Orijinalini görmek için tıklayınız : facebooktakı serefsızı bulmam lazım yardımıza ıhtıyacım war arkadaslar!!!
GökhanÖzkan
29-11-2011, 20:12
arkadaslar facebooktan kız arkadasıma serefızın bırı msj yoollamıs bırdunya kufurler adilikler!!!! ısım karısık aptal aptal harfloerden olusuyo we ısme tıkladıgında kımse cıkmıo bu serefsızı nasıl bulabılırız ceza almasını saglayabılırım!!!???
lutfen cıddıye alırsanız sewınrım yardımcı olun arkdaslar acıll lutfen
hesabı dondurmuş olabilir mi ?
linkini paylaş kardeşim şikayette bulunalım belki iptal olabilir
edit: tıklayınca çıkmıyosa kapatmıştır
driftboy
29-11-2011, 20:14
Kime msj atıyosa onu engellemiştir. Engellendiginde profil aramada görünüyo fakat profile erişilemiyo diyo yada anasayfaya yönlendiriliyo.. Msj'lara girip ordan isminin siyah yada mavi göründüğüne bakın. Resmide görünmüyosa engellemiştir.. Yada korkup profili dondurmuştur.
Savcılıga vericeksın biraz uğraşcaksın.Wlanla falan her yerde giriş yapıyorsa mümkün degil bulman.
GökhanÖzkan
29-11-2011, 20:18
hesap kapanmıs malesef arkdaslar!!
daha oncede telefonla rahatsız etmıs!! uzun yıllarıdr kullanılan telfn numarası oldugu ıcın yasadıgımız yer de kucuk herkesın bırıbırını tanıdıgı bı yer oldugu ıcın herkes ulasır manyaın serefsızın bırı deyıp aldırmadım hattı degısıp olayı kapattım ama faceten de gelınce artık sızlere danıstım..
saawcılık yoluyla hem telefon hem faceboktan bulunamzmı??
en guzelı savcıya verın kendılerı bulur cok kolay bi şekılde
ProdriveSTI
29-11-2011, 20:19
küfür edip engeli çakmıştır büyük ihtimal biraz zor.
driftboy
29-11-2011, 20:20
Sana yandaşlık edebilecek bi arkadasını bul, bigün tek yakala. Önce adam akıllı konuşmaya çalış baktın olmuyo ters yapıyo birazcık uygulamalı ders ver aklı başına gelir merak etme.. Test ettim onayladım defalarca ;)
duyduğum kadarıyla facebook emniyet birimleri (TR) ile koordineli çalışıyormuşmuş. doğruluğundan emin değilim ama durumu açıklayıcı bi mail at istersen facebooka
senı engellemıstır ısmı ney son resmı neydı ver bakalım.ayrıca sunu solıyım klavye delıkanlısıyla ugrasmaya degmez bızımde kız arkadasımıza yazıyor edıyor cunku soysuz biri.belkı cıkıcak karsına ufak cocuk belkıde degmıcek bişi tavsıyem budur kafanı rahat tutman
GökhanÖzkan
29-11-2011, 20:24
bu konuyu sawcılıga we facebook takı sıkayet bolumune bıldırcem dedıgınız gıbı zor ama daha once bu tarz olaylardan boyle serefsızlerın bulundugunu duymustum ınsallah bende bulurm
driftboy
29-11-2011, 20:25
Dedigim gibi bulabilecegin çevresinden biriyse bi defa bul bidaha sıkıntı yaşamazsın onla ilgili.. Haa arsız namussuzsa orası ayrı..
Bu tip olaylar günümüzde çogu bayanın başına geliyor.Facebooku pek kullanmam ama bana göre tek çözüm yabancılardan gelen özel mesaj alımını kapatmaktır facebookta.Arayıp bulmayla falan bence hiç uğraşma.
GökhanÖzkan
29-11-2011, 20:29
senı engellemıstır ısmı ney son resmı neydı ver bakalım.ayrıca sunu solıyım klavye delıkanlısıyla ugrasmaya degmez bızımde kız arkadasımıza yazıyor edıyor cunku soysuz biri.belkı cıkıcak karsına ufak cocuk belkıde degmıcek bişi tavsıyem budur kafanı rahat tutman
yaw ınanın elınde degıl delırıyorum ya dedıgın gıbı aslında umursamamak ama sıcagı scagına ınsan katil bile olur ya... töbe töbee
hocam yanlıs anlama eskı sefgılısı yada ..eskıden kız ark seven bı tıp olabılırmı hıc sevmedıgım ve sınırlendıgım konular bence dırek savcılıga ver ısallah adamı bulursun
Çok karşılaştım böyle şeylerle. İnsanın eli ayağı titriyor sinirden ve yapacağını şaşırıyor ciddi ciddi katil olunabilir o anki sinirle.
