Orijinalini görmek için tıklayınız : cooper s 70-215
bu ara çok kdran videosu koyuldu gaza geldim bende çektiklerimden koyayım bitane :)
bide 720p izlemekte fayda var diğer türlü görüntü tırt
55-QGxwlXuA
tdipower
25-11-2011, 00:13
çok iyi maşallah :)
focus musty35
25-11-2011, 00:55
maşallah sesi yeter :)
kalite iyi de hem flu hemde açı kötü diğer videolardan bi farkı yok lan bunun :D
MaşAllah kanka Allah kaza bela vermesin.
kalite iyi de hem flu hemde açı kötü diğer videolardan bi farkı yok lan bunun :D
MaşAllah kanka Allah kaza bela vermesin.
napalım olm araya sexy bir hatun sesi falanmı koysaydık farklı olsun die ahaha
knaka bide nie flu dersen araba hızlı ya kamera çekemio
Onur1984
25-11-2011, 10:18
Vaay çok enteresan o tiz ses ilk defa duydum ve hoş geldi...Neyin sesi ki öyle? Her S'te var mı aynı ses yoksa sizin araçtaki bir ekstradan mı kaynaklanıyor?
Maşallah :)
PPR engineering
25-11-2011, 10:18
maşALLAH cok güzel ceviriyor..
Vaay çok enteresan o tiz ses ilk defa duydum ve hoş geldi...Neyin sesi ki öyle? Her S'te var mı aynı ses yoksa sizin araçtaki bir ekstradan mı kaynaklanıyor?
Maşallah :)
bütün cooper s ler öyle oluyor
maşALLAH cok güzel ceviriyor..
eyv çok sağol bu sefer biraz uğraştık özgün kankamın ellerine sağlık :)
eh işte fena değil:)) maşallah kanku kazasız belasız;)
Masallah uzman, good boy good job ;)
eh işte fena değil:)) maşallah kanku kazasız belasız;)
hahaha eyv kanku askerden gelelimde olur bişiler daha inş :)
sc nın sesı cok guzel yav mest olduk :D maş. çok guzel gıdıyo
çok güzel görünüyor la maşallah, canım çekti heheh :D
by serçe
25-11-2011, 10:27
maşallah ..
tatminkar maşallah ama en güzeli süpercırcırın sesi :D
13 sn 100-200 süresi bence süpper. Kaç hp bu araç vede ne işlemler var
yani hp bilmiorum diğer minici arkadaşlarımdan tahminlerime göre 230-240 arası vardır die düşünüorum fazlası olsa şaşarım ama bilmiorum :)
Supercharge !! Haci masallah ayrica sana teessuflerimi sunuyorum olani var olmayan var salyami akittim :)
işlem iskender header ve egzoz var
jcw filtre kiti ve jcw intercooler var
15 kasnak var
DR Ecu yazılım var vs gibi şeyler
Maşallah ıslık sesi cok sexy :)
-Günalp-
25-11-2011, 10:56
Kanka izleyemiom telden aksam bakarim benden ne kadar hızlı:) tek kisimi cektin? 13 saniye guzel zaman.. Masallah..
Kanka izleyemiom telden aksam bakarim benden ne kadar hızlı:) tek kisimi cektin? 13 saniye guzel zaman.. Masallah..
yok 2 kişi kanka arıcam seni birazdan :)
başarılı:) niye ağlıyor olm bu araba :D
başarılı:) niye ağlıyor olm bu araba :D
hem ağlarım he giderim hesabı kanka
salih_560
25-11-2011, 11:20
maşallah cok güzel kazasız belasız ...
Shadow_Dancer
25-11-2011, 11:41
ses çok güzel :D maşallah..
maaşallah cem güel çeviriyo:)
Senin gibi adamin arabasi yurumesin de kimin arabasi yurusun. Masallah Cemmm
Senin gibi adamin arabasi yurumesin de kimin arabasi yurusun. Masallah Cemmm
Hehe eyv knkacim adamsin :)
maaşallah cem güel çeviriyo:)
Eyv yasincim saolsin :)
yani hp bilmiorum diğer minici arkadaşlarımdan tahminlerime göre 230-240 arası vardır die düşünüorum fazlası olsa şaşarım ama bilmiorum :)
Uzman maşallah eline ayağına sağlık 230 240 Hp biraz zalimce olmuş :) beni korkutuyosun
Uzman maşallah eline ayağına sağlık 230 240 Hp biraz zalimce olmuş :) beni korkutuyosun
Hehe enjektor lazim askerden sonra bakariz sen satmazsan 2-3-4 basa cikarimda 5 te sicarim ;) korumaya aliyor beyin :)
Hehe enjektor lazim askerden sonra bakariz sen satmazsan 2-3-4 basa cikarimda 5 te sicarim ;) korumaya aliyor beyin :)
Kanka ben yokum aralığın 10 una kadar sende askerde olucan headrs egzost yapılıyo bi 100 200 meth li vidyo paylaşırım sen gelene kadar 30 R lı bi SX var s14a var aklımda eğer onu almazsam denerik kankacım:D
ozlemisiz uzman masallah :)
faik.bmw
25-11-2011, 13:13
maşalllaha allah nazarkardan sakınsın çok güzelde bi sesi var mest oldum
Kanka ben yokum aralığın 10 una kadar sende askerde olucan headrs egzost yapılıyo bi 100 200 meth li vidyo paylaşırım sen gelene kadar 30 R lı bi SX var s14a var aklımda eğer onu almazsam denerik kankacım:D
hehe kader kısmet boşver japonu bin arabana iş alma boşuna sen değilmiydin sanayiden bıktım diyen ?
