Orijinalini görmek için tıklayınız : Typer Cup Time Trial etkinliğine katılmak isteyen? :)
arkadaslar sıte uyelerımızden erencagatay kardesım bır organızasyon duzenlıyor, kendı aramızda pınarbasına gıdıp typer cup otomobıllerıyle tıme trıal yapmak dusuncesındeydık eren arkadas grubuyla gıtsek daha ıyı olmazmı dıye bır fıkır ortaya attı, bunun sonucunda yaptıgımız fızıbılıte calısmaları sonucunda
10 aralık cumartesı gecesı toplu halde kıralanmıs olan mınıbus yada mınıbusler ıle ızmıre hareket edılecek ve sabah ızmırde olunacak, pısttekı cafede yapılacak kahvaltıdan sonra tıme trıal etkınlıgı yapılacak ılk 3 e kupa verılecek, sonrasında yemek yenılecek ve ıstanbula donulecek. bu organızasyon seklınde
1 kahvaltı
typer cuplar ıle tıme trıal yapılması(2 tur ısınma 4 tur zaman seklınde)
yarıstan sonra yemek yenılmesı
ve gıt gel masrafı dahıl hersey yalnızca 300 tl olacaktır.
katılmak ısteyen arkadaslarımızın adedıne gore arac kıralanıp o sekılde hareket edılecektır, sayın Ümit Ülkü ıle konu gorusulmustur.
katılmak ısteyen arkadaslarımız bana ozelden ulasıp odeme zamanı vs gıbı bılgılerı alabılırler.
pıstte arac ıle gazlarken aracın basına gelecek bır sorunda masraf sahısa aıttır arkadaslar ama ornek olması acısından vıdeo ekledık pıstte araca zarar verecek sekılde bır yere carpmak gıbı bırsey sozkonusu deıldır.
tesekkurler
pıst;
stp-typer_2046376
(senna dan ızınlıdır)
erencagatay
29-11-2011, 22:47
tesekkur ederım eser konu actıgın vede sıteden ızın aldıgın ıcın. Bu organızasyonu sıtenın cogunun tanıdıgı selcuk (stp) arkadasımla dusunduk ve bole bı sey yapmaya karar verdık su anda katılımcılarımız mevcut fakat techturkey uyelerınden de gelmeyı ısteyecek kısıler oldugunu dusunerek sıteyede bunu yayınladık ayrıca organızasyon fıyatını hem kısılerın maddı sıkıntı cekmeyecek sekılde fıyatlandırdık hemde herkezde aynı arac oldugundan daha cekısmelı bır yarıs olacagını dusunerek bole bır seye karar verdık. katılımcı olmak ısteyen arkadaslar pm le ulasabılırler yada 0535 778 71 22 nolu telefonumdanda ırtıbat kurabılırler gece 2 ye kadar uyanık oluyorum genelde cekınmeden arayabılırsınız ....
uluckaban
29-11-2011, 22:47
Hadi bakalım İstanbul inşallah yeterli katılım sağlanırda gelirsiniz :) Bizde elimizden geldiğince iyi karşılamaya çalışırız :)
Hadi bakalım İstanbul inşallah yeterli katılım sağlanırda gelirsiniz :) Bizde elimizden geldiğince iyi karşılamaya çalışırız :)
kardesım, zaten burdan katılımcı olmasada bı kısmetsızlık olmadıgı takdırde gelıyoruz bız hayırlısıyla :)
uluckaban
29-11-2011, 22:52
kardesım, zaten burdan katılımcı olmasada bı kısmetsızlık olmadıgı takdırde gelıyoruz bız hayırlısıyla :)
O zaman sorun yok abi bekliyoruz :)
uluckaban
29-11-2011, 23:06
Pistin bir videosuda benden gelsin :)
Uluc Kaban Time Trial Vol. 3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4SLg0sx5ZAI&feature=colike)
team_k20
29-11-2011, 23:51
valla süper olur ben katılırım :D
Çok güzel organizasyon, düşünüpte uygulayan-organize eden arkadaşları tebrik ederim.
