Orijinalini görmek için tıklayınız : Web Site işinden anlayan arkadaşlar
arkadaşlar bilgisayar dersinde hocamız kendi sitesinden bizi sınav yapıyor.
atıyorum kendi sitesi
techturkey.com giriyorsun fakat orada link filan yok.
sınav vakti bi sayfa hazırlıyor ve bize diyor ki
techturkey.com/bil203 yazın sınavınız orada.
bende bütün bu web sitesini indirmek istiyorum ki geri planda olan herseyi indireyim göreyim diye.techturkey.com yazıp bütün o bil203 mü var linki olmayan ne var ne yok indirmem gerekir.nasıl yapılabilir bu,istediğim default sayfa değilde diğerlerini de bulup indirmek sayfanın tüm içeriğiyle beraber
FTP şifresini bilmeden zor olur sanırım o iş , kaldı ki sınav vakti ftp yapıyorsa bulabilme şansın da yok
KA®ANLIK
28-11-2011, 10:55
arkadaşlar bilgisayar dersinde hocamız kendi sitesinden bizi sınav yapıyor.
atıyorum kendi sitesi
techturkey.com giriyorsun fakat orada link filan yok.
sınav vakti bi sayfa hazırlıyor ve bize diyor ki
techturkey.com/bil203 yazın sınavınız orada.
bende bütün bu web sitesini indirmek istiyorum ki geri planda olan herseyi indireyim göreyim diye.techturkey.com yazıp bütün o bil203 mü var linki olmayan ne var ne yok indirmem gerekir.nasıl yapılabilir bu,istediğim default sayfa değilde diğerlerini de bulup indirmek sayfanın tüm içeriğiyle beraber
HTTrack Website Copier isimli programla yapabilirsin...
www.techturkey.com/bil203
linkini programdaki ilgili yere yazıp, işlemi başlatırsan, o dizin içindeki belgeleri indirebilirsin... bir kısıtlama yapmış olmayacağını zannediyorum şahsen :)
redbaron
28-11-2011, 13:49
eger hocanız fazla bilgiliyse hic bir sekilde boyle birseye taviz vermez.web sitesini kaydederekte alt bilgilere ulasamazsınız.ftp gerek.server ı da guvenliyse yada sifreliyse bunlara ulasamazsınız.kaldıki sınavı yaptıgı ftp yede cevap dosyasını koyacagını sanmıyorum.Bütün bunları yapabilirsen zaten siteyide hacklemis olursun :)
HTTrack Website Copier isimli programla yapabilirsin...
www.techturkey.com/bil203
linkini programdaki ilgili yere yazıp, işlemi başlatırsan, o dizin içindeki belgeleri indirebilirsin... bir kısıtlama yapmış olmayacağını zannediyorum şahsen :)
işte ben o bil203 ü bilmiyorum ,adam tech4382 de yapabiliyor ama ana dizinden hepsini indirirsek bulunamazmı
63owen63
28-11-2011, 18:49
hadi herşeyi hallettin diyelim. iyide ya, siteye yüklemeyi sınav günü yaparsa ?
işte ben o bil203 ü bilmiyorum ,adam tech4382 de yapabiliyor ama ana dizinden hepsini indirirsek bulunamazmı
O zaten sabit birşey değilse istediğin şey imkansız :) en iyisi çalışmayı dene sen :)
eski bilgilerime dayanarak bu işi en iyi yapabiliceğin yöntem;
hocanın sitesine whois çekip hangi firmadan aldığını bulman o firmadan bi hosting alman yada kısacası aynı server üstüne r57 tarzı bi shell atıp hocanın ftp sindeki dosyaları görüntüleyebilrsin.
attım hemen görüntüledim diye bi durum yok tabi serverın güvenlik önlemleri buna etkendir.eskiden r57 çok iyiydi şimdi daha iyileri vardır illaki.bunlarla alakalı dökümanlar internette mevcuttur.
ama bi çok arkadaşın düşündüğü gibi benimde düşüncem hocan (gerizekalı değilse:D) sınav günü dosyayı ftp ye atıyordur o yüzden uğraşmana deymicekdir:)
CorsaGSI
28-11-2011, 20:45
Eğer bir web sitesine o kadar kolay ulaşılabiliyor olsaydınız bu gün hepsiburada'dan 50, gittigidiyordan 60 tane, google'dan 9999 tane olurdu :)
Bir web sitesini olduğu gibi indiren programlar sizin internette gördüğünüz gibi yani "derlenmiş" şekilde indirir. Yani amacınız derlenmemiş koda ulaşmak ise malesef.
Diyelim ki indirdiniz ne işinize yarayacak? Tam olarak yapmaya çalıştığınız şey nedir onu söylerseniz belki yardımcı şu şekilde olabilir diye fikir yürütürüz.
Eğer bir web sitesine o kadar kolay ulaşılabiliyor olsaydınız bu gün hepsiburada'dan 50, gittigidiyordan 60 tane, google'dan 9999 tane olurdu :)
Bir web sitesini olduğu gibi indiren programlar sizin internette gördüğünüz gibi yani "derlenmiş" şekilde indirir. Yani amacınız derlenmemiş koda ulaşmak ise malesef.
Diyelim ki indirdiniz ne işinize yarayacak? Tam olarak yapmaya çalıştığınız şey nedir onu söylerseniz belki yardımcı şu şekilde olabilir diye fikir yürütürüz.
hoca sınavı net üzerinden yapıyor,atıyorum oraya bi metin dosyası koyuyor bir de html koyuyor yapılı sekilde.o metni o tarzda yapın diyor atıyorum.gecesinde koysa yine olur ararız.giriş dersi diye almama rağmen hoca baya zorluyor acıkcası o yüzden aklıma geldi.
ve de link yok ne oluyor ne bitiyor bilmiyoruz,techturkey.com u bilipte forum olduğunu bilmemek gibi.sınav vakti diyorki /forum yazın girin hesabı.bende tech i indireyim forumu da içinde gelsin gibi bişeyler diyodum ama heralde zor :)
Tayfun-E30
29-11-2011, 11:48
hocanın bilgisatarına ulaşmadan zor malesef..
Hocanın bilgisayarına trojan at :D
Ferhat_V
29-11-2011, 12:08
bizde sınavları aynı şekilde oluyoduk uzaktan eğitimdeyken...genelde sınavdan kısa bir süre önce nete atarlar sınav bitince kaldırırlar..hocayla kanka olmaktan başka şansın yok :D