PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : laptop için inverter(YARDIM)

cXe
30-11-2011, 12:03
merhaba arkadaşlar konuyu bu bölüme açma sebebim müzik sistemimde ana ünite olarak pc kullanacağım için.

mini laptop kullanmayı düşünüyorum aracımda fakat kullanmam gereken inverter kaç watt gücünde olmalı? kullanan bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımları için şimdiden teşekkürler

Tayfun-E30
30-11-2011, 13:01
inverter yerine 12vla çalışan notebook sarj aleti öneririm, ayrıca ssd bir hdd almanda gerekicektir... en güzeli güzel bir teyp almak bana sorarsan...

Mehmet Gazihan
30-11-2011, 13:03
http://universaluk.com/acatalog/14129.jpg

Trust 70W Media Mrkt 49tl

cXe
30-11-2011, 20:51
inverter yerine 12vla çalışan notebook sarj aleti öneririm, ayrıca ssd bir hdd almanda gerekicektir... en güzeli güzel bir teyp almak bana sorarsan...

ssd ve hdd nedir :D pc kullandığımda daha ekolayzırda daha fazla frekans ayarı yapabilceğim ve oyun film internet döküman dosyaları... her türlü işime yarayacak.

220v priz çıkışı almak daha farklı alanlardada işime yarayacağı için tercihimdi ama çok maliyetli bir iş ise şarj cihazına yöneleceğim.

Schumi
30-11-2011, 21:00
Mp3car.com: Your #1 source for Car computing, mobile vehicle technology & software development (http://www.mp3car.com)

Tayfun-E30
01-12-2011, 09:48
ssd ve hdd nedir :D pc kullandığımda daha ekolayzırda daha fazla frekans ayarı yapabilceğim ve oyun film internet döküman dosyaları... her türlü işime yarayacak.

220v priz çıkışı almak daha farklı alanlardada işime yarayacağı için tercihimdi ama çok maliyetli bir iş ise şarj cihazına yöneleceğim.

ssd hdd ram gibi hareketsiz çalışan hdd dir ayrıca ekolayzır falan demissin ama leptopun anfi çıkışı yok çıkıcak ses *****...

cXe
01-12-2011, 14:41
hdd dediğin bildiğimiz harddisk mi? ben sesi kulaklık çıkışından alıp teybimin aux una gireceğim ordanda amfi ye geçecek ses

cXe
01-12-2011, 14:42
ssd hdd ram gibi hareketsiz çalışan hdd dir ayrıca ekolayzır falan demissin ama leptopun anfi çıkışı yok çıkıcak ses *****...hdd dediğin bildiğimiz harddisk mi? ben sesi kulaklık çıkışından alıp teybimin aux una gireceğim ordanda amfi ye geçecek ses

gambit49
01-12-2011, 22:28
ortalama bir laptop 90w harciyo diye biliyorum otosupermarket.com da var inverter 150w lik inverter

cXe
01-12-2011, 23:33
aslında bir arkadaşım laptopuna bir program yükleyip anlık olarak kaç volt kaç watt çektiğini falan görebiliyordu öyle bir ptogram varmı bildiğiniz?

boosted_pug
02-12-2011, 00:30
ben trust pw-2770p modelini kullanıyorum mediamarket dan almıştım kutu kola büyüklüğünde asus eeepc 1000 modeli mini pc ile birlikde bi sıkıntı yaşamadım

Mehmet Gazihan
02-12-2011, 00:33
ben trust pw-2770p modelini kullanıyorum mediamarket dan almıştım kutu kola büyüklüğünde asus eeepc 1000 modeli mini pc ile birlikde bi sıkıntı yaşamadım

ben bununla koca home theater besliyorum ((: çok ısınıyor ama soğuttuğun sürece sorun yok..

ilkercom
02-12-2011, 10:01
Bende 300w wattlık inverter mevcut. Laptop bağlamak için kullanıyorum.

Yanlız netbookların ses çıkışı çok kalitesizdir. Ses kartı kullanmanız lazım.

Bir de iyi bir ses sisteminde eko ile fazla oynamana gerek kalmaz.

cXe
02-12-2011, 10:06
Bende 300w wattlık inverter mevcut. Laptop bağlamak için kullanıyorum.

