Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolandırıcı
HondatugraL
26-11-2011, 17:50
Nikon D90 SLR Dijital Fotoğraf Makinesi 1.300 TL sahibinden.com'da - 65489402 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-dijital-fotograf-makinesi-daha-temizi-yokk-65489402/detay/)
abilerim geçmiş zamanlarda crxvtec nikiyle bı konu açmıştım garantı bank. uzerınden nıkon d90 almak için adım gıbı emınım adam gene hortladı uyelıgı kara lısteye alınmıştı. benı dolandırdıgı ılanda fıyat 1100 18-105 lensle birlikteydi şatır sayısı 1.200 du aynı ılan gene burda fıyat 1.500 guvenılırlık artsın dıye bölge bayburt, bendeki ilanda il samsundu karadenızlıdır bıse olamz dıye dustum bu tuzağa bu adam nasıl yakalanır. Savcılık uğraşmadı bıle dosyamla 1 haftada satıldı ve adım gıbı emınım bu adam bu akşama kadar bırını dolandırcak ve bu ılanı sılecek 2 kere daha yakaldım bu tur ılan açtıgını. 1300 e 1200 şatırda 18-105 lensle d90 verıcek enayı yoktur heralde.
benı dolandırdan adam uyelıgı 1 mayısta alıp 2 mayısta ılan açmıştı yanı urunu koymak ıcın uyelık almıştı aynı olay bundada belli 25 kasım uyelık tarıhı 26 kasım ılan tarıhı.
parayı yolladın ürünü yollamadımı?
eğer öyleyse bu ücretlerde bence get ilanlar tercih edilmeli..
Bone-crusheR
26-11-2011, 18:16
ilanı şüpeli saten acil satılık demiş tlf numarasını veriş şekline bak yakalayacagını pek sanmam
HondatugraL
26-11-2011, 18:17
abı benım yaşadığım olay mayısta olsu amacım bu adamı yakalamk ve gene aynı tıp ılan açmış. en yukarda paylaştım urunu. bendekılerle aynı ozellıkle ve adım gıbı emınım aynı adam. bu adamı nasıl yakalarız onun peşindeyim. benım nıkımı tanıyabılır mesaj atamıyorum kontor yok arayamıorum. Ses tonundan bıle tanırım. Sahıbınden üyeliği olan formaliteden elden alma veya get açarmısın dıye yazabılırmı reddedicektir büyük ihtimal.
bi deniyeyim msj atarak...
Bone-crusheR
26-11-2011, 18:21
adamla bulusmak istesen sahtekar olsa bulusmayacaktır ancak tc nosunu felan alman lasım postaneden para yollıcam tc ver dersen yerse olur sadece fikir
Ben şikayet ettim sahibinden.com a
aradım ama meşgul elden almayı teklif ediim bi bakalım ne dicek uyarmı?
HondatugraL
26-11-2011, 18:26
adamla bulusmak istesen sahtekar olsa bulusmayacaktır ancak tc nosunu felan alman lasım postaneden para yollıcam tc ver dersen yerse olur sadece fikir
ben urunu alıcaım zaman tc no ver postaneden yatırım abı dedım ozamanlar blmıodum yok dedı telefon no ma garantıden yatır başka turlu olmaz dedı azda endıselendı ama ben mevzuyu çakamadım tabi. Gene reddeder bence
Ben şikayet ettim sahibinden.com a
keşke yapmasaydın abi ilani kapatırlarsa yakalama ihtimalimiz düşer.
HondatugraL
26-11-2011, 18:27
aradım ama meşgul elden almayı teklif ediim bi bakalım ne dicek uyarmı?
uyar uyar önce get iste reddederse akrabam var falan de öyle iste bakalım ne dicek. :(
sürekli meşgule atio bişi olduda ayıktımı acaba?
HondatugraL
26-11-2011, 18:30
sürekli meşgule atio bişi olduda ayıktımı acaba?
benıo dolandırdıktan sora meşgule attı sonra hiç bakmadıydı. Mesaj çekın okur doner belkı :(
para gonderme işi içinde garanti bankasını seçerse adını koyarım kesin o adam.
ben urunu alıcaım zaman tc no ver postaneden yatırım abı dedım ozamanlar blmıodum yok dedı telefon no ma garantıden yatır başka turlu olmaz dedı azda endıselendı ama ben mevzuyu çakamadım tabi. Gene reddeder bence
keşke yapmasaydın abi ilani kapatırlarsa yakalama ihtimalimiz düşer.
