Orijinalini görmek için tıklayınız : 50 metre gitmeden xenonlardan biri sönüyor.
phoenixs
25-11-2011, 19:38
yeni taktırdım 1 ay oldu far mercekli xenon ampul kısa takıldı 1 ay sorunsuz kullandım şimdi farı açıyorum 50 metre gidiyorum sol far sönüyor neden böyle olyuro sorun ampul demi xenon damı ne yapmam gerekiyor bilen varmı ?
Taktırdığınız yere gidin onlar sorunu bulurlar garanti varsa direk değiştirirler balast yada ampulü hiç uğraşmaya gerek yok bence...
onursumer
25-11-2011, 19:41
xenondan değilde bence sigortalarına bi baktır derim ben büyük ihtimalle çok aşırı yük biniyor olabilir
Saselemede sikinti olmasin?
eski aracımdada vardı kablolarda temassızlık vardı kurcalayınca geçiyordu üşengeçlikten yaptırmadım bantlamıştım :D
erhanarici18
25-11-2011, 22:45
bende de aynısı vardı sol far aşırı ısındığı zaman sönüyodu selektör yapıncada sönüyodu
ama şimdi hiç bi sorun yok kendi kendine düzeldi
ampülden oluyor bu gibi sorunlar geçen bende de vardı elektrikçi iyice sönene kadar git dedi bende uzunda ama sorun..
herkezde aynı sorun var sanırım. benimde sol sönüp duruyo.bendeki sorun balasttan heralde bi kaç kere açıp kapatınca geri geliyo.
büyütülcek bi sorun yok. çok büyük ihtimal temassızlık var. Sigortadan olsa bir daha yanması zor. Çünkü sigortayı patlayıyor. Benimde başıma gelmişti büyük sigorta taktım düzeldi.
Test etmek için aracı olduğu yerde çalıştır farları aç. Ampül sönünce xenon beynine ve kabloları bi yokla büyük ihitmal gelicektir. Nereden temassızlık ettiğini anlarsın
Benimde başıma gelmişti
saygılar