Yanlız netbookların ses çıkışı çok kalitesizdir. Ses kartı kullanmanız lazım.

Bir de iyi bir ses sisteminde eko ile fazla oynamana gerek kalmaz.
yok ben laptopdan sadece ses sinyali alacağım yani ses yine teyp aracılığı ile amfiden geçecek bunun içinde güçlü bir ses kartına gerek yoktur sanırım. frekans ayarlarımı winampdan yapacağım

ilkercom
02-12-2011, 10:15
Atladığın bir konu var. Ses sinyalini ses kartı üretir. Senin netbook un onboard ses kartı muhtemelen çok zayıf ve kalitesiz bir sinyal üretir.
Ben dediğin olayı 2 sene önce yapmıştım.
Netbook a m-audio fast track pro bağlıydı. Ondan clarion dxz785 e giriyordu.
Ordan 3 yol aktif şekilde amfilere.

Çıkan sesi de behringer mikrofondan tekrar ses kartına gönderip lap top üzerinde analiz ediyordum :D

Kısacası ses kalitesi istiyorsan usb ses kartı alman şart. 40 50 liraya creative ler var tavsiye ederim.

cXe
02-12-2011, 10:40
Atladığın bir konu var. Ses sinyalini ses kartı üretir. Senin netbook un onboard ses kartı muhtemelen çok zayıf ve kalitesiz bir sinyal üretir.
Ben dediğin olayı 2 sene önce yapmıştım.
Netbook a m-audio fast track pro bağlıydı. Ondan clarion dxz785 e giriyordu.
Ordan 3 yol aktif şekilde amfilere.

Çıkan sesi de behringer mikrofondan tekrar ses kartına gönderip lap top üzerinde analiz ediyordum :D

Kısacası ses kalitesi istiyorsan usb ses kartı alman şart. 40 50 liraya creative ler var tavsiye ederim.

5+1 e bağladığımda çıkan ses arabamda olsun yeter bana şow arabası olarak tasarlamıcam sonuçda :D o kadarda mı çıkarmaz

ilkercom
02-12-2011, 10:49
Dediğim gibi denemen lazım. genelde ses kartları zayıf oluyor. Netbook değil de güzel bir laptop kullanırsan istediğin sesi alırsın.

cXe
02-12-2011, 13:29
Dediğim gibi denemen lazım. genelde ses kartları zayıf oluyor. Netbook değil de güzel bir laptop kullanırsan istediğin sesi alırsın. benim asıl aklıma olan tablet pc kullanmakdı :D

ilkercom
02-12-2011, 14:50
Samsung galaxy serisinde iyi cihazlar var. flac formatını da destekliyor.

cXe
02-12-2011, 18:04
Samsung galaxy serisinde iyi cihazlar var. flac formatını da destekliyor.

flac nedir :D bu arada tabletler usb den de şarj olabiliyor sanrım bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

ilkercom
02-12-2011, 19:33
kayıpsız ses formatı. cd ile aynı kalitede hemen hemen. tabi boyutları da büyük.

cXe
02-12-2011, 20:34
cd deki müziklerin formatı mp3 değil mi yada track :D

yolgezer
02-12-2011, 20:38
merhaba arkadaşlar konuyu bu bölüme açma sebebim müzik sistemimde ana ünite olarak pc kullanacağım için.

mini laptop kullanmayı düşünüyorum aracımda fakat kullanmam gereken inverter kaç watt gücünde olmalı? kullanan bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımları için şimdiden teşekkürler

laptop adaptörleri ortalama 65-70 wat sen biraz üstü olsun hemde başka yerlerdede kullanman için en az 150 watlık bir inwerter al

cXe
02-12-2011, 22:19
laptop adaptörleri ortalama 65-70 wat sen biraz üstü olsun hemde başka yerlerdede kullanman için en az 150 watlık bir inwerter al

bende öyle düşündüm yarın birgün muhakkak ihtiyaç olur biraz yüksek almakda yarar var ama şu usbden şarj olayı var ise çok daha ucuza mal olcak bana