Ve sırf bu sebeplerden hem kendi hemde kız arkadaşımın face ini kapattım:D
Niye kızıyorsun ki hocam?
Sonuçta kız arkadaşına, diger tüm kızlara oldugu gibi günde bilmem kaç yüz tane abuk subuk mesaj gelmiyor mu?
İlla sosyalleşmek için facebook'a ihtiyacınız varsa, gizleyin abicim herşeyi.
Açık ve net olması gereken bu.
Şu konuyu okuyanlardan bile " facebookta karı kız düşürenler sagdan saysın" desek, 1 saat geçmeden sayı 100'e ulaşır.
başınızın agrımaması için ya facebook'u kapatın ya da gizlilik ayarları..
GökhanÖzkan
29-11-2011, 20:35
hocam yanlıs anlama eskı sefgılısı yada ..eskıden kız ark seven bı tıp olabılırmı hıc sevmedıgım ve sınırlendıgım konular bence dırek savcılıga ver ısallah adamı bulursun
abi sanmıroyum ya uzun yıllarıdr hıc boyle bısey ne gordum ne ısıttım o taraz bısey degıldır bnaa kesın emınım..
bunu bu adii yapıo ozelıkle yapıo ama kım nıye yapar..
driftboy
29-11-2011, 20:36
abi sanmıroyum ya uzun yıllarıdr hıc boyle bısey ne gordum ne ısıttım o taraz bısey degıldır bnaa kesın emınım..
bunu bu adii yapıo ozelıkle yapıo ama kım nıye yapar..
takıntılısıdır. ayırmaya, can sıkmaya calısıyodur.. basit oyunlar bunlar. bi göz korktun. varlıgınızı hissettirin yeter.
hiç kafana takma git sabah savcılıga kagıt ver gelen mesajın cıktısını al onlarada goster gerısını hallederler kısa surede buluyorlar
GökhanÖzkan
29-11-2011, 20:40
Sonuçta kız arkadaşına, diger tüm kızlara oldugu gibi günde bilmem kaç yüz tane abuk subuk mesaj gelmiyor mu?
Şu konuyu okuyanlardan bile " facebookta karı kız düşürenler sagdan saysın" desek, 1 saat geçmeden sayı 100'e ulaşır.
nıye kızmıyım kı sewınmelımıyım bu duruma??
tabıkı kımse kımsenın basına gelsın ıstemem!!!
kımın facebookta ne yaptıgı benı ılgılendırmıo yıllardır facebok kullanıorum basıma boyle bısey gelmemıstı..
tedbır alma konusunda da ılla kullanılmaması konusundada haklısınız ama sosyal msjdan daha cok maduryete cozum fıkrınız onemlı
aynen sevgılını dusunuyorsan cogu seyı kapatıcaksın yada hepten kapatıcaksın ben resıme bıle karsıyım o bu ındırıyor bılgısayarına.bızde kız dusuruyoruz yalan yok ama kfuur etmıyoruz tabı.ama dedıgım gıbı sevgılını dusunuyosan kapatmak yada gızlemek en mantıklsıı bu olayların ardı arkası kesılmez
GökhanÖzkan
29-11-2011, 20:45
takıntılısıdır. ayırmaya, can sıkmaya calısıyodur.. basit oyunlar bunlar. bi göz korktun. varlıgınızı hissettirin yeter.
kım olabılecegı ıle ılgılı en ufak fıkrım yok..
kımseyle ne bnm ısım olur ne kız arkadasmın zaten hıtaplar falan cok aptalca tanımadıgı kesın yanı sadece kufur we her bayanı rahatsız edebılcek boyuttan..
bulursam cok guzel zamanlar yasatırım ama ınsallah bulurum..