valla pardon tav oluyorum böyle şerefsizlere milletin emeğiyle kazandıgı paraya yatıyorlar o yüzden direk sikayet ettim kusura bakmayın :(
HondatugraL
26-11-2011, 18:42
hemde ne kazandığı para ben 1öğün yedim 2 öğünü biriktirdim uzaktan kumandalı modelımı sattım aylarımı aldı hah aldık derken 20 dk da 1000 tl sı oldu savcılar 1 haftada takıpsızlıkten dosyayı kapattı bu adamda haklı yolunu bulmuş goturuyo yakalayanmı var. Bulursam parasında değilim sağlam dovucem bırakıcam okadar 1 dk düşünürsem adam değilim direk dalcam
ayıkmış heralde ya açmio şerefsiz ama bu o adam bence
HondatugraL
26-11-2011, 18:50
nasıl yakalıcazki ya bi yolu olmalı adam bayburtta deil zaten. Şişlidemi neydi istanbul oldugu kesın bı arkadaşın 100 lırasını çarptıydı telefon takaslama ıcın allahtan telefonunu gonderemedı kargo kapalı oldugunddan kargo adresı olarak şişliyi verdiydi sanırım
VTec_king
26-11-2011, 18:53
arabamı sahibindene ilan verdim
şerefsizin teki plakaları kapamış resimlerimle beraber ilan açmış
polise şikayet ettim henüz dönen yok
İbneye bende bi msj atayim yakalarsak zikeriz bi guzel
açtı yawşak yawşak konuşuodu sonra kapattı sorun varmı falan dedim yok acelem var falan yaptı genç bi ses
Edit bayburttaymis ibne elden aliriz demedim hesap bilgilerini istedim bakalm doncekmi
HondatugraL
26-11-2011, 18:57
açtı yawşak yawşak konuşuodu sonra kapattı sorun varmı falan dedim yok acelem var falan yaptı genç bi ses
hızlı konuşmalı bazı cumlelerı hafif yutucu şekildemi konuşuyodu ?
Edit bayburttaymis ibne elden aliriz demedim hesap bilgilerini istedim bakalm doncekmi
garanti bankasına cep no ma gönder derse hiç şaşırmam
Simdi bayburtta olmasi isimizi zorlastiriyor ist olaydi elden teslim ayagina yatardik ama dolandirici ise gelmez tabi zor is
konuştum hocam bu o piç kusura bakma sinirlendim ana avrat kaydım bulucam seni şişlide az kaldı falan diye korktu suratıma kapattı 1000 lirayı acil ulaştırırsam verecekmiş get için 1350 istio 1000 lira kolay kazanılmio nasıl yollicam az para değil dedim az para değilse almazsın kardeş diip kardeşi uzatınca nevrim döndü çok sinirlendim bi numaradan polisin yanında arasanız yeri falan tespit edilse bi güzel dövseniz ne güzel olur var ya
hızlı konuşmalı bazı cumlelerı hafif yutucu şekildemi konuşuyodu ?
aynen aynen o lavuk..turkcell call centerda biri olsa belki nerden sinyal alıyo öğrenebiliriz
HondatugraL
26-11-2011, 19:06
aah ahh polisini geçtim kontorum olsa sıçıttırırım onuda yok işte arayamıom arkadaş gelse faturalı no dan arıcam geçmişimi anlatsam ana bu o adam der zaten. polise gtsem ıfade alcak yallah savcılıga gıtsem okuyup ılana bakana kadar kapanır zaten ilan. yolu yok bu işin anca sinyalden yerını bulursak yada sahibindende ilanin ip nosuna ulaşarak işte sahibinden ekıbıde savcılık ıznı olmadan ip vrmio savcılık uğraşmıo gene bı boka çıkmıo
kickbuttowski
26-11-2011, 19:08
ilanin screen ini alin
aah ahh polisini geçtim kontorum olsa sıçıttırırım onuda yok işte arayamıom arkadaş gelse faturalı no dan arıcam geçmişimi anlatsam ana bu o adam der zaten. polise gtsem ıfade alcak yallah savcılıga gıtsem okuyup ılana bakana kadar kapanır zaten ilan. yolu yok bu işin anca sinyalden yerını bulursak yada sahibindende ilanin ip nosuna ulaşarak işte sahibinden ekıbıde savcılık ıznı olmadan ip vrmio savcılık uğraşmıo gene bı boka çıkmıo
Ara goruselim dedi.musayit degilim arayamiyorum suan kantor istiyosun gondereyim sonra halledersin dostum olurmu?
HondatugraL
26-11-2011, 19:10
bu adamın benı dolandırdıktan sora 4. ilanı aynı marka model uzerınden. Akıllanmıyo adam hepte aynı numara temız 1200 şatır 18-105 lens 1200TL 1100 TL
sitede sahibindende çalışan arkadaşlar var ya belki onlar yardımcı olur
HondatugraL
26-11-2011, 19:11
Ara goruselim dedi.musayit degilim arayamiyorum suan kantor istiyosun gondereyim sonra halledersin dostum olurmu?
çok iyi olur valla. aveayım ben gondereblırsen babamdan alırım bı aara gonderırım abi
HondatugraL
26-11-2011, 19:12
sitede sahibindende çalışan arkadaşlar var ya belki onlar yardımcı olur
geçenlerde özgün abinin yayınlanmayan konusunda okudum ayrılmış o heralde sahibindenden.
