Orijinalini görmek için tıklayınız : Dizel coupe....
merhaba herkese oncelıkle. arkadaslar yaklasık 1 aydır arastırma yapıyorum sonuc olarak 2 araba kaldı elımde dizel olarak alabılıcegım coupe . megane coupe ve kia proceed bu 2 araba arasında gıdıp gelıyorum . megane coupe suan renonun elınde yok ne yazıkkı proceed hemen alabılırım. araç 0 olmak zorunda aılemle bırlıkte kullanıcam cunku 2. araba olarak . sole solıym proceed 42 bın ve 48 bın lıra fıyat verdı bırınde 2 fark var esp ve sunroff. megane ıse beklıcem alırsam sanırım en ucuz 51 bın lıra gıbı bır fıyat cıkıcak bu arabalar ıcın ne soylıyebılırısnız yakıt olsun yol tutus olsun servıs bakım olsun kalıte olsun . alıcagım araca uzn sure bınmek ıstıyorum . sımdıden tesekkur ederım herkese..
yardımcı olcak kımse yokmu ya :D
Proceed çizgileri çok hoş cidden güzel araba yapmışlar. Ben olsam proceed alırdım.
Shadow_Dancer
24-11-2011, 19:09
Megane Coupe için çok güzel bir konu var forumda aratırsan bulabilirsin.. Bende kia'dan daha başarılı..
megane coupe kesinlikle kia'dan daha iyi...
Megane coupe daha yeni ve piyasasi daha fazla olan bir arac
Kia CEED bi çip ve daha 1-2 işlemle çok iyi gidiyor. 160hplere geliyor. Bence CEED
Bende megane coupe- proceed arasında kalmıştım ben alırkende proceed yoktu ellerinde ama o sırada proceed'in sıfırı 36.000 tl'di o yüzden biraz cezbetmişti beni sonunda megane kararını verdik ki verdiğimede pişman olmadım iki aracıda kullandım benim şahsi görüşüm megane tasarım olarak , konfor olarak daha iyi. Proceed'in motoruda yabana atılıcak bir motor değil gerçekten başarılı bir motor ancak bence proceed tasarım olarak geride kalıyor.Megane hakkında bilgi için megane coupe konusunu okuyabilirsiniz en ufak ayrıntısına kadar konuşuldu yol tutuş vs. bütün merak ettiklerinizin cevabını bulabilirsiniz.
Bence megane coupe ...Proceed'in motoru bildigim kadarıyla iyi övenler oldu ,ama tasarım olarak megane coupe'un her türlü gerisinde kalır bana göre ,megane coupe'a oturmuştum sürmüşlügüm olmadı ama gayet konforlu yürürüde tatminkar ..proceed'in yürürü nedir bilmiyorum
ama megane coupe konfor görünüş yürüyen olarak tavsiye ederim
Tabiki megane coupe , kia nın kaçarı iyidir ama kalite vasat...
Avrupa araç > kore
valla yorumlara gore megane coupe ckıo ama ceedın bosuyla coupenın bosu arasında suankı sartlarda yaklasık 10 bın lıra gıbı bı fark var. bnde coupenn cızgılerını cok begenıorm proceedınde motoru ıyı tabi fakat bılmıorum 10 bın lıra az dııl gonul megane dan yana ama fıyat cok ucuk ya cok zorluo benı .
TolgaEsentepe
24-11-2011, 19:30
kia ya oluşan ön yargının, bir kia ya sahip olunana kadar geçebileceğini sanmıyorum.. ben kia diyorum :)
hocam kişisel fikrim. Yeni KİA'ların MEGANE'dan aşşa kalır kalitesi yok
Bende kesinlikle megane derim :)
kia ya oluşan ön yargının, bir kia ya sahip olunana kadar geçebileceğini sanmıyorum.. ben kia diyorum :)
Harfi harfine katılıyorum :)
CinAli_06
24-11-2011, 20:50
bende kia diyorum, tasarım konfor bence megane ile kafa kafayadır çok bi farkları yok.
ufak bi ekleme yapayım megane binmedim ama ceed'e bindim gayet güzeldi gidişi yol tutuşu gayet güzeldir.
kia nin kalitesinin sadece renault degil cogu avrupa markasindan asagi kalir yani yok.
fakat marka imaji olsun, 2. eli olsun megane coupe daha ustun.
kia alirsan hep megane coupelere bakarsin keske dersin, benden soylemesi :)
freelife
24-11-2011, 21:01
coupe olsun kafan rahat olsun bence..
ondertopcu
24-11-2011, 21:21
Kia nın yabanı atılacak bir yönü yok çok çok güzel bir araç ama değer keybedeceği kesin o yüzden megane diyorum
Megane'ın motor seçenekleri nelerdir_? Kia kadar performans werir mi?
