Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam için uygun ürün.
İbrahim Erdem
27-11-2011, 14:39
boya ile beraber cama da polisaj yapmak istiyorum ufak tefek silecekten kaynaklı çizikler mevcut.
aklımda
-meg glass cleaner
-ag glass polish seçenekleri var.
hangisini tercih etmeliyim?
ali_utku
27-11-2011, 14:59
Konuyu takipteyim.Bnm aracımın on camında da ufak çizikler ve recine lekeleri mevcut
imprezaWRC
27-11-2011, 15:08
Meg glass cleaner sadece camı temizler, ag glass polish'de çizikleri giderebileceğini sanmıyorum.
Camdaki çizikler için sonax cerium oxide'li cam pastası, polisaj makinası ve uygun pad lazım.
İbrahim Erdem
27-11-2011, 15:11
Meg glass cleaner sadece camı temizler, ag glass polish'de çizikleri giderebileceğini sanmıyorum.
Camdaki çizikler için sonax cerium oxide'li cam pastası, polisaj makinası ve uygun pad lazım.
dün bauhaus da tüp içinde öyle bir ürün görmüştüm. makine ile uygulanmalı diye yazıyordu sanırım onu diyorsunuz.
ag glass polishle silecek izi gibi ince izler makine ile gidiyor.daha ağır çizikler için cerium oxide'li ürünler lazım..Sanırım sonax'ın siyah şişesiydi.
Pro.. diye bir adı vardı.(... bölümü aklımda değil)
AhmetYılmaz
27-11-2011, 17:27
66 da cama atılabilir... Çizik gidermez ama yağmurda falan işe yarıyo...
ben araca m21 yada coll915 atarken camlarada sürüyorum...yagmurda gayet iyi oluyor...
imprezaWRC
27-11-2011, 21:52
dün bauhaus da tüp içinde öyle bir ürün görmüştüm. makine ile uygulanmalı diye yazıyordu sanırım onu diyorsunuz.
Siyah kutuda bir ürün ve evet sadece makina ile uygulandığında sonuç veriyor.