Hastir olmadi simdi ben turkcelim ya internet hesabindada turkcel var sadece:S
HondatugraL
26-11-2011, 19:15
Hastir olmadi simdi ben turkcelim ya internet hesabindada turkcel var sadece:S
ah beee
bende arkadaşı beklıyorum ya gelmedı gıttı 8 gibi gelcekti :(
gerçi ciddi ciddi bayburtta benım akrabam var jandarma o elden alablır ama bu adam bayburtta deıl adım gıbı emınım ya.
Bidaha mesaj attim dedim kontor yok falan bakiyim ne dicek
HondatugraL
26-11-2011, 19:20
mayıstan beri sabır içindeyim muradıma ersem bişey istemem ya odada demirden açılan jopta var of ne ekşın olur yaa hadi Allahım büyüsün ya
ben yazdım elden olur mu ? filan diye okumuş mesajı cevap vermedi?
İns kardesim yardimci olamadim kusura bakma
kapora için hesap numarası yada ıban numarası alma ayağına tc kimlik nosu öğrenilip ordan da adresi öğrenilebilinir mi ?
Bu adam kesin bi ibnelik var kontor bul ozaman diyo hay mk senin kontorlemi aliniyo dedim bende ***** kafali ya
HondatugraL
26-11-2011, 19:24
İns kardesim yardimci olamadim kusura bakma
daha ne yapıcan abi est. :)
kapora için hesap numarası yada ıban numarası alma ayağına tc kimlik nosu öğrenilip ordan da adresi öğrenilebilinir mi ?
TC sini vermez abi isterseniz mesaj atın TC nı yaz yarın ptt den yatırıom paranı falan gıbı net kesın cumle yazın mesaj yada telden konusun verırse canıma minnet. İşimi kolaylaştırır
sahibindende yemledim bende bunu, msjlaşıyoruz şerefsizle, gelişme olursa yazarım
HondatugraL
26-11-2011, 19:33
bende kont buldum çok sukur arıcam bakalım tatlı tatlı konusucam pazarlıgı bıtırıcek gıbı yapıcam tekrar doncem sana falan dicem.
''Selamlar, TC Kimlik No'nuzu yazarsanız ilk fırsatta paranızı yatırayım.'' Tam olarak bu cümleyi mesaj olarak gönderdim. Geri dönüş gerçekleşirse hemen buraya yazarım. İzmir'den yardım olarak elimden gelen sadece bu kadar ne yazık ki :( Bu arada geçmiş olsun.
HondatugraL
26-11-2011, 19:35
0535 071 92 54
adamın telefonu bu demı salak saçma yazmış okuyamadı
''Selamlar, TC Kimlik No'nuzu yazarsanız ilk fırsatta paranızı yatırayım.'' Tam olarak bu cümleyi mesaj olarak gönderdim. Geri dönüş gerçekleşirse hemen buraya yazarım. İzmir'den yardım olarak elimden gelen sadece bu kadar ne yazık ki :( Bu arada geçmiş olsun.
onu yapmanız bile yardım teşekkurler abıcım
HondatugraL
26-11-2011, 19:45
konuştum şimdi 1-2 kişi aradı yok nerdesın adresın nerde falan fılan dedi kafam bozuldu 1000tl ye verıodum zamanım kalmadı son 1350 vercem dedi bayburtta akrabam var elden alsa olurmu dedım olur dedı. 1300 yazıo son ederı nekadar dıom 1350 olur dedı hatasını yuzune vuruncada guncellıcem ayaklarına dondu aynı adam ya ses tonu falan şerefsizz
BirkanYazici
26-11-2011, 19:51
bende mesaj attım hesap no vb. almak için yarın arayın konuşalım dedi
63owen63
26-11-2011, 19:54
Beyler t.c sini ögrenirseniz eger adresini ben bulurum ben.1 dk da.
63owen63
26-11-2011, 19:55
bu arada telefon numarasını araştırdınız mı , açık hat kullanıyordur muhtemelen ama , kimin üzerine bir baksaydınız keşke
Tc no sunu istediğim için bana dönüş yapmıyor sanırım.
Az önce konuştum. Parayı yarım saate hesabına geçicem karşılığında güvence olarak tc kimlik nonu ver dedim vermedi. Hesabım yok PTT den adıma gönder parayı dedi. Boş konusan bir tip adamı haksız yere suclamak istemiyorum ama araştırıcam bende bakalım "mehmet yengeç" bu isme ptt den para çekileceğine göre ad soyad gerçek.
Az önce konuştum. Parayı yarım saate hesabına geçicem karşılığında güvence olarak tc kimlik nonu ver dedim vermedi. Hesabım yok PTT den adıma gönder parayı dedi. Boş konusan bir tip adamı haksız yere suclamak istemiyorum ama araştırıcam bende bakalım "mehmet yengeç" bu isme ptt den para çekileceğine göre ad soyad gerçek.
mehmet yangeç yazıyor ilanda ?