hiç kafana takma git sabah savcılıga kagıt ver gelen mesajın cıktısını al onlarada goster gerısını hallederler kısa surede buluyorlar
kesınlıkle yapıcam.. saolasın
aynen sevgılını dusunuyorsan cogu seyı kapatıcaksın yada hepten kapatıcaksın ben resıme bıle karsıyım o bu ındırıyor bılgısayarına.bızde kız dusuruyoruz yalan yok ama kfuur etmıyoruz tabı.ama dedıgım gıbı sevgılını dusunuyosan kapatmak yada gızlemek en mantıklsıı bu olayların ardı arkası kesılmez
mıllet serefsızlık yapıo dıe kapatmak kullanmamak sacma ama ortalık boyle adii dolu olunca cozum o tabıkı arkdaslar..
dowsem bıtmez sowsen olmaz gebertsen cozum olmaz serefsız yıne yapar serefsızlıgını..
yorumlarınız ıcın saolun arkdaslar
konuyu görünce daldım
kirlilik olmasın diye farklı konu açmak istemedim
mesaj sıkıntısı olsa engeller geçerim ama daha vahim bi durum
benim face me birileri giriyor güvenlik ayarlarında aktif oturumlara baktığımda
izmir ve istanbul dan hesabımda oturumlar açılmış olarak görüyorum hemen sonlandırıyorum
şifremi değiştirsemde bi şekilde buna çözüm bulamıyorum
artık şifre hatırlayamaz duruma geldim
başında bu tarz olay yaşayan var mı arkadaşlar
çözümü nedir? yardımcı olabilirseniz gerçekten memnun olacağım...
driftboy
29-11-2011, 20:57
konuyu görünce daldım
izmir ve istanbul dan hesabımda oturumlar açılmış olarak görüyorum hemen sonlandırıyorum
Aynı şey bendede var.. Dün en sonunda önce mail sonra face şifremi değiştirdim bişey yok bugün.
o bendede cıkıyor bazen bırının gırdıgını sanmıyorum ip den olsa gerek
Aynı şey bendede var.. Dün en sonunda önce mail sonra face şifremi değiştirdim bişey yok bugün.
şifre değiştirmekten bıktım çözüm olmuyor bu nedir anlam veremiyorum
dikkatimi çeken kısım oturumlar google chrome den yapılmış oluyor...
driftboy
29-11-2011, 21:09
Facebook'un bi açığı vardır yine birileri çöküp duruyodur.. Önemli bişey bırakmayında sıkıntı çıkmasın sonra
o bendede cıkıyor bazen bırının gırdıgını sanmıyorum ip den olsa gerek
umarım dediğiniz gibidir...
kafada iki tel saçım vardı, birisi daha gitti
sonuncusu bari kafada kalsın...
valla benım umrumdada degıl aslında çalınsa:D resımler gıder arkadaslar zaten cogusu telefonumda var gıden kızlara uzulurum belkı :D:D
ÜSTÜNERC
29-11-2011, 21:19
en güzeli facebook kullanmıcan arkadasım al bela sonra basına
ben face şifremi değiştirince mail şifremi de değiştiriyorum her zaman. belki faydası olabilir. benim başıma daha önce gelmedi ama belki dediğiniz gibi İP lerden olabilir.
üst linkde yada sol altta face ekranına tıkladıgınızda profile.php?id=XX51XXX vs vs sayılar wardır eğer o kişinin sayısını bulabilirsenız sıze yardımcı oluyum hatta linki warsa pm at bana
naughty tsi,
yanlış hatırlamıyorsam, bilişim suçları şube mdr. dilekçe vermeniz gerekiyor.
ama sen değil, kız arkadaşının şikayetçi olması lazım.
şahsın kimliğini kısa sürede tespet edebiliyorlar. sonrası *****.
konuyu görünce daldım
benim face me birileri giriyor güvenlik ayarlarında aktif oturumlara baktığımda
ben, güvenlik ayarlarından birkaç şeyi değiştirdim.
kaydettiğim bilgisayar yada telefon dışından giriş yapılmaya çalışıldığında, cep telefonuma onay mesajı gönderiyor.
bununla giriş yapıyorum. böyle yapabilirsiniz sizde.
derece43
29-11-2011, 21:52
no face no name no number en guzeli dostum
HondatugraL
29-11-2011, 21:54
savcı mavcı hıkaye kıllarını kıpıdatmazlar. Engellemıstır buyuk ıhtımal farklı adresten gırıp bulmaya çalışın.
volume81
29-11-2011, 22:04
bro yapcak bişey varsa haber vermen yeterli
eğer telefon numarası varsa veya gizleyip telefondan taciz ediyorsa daha kolay bulunur facebook işi biraz ağır işliyor ve bulması uzun sürüyor fake üyelik hesap vs olabilir.
