Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : sahibinden com da çalışan bir arkadaşımız vardı

miniks
24-11-2011, 15:04
65297624

şu ilanımı şu sebepten dolayı onaylamıyolarda bir zahmet ilgilenebilirmi arkadaş

Sayın Hilmi Aynacı,

sahibinden.com'da yer alan 65297624 numaralı 1.sınıf Meşe kereste Demirköy meşesi başlıklı ilanınız İlan Verme Kurallarına aykırı olduğu için yayından kaldırılmıştır.

sahibinden.com İlan Verme Kuralları’na göre yayınlamak istediğiniz ilana ait fotoğraflarda farklı site veya yayın organına ait logo, çerçeve vb eklenti, telefon numarası veya e-posta adresi yer aldığı için ilanınızı yayına alamadık. Aşağıdaki linke tıklayarak ya da Bana Özel > İlanlarım bölümündeki işlem menüsünden “İlanı Düzenle” seçeneği ile gerekli güncelleme işlemini yaparak ilanınızı yeniden onayımıza sunabilirsiniz. İlanı Düzenle

Saygılarımızla

Low-Rider
24-11-2011, 15:08
sahibinden.com enteresan bir site oldu ya

r9'u satarken ,çerçeve yüzünden onaylamıyordu.aynı ilanı hiç değişiklik yapmadan tekrar açına onaylıyor

fotoğraflarda kurallara uymayan hiç bir şey olmasa bile kafalarına göre iş yapıyorlar

Mechanix
24-11-2011, 15:09
Sahibinden de çalışan Kemaldi , ayrıldı o da müdürler.

Ranthor
24-11-2011, 15:11
için www
techturkey yada herhangi bir url varsa onaylanmaz
reklam kelimesi varsa onaylanmaz

B.Battal
24-11-2011, 15:16
sahibinden.com enteresan bir site oldu ya

r9'u satarken ,çerçeve yüzünden onaylamıyordu.aynı ilanı hiç değişiklik yapmadan tekrar açına onaylıyor

fotoğraflarda kurallara uymayan hiç bir şey olmasa bile kafalarına göre iş yapıyorlar

Bu onay işine bakan birden fazla kişi olduğundan kaynaklanıyor sanırım. Günde binlerce ilan onayladıklarından kimisi için göze batmayan bir ayrıntı kimisi için dert oluyor olsa gerek :)) yada gözden kaçıyor olabilir

benim ilanlarımda da mert'in imzasıyla eklediğim fotograflar kabul edilmedi ama benim imzamın oldugu fotograflar kabul ediliyor

Low-Rider
24-11-2011, 15:17
Bu onay işine bakan birden fazla kişi olduğundan kaynaklanıyor sanırım. Günde binlerce ilan onayladıklarından kimisi için göze batmayan bir ayrıntı kimisi için dert oluyor olsa gerek :)) yada gözden kaçıyor olabilir

benim ilanlarımda da mert'in imzasıyla eklediğim fotograflar kabul edilmedi ama benim imzamın oldugu fotograflar kabul ediliyor

hacı sahibinden'i geçte şu sizin siteyi bombalıcam yakında:D

1ay önce bir ürün aldım yanlış almışım geri gönderdim hala yenisini göndericekler.attığım mesajlarda bir küfür etmedim yok abii yok hala bekliyorum:D help me:D

Maxi
24-11-2011, 15:22
sahibindende onay veren kişiler farklı farklı mutlaka o yüzden bazen onaylanıyor bezen olmuyor. aynı üründen tek ilanda onay alamıyorsun, mesela ben gösterge ilanı verdim aynısının mavi ve gri lcd olanıda var dedim olmadı .
25 metrelik meşe ve çam ağacı tomruğu satılıktır dediyseniz olmuyor olabilir.
2 tane ilan açmak lazım
belkide her türlü tomruk-ağaç bulunur yazdınız, onada şarlıyorlardır.