Bone-crusheR
26-11-2011, 20:06
ptt ye para yatısan nerden cektigi bulunur camera falan ama cok uzun işlerdir bunlar yasalar adamlardan yana
63owen63
26-11-2011, 20:11
mehmet yengeç.. sadece isimle adresine ulaşmak biraz zor olacak ama deneyecegim. bana adam hakkında extra bilgi verin, yaşı, yaşadıgı yer, tabiki yalan da söylüyor olabilir ama muhtemel bilgilerde yarar işimize. yaş vs memleket.
adama aynı anda 50 kiş mesaj atmışsınız tc kimlik gönder diye bebek olsa yemez bunu
turbo&quattro
26-11-2011, 20:17
Ptt den para gonderilirken sube belirtmek zorunlu degilmiydi ? Isme gonderilen para heryerdencekilebiliyormu ?
HondatugraL
26-11-2011, 20:18
İsme dikkat edin yalnız Mehmet yangec yengeç deil önceki ilaninda brini dolandrmisti ismi sahte ama normal adı Erdal karakayaydi laptopda duruo suan telden griorum odaya gdince eklerim buraya o adama İban noda verilmişti hatta o inandan hesap sahibine ulasmistik
merakla takip ediyorum :D
63owen63
26-11-2011, 20:18
Ptt den para gonderilirken sube belirtmek zorunlu degilmiydi ? Isme gonderilen para heryerdencekilebiliyormu ?
Eger öyle ise, yaşadıgı yeri ögreniriz, isminin dışında yaşadıgı yer bilgisi bende olsa, biraz araştırmayla bulurum ben bütün seceresini.soyunu.
aradım bende dediğin gibi ne dediği anlaşılmıyor anlamadım dedim anlayınca ararsın diyip yüzüme kapattı geri aradım bi güzel sövdüm yine yüzüme kapattı :D
turbo&quattro
26-11-2011, 20:21
Eger öyle ise, yaşadıgı yeri ögreniriz, isminin dışında yaşadıgı yer bilgisi bende olsa, biraz araştırmayla bulurum ben bütün seceresini.soyunu.
Birkac kere annem adina havale aldim demekki gonderilen sb den baska yerden cekilemiyor. En azindan yasadigi yer ogrenilirgerekirse postane md vs ile gorusulup para crkerken suc ustu yapilabilir
63owen63
26-11-2011, 20:24
Birkac kere annem adina havale aldim demekki gonderilen sb den baska yerden cekilemiyor. En azindan yasadigi yer ogrenilirgerekirse postane md vs ile gorusulup para crkerken suc ustu yapilabilir
Suç üstü legal baskın mı illegal mi :)
turbo&quattro
26-11-2011, 20:25
Suç üstü legal baskın mı illegal mi :)
Her ikiside olabilir ama tercih illegal olsun lavuk bi guzel sopa yesin :)
HondatugraL
26-11-2011, 20:26
Hissediyorum yaklaştım elime düşer inşallah
erdal karakaya isminde feyste bayburt üni. mezunu yazan birini buldum
63owen63
26-11-2011, 20:27
Her ikiside olabilir ama tercih illegal olsun lavuk bi guzel sopa yesin :)
Eger senin dedigin gibiyse, yaşadıgı yeri bilsek bile ben isim soy isim mehmet yengeeeçç ise bulurum adresi.
HondatugraL
26-11-2011, 20:28
merakla takip ediyorum :D
Eger senin dedigin gibiyse, yaşadıgı yeri bilsek bile ben isim soy isim mehmet yengeeeçç ise bulurum adresi.
Mehmet yangec abi yanlış ismi arama yengeç deil
63owen63
26-11-2011, 20:29
erdal karakaya isminde feyste bayburt üni. mezunu yazan birini buldum
nasıl buldun, dayanak ne , mehmet yengeç fake mi ?
Bukadar kisi bi anda tc ver adres ver vs dedigi icin adam killanir zaten daha vermez herhalde...
63owen63
26-11-2011, 20:30
Mehmet yaeeengec abi yanlış ismi arama yengeç deil
google aramalarında çıkmasın diye yengeç yazalımda dogrusunu aklımızda kalsın: )
nasıl buldun, dayanak ne , mehmet yengeç fake mi ?
İsme dikkat edin yalnız Mehmet yangec yengeç deil önceki ilaninda brini dolandrmisti ismi sahte ama normal adı Erdal karakayaydi laptopda duruo suan telden griorum odaya gdince eklerim buraya o adama İban noda verilmişti hatta o inandan hesap sahibine ulasmistik
63owen63
26-11-2011, 20:32
Mehmet Yangeç adına facebookta diyarbakırlı bi eleman çıkıyor,
Mehmet Yangeç | Facebook (http://www.facebook.com/profile.php?id=100002234723163&sk=wall)
arkadaş açıklama yapmıştı önceki sayfalarda
Emre İlbi
26-11-2011, 20:34
kardeş bende mesaj attım,
birde O söylediğin isimde facede 89 doğumlu, istanbulda yaşayan birini buldum,
istersen özelden mesaj atıyım, profil resimleri açık
63owen63
26-11-2011, 20:34
Biraz karışık oldu tam anlamadım ama neyse :)
Gerçek isminden emin degiliz şimdi degil mi , iban dan ulaşılan hesap buna mı ait başkasına mı biliyor muyuz ?