telefondan rahatsız ettiği günü saati dk hepsini bildiriyosun anında bulurlar kim olduğunu basarsın davayı ondan son kafasını kaldıramaz şerefsiz zaten
ama dediğim gibi önceliğin telefon olsun yoksa facebook üzerinden bulmaya ve yasal yollara başvurmaya bakıcaksın
facede hergun yasanan problen cok fazla takılmaya gerek yok yazanı engelleyin kapansın mesele yada savcılıga ihbar edin
savcı mavcı uzun iş. savcı olsa nolcak tecavüzcülere 5 sene verilen bir ülkede faceden kufur yazmıs die bakmazlar bile. sen kız arkadasının adresinden guzelce konus randevu saati ayarla güvendiğin arkadaslarınla git adam et en olanaklısı o;)
ErenErdem
30-11-2011, 09:51
Facebook işi gerçekten çok zor, çünkü facebook un türkiye de temsilcisi bile yok ama iş telefondan aradığını ve rahatsız edildiğini şikayet etmeye gelince değişiyor. Gayet kolay, üstelik bu facebook mesajını da print screen ile şikayet dilekçesine iliştirirseniz daha kolay yürür.
Facebook işi gerçekten çok zor, çünkü facebook un türkiye de temsilcisi bile yok ama iş telefondan aradığını ve rahatsız edildiğini şikayet etmeye gelince değişiyor. Gayet kolay, üstelik bu facebook mesajını da print screen ile şikayet dilekçesine iliştirirseniz daha kolay yürür.
ben var diye biliyorum temsilcisi,
face açınca buraya link atarsanız profili bir yardımımız dokunabilir.
Fatihöztürk
30-11-2011, 09:59
facebokun boku çıktı binlerce sahte hesap var.. en iyisi kullanmıycaksın eskiden facebokmu vardı :)) yaklaşık 7 aydır kullanmıyorum bi eksikliğini hissetmedim bilinçlenelim bırakın şu meleti :))) techturkeyde takılın :))
eer engelledıse kız arkadasını o zaman ııı kendı profılıne gır o abuk subuk ısmı kendınde arat yada bı arkadasının profılınden gır orda arat bulma sansın var. ama kapattısa faceı o zaman bulma sansın azalır.
Yiğit G.
30-11-2011, 13:15
Savcılık facebook küfürü ile ugraşmaz.+ kanıt olarak screenshot falanda kabul etmiyorlar.Mesaj kutunda küfürlerin durması lazım kişinin adının soy adının o kişi olması lazım vs vs Öyle bile olsa siz ona küfür yazdınızmı yine haksız duruma düşersiniz hiç küfür vs yazmamış olmanız lazım.İp almakda zormuş facebook dan en mantıklısı en kesin kanıt olanı mail kabul ediyorlar.Yani mailinize küfür yazsa o zaman yakalanması çok daha kolay.Faceden bulmazlar kimseyi (terör vs önemli olmadıgı sürece) Sizi cepten de rahatsız ediyorsa o zaman daha kolay eger hat kendi üstüne ise.Gidin savcılıga bulurlar ama savcılık sizin telefonu takibe aldıgı zamandan sonra aranmanız lazım.
GokhanRS
30-11-2011, 13:21
valla ben bu yüzden kız arkadaşımın bütün gizlilik ayarlarını kapattım o kimseyi eklemeden kimse onu ekleyemiyorda mesajda gönderemiyor. bana kızıyor ama olması gereken bu olduğunu sert bir dille anlattım. çünkü bende kızıyorum bu facelere macelere. hiç olmasa daha güzel olur ama komple yasaklamak çözüm olmayınca bende gizlilik ayarlarının full kapalı olması şartıyla üyeliğinin olmasına izin verdim. ne mesaj atabilirler ne ekleyebilirler. sizde bunu yapın.
ayrıca olan olmuş rahatsız edilmiş bunu çözümünü malesef forumlarda bulman zor. kimin yaptığını biliyorsanız ve haLâ paket etmediyseniz zaten ayıp.
he anladığım kadarıyla bilmiyorsun bilsem zaten gider paketlerim lavuğu diyorsanda hiç durmayın savcılığa verin. böyle şeyleri boş geçenler yüzünden sapık insanlar daha cesaretli oluyor. hiç acımadan yorulmadan savcılığa verip şikayetçi olmak şart. göz açtırmamak lazım bu tür şerefsizlere.
faceye belki elleşmezler uraşmazlar ama telefonla rahatsız edildi demiştin en azından o konuda bari başvuru yapın.