Ben Megane Coupe derim,
Kia Cee'd & Procee'd lerin kapı içi döşemeleri tamamen plastik, benim bineceğim arabada kumaş yada deri kısımları olmalı. Açıkçası, yol tutuş olarak Procee'd çok gerisinde kalır Meg Coupe'nin. Ayrıca performans olarak daha iyi olabilir ama dizel aracın temel özelliği olan ekonomiklik olayında ciddi derecede geride kalır. Şehir içi 6,5-7 den aşşağı pek düşmüyor 1.6 crdi motorlar..
Megane şuan sadece 1.5 dci ile geliyor TR'ye, 1.6 dci ile gelince Cee'd in bi performans artısı vardı onu da alıp götürecek diyorum.
onursumer
24-11-2011, 22:40
128hp lik full bi ceed pro derim :)
çok niyetliyim bu araca askere gitmeyi düşündüğümden erteliyorum hep :D
Dizel coupe olarak o paralara en mukemmel secim volvo c30 olur.Kia ceed ve meganeninda esamesini okumam c30 yaninda :)
pro ceed lerin görünüşü megane dan daha çok hoşuma gidiyo performan olarakda meganedan iyidir 128 hp bence en fullünden bi proceed
onursumer
24-11-2011, 23:34
Dizel coupe olarak o paralara en mukemmel secim volvo c30 olur.Kia ceed ve meganeninda esamesini okumam c30 yaninda :)
birde otomatik olsa
c30 r desing ezer geçer hepsini :D ama düz vites sinir oluyorum :D
berkay_aydin
24-11-2011, 23:44
Yazılımlı bir pro ceed'e binmenizi öneririm.. Ceed eksileri performansa göre yol tutuşu vasat, kendi sınıfına göre iç mekan kalitesi biraz daha düşük, kliması bazen yetersiz olabiliyor.. Görüntü gidiş genişlik vs. çok rahat ve güzel araba.. Ceed diyorum :)
kickbuttowski
25-11-2011, 00:33
bende ceed diyorum.. cok guzel gorunuyor :)
Beyaz sunrooflu bir kia çok güzel olur :)
Kia Cee'd 1.6 CRDi Cool Plus 2011 Model 45.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 56149030 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-2011-model-kaza-gormemis-ve-3-aylik-aractir-56149030/detay/#)
tdipower
25-11-2011, 00:49
ben olsam kia alırdım :)
dizel coupe en mantıklı seçim megane kianın çok itici bi tipi var ön yargımdanmıdır bilmem
cabrioleter
25-11-2011, 03:34
megane coupe un tasarımı yeter bence gayet hoş. hele bi de trophy gibi sarı kaplatıp logoyu falan siyah yaparsan ( forumda görmüştüm:D ) tadından yenmezzzz!
gokhan882
25-11-2011, 03:52
Meggy Cup kesinlikle...
Ceed in tipi içi v.s yavan kalıyor aracın önü çorba gibi gözün yoruluyor bakarken.
Birde nedendir bilmiyorum sanırım Era 1.5 crdi dan çektiğimizden CRDİ motora illet oluyorum DCİ diyorum ama Alayına TDİ tabiki :D
pro ceed ve kia koup tan logoları söküp bmw mercedes audi gibi bir logo konulsa efsane satış rakamlarına ulaşırdı
Erdem K.
25-11-2011, 07:06
megane coupe gerek çizgisi, gerekse de moda yatkınlığı ile tercih edilesi bir araç bence...
bunu yazmak için girmiştim konuya volvo c30 tercih ederdim bende.
Erdem K.
25-11-2011, 08:16
c30 61bin Tl'den başlıyor. topiği açan arkadaş ceed ile megane coupe arasındaki 10bin Tl'lik farkı önemsiyorken, megane coupe'den de bi 10bin Tl daha pahalı olan c30'u listesine koyacağını zannetmiyorum...
RottingChrist
25-11-2011, 08:17
site otoparkında bir komşumuzda var her sabah görüyorum çok beyeniyorum. ayrıca şuna dikkat ettim bayanların çok ilgisini çekiyor.
bunu yazmak için girmiştim konuya volvo c30 tercih ederdim bende.
pro ceed ve kia koup tan logoları söküp bmw mercedes audi gibi bir logo konulsa efsane satış rakamlarına ulaşırdı
Ceed ici bildigin sirket arabasi yahu ne audisi ne mercedesi :)
yigitkyl
25-11-2011, 09:10
megane dememek elde değil :)
Koup'u efsana güzel yapmışlar valla. Koupun logoları sök siddim sene kianın olduğunu anlamassın.:)
Kia koup pişman edeceğini sanmıyorum. :)
tesekkurler valla genel olarak kia performans megane ıse sekıl ve yakıt aracı gıbı gorunuo . c30 imkansız suankı ımkanlarla bakalım bu hafta yıne bı gıdıcem bayılere hangısı hayırlı olursa o olsun yorum yazan herkese tesekkurler ..