aramızda anlaşalım bu saatten sonra sadce bi kişi iletişime geçsin isme ve şubeye havale oluyosa 10 tl yollasın bizde gidip teslim alırken elemanı alalım ama ztn yek gelmicektir bizde ona göre gideriz
- ayrıca pttden alabilmesi için bi kimlikle gitmesi gerekiyor o işe girmicektir..dolandırılan arkadaş tam olarak nasıl dolandırılmıştı garantiden telefon numarasına mı yollamıştı?
iyide beyler adama şu an telefon msj yağıyo okuduğum kadarıyla bunu meslek haline getirmişse ayıkmıştır çoktan kimseyle irtibata geçeceğini sanmıyorum
edit : bi kişi konuşup kafalarsa adamı daha ii olur bence
bence isim ve yaşadıgı yer yalan olabilir büyük ihtimalle öyledir...herkez bir anda yüklenirse kılanabilir ,yavsak..
bence isim ve yaşadıgı yer yalan olabilir büyük ihtimalle öyledir...herkez bir anda yüklenirse kılanabilir ,yavsak..
Argo kelime kullandiginizdan dolayi ceza almis bulunuyorsunuz
HondatugraL
26-11-2011, 20:58
Söyle anlatayım abilerim ben dolandirilmqdan önce B'nden önce biri daha dolandirilmisti dolandiran adam mağdura İban No vermiş bende eski dolandirildigim konuda bunu yazdım hsap Erdal Karakaya adlı elemana aitti o zamanlar konuştuğum telefonları hala durmakta laptopda sahibindE kara listeye alınan Nik kurtarıcı idi ama i harfi ile yaziodu olay bundan ibaret
Emre İlbi
26-11-2011, 21:11
mesajıma cevap attı, dur bakalım kafalıya bilecek miyim :)
Burak K.
26-11-2011, 21:15
ptt ile parayı yollıyayım kimlik numaranızı istiyolar yollarsanız hemen parayı yollıyayım dedim ara görüşelim dedi :D
Emre İlbi
26-11-2011, 21:16
ptt ile parayı yollıyayım kimlik numaranızı istiyolar yollarsanız hemen parayı yollıyayım dedim ara görüşelim dedi :D
hahaha banada numarasını yollamış, ara konuşalım diyor,
bende telim bozuk, garantiye verdim, mail adresin varsa ver, görüntülü konuşalım dedim :cool:
tc kimlik no vermeye yanaşmıyor beyler ben son aşamaya kdr geldim, kıllanmış zaten fazlasıyla
HondatugraL
26-11-2011, 21:19
Arkadasla kafaladik suanda ciddi alçı ayağına yattık bana yaptıgı numaranın aynısı garanti bankasiyla isme yatir dedi ve yarın tc No vercek inşallah o adam bu adam çıkarda yakalarız senden önce 5-6 kisi aradı kafaya aldılar sn ihtiyacı olan birine benziosun dedi fazla kafaya almayın adamı tc No alıcaz yarın makinayi kesin almış numarası yapmayın lütfen önce kapora istedi sonrada vazgeçti ayrica
o zaman kimse msj atmasın sadece sen mesajlaş dostum
HondatugraL
26-11-2011, 21:25
o zaman kimse msj atmasın sadece sen mesajlaş dostum
Tc nonun numarası olamaz yeralte demi sahte falan yada arkadasininki falan
tc kimlik numarasını alabilirseniz ysk nın sitesinden sandık bilgisi sorgularsanız, ikamet ettiği ili bulabilirsiniz.
Yksek Seim Kurulu Bakanl (http://www.ysk.gov.tr/ysk/index.html)
63owen63
26-11-2011, 22:27
tc kimlik numarasını alabilirseniz ysk nın sitesinden sandık bilgisi sorgularsanız, ikamet ettiği ili bulabilirsiniz.
Yksek Seim Kurulu Bakanl (http://www.ysk.gov.tr/ysk/index.html)
İl problem degil, t.c yi bulun ben kapı numarasını vereyim size :)
herkes yüklenirse işkillenir dikkat etmek lazım
Bartu_evo
26-11-2011, 23:54
o kadar fazla kişi yüklendiniz ki bence maalesef şansınızı kaybettiniz ama yakalarsanız bilinki dünyanın en gerizekalı adamını yakaladınız :) tekrar tekrar geçmiş olsun umarım biran önce bulursunuzda aklını alırsınız.
konunun takipçisiyim umarım lavuk İzmirde çıkar annesiyle pek makbule geçecek bir kahve içeriz bide fincanını kapatır bir kaç arkadaş falına bakarız ;)
cagri-35
27-11-2011, 00:10
Bence artık çok geç bir şekilde kulbuna uydurur vermez o tc yi yada bir başka suçsuz günahsızı alet edicek onun tcsini verip onunla gidecek parayı almaya.
