, 15:51
çok saðolun arkadaslar e10 express yada havaþ hangisi daha erken olursa artýk.
wiesmann
16-04-2014, 07:32
istanbullu arkadaslar
konuyu hortlatiyorum ama bu guzergah icin bildiginiz shuttle yada baska transfer alternatifi varmi?
(ataturk havalimanini uygun ucus olmadigi kullanamiyorum)
SekoLive
16-04-2014, 07:39
istanbullu arkadaslar
konuyu hortlatiyorum ama bu guzergah icin bildiginiz shuttle yada baska transfer alternatifi varmi?
ordan kalkan iett otobusleri var numarasý aklýmda deðil uzuncayýr'a gelir ordan metrobuse binip b.evlere ulaþabilirsiniz.
yada havataþlarla taksim yapýp ordan bahcelievlere geçebilirsiniz.
serkanaygün
16-04-2014, 07:39
istanbullu arkadaslar
Alternatif var mý bilmiyorum ama ben de sabiha gökçenden bahçelievlere geçeceðim zaman oradaki havataþý kullanýp taksime geçiyorum. Taksimden de otobüse biniyorum. yenibosna metroya kadar gelen bir otobüs var e5 üzerinden. 73 numaralý otobüs. Eskiden yeri Þiþliye giden cadde üzerindeydi ama son çalýþmalardan sonra aþaðýya alýndý duraklar. Tarlabaþýna doðru þu anda duraklar.
istanbullu arkadaslar
seneler once yazmýsým gerçi :)
havaþ en temizi. zincirlikuyuda inip metrobuse binersin
öbür türlü direk otobandan giden e-3 ve e-11
e-3 levent'e ordan metro ve metrobus ile , e-11 kadýkoye ordan deniz otobusu+taksi olarak alternatif bol :)
wiesmann
16-04-2014, 07:51
peki havas+metrobus zaman olarak ne kadar surer? elimizde valizlerle telef olur muyuz?
Havaþ'ýn internet sitesinde taksim seferleri ve bir kaç sefer daha kaldýrýldýðý yazýyordu. Havaþý arayýp bilgi almanýzý tavsiye ederim.
Ýstanbul Sabiha Gökçen Havalimaný (http://www.havas.com.tr/tr/Hizmetlerimiz/OtobusHizmetleriVeOtopark/OtobusServisNoktalari/Pages/IstanbulSabihaGokcenHavalimani.aspx)
peki havas+metrobus zaman olarak ne kadar surer? elimizde valizlerle telef olur muyuz?
Havaþ > Ýstanbul Sabiha Gökçen Havalimaný - Kozyataðý- Ýstanbul Sabiha Gökçen Havalimaný arasý yolcu taþýma faaliyetimiz geçici olarak saðlanamamaktadýr.
Ama valizleriniz aðýrsa metrobüs çok zor olur. Havaalanýndan taksiye ortak bulun fiyatý bölüþün.
SekoLive
16-04-2014, 08:03
Havaþ > Ýstanbul Sabiha Gökçen Havalimaný - Kozyataðý- Ýstanbul Sabiha Gökçen Havalimaný arasý yolcu taþýma faaliyetimiz geçici olarak saðlanamamaktadýr.
Ama valizleriniz aðýrsa metrobüs çok zor olur. Havaalanýndan taksiye ortak bulun fiyatý bölüþün.
havaþ kapandý diye biliyorum havataþ olmalý
edit: kapandýdan ziyade yol belgeleri iptaldi
http://havatas.com/
havaþ kapandý diye biliyorum havataþ olmalý
edit: kapandýdan ziyade yol belgeleri iptaldi
Aynen. O yüzden yazdým zaten. Havataþ olmuþ :)
HAVATAÅž (http://www.havatas.com/)
havaþ yada havataþ degiþmiþ iþte güzergah aynýdýr muhtemelen :D
inecegin saate göre deðiþir iþ cýkýsý saati hatta ona yakýnsa saatse 2 saati bulma ihtimali yüksek :) onun dýsýnda 40 - 50 dk falan .metrobusse zincirlikuyu bahçelievlerde 40-45dk da þirinevlere geliyodu ona göre hesap et
edit : havataþ gerci simdi fark ettim taksim-s.gökcen yazýyoda tersi istikamette vardýr heralde goremedim yada
Bende geçen ay Havaþ yok Sabiha'ya nasýl gidicem diye düþünmüþtüm. Havataþ'tan hiç haberim yoktu. :)
serkanaygün
16-04-2014, 08:16
Elde valizlerle otobüs biraz zor olabilir. Genelde kalabalýk oluyor çünkü. Taksimden dolmuþ da düþünebilirsiniz e5ten gelen. Dolmuþ sürücüsüne rica ederseniz yardýmcý olur valizler için.
wiesmann
16-04-2014, 08:23
shuttle icin 130 gibi bir rakam gordum nette ankarada biz merkezden havalimanina 35-45 gibi rakamlara gidiyoruz..
valla en son bindigimde gecen agustos gibiydi 17 lira vermiþtim sabiha-taksim. ama havaþmý havatasmýydý dikkat etmedm :)