Orijinalini görmek için tıklayınız : Kturbo vs. Porsche 997 TT (Mehmet Başer)
Öncelikle şunu belirteyim;
Mehmet abi ille ne kadar tutunabildiğimi görmek istedi.
Geçileceğim besbelli, önemli olan ne kadar dayanabildiğimdi. :)
Bu arada ilk defa geçildi Kturbo :)
Videoda da görebilirsiniz zaten, 3 bitimine kadar dayanıyorum, sonra ara haliyle açılmaya başlıyor. Bir süre sonra da bırakıyorum.
Mehmet Abim 1,3 barla yürüyor. Doğru biliyorsam eğer 700hp lerde olması lazım.
Ben aslında çok şaşırmıştım. 304hp lik bir araba bu kadar dayanabileceğini bile düşünmüyordum. :)
Mehmet Abime saygılar. :heyoo:
tGVHfld7UZA
Maşallah Yinede Gönlümüz Zengin Bizim :D
Maşallah güzel deneme yine de bir eklemede bulanayım
Başerin araba varsa yoksa 600 hp
Oem turbolar maksimum seviyedeler verim olarak
maşallah, kağan ın araba tam tadında. dragtan sonra sıka sıka kaç km yok gittik, tek arızası vites topuzu oldu. hızlı ve sağlam br araç. nazar değmesin.
Maşallah güzel deneme yine de bir eklemede bulanayım
Başerin araba varsa yoksa 600 hp
Oem turbolar maksimum seviyedeler verim olarak
ben de tam olarak hatırlayamadığım için özellikle doğru biliyorsam diye yazdım, tam olarak bilenler düzeltsinler diye. Teşekkürler düzeltme için miniks.. :)
Peki benim arabam hakkında ne düşünüyorsun?
maşallah, kağan ın araba tam tadında. dragtan sonra sıka sıka kaç km yok gittik, tek arızası vites topuzu oldu. hızlı ve sağlam br araç. nazar değmesin.
Sağol abicim. :) Bu arada güzelim Skunk2 vites topumuzum gitti. :(
onursoytam
24-11-2011, 17:20
maşallah 997 tt ile yan yana gelebilmek gerçekten cesaret ister aracınız a maşallah sizide tebrik ederim.
edo typer
24-11-2011, 18:26
masallah 2nizede kocaman;)
63owen63
24-11-2011, 18:42
997tt nasıl bir şeysin sen öyle (kocaman maşallah.)
honda ya da maşallah gerçekten iyi dayanmışsınız ,aracınızın maşallahı var:)
Skyhawk34
24-11-2011, 18:47
Turbo R yazan porsche ise rakibi yok kafasını dinlemeye arkadaşlık kurmaya gelir derlerdi çifteye gerçekten de öyle iki aracada maşallah
ben de tam olarak hatırlayamadığım için özellikle doğru biliyorsam diye yazdım, tam olarak bilenler düzeltsinler diye. Teşekkürler düzeltme için miniks.. :)
Daha cok gideri var diyorum :)
Biraz cesur olmak lazim motor yapili neden 1.5 bar falan basmiyorsun
Masallhhhhh iki aracadaaa ...
Her iki araç içinde eğlenceli olmuştur bu deneme :) Maşallah araçlara
Bu porscheler hakkinda bisey biliyosam beygirlerinin cok ustunde verimli performans verdigidir. Porscheler hemen hemen kendi beygirlerindeki diger arabalardan ustunlerdir performans olarak. Ozellikle bu turbolar cok can yakiyo yine iyi dayanmissin bence :) :icon_tup:
hasan çağri
24-11-2011, 21:04
Gecenlerde youtube da video izledim 2second club diye.
911 turbo s 2.8kusurde kalkiyodu 0-100. Veyron 2.5 ama nerdeyse 2 kati guclu.
Porscheler cok verimliler hayranlikla bakiyorum.