Buraya yazınca herkes içgüdüsel olarak yardım etme çabasına girmek istemiş ancak ıq su en düşük adam bile kumpasa getirilmeye çalıştıgını anlarki bu adam dolandırıcı sizin mesaj yazısınızdan bile huylanmıştır. Herkes tc istiyor direk tc vr parayı göndereyimler vs. adam anlamıştır çoktan, umarım sonuç alabilirsiniz.
HondatugraL
27-11-2011, 00:26
inşallah TC yi alırız 10 numara olcak.
fatih(fb)
27-11-2011, 01:11
benimde başıma telefonda gelmişti bi olay ptt kapıda ödemeli olarak. savcılıktan dava açmıştım falan dün eve kağıt geldi herif antalya manavgat savcılığına ifade vermiş beraat yazıyor adamı face te buldum antalya manavgattan. yazı bekliyorum bişeyler yapmak için antalyadan olupta vuracak olan varsa iletişime geçebilir:)
dipnot: 2009 nisan ayı gibi savcılığa gitmiştim :)
63owen63
27-11-2011, 01:15
Bence artık çok geç bir şekilde kulbuna uydurur vermez o tc yi yada bir başka suçsuz günahsızı alet edicek onun tcsini verip onunla gidecek parayı almaya.
Buraya yazınca herkes içgüdüsel olarak yardım etme çabasına girmek istemiş ancak ıq su en düşük adam bile kumpasa getirilmeye çalıştıgını anlarki bu adam dolandırıcı sizin mesaj yazısınızdan bile huylanmıştır. Herkes tc istiyor direk tc vr parayı göndereyimler vs. adam anlamıştır çoktan, umarım sonuç alabilirsiniz.
hocam yanlış anlamazsan eğer affına sığınarak bir düzeltme yapmak istiyorum. içgüdüsel demişsinde içgüdü sadece hayvanlarda vardır, insandaki güdüdür. Umarım yanlış anlamazsın bu düzeltmemi.
HondatugraL
27-11-2011, 01:28
hocam yanlış anlamazsan eğer affına sığınarak bir düzeltme yapmak istiyorum. içgüdüsel demişsinde içgüdü sadece hayvanlarda vardır, insandaki güdüdür. Umarım yanlış anlamazsın bu düzeltmemi.
abicim sen bana pm den telefon yazarmısın yarın TC yi verirse mesajlıcam sana. Uyarsa sanada
HondatugraL
27-11-2011, 01:55
şu ilandaki benzerliklere bakın. Özellikle çekim sayısı olan 1.200 ve fiyat azlığına. bu dolandırıldığım ürünün screeni ay mayıs tarih 5 yani 5 mayıs
http://img690.imageshack.us/img690/841/ilanb.jpg
Buda şimdiki ürün benzerliklere bakın
http://img687.imageshack.us/img687/9373/dolandrc.jpg
serefsız sunu bır yakalayıp temız sopa cekmek lazım
cagri-35
27-11-2011, 12:32
Şimdi evrim teorisen girmeyeyim istersen :)
Şaka bir yana yanlış anlamam merak etme , forum burası sonuçta herkesin bir fikri olabilir haklısın.
Ama benim değinmek istediğim nokta herkesin yardım etme amacı ile adama mesaj atmasının adamı işkillendirmesiydi.Başlığı açan arkadaşın canı yanmış çözüm yolu arıyor, başlığı okuyanlarda haliyle üzüldüklerinden yardım etmek için mesaj atıyor.Onu kastetmiştim.
HondatugraL
27-11-2011, 12:40
az once aradık adamı adam butun bakalaara yaymaya çalışıyo paraları. En son soyledıgı iş bankası hesabı olan bırını bul onun kartından yatır obur turlu cok uzar dedı. İş bankası yoksa garantıden 300 300 ayrı ayrı yatırırsın dedı sizce hangısını kabul etmiş gibi yapalım ? TC no almaya çalışıcaz ınandırıcı durması lazım
bide iş bankasından neden kartı olan bırını seçmiş olabılır ?
HondatugraL
27-11-2011, 13:02
adam parayı yatırın alıcağın dekontta bılgıler yazcak dıyo aklın sıra adam kökluyo daha onceden bankaya gıtmemıs numarası yaptık yedı enayı :D bı sekıl yapıp nasıl alablırız TC yı
adam parayı yatırın alıcağın dekontta bılgıler yazcak dıyo aklın sıra adam kökluyo daha onceden bankaya gıtmemıs numarası yaptık yedı enayı :D bı sekıl yapıp nasıl alablırız TC yı
interneten yatıracam de;)site istiyorde
onursumer
27-11-2011, 13:10
niye boyle birşey istiyor ?
tek seferde olmaması için ne bahane var yani onu çozemedim :D
tugral uzatma fazla dedki netten yatırabilyirum tc istiyor verirsen heemn gonderim yoksa baska seceneklere yonlenıcem de biraz agırdan alın kendızı ya öyle lambur lumbur olmaz birde kımse aramasın artık her arayan tc ıstyor adam tırsmıstır
HondatugraL
27-11-2011, 13:23
tamamdır garantının sıtesıne gırdık. Siteden yatırcam site TC nı ıstıyor dıyoruz. demı ama adam kıllanmamak ıcın onunde neler yazıo şimdi gibisinden sorular sorarsa yanıtlayamayız ınternet bankacılıgımız yok bızım bırı prınt screen yapıpı koyablırmı ordan okuruz.