GökhanÖzkan
02-12-2011, 09:41
Arkadaslar hesabin herseyi kapali aramasi msj atilmasi eklenmesi akliniza gelecek hersey kapali fakat farkli isimden ayni isimden tekrar mailler gelio we isim tiklandiginda yine hicbisi gozukmuyo..
Acaba listesinden birimi yapio yada virüs falan filan o tarz bisi olabilir mi??
Arkadaslar hersey kapali oldugu halde kim nasil yapiyor bunu??
Konu face i kullanmak degil bu adi herifi bulmam lazim!!
Yardimci olcak arkadaslar lutfen yardimci olun..
GökhanÖzkan
02-12-2011, 12:42
güncel arkadaşlar...
tüm gizlilik ayarları kapalı olduu halde msj geliyor ısme tıkladıgımda ortada yıne bısey yok nasıl bı yol ızlemelıyım bunu bulmam ıcın????
GokhanRS
02-12-2011, 12:43
bence mesajı atıyor sonra hemen hesabını donduruyor pezevenk. kesin listesinde ekli olan biri. mesaj attıktan hemen sonra hesabını donduruyorsa ulaşamazsın isme tıklayınca. denk gelip aktifken silmen lazım.
GökhanÖzkan
02-12-2011, 12:54
bence mesajı atıyor sonra hemen hesabını donduruyor pezevenk. kesin listesinde ekli olan biri. mesaj attıktan hemen sonra hesabını donduruyorsa ulaşamazsın isme tıklayınca. denk gelip aktifken silmen lazım.
lıstesınden bırı olamsa yapamaz zaten dımı dusun dusun baska bısı gelmıo aklıma??
ama lıstesınde oyle yabancı bırı yok yada fake bı tanıdık adresten yapıo adını degısıo donduruo!!
offf kafayı yıcem bı bulsam ona neler yapıcam neler!!
gece cok ters saatlerde yapıo hergun yapmıo o yuzden ıyıce bulmak zor hale geldı..
dun gece sabah karsı bı msj daha geldı tıklıorum ne ısım ne bısı..
butun gızlılık ayarları kapalı hersey kapalı ama yınede msj gelıo...
gokselaltinok
02-12-2011, 13:17
Aynısı başıma gelmişti. Geçmişte açtığım konulara bakabilirsin. Ben savcılığa verdim, bilişim suçları şubesi beni çağırdı dediki bi daha açarsa o profillerden birini buluruz dedi.Yaklaşık 1 sene oldu tık yok.
GökhanÖzkan
02-12-2011, 13:21
Aynısı başıma gelmişti. Geçmişte açtığım konulara bakabilirsin. Ben savcılığa verdim, bilişim suçları şubesi beni çağırdı dediki bi daha açarsa o profillerden birini buluruz dedi.Yaklaşık 1 sene oldu tık yok.
kardesım once herseyı gızlılık ayarlarından kapattık kımse ulasamıo goremıo..
ama yabancı bırınden gelıo we ısım sıyah beyaz yanı hesap dondurulmus..
bunun ıcın sawcılıga nasıl baswuru yapıosun??
bunu yaparken kız arkdasım we aılesıyle ılgılı olay duyulmadan ben halledıyım ıstıorum ama sanırım boyle bısey zor gorunuyo???
gokselaltinok
02-12-2011, 13:36
sadece isim soyadı veriosun suç duyurusunda ek olarakta sana gönderdiklerinin çıktısını koyuyosun dosyaya. Sonra Bilişim Suçları polisi çağırınca facebook profilini açıyosun o msjların atıldığı sayfayı açtıktan sonra bi kopyala yapıştır falan yapıp ID numaralarını alıyo(sonrada sana dönüp diyoki kime ne yaptın bu kadar kızdırdın) ve bi daha bu profili kullanırsa buluruz diyip geçiştiriyo. klasik türk polisi.