Buradaki arac 345km/sa videosu olan sanirim. Masallah gercekten.
imprezaWRC
24-11-2011, 21:15
Ben asıl bunu beğendim
2011.11.20 Kağan'ın Turbo Si @ KSK Tünel - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TFoJ_7QSUks&feature=related)
Maşallah Honda'ya :icon_tup:
m power_35
24-11-2011, 21:46
porshenin yanında tutunabilmek çok zor beşinci kornada sıksın azrail gibi tepende maşallah araçlara
tdipower
24-11-2011, 21:51
bazı şeyler hafiflikle veya fazla güçle olmuyor. porsche aktarım ile zaten 1-0 önde başlıyor :) maşallah araçlara
KSK-VTEC
24-11-2011, 22:24
Kağan az daha basınç bassan o apaçiyi geçersin
Memoli az kaldı yawrum bekle beni
bekliyorum kankam bekliyorum. allahın izni ile seninki daha hızlı zaten. ama jokeyde problem. alıştım nede olsa honda ya. ben sürerim karaoğlanıda :) :)
by serçe
25-11-2011, 08:45
maşallah.....
Link varmıdır acaba göremiyorum telefondan:)
Daha cok gideri var diyorum :)
Biraz cesur olmak lazim motor yapili neden 1.5 bar falan basmiyorsun
:) haklısın zaten 15 psi a ayarlamadan önce 20 psi la yürüyodum. Ciddi fark var haliyle.
Araç artık satılık, gerek yok dedim :) yoksa değiştirsem mi yine ?:)
maşallahı var hep hayal etmiştim bende bi hızlı makineyle yürümeyi ama bana kısmet olmadı
aldık motoru kucaaa :D
dedebeto
25-11-2011, 09:52
:) haklısın zaten 15 psi a ayarlamadan önce 20 psi la yürüyodum. Ciddi fark var haliyle.
Araç artık satılık, gerek yok dedim :) yoksa değiştirsem mi yine ?:)
deiştir deiştir:)
Vites topuzuna noldu Kağan :D
öyle böyle geçmem hemde.... üzülmesin dedim... hahahaha... abimin kalbini kırmayayım dedim :)
kifanhom
25-11-2011, 09:54
her iki araca da maşallah
böyle güzel denemeler seyre doyulmuyor
Vites topuzuna noldu Kağan :D
Elimde kaldı kanka :)
deiştir deiştir:)
sana anca yetişirim dimi :p
dedebeto
25-11-2011, 10:03
sana anca yetişirim dimi :p
hacı ben 1,1 basıyom 6900 donuyor ama turbo bıraz buyuk bırde hacım var..ackı neselı olsun
Ludacris
25-11-2011, 10:04
Masallah kagan cicek gibi otomobilin var,
Satmasanmi acep :)
hacı ben 1,1 basıyom 6900 donuyor ama turbo bıraz buyuk bırde hacım var..ackı neselı olsun
bence biz böyle deneriz. geçersen de geçmiş olursun yapacak bişey yok :)
Masallah kagan cicek gibi otomobilin var,
Satmasanmi acep :)
kardeşim ben zaten istemeyerek satıyorum, ticaretini yapmıyorum. ne amaçlarla aldığımı herkes biliyor. özene özene yaptım ama satmak zorundayım malesef.
sweet_vtec
25-11-2011, 10:24
maşallah kardeşim o baserle çıkmak bile cesaret ama tabiki herzamanki gibi dostluk kazandı bizde , memet beraberde deneriz olurmu bitin ce ;)
ne demek kardeşim, başım üstüne. bak özdin amcada boostlandı, hocam şahane zaten, karaoğlanıda ben sürecem inşallah :)
:))))))))) seni sevmeyen ölsün diyorum :)
ne demek kardeşim, başım üstüne. bak özdin amcada boostlandı, hocam şahane zaten, karaoğlanıda ben sürecem inşallah :)
eheheheeeeee.... valla bizde niyet bozuk başerim....eninde sonunda o turboları aldırıcaz sana benden söylemesi....
emmmiiiiiiiii, hoş geldinnnn :)
hoşbuldum dadlım gıymatlım .........