63owen63
27-11-2011, 13:28
bekle koyım
Direk son mesajı okuyunca noluyor ya dedim,
''orama koma burama ko ' falan diyecek oldum , :D
Neymiş önceki mesajlarıda okuyacakmışız :P
Direk son mesajı okuyunca noluyor ya dedim,
''orama koma burama ko ' falan diyecek oldum , :D
Neymiş önceki mesajlarıda okuyacakmışız :P
allah seni :D
http://a1111.hizliresim.com/r/v/s9ck.jpg
http://a1111.hizliresim.com/r/v/s9cv.jpg
hesaba yada isme ıkısındede tc ıstıyor
hesaptada para yok dun oyuzden kontor atamadım :)
TC istemiyor sanırım.. * yok TC satırının yanında. Eğer ki garanti hesabı varsa bilir TC satırının zorunlu olmadığını
TC istemiyor sanırım.. * yok TC satırının yanında. Eğer ki garanti hesabı varsa bilir TC satırının zorunlu olmadığını
para yanlış yere gıtmesın dıye tc ıstenıyor denebılır ole bişi solerse
HondatugraL
27-11-2011, 13:36
adam cunku vermemek ıcın dırenıo TC nın mutlak suretle gırılmesı gerekn bişey olması lazımkı usteleyıp makıneyı çok almak istiomuş edasına yatmamaız lazım
iyide adam size yanlış tc verebilir, sonuçta bankanın sistemi tc ile isim soyadı karşılaştırmıyor tutuyormu diye..
adam cunku vermemek ıcın dırenıo TC nın mutlak suretle gırılmesı gerekn bişey olması lazımkı usteleyıp makıneyı çok almak istiomuş edasına yatmamaız lazım
shopla yıldızmı koysak sonra resmı atarız al bak diye? o degıl benım hesap no falan acık bı skıntı olmaz dmı :D
HondatugraL
27-11-2011, 13:40
olabılır arıcaz adamı bırazdanda guzel bı konusma lazım. enazından ikna edici olması alzım her soyledıgımızı yedı adam. Şuan ılan onay surecınde gorunuyor sılınecek yarında kesin. bızım çok ıhtıyacımızın oldugunu sanıyo adam alıcağımızada ınandı
HondatugraL
27-11-2011, 13:48
adamı aradık bana guvenmeyen adam almasın dedı ben arkadaşın babası rolunde konustum bankadan bılgılı bırı gıbı anlayınca babana guvenmeyen almasın sana satmıom dedı kapattı meşgule atıo adam şimdi. Telefon sınyalınden bulmamız lazım bu adamı bi yolu yokmu yaaa
shopla yıldızmı koysak sonra resmı atarız al bak diye? o degıl benım hesap no falan acık bı skıntı olmaz dmı :D
bakiyeni gören tenezzül etmez merak etme :D
Görkem; Evrenoz'un dediği gibi adam garanti müşterisiyse tc numarasının zorunlu olmadığını bilir muhtemelen bu durumda top sizde. Akıllı mantıklı sabırlı şekilde ağırdan ağırdan ısrar edeceksiniz, "yok abi denedik olmuyor, tc yazmadan yollamaya çalıştık kabul etmiyor kaç kere denedik" vs vs diye, adam da kendi bildiğinden şüphe eder zaten bir süre sonra, vereceği varsa da verir kimlik numarasını, diye düşünüyorum.
Edit: İş işten geçmiş tühh :(
adamı aradık bana guvenmeyen adam almasın dedı ben arkadaşın babası rolunde konustum bankadan bılgılı bırı gıbı anlayınca babana guvenmeyen almasın sana satmıom dedı kapattı meşgule atıo adam şimdi. Telefon sınyalınden bulmamız lazım bu adamı bi yolu yokmu yaaa
Çok fazla üstelediğin için artık zor gibi kaçırdın adamı sanki :rolleyes:
HondatugraL
27-11-2011, 13:51
aradık adamı artık anladıgı ıcın kufur etmeye başladı adını koydum aynı adam allah belamı verssın aradım senın ılın cıdden bayburtmu lan dedım. sana ne dedı korkarak. soktumun salağı 1.300 e nıkonmu satıon sen dedım kufur ettı gene kafattı
63owen63
27-11-2011, 13:56
Kardeşim, görünen o ki uyandı.. Allah'a havale et, sen elinden geleni yaptın.
okudum konuyu baştan sona bulunur inşallah.
