Orijinalini görmek için tıklayınız : 34 Crn 54
evo-killer
27-11-2007, 11:13
http://img520.imageshack.us/img520/9238/spa0163mq8.jpghttp://img520.imageshack.us/img520/7030/spa0159po9.jpg
resim deilde ben senin nicke takıldım şimdi :)
bu gene iyi birisi vardı byby evo byby sti yazmiştı:D
bu gene iyi birisi vardı byby evo byby sti yazmiştı:D
zuaahahha :)
evo-killer
27-11-2007, 12:40
neden takıldınki onu anlamadım....
Shadow_Dancer
27-11-2007, 12:42
REsimler bende görünmüyor bi sorun var sanırım
evo-killer
27-11-2007, 12:49
http://img148.imageshack.us/img148/8932/spa0158qx2.jpg
evo-killer
27-11-2007, 12:54
http://img513.imageshack.us/img513/6009/spa0164ry4.jpghttp://img513.imageshack.us/img513/7205/spa0162jq8.jpghttp://img513.imageshack.us/img513/2646/spa0161wn6.jpg
kazasiz belasiz kullan...masallah
Koltuk döşemeleri nerde yapıldı. Suni derimi orji mi. Memnunmusun.
dergide buffalo diyodu ama bilinmez..
kazasiz belasiz kullan...masallah
kazasız belasız arac satılıktı konyadamı kaldı..?
neden takıldınki onu anlamadım....
sence?? :)
arabanın onu 99 a cevrılmıs... hayırdır ınsallah
Tholl-ga
27-11-2007, 17:28
araçta kaç tane akü var?
Kenarlar kuzu ortalar ise mercedes de kullanılan spec delikli deri dir. Kendi bünyemizde yapıyoruz. Orjinal deri dir. Kırmızı dikiş ise farklı olmasını istediğim için di. eski bi vtec imde de kullanmıştım. orjinal vtec koltuklarının orta kısımlarının bölünmüş hali olarak ta değerledirebilirsiniz
aracın eski sahibibin yazısı istersen dçşeme konusunda sana cok güzel sekilde yardımcı oalabilirim
***** bende kaza yaptım lakin toplandıktan sonra bi döşeme işine girmek istiyorum. Özelden irtibat bilgilerinizi gönderirseniz sevinirim. Bende bu şekilde bişey istiyorum.
yardımcı olurum amcam vip ve döşeme işine girdi yaptıgı bi kaç uygulamayı san yarın atarım laptopmda kaldı resimler
aracı siz mi yaptınız? hayırlı olsun, güle güle binin.
maşallah araba cok güzel frenlere bayıldım!!!
önü 99 deil sadece tampon 99 olmuş ortadan 2 ye kesilip maşllah kazasız belasız
Bu resim gayet güzel cıkmış tamponda guzel olmuş kazasız belasız...
http://img520.imageshack.us/img520/7030/spa0159po9.jpg
gokhan07
28-11-2007, 00:05
kazasız belasız
Ferhat_V
28-11-2007, 00:19
kazasız belasız..
evo-killer
28-11-2007, 09:32
herkeze tesekkürler dösemeler mercedeslerin orjinal delikli derisi kenarlarida normal deri sunni degil arabayi haz1r ald1m ama ufak tefek kendi eklediklerimde oldu manifolt tampon ve gt35-r ar-70 turbo bunlari ben ekledim.....
burak_01
28-11-2007, 12:09
kaç hp bu araç?
kazasız belasız
güzel araç
600 falan yazıyodu camında ama...
Performanceshop Barbaros'un eski otomobili...
Masallah kazasız belasız :)
Bu o değil
Dergiye cıktıgında 400-450 civarı bir güc yazılmıstı.
Dergiye cıktıgında 400-450 civarı bir güc yazılmıstı.
440 olarak biliniyordu ama gerçek nedir bilmem:)
maş.. bu arada kazasız belasız...
nickelback
30-11-2007, 13:57
o bursada sedan zaten 600 hp olan
vtecburhan
03-12-2007, 10:16
kazasız belasız emre
cok guzel makıne guzelde yuruyor
Kazasız Belasız Emre Abi Super bi vti Maşaallah İbreler hiç durmuyor
Bide dyno kağıdı görsek bu tarz arabalarda da bizde inansan o güçlere....yok 400 yok 600...yok artık :)
Genel olarak yazıyorum kimse yanlış anlamasın...
Kazasız belasız....
Bide dyno kağıdı görsek bu tarz arabalarda da bizde inansan o güçlere....yok 400 yok 600...yok artık :)
Genel olarak yazıyorum kimse yanlış anlamasın...
Kazasız belasız....
SAnırım biri bu arabayı ölçtüğünde 280 gibi bir şey çıkmış yanılmıyorsam ama(herkeze yanılıyorsun diyicek ama:)):soru:
o olcumde arac vtec acmıyordu...
evo-killer
05-12-2007, 09:36
yakında ayara geliyor arac istanbula dyno cıktısıda alacaz insaallah....
anıl turan
06-12-2007, 10:54
maşallah konyada ne kadar çok vtec oldu ya.. murat abinin kırmızı vteci scli vtec ve senin turbolu vtec aklıma gelenler.. bende konya akşehirliyim... konyanın içinden mi???