bu arada meth falan bendede yok bi yap bakalım farkeden bişiler oluomu
he bide şöyle birşeylar var normalde 7250 dönüordum ama artık tedbir amaçlı 7000 de bırakıorum sanki daha hızlı olabilir bakalım enjektörden sonra sıkıntı olmadan 7250 dönücez hayırlısı ile :)
he bide şöyle birşeylar var normalde 7250 dönüordum ama artık tedbir amaçlı 7000 de bırakıorum sanki daha hızlı olabilir bakalım enjektörden sonra sıkıntı olmadan 7250 dönücez hayırlısı ile :)
kanka 2 kişi net 100 200 13 saniye mi koşuyosun şuanda 13 hafife alınıcaz süre değil çünki;)
kanka 2 kişi net 100 200 13 saniye mi koşuyosun şuanda 13 hafife alınıcaz süre değil çünki;)
Valla kardesim saniyelerden anlamiomki ama kadrandan hesaplanmaz heralde ya ole ama 200 e kadar fena deil heralde 200 ustu kotu ama araba ;)
Juggernaut
25-11-2011, 18:09
Maşallah kanka.
Maşallah kanka.
eyv kankacım
kanka direk mevzuya giriyorum yektaya saplarmısın ? :D
Maşallah güzel yürüyor...
kanka direk mevzuya giriyorum yektaya saplarmısın ? :D
haha kanka ben yektayı ne zman geçtim şimdi geçeyim :D
ama denemek lazım action olsun :)
haha kanka ben yektayı ne zman geçtim şimdi geçeyim :D
ama denemek lazım action olsun :)
ahahahahah
dün yeni kapagımı rektefiyeciye bıraktık beraber, çıkarken kapaga iyi bak kocan o senin dedim :D:D niye herkes bana kaldırıyor diye isyan etti ahauhau
ahahahahah
dün yeni kapagımı rektefiyeciye bıraktık beraber, çıkarken kapaga iyi bak kocan o senin dedim :D:D niye herkes bana kaldırıyor diye isyan etti ahauhau
olm sen arabayı eski performansla topluyorsan yektala kuzenim okulu bitirir mezun olur lan ahaha
olm sen arabayı eski performansla topluyorsan yektala kuzenim okulu bitirir mezun olur lan ahaha
niye bel altı vuruyorsun şimdi :D inş astek yaparsın akü adsjkhaskdjlas
Maşallah Cem çok güzel hızlanıyor.
oh maşallah viteslerde ii :D
Alper D.
25-11-2011, 21:12
maaşallah maaşallah tunbullah a gelsin hahahahaha
oh maşallah viteslerde ii :D
hehe eyv yiit resim işimizde mayıs a kaldı artık heralde :)
maaşallah maaşallah tunbullah a gelsin hahahahaha
alpo ağır vasıtalardan bahsetme bana :hahaha:
vay acceleration videosu uzun zaman oldu:D
yol tutuomu bu. goremedik hala:D
sc nin sesi böylemi geliyoo :)
-Günalp-
25-11-2011, 23:32
masallah kanka hizli baya.. vitesleride guzel atmissin=)
vay acceleration videosu uzun zaman oldu:D
yol tutuomu bu. goremedik hala:D
hacı tutuo işte kendi halinde ufak ufak :D askerden gelince bakarız artık :)
hehe eyv yiit resim işimizde mayıs a kaldı artık heralde :)
sen sağsalim git gel 2 makine 2 de yedek şarjla fotoğraf kusucaz :D
masallah kanka hizli baya.. vitesleride guzel atmissin=)
yap kanka hesabını hemen senin videolardan :)
sen sağsalim git gel 2 makine 2 de yedek şarjla fotoğraf kusucaz :D
vayy eyv yiit bende sana çekmelik yeni malzemeler ayarlıorum araç üstünde bakalım gelince takarız inş :)
leventrc
26-11-2011, 00:09
Maşallah çok güzel hızlanmış :)
lan cem bana niye foto çekelim demiyosun ?? :D
lan cem bana niye foto çekelim demiyosun ?? :D
çekelim kanka seni benimi var hepimiz kardeşiz :) sanatını icra etmek isteyen herkesin emrindeyiz :)
Masallah iyi gidiyor bi Mini icin kazasiz belasiz.... bi yolda giderken canli gormek lazim ;)
Masallah iyi gidiyor bi Mini icin kazasiz belasiz.... bi yolda giderken canli gormek lazim ;)
Gel haci gel bn seninkini daha cok merak ediorum :)
BYE varken nerdeydin diye soruyorum ahahah :D Şaka bir yana maşallah kankacım on numara araban var.Güle güle kullan.Gerçi sen askerliğinide yapmamıştın dimi :D
BYE varken nerdeydin diye soruyorum ahahah :D Şaka bir yana maşallah kankacım on numara araban var.Güle güle kullan.Gerçi sen askerliğinide yapmamıştın dimi :D
hhahaha knka askeriz olm ayık ol :) eyv knka varmı arabamızı test edicek araba :)
Masallah kanki cok güzel olmus.
MAsallahh Sc sesı mestt ettı valla :D
burak özer
26-11-2011, 21:20
Maşallah seste gidişte güzel :) Video kötü :(
Maşallah seste gidişte güzel :) Video kötü :(
720 p izleyince fena sayılmz ilk mesajda yazmıştım ztn,ıphone 4 bu kadar çekiyor :)
askere gıderken arabanı en fulunden kasko yap bana emanet et uzman ben gozum gıı bakarım