100% emin olmadan isim ilan telefon paylasirsaniz olduki dolandirici degil normal bir vatandas cikar ve google sagolsun sitemizi aninda listeliyor bulur ise hem site hemde konuya yazanlar mahkemelik olur bunu biliyormuydunuz ....
bakiyeni gören tenezzül etmez merak etme :D
Edit: İş işten geçmiş tühh :(
saolsın artık garantı kullanmıyorum orda ogs var bitek :D
bence tekrar polıse basvur anlat durumu belkı yardımcı olurlar
HondatugraL
27-11-2011, 14:01
100% emin olmadan isim ilan telefon paylasirsaniz olduki dolandirici degil normal bir vatandas cikar ve google sagolsun sitemizi aninda listeliyor bulur ise hem site hemde konuya yazanlar mahkemelik olur bunu biliyormuydunuz ....
sıteye yazmam abı emnıyet muduru tanıdıgı olan varsa ona telefondan gonderırım bu numara açık hat ıse kapatılanada kadar ızlense ılını ılçesını ogrensenk yeterlı olr
telefon numarasını 118 80 den kime ait olduğunu sorsan,bilgi verirler eğer rehbere kapalı değilse.bi şansını dene derim.
HondatugraL
27-11-2011, 14:15
bu açık hat olayı nedir anlamıyorum biri anlatabilirmi ?
cıvıc_power
27-11-2011, 14:17
Başkasının adına açılan hattı herhangi birine satıyolar Görkem, açık hat budur.
63owen63
27-11-2011, 14:18
telefoncular satıyor, senin adına ve senle alakası olmayan bir hat. ismin cismin belki telefoncuda duruyorsa verdigin kimlik fotokopisinden bulunur. oda vermişsen.
HondatugraL
27-11-2011, 14:22
yanı telefonu ben alıyorum benden başka herkes kullanıomu ? yoksa herhangıbı bırı benım adıma açıp haberım olmadan başkalarınamı verıo ?
63owen63
27-11-2011, 14:26
yanı telefonu ben alıyorum benden başka herkes kullanıomu ? yoksa herhangıbı bırı benım adıma açıp haberım olmadan başkalarınamı verıo ?
sen bir hat alıyorsun telefoncudan, 5-10 liraya. ama hat benim adıma, ne sen beni tanıyorsun ne ben seni. Ayrı dünyaların insanlarıyız hatta:)
bi ara şirinevler üstgeçitte satıyolardı 30 tl al tak açık hat kimin adına olduğu belli değil
HondatugraL
27-11-2011, 14:39
sen bir hat alıyorsun telefoncudan, 5-10 liraya. ama hat benim adıma, ne sen beni tanıyorsun ne ben seni. Ayrı dünyaların insanlarıyız hatta:)
hee yanı suçsuz bı adamın canı yanıo yakalanınca demı. Ama şuanda sınyali izleyebılsek o adamı yakalıcamıza emınım oda ne yazıkkı olmıcak gene bıırıne geçirdiği ile kalıcak. bu adamı dayavaktan oldursem hakım amca derkı nıe devletın yargı sıstemıone başvurmadınn. butun herşey adamdan yana yolunu bulmuş.
63owen63
27-11-2011, 15:01
hee yanı suçsuz bı adamın canı yanıo yakalanınca demı. Ama şuanda sınyali izleyebılsek o adamı yakalıcamıza emınım oda ne yazıkkı olmıcak gene bıırıne geçirdiği ile kalıcak. bu adamı dayavaktan oldursem hakım amca derkı nıe devletın yargı sıstemıone başvurmadınn. butun herşey adamdan yana yolunu bulmuş.
Allahın yargı sistemine havale edebilirsin, ben elinden geleni yaptıgını düşünüyorum fazlasıyla , kaç sayfadır biz de elimizden bir şey gelse de yapsak dedik ama, tıkanıyoruz hep. Sıkma canını daha fazla ,Allahından bulsun hırbo
HondatugraL
27-11-2011, 18:09
Allahın yargı sistemine havale edebilirsin, ben elinden geleni yaptıgını düşünüyorum fazlasıyla , kaç sayfadır biz de elimizden bir şey gelse de yapsak dedik ama, tıkanıyoruz hep. Sıkma canını daha fazla ,Allahından bulsun hırbo
Allahından bulması kadar kotusu olmaz tabı parasından geçtimde de bı iki döveydım ıyıdı ya.
yardımlarınız için yazan destekleyen herkese teşekkurler. Tech ailesi.:icon_tup:
Keske sonuc alabilseydik.haram zikkim olsun ne diyelim
HondatugraL
27-11-2011, 18:42
Keske sonuc alabilseydik.haram zikkim olsun ne diyelim
daha napalım abi. Keşke alsaydık. :icon13:
hesao numarası aldınızmı garantiden
HondatugraL
27-11-2011, 19:53
hesap no verse adres bılgılerı bankadan alınır ondan vermıo adına yada cebıne gondermemızı ıstıo bulamayalım dıye. arkadaşın tanıdıgı varmış vodefone da turkcellde arkadaşı varmıs sanırım ordan baktırcaz adres blgılerıne buyuk ıhtımal açık hat
Allah sabir versin dostum buda sana tecrube olmustur artik sadakam olsun dersin
HondatugraL
28-11-2011, 00:42
saolasın.
gelişme olursa yazarım.