B.Battal
24-11-2011, 15:23
hacı sahibinden'i geçte şu sizin siteyi bombalıcam yakında:D

1ay önce bir ürün aldım yanlış almışım geri gönderdim hala yenisini göndericekler.attığım mesajlarda bir küfür etmedim yok abii yok hala bekliyorum:D help me:D

öhömm deşifre etmeyelim :D gelir gelir telefonla ara dediğim gibi daha etkili olur biraz da sert yap küfür etmeden :D

Low-Rider
24-11-2011, 15:24
öhömm deşifre etmeyelim :D gelir gelir telefonla ara dediğim gibi daha etkili olur biraz da sert yap küfür etmeden :D

euheuhe yok deşifre etmem ama bu işi içerden çözelim:Dtelefonlara bakan yok ki bakan olsa ahh:D

B.Battal
24-11-2011, 15:29
euheuhe yok deşifre etmem ama bu işi içerden çözelim:Dtelefonlara bakan yok ki bakan olsa ahh:D

hangi numarayı arıyorsun? bunu dene 0850 252 40 00 :)

SekoLive
24-11-2011, 15:30
bilal fena desifre oldn be kardeşim :D

__FrK__
24-11-2011, 15:31
rousher miydi bi nicki olan bi kardeşimiz vardı ama ***** süper :D forum içi arama motorumuz yüzünden bulamadım benim bi iki işimi halletmişti

SOMEONESPECIAL
24-11-2011, 15:31
Farklı farklı ya da alternatifli fiyatlar olursa da onaylanmıyor.
örneğin jant lastiği sökersem şu kadar deyipte yukarıdaki rakam
farklı ise onaylamıyor

B.Battal
24-11-2011, 15:32

nick değiştiririm hacı sorun değil :D ebay'de çalışmak zor iş :P

Low-Rider
24-11-2011, 15:38

deşifrelik bir durum yok konumuz sahibinden.com:D

SekoLive
24-11-2011, 15:39
evet özgür kahrolsn sahibinden yaşasın galeriden. :D :D

bu arada arkadaş ROUSHER di

S.Özeren
24-11-2011, 15:41

hepsiburadada zor site be kardeşim :hehe::hehe::hehe::hehe:

JANJ@N
24-11-2011, 15:41
aykırı olan kısmı direk olarak neden söylemiyolar, şu yazıyı silmeniz lazım deseler problem yok, genel bi uyarı mesajı geliyo sonra bul bulabilirsen, on kere ilan açıp silindiği oldu

Trance-R
24-11-2011, 15:43
beyler GELDİM , burdayım :)
saldırın bana :)
yardımcı olalım :)
0530 039 60 59 ;)

lnd_samet
24-11-2011, 15:43
geçen gün inat ettim aynı ilanı devamlı aynı şekilde güncelledim 5. sinde onaylandı:D

JANJ@N
24-11-2011, 15:48
yetkili abi detected :D

Trance-R
24-11-2011, 16:00
65297624

şu ilanımı şu sebepten dolayı onaylamıyolarda bir zahmet ilgilenebilirmi arkadaş

Sayın Hilmi Aynacı,

sahibinden.com'da yer alan 65297624 numaralı 1.sınıf Meşe kereste Demirköy meşesi başlıklı ilanınız İlan Verme Kurallarına aykırı olduğu için yayından kaldırılmıştır.

sahibinden.com İlan Verme Kuralları’na göre yayınlamak istediğiniz ilana ait fotoğraflarda farklı site veya yayın organına ait logo, çerçeve vb eklenti, telefon numarası veya e-posta adresi yer aldığı için ilanınızı yayına alamadık. Aşağıdaki linke tıklayarak ya da Bana Özel > İlanlarım bölümündeki işlem menüsünden “İlanı Düzenle” seçeneği ile gerekli güncelleme işlemini yaparak ilanınızı yeniden onayımıza sunabilirsiniz. İlanı Düzenle

Saygılarımızla

hilmi abim ;
ilanın şuan düzeltilip aktif edilmiştir ;)
hizmet verdiğin ve tedariğin olduğu için "hizmet" kategorisinde ilanın aktif edildi.
hizmet ilanları sınırı : 1 'dir.
2. hizmet ilanı girmek istediğinde ücret talep edecektir sahibinden.com ;)

saygılarımı sunarım.bana ö.m veya cep telden ulaşıp ilanlarınız ile ilgili işlemleri yaptırtabilirsiniz ;)

miniks
24-11-2011, 16:35
hilmi abim ;
ilanın şuan düzeltilip aktif edilmiştir ;)
hizmet verdiğin ve tedariğin olduğu için "hizmet" kategorisinde ilanın aktif edildi.
hizmet ilanları sınırı : 1 'dir.
2. hizmet ilanı girmek istediğinde ücret talep edecektir sahibinden.com ;)

saygılarımı sunarım.bana ö.m veya cep telden ulaşıp ilanlarınız ile ilgili işlemleri yaptırtabilirsiniz ;)

Allah razı ıolsun kardeşim ismini de alabilirmiyim