evo-killer insanları aşalamanın ne alakası var kimse kimseyi çekememezlik yapmıyor kimse kimseden üstündeil burda sen ewo kiliosun başkası 997 turbo kilio eee o senden dahamı adam oluo hayır ikinizde insansınız insanların gözünde ölesiniz böle aşalayıcı laflar kulllanmasssan senin açından daha iyi olur arkadaşım
evo-killer insanları aşalamanın ne alakası var kimse kimseyi çekememezlik yapmıyor kimse kimseden üstündeil burda sen ewo kiliosun başkası 997 turbo kilio eee o senden dahamı adam oluo hayır ikinizde insansınız insanların gözünde ölesiniz böle aşalayıcı laflar kulllanmasssan senin açından daha iyi olur arkadaşım
walla özgün doğru söylüyor. her lafın altında bişiy aramamak art niyetli olmamak lazım
özgün ztn yukarda demiş hepberaber deneriz ne olduğunu görürüz demiş.. aramzdaki arkadaşlar 4,5er ay parça bekleyip sene civarı aylarla araçlarını bütçelerine göre yapmakta ''kendi araçlarını kendileri hazırlamakta'', o yüzden çıkıp parça ıvır zıvır savaşı yapmakta saçma. çıkarsınız otobana herşey görülür.
ayar yapılır buyrun gelin Dyno Dynamics Te sorunsuz olarak ölçelim boşverin krallar yollar felan istemiyorsanız DynoDynamics te orda burda X dynoda deil Dyno Day yapalım vtec lerin Görelim güçlerini sabırsızlıkla bekliyorum ilk dyno sona Road King olsun :)
ayar yapılır buyrun gelin Dyno Dynamics Te sorunsuz olarak ölçelim boşverin krallar yollar felan istemiyorsanız DynoDynamics te orda burda X dynoda deil Dyno Day yapalım vtec lerin Görelim güçlerini sabırsızlıkla bekliyorum ilk dyno sona Road King olsun :)
Hodri meydan :D
evo-killer
07-12-2007, 14:52
:):):):)bu aralar bu form bana moral oldu biraz valla iyi oldu yani:D:D:D:D
kim king görecez artık......
:):):):)bu aralar bu form bana moral oldu biraz valla iyi oldu yani:D:D:D:D
kim king görecez artık......
ne zaman geliosun ???? moral olmasın sana bence bilgi olsun ne dersin ? bişiler öğren mesela insanları aşalamamak gibi nasıl fikir ? :)
ben king ming deilim selcuk salaksaçma konuşma
bu herks için geçerli selcuk içinde bakın adam gibi yazın yaorum yapıcaksanız yapın adamın arabasına yoksa susun kavga istemiyorum ! kimse kimseyi bu forumda aşalayamaz:ofk:
araçlar gelip geçici, önemli olan dost kazanıp karşılaşığında başını öne eğeceğine bir merhaba diyebilmek...
aracın güzel maşallah.
evo-killer
13-12-2007, 13:11
insanlarla nasıl diyaloga girecegimi senden ögrenecek degilim sadece satılık 200sx arıyorum diye bir link actık millet benimle ugrasmaya basladı ama yakında yine istanbuldayım görecez roadking ide prenside kimmiş bakacaz....
bu konu kapanmadımı hala. herkesın arabası kendıne ıyı arkadaslar uzatmaya gerek yok
evo-killer
13-12-2007, 14:34
evet selcuk dogru söylüyor.............herkezin arabası kendine güzel
araçlar gelip geçici, önemli olan dost kazanıp karşılaşığında başını öne eğeceğine bir merhaba diyebilmek..
+1234567890
ayrıca arabıda ilk debrik edenlerdenim
vtecburhan
07-01-2008, 09:14
hayırlı ugurlu olsun emre tekrardan
arac istanbula satılmıştır .................
evo-killer
07-01-2008, 09:33
eyvallah kardesim sagol........
hazır arabaya alıp bınmek kolay
onemlı olan kendın yapıp zorluklar cekıp
acaba hangı parcayı alsam daha fazla guc verır dıe kafa yormak onemlı olan
hazır alıp hazıra konmak kolay...
sonrada atıp tutmak
gule gule kullan.
evo-killer
07-01-2008, 09:44
sen toplada biz görelim kardesim ozaman ne yapalım yinede sagol......artık kendimiz toplarız kendimiz atar tutarız ne dersin...
alana da satana da hyrlı olsun gec gormusum konuyu...
bu konunun ılk postu olarak gursel evo-kıller nıckıne takılmasaydı arkadasta cephe alıp konusmazdı dıe dusunuorum.
adamın actıgı konu ıle nıck ın ne alakası var. + aracın eskıden kac hp oldugunu bılıoruz ama arkadaste ıken neler oldu bılmıoruz. yorumlar sacma bence.
emre arabayı MZ3 le takas etmıs bıtmıs konusmaya gerek yok bu saatten sonra,kımısı anlamaz ısten parasını verıp konusturur,kımısı kendı ugrasır yapar konusturur...
evo-killer
07-01-2008, 10:13
herkezin yorumuna ve görüşüne tesekkürler tekrardan sagolun.....
kusura bakmayında gursell in ewosunu kilermessssiniz :D:D:D bu 1
2.side getiriyordun satmadan deniyorduk hazırlandık okadar
emreekin
07-01-2008, 21:49
evoları herkes killer dicem olay çıkcak..ondan demiyorum...:D :D
tunbullah
11-01-2008, 15:37
hazır arabaya alıp bınmek kolay
onemlı olan kendın yapıp zorluklar cekıp
acaba hangı parcayı alsam daha fazla guc verır dıe kafa yormak onemlı olan
hazır alıp hazıra konmak kolay...
sonrada atıp tutmak
gule gule kullan.
bence hazır almak daha mantıklı herhangı bırsorunu yoksa ne gerek var ole sanayıde yatmaya herıfınn hosuna gıtmıs almıs kımseyıde ılgılendırmez.:icon_tup::icon13:
Evet beyler isteyen hazır alır , isteyen kendi yapar bunada kimse tutupda laf edemez.
Arkadaşımız arbasını satmış dahada polemik olmasına gerek yok .