Orijinalini görmek için tıklayınız : gc8 vs camaro ss
gc8: sti turbo, sti ic, ppg dog, beyin yok 1 bar 300 hp 2 kişi
camaro: 6200cc, v8, 400 hp, tek kişi, extra var mı bilmiyorum..
farkedebileceğiniz üzere camaro sahibi abi, sanıyorum ki, roll kurallarını henüz yeni öğrendiğinden erken kalkışlar yaptı hep, canı sağolsun. eğlendik.
opR4bnoZWlc
QOJELXSQ2LM
max hız, 250 km/h
2-3 ve 4-5 geçişlerin hala bayaca yavaş. PPG kullanıon artık korkamadn salla şunu ya :D
2-3 ve 4-5 geçişlerin hala bayaca yavaş. PPG kullanıon artık korkamadn salla şunu ya :D
3 cırtlıyo. senkromeci degiscek bu hafta. 5 e atarkende 3e sokacam diye tedirginm.
Zaten onlarıda yasaydın denkmişsin maaşallah. Güzel gitmişsin.
vites geçişlerin hızlı ve tek kişi olursan kafa kafaya gidebileceğini düşünüyorum belli bir hıza kadar, ölçü alınacak gibi değil
sıfırdan kalksak, yavaş geçişlerle bile 260 a kadar yakalayamaz, bence.
benzin azdı bide. aceleye denk geldik. evc acmayı gene unuttum :(
mert_leon
27-11-2011, 19:11
erken basmasa camaro fark cok daha az olurmus masallah nazar değmesin
mechanic
27-11-2011, 19:32
buna erken basmak denmez ya, baya bi adam basmış gitmiş sen sonra basmışın..
buna erken basmak denmez ya, baya bi adam basmış gitmiş sen sonra basmışın..
normal vti gti videolarında böyle birşey olsa kan çıkar hehe :D aracına maşallah
mechanic
27-11-2011, 19:48
bu camaro yolda denk mi geldi yoksa ayarlayıp mı çıktınız?
bu camaro yolda denk mi geldi yoksa ayarlayıp mı çıktınız?
lambalarda denk geldi. dedim -çıkalım düzlüge. burda olmaz-. sonra bi kalktı ışıklarda, yan yan gidiyo ama ne gidiş :D
bunun dönüşünde de bi 1.6 turbo rcz denk geldi. adam umursamadı :D
Mutlu KOÇER
27-11-2011, 19:58
Demek sonunda biri denk gelebildi bu arkadaşla :D Nişanlımın komşusu bu arkadaş, hergün brandayla kapatır aracını eve girerken, ilginç denemiş arabasını şaşırdım. Eren düzgün bir deneme yapmak istersen sahibiyle konuşabilirim?
Demek sonunda biri denk gelebildi bu arkadaşla :D Nişanlımın komşusu bu arkadaş, hergün brandayla kapatır aracını eve girerken, ilginç denemiş arabasını şaşırdım. Eren düzgün bir deneme yapmak istersen sahibiyle konuşabilirim?
abiyle, kenara çekip sohbet ettik. gayet düzgün ve iyi bi abiye benziyodu. kaputunu falan açtı bize. inceledik aracını iyice. aracımın eski sahibini tanıyormuş. beni ilk o zannetti. o sebeple ilk muhattap olma girişiminde bulundu. sonra denetmeden bırakmadım :D
farketmez, önümüzdeki hafta ici olur.. yeterki gece olsun..
Mutlu KOÇER
27-11-2011, 20:04
Haklısın benimde gözlemlediğim kadarıyla sakin biri. Tamam Kturboyla geliriz zevkli olur :D
kturbo, camaroyu cig cig yer :D
Mutlu KOÇER
27-11-2011, 20:11
Yok canım estf. :) 69 SS benim hayalim bilirler, hiç değilse yad etmiş oluruz birazcıkta olsa ;)
Konuyu fazla dağıtmadan, Tekrar maşallah Eren PPG'de hayırlısı olsun bu arada bugün kağan söyledi iyi tercih yapmışsın :)
cok denk olmus abi guzel gitmis yakalatmamıs kendini :)
kelalper
27-11-2011, 21:45
sanki sen önden arkadaşı salmışsın sonra kovalamışsın gibi olmuş. Düzgün olarak denenseydi sen öne çıkardın sonrada belli bir yere kadar kafa burun gidermişsiniz sonrada Camaro geçermiş gibi geliyor.
sanki sen önden arkadaşı salmışsın sonra kovalamışsın gibi olmuş. Düzgün olarak denenseydi sen öne çıkardın sonrada belli bir yere kadar kafa burun gidermişsiniz sonrada Camaro geçermiş gibi geliyor.
cok dogru tespit :)
Tünel yapsaymışsın geçermisin yine.
İlker PEHLİVAN
28-11-2011, 00:35
Tebrikler Eren Maşallah.Bayağı bi Hızlanmaya Başladın.
madem erken bastı sende ruzgarına grseydın keske rahat yakalrdın:D