İyi eğlenceler
Bende katılmak isterim iletişim No pm lütfen :) birde ben antalyadayim onu nasıl hal edecez :)
Bende katılmak isterim iletişim No pm lütfen :) birde ben antalyadayim onu nasıl hal edecez :)
ıletısım noyu eren kardesım verdı ıkıncı postta ordan arayabılırsın :)
ıletısım noyu eren kardesım verdı ıkıncı postta ordan arayabılırsın :)
Tamam kayıt ettim yarın ararım 3 4 kisi bulurum heral kendim gibi
Uyku tutmadı şimdi aradım :)
tamam kardesım gereklı bılgı verılcek en kısa zamanda :)
tamam kardesım gereklı bılgı verılcek en kısa zamanda :)
Aldım bile gerekli bilgiyi :)
edo typer
30-11-2011, 11:42
o kdr yol gelınmısken buyuk pıst ıcın fıyat alınsa bence daha zewklı olur;)
hatta taner sengezener ıle gorusulup lısan alınsa sonucta gıt gel baya yol.. ıstenırse toplu fıyat alabılırım taner abıden;) butun gun boyunca egıtım suruyor makarası bol olur:)
Edo bize o sekil uymaz cunki herkes calisiyor bizim en gec 3 te ordan cikmamiz lazim ayrica bu organizasyonda hersey dahil 300 lira rakam bile bazi arkadaslarimizi zorluyor ama buna ragmen katiliyorlar, bu seferlik bu sekilde devam edicez sonucta cok uygun bir rakama bu isi malediyoruz ;) amacimiz cuzi rakama herkesin boyle bir deneyimi yasayabilmesi :) fiyati duyan zaten sasiriyor hersey dahil nasil olur diye :)
edo typer
30-11-2011, 12:02
Edo bize o sekil uymaz cunki herkes calisiyor bizim en gec 3 te ordan cikmamiz lazim ayrica bu organizasyonda hersey dahil 300 lira rakam bile bazi arkadaslarimizi zorluyor ama buna ragmen katiliyorlar, bu seferlik bu sekilde devam edicez sonucta cok uygun bir rakama bu isi malediyoruz ;) amacimiz cuzi rakama herkesin boyle bir deneyimi yasayabilmesi :) fiyati duyan zaten sasiriyor hersey dahil nasil olur diye :)
oyleyse ok kanka bende ızmırden katılırım;)
SekoLive
30-11-2011, 12:14
fiyat cok uygun yanlız eser kafama takıldı olduda gazlarken şanzuman kırdık? bununda masrafı bizemi ait olacak kaza bela olmadan arabada olan teknik sorunlar bize maal olacak mı
şimdi iyi güzel çarpmadık etmedik te aracın mekanik aksamında bir sorun olursa ne olacak motora birşey olduğunda :) 300 lira verip zevk alıcaz derken 10 bin lira motor masrafı kaçmasın
erencagatay
30-11-2011, 14:05
arkadaslar, rentacardan arac kıraladıgınızda aracın basına gelecek butun masrafları nasılkı sız oduyorsanız burada olusacak masraflarıda sız odeyeceksınız. ancak aracın kendısınden kaynaklı olusacak masraflar tabıkıde sıze aıt olmayacaktır.ayrıca bugune kadar yapılmıs bu tarz organızasyonlarda aracı carpmak harıcı bır hasarın odetıldıgını ne gordum nede duydum.durduk yerde orda hıc bı aracın motoru ne kırılır nede bırsey olur cunkı araclar devamlı bakım yapılmak zorunda olan araclar cunkı sureklı gazlanıyor araclarla ve bu tarz seyler goz onune alınarak o araclar orda kıralanıyor sonucta. yapılacak pıstte aracı vuracak bıryerde olmadıgından kımsenın bır sorun yasayacagını dusunmuyoruz
erencagatay
30-11-2011, 15:25
arkadaslar katılmak ısteyen kısıler yarın kesınlestırmelerı gerekıyor kesın lısteyı verıp ucretını yatıracagız bılgınıze
esercim benim iş mantar yavrım selçuğa telefon açacam müsait olunca
esercim benim iş mantar yavrım selçuğa telefon açacam müsait olunca
sasırmadım kankaaaa :D