GökhanÖzkan
02-12-2011, 13:40
sadece isim soyadı veriosun suç duyurusunda ek olarakta sana gönderdiklerinin çıktısını koyuyosun dosyaya. Sonra Bilişim Suçları polisi çağırınca facebook profilini açıyosun o msjların atıldığı sayfayı açtıktan sonra bi kopyala yapıştır falan yapıp ID numaralarını alıyo(sonrada sana dönüp diyoki kime ne yaptın bu kadar kızdırdın) ve bi daha bu profili kullanırsa buluruz diyip geçiştiriyo. klasik türk polisi.
farklı bı adresten yaparsa we herseferınde yenı bı aresten yaprsa bu ısın sonu yok dıosun dogru mu anladım??
delircem yaa bı bulayım warya yazdıgı her harfı ona kotu odetecem...
umarım dediğiniz gibidir...
kafada iki tel saçım vardı, birisi daha gitti
sonuncusu bari kafada kalsın...
keloglan birgun kiz arkadasiyla buluscak berbere gider
derki benim saclarimi jolele birini saga,birii sola birinide one yatir.
berber tamam der..
tabi keloglanin 3tel saci olunca incecikler berber tam joleyi surer bitanesini sola yatircak..pat elinde kalir sac..
keloglan derki birak bosver biriini saga birini sola yatir. berber tamam der
berber tam diger saci sola yatircakken oda elinde kalir..keloglan derki tamam digerini bari one yatirda hadi cikiyim gidiyim artik..tam berber onuda one yatircak o da kopar..
keloglan sinirlenir ; ya tamam birak daginik kalsin..
:) aklima geldi sevdigim bi fikradir :)
bu arada konuyla ilgili yapilcak en guzel sey yeni bir facebook acmak .
GökhanÖzkan
02-12-2011, 14:09
keloglan birgun kiz arkadasiyla buluscak berbere gider
derki benim saclarimi jolele birini saga,birii sola birinide one yatir.
berber tamam der..
tabi keloglanin 3tel saci olunca incecikler berber tam joleyi surer bitanesini sola yatircak..pat elinde kalir sac..
keloglan derki birak bosver biriini saga birini sola yatir. berber tamam der
berber tam diger saci sola yatircakken oda elinde kalir..keloglan derki tamam digerini bari one yatirda hadi cikiyim gidiyim artik..tam berber onuda one yatircak o da kopar..
keloglan sinirlenir ; ya tamam birak daginik kalsin..
:) aklima geldi sevdigim bi fikradir :)
bu arada konuyla ilgili yapilcak en guzel sey yeni bir facebook acmak .
aynı ısımle yıne yapılmıcakmı sızce?
butun gızlılık ayarları kapalı oldugu halde adam boyle bı adiiliği yapıo bunun onune nasıl gececem??
aynı ısımle yıne yapılmıcakmı sızce?
butun gızlılık ayarları kapalı oldugu halde adam boyle bı adiiliği yapıo bunun onune nasıl gececem??
adamin ismini degisip degisip mesaji atipda dondurup dondurmadigini bilmiyoruz suan icin dimi daha dorusu durum bunu gosteriyo.kisi arkadas listesiden.habire nick degisip msg atip donduruyo hesabini..benim aklima baskabisey gelmedi sahsen..
yeni face acin birlikte,eklenenn kisilride ince eleyip sIk dokuyun olsun bitsin..gene oyle bise olursa da kapatirsiniz olur biter..
GökhanÖzkan
02-12-2011, 17:52
arkadaslar bugun emniyete gittim hem kendim bilgi sahibi oldum hemde basina gelecek biri icin (insallah gelmez) yardimci olur..
isin turkcesi faceboktan herhangi birinin sizi rahatsiz etmesi durumunda sadece kullanilan o hesabin kapatilmasi saglaniyormus.( burda konu acip 15 20 arkdasima rica etsem siyaket etsek direk faceboktan ayni sey) onun disinda cep telefonundan ozel numara yada acik numara vs gibi biseyden kisiye ulasilibiliyormus..
facebok uyelerinin tam bilgilerinin ulasilmasina tamamen izin wermedigi gibi ozel kisilik haklarina sahip oldukalri icin sadece o hseabi kullanmasina engel oluyomus.. bunu yapabilcek bi seerefsiz sanki bi adreste daha acamiyormus gibi..
en buyuk cozum hic kullanmamak!
illah kullanilcaksa da karsilabilceginiz herseyi gozonune almakmis..
her dakika her saniye kufur ediyorum o sefersize!!
insallah Allah karsima cikarir bende onunla stres atarim..
konuya cewap yazan okuyan arkdaslarima cok tesekkur ederim zamaninizi ayririp ilgilendiiniz icin...