Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa'da sıradan olmayan bir gece...
ufak bi video hazırladık daha iyi kısa metraj birşeyler yapmayı planlıyoruz çok çok amatör oldu ama umarım beğenirsiniz :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rDSUQWRqUIw
engin senin işin güçün yokmu be bilader:)
:D ya reiz cumartesi camera elime geçince sağ koltukta cekmişim ufak tefek işte çok amatör ama olsun başlangıç :)
uGuR8505
29-11-2011, 21:23
devamnıda bekliors panpaa:D
By_HaNNibaLL
29-11-2011, 21:24
Kardeşim kamerayi cok fazla sallamişsin :D
Kardeşim kamerayi cok fazla sallamişsin :D
kanka birdahakine dikkat edıcem ona farkettım bende bol aksyonlu amatör film yapıcaz inşallah aramızda tabi ama bunlar tabi çerez onların yanında bikere kameraman ın ben olması ofsayt zaten :D
By_HaNNibaLL
29-11-2011, 21:38
kanka birdahakine dikkat edıcem ona farkettım bende bol aksyonlu amatör film yapıcaz inşallah aramızda tabi ama bunlar tabi çerez onların yanında bikere kameraman ın ben olması ofsayt zaten :D
kameraman mi ariyon buyrun benim :D
driftboy
29-11-2011, 21:47
Neee arabalara ekstra ağırlık mı lazımmışşş ?? :o
Özledim otoban gecelerini..
kameraman mi ariyon buyrun benim :D
nasıl unuttum ben seni :D kanka cıkıcak bırseyler tabı bu kadar amatör degıl seneryo hazır zaten konuşmaları kurguyu yapıyoruz tabi enaz 3 ayı var :)
By_HaNNibaLL
29-11-2011, 21:48
Kamera tripod bende var 6 7 tane :D
Neee arabalara ekstra ağırlık mı lazımmışşş ?? :o
Özledim otoban gecelerini..
:D hahaha keşke gelebilseydiniz sizde bro çok eğlendik o gece :(
driftboy
29-11-2011, 21:53
Ayarlarız bi gece aga toplaşırız hep beraber.. Büyük ihtimal yılbaşından sonra olur sınavlar vizeler ödevler finaller derken...
Ohuyoz biz yaa :D
Kamera tripod bende var 6 7 tane :D
tamam kardeşim aklımdasın ama para vermem ona göre :D
bu ne şimdi :soru::soru::soru:
bu ne şimdi :soru::soru::soru:
kısa bi video öylesine harmanlanmış deneme amaçlı sadece
Ayarlarız bi gece aga toplaşırız hep beraber.. Büyük ihtimal yılbaşından sonra olur sınavlar vizeler ödevler finaller derken...
Ohuyoz biz yaa :D
haberleşiriz ama korayımın little mirafiori sinide beklıyorum turlamaya onsuz eksik kalıyor yollar :)
güzel geceydi ama roll videolarıda olsa daha iyi olurdu
131mirafiori
29-11-2011, 22:17
Kankam elinize sağlık çok ta güzel olmuş çok ta iyi olmuş :D Araya egzoz sesi falanda atın JAR ateş atamıyorsa ateş edeni var onu çekeriz sen film çekiyorum de ben sana neler neler bulurum :) Tabi kafaya MİO geçer demesi :D Çünkü o da çok yakında TURBO olucak :D ;)
daha güzellerini yapagını biliyoruz tadımlık buda güzel
güzel geceydi ama roll videolarıda olsa daha iyi olurdu
biz gelemedik ileri doğru geri dönmek zorunda kaldık oradan yoksa bol bol videomuz olucaktı bşrdahakine bol bol çekeriz çok daha güzel olur inş. ama gecenin kaçı olursa olsun bu spora gönül veren insanları hep beraber soğuk havaya rağmen orda görmek her zaman mutlu ediyor beni :)
Kankam elinize sağlık çok ta güzel olmuş çok ta iyi olmuş :D Araya egzoz sesi falanda atın JAR ateş atamıyorsa ateş edeni var onu çekeriz sen film çekiyorum de ben sana neler neler bulurum :) Tabi kafaya MİO geçer demesi :D Çünkü o da çok yakında TURBO olucak :D ;)
kanka yaza kadar hazır olsun jar da atıyo ateş ama ***** benzinin litresi 4 küsür olunca ateşi içinde patlıyo ama özellikle onuda öekicem kameraya birdahakine :)
daha güzellerini yapagını biliyoruz tadımlık buda güzel
teşekkürler hocam aslında hiçbirşey yapamadık zaten yapmak içinde çekmedik ama can sıkıntısına birşey oluşturalım dedik işte çoookk yol almamız lazım daha birşeyler çıkarmak için ama yapıcaz insallah zamanla önemli olan bir yerden başlamak :)
birşey yapmak Hiçbirşey yapmayıp kötülemekten daha zordur bilirim hoş bi video olmuş elinize sağlık daha iyilerini çekin inş.
131mirafiori
29-11-2011, 22:28
Aslan besliyorsan yemini düşünmiceksin bu oyunun kuralı bu kankacım ;) Çok yakıyorsa tüplü şahin alıcak kontak aç kapa devam :D :D Barışın arkasından konuşmak gibi olmasın yüzünede söylerim yani 3metrebarış ın :D
Aslan besliyorsan yemini düşünmiceksin bu oyunun kuralı bu kankacım ;) Çok yakıyorsa tüplü şahin alıcak kontak aç kapa devam :D :D Barışın arkasından konuşmak gibi olmasın yüzünede söylerim yani 3metrebarış ın :D
:D :D :D olm çekmesine çekeriz de arabaları hırpalamak istemiyoruz fazla yoksa benzinin lafımı olur panpam :)
131mirafiori
29-11-2011, 22:32
:D :D :D olm çekmesine çekeriz de arabaları hırpalamak istemiyoruz fazla yoksa benzinin lafımı olur panpam :)
Ben Bursa da olduğum bir gün sana haber vereyim de tayfayı toplar küçük sanayide buluşuruz. Daha iyisi o akşam çıkar ;)
driftboy
29-11-2011, 22:51
Neee Alev videosu mu cekiyoruz ? Hemde güççük sanayide mi ? MİO yanlarken mi ? oluuurr... :D
Aaaaa engin abi kameraman arıyosan dogru yerdesin biliyosun kermite yaptıqım cekimleri
:))))