Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerika'dan iphone 4s almak?
applestore larda ya yok ya da kontrat istiyorlar biliyorsunuz. onun dışında parayı basıp nereden alalım ebay.com mu? bilen? alan?
ulasoztas1
28-11-2011, 11:59
ben amerikaya giden bir akrabama aldırdım 4S galiba best buy dan aldım demişti.
Low-Rider
28-11-2011, 12:06
simffree olanlar internet üzerinden siparş ediyorsun ve 2hafta teslim süresi varmış sanırım
geçen hafta arkadaşım geldi amerikadan alamadı
sağda solda el altından bulmuş sim free ama 1000$fiyat çekmişler
ulasoztas1
28-11-2011, 12:09
bana da 850$ gibi bi rakama geldi, hava alanında 50$ ı geri alma şansı varmış ama almamışlar yapıcak bişi yok =)
onursumer
28-11-2011, 12:19
amerikada yok çekiyorlarsa tr de uçuk rakamlar istenmesi çok normal artık :D
Benim arkadaşım 2 tane at&t makina aldı abd den ikiside sim kilitsiz çıktı... Haberiniz olsun... Bütün at&t satılan cihazlar simkilitsizmiş...
ogunozcan
28-11-2011, 12:24
sım free san dıagoda var ben aldım ama,best buy da falan bıraz zor bulursun hepsı at&T verızon lu yanı kontratlı.
amerıkanın bazı eyaletlerındekı apple storlarda satılıyo sanırım unlocked
ebay de buy it now ların fiyatı 16 gb için 800$ ı buluyor. kafayı kırıp buradan samsung alacağım o olacak valla.
turbo&quattro
28-11-2011, 16:58
craigslist: frankfurt Kleinanzeigen für Jobs, Wohnungen, Persönliches, zum Verkauf, Dienstleistungen, Community und Ereignisse (http://www.craiglist.com)
Gidecegin sehiri sec ve arastir...Gecen hafta bir arkadasim icin bakinmistim $750 fln di fiyatlar.
arkadaşım simfree almanyada apple store'dan aldı.pasaport kaydı yaptık bir problem yok.alınabilir yani.
almanya ve avro kullanan yerlerden almak pek kârlı değil. 759$ olan aletin fiyatı 759 avro. pahalı yani.
turbo&quattro
29-11-2011, 04:45
apple in kendi sitesine $649 ve unlock. Iki hafta shipping suresi var. Gelecegin yere gonderttirebilirsin. Yada benim adresime gonder geldiginde neredeysen gonderirim.
M_PROJECT
29-11-2011, 06:22
649+tax , internetten almak icin usa icinde gecerli bir kredi karti gerekli , visa master american express olmasi onemli degil , amerika icinde bir bankaya ait olmasi lazim . en uygun ve mantikli yol , apple store gift karti alip (iphone parasi kadar ) onu kullanarak telefonu arkadasa ese dosta kargolamak ( hediye gibi ) . bir arkadasim suan balayi icin amerikada ve kendi tr kredi karti ile alamadi , bizde bu yola basvurduk bu sekilde aldik 4 adet .
bahadırtelli
29-11-2011, 14:21
649+tax , internetten almak icin usa icinde gecerli bir kredi karti gerekli , visa master american express olmasi onemli degil , amerika icinde bir bankaya ait olmasi lazim . en uygun ve mantikli yol , apple store gift karti alip (iphone parasi kadar ) onu kullanarak telefonu arkadasa ese dosta kargolamak ( hediye gibi ) . bir arkadasim suan balayi icin amerikada ve kendi tr kredi karti ile alamadi , bizde bu yola basvurduk bu sekilde aldik 4 adet .
Bence Kredi kartındandır gecen ay amerikadyken internetten Mc Book ve Ipad aldık axess ile. (Iphone özel bir uygulama yapmışlarsa onu bilemem tabi) 15 Ocakta Yine Amerikadayım o tarihe kadar mağazalarda contratsız gelmiş olur heralde. 2 tane alacam
erkin006
29-11-2011, 14:40
amerikadan alınanlar burda sıkıntı çıkarıyor diyorlardı...avrupadan alınanlarda bi problem olmuyormuş diye biliyorum ama...
usadan da paris vs. avrupadan da getirtebilirim istersen çetin...
yeğenimde dubaiye gidicek haftaya acaba ordaki fiyatlardan haberi olanvarmı ve sim kilitsizmi