Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW 3.30i f1 SMG sanzuman beyin ayari

eXe
30-11-2011, 13:52
Arkadaslar BMW 3.30i 2003 model E46 kasa F1 SMG sanzumanli arac hakkinda bir sorum olacak.

Aracta asc tusuna bastiktan sonra, "C" yani bir cok diger araclardaki "Drive" modundan manuel mod a gecirildigi zaman birinci viteste gazi kokleyince kesiciye aninda vuruyor ve vurdugu gibi ikiye atiyor.Ben bunun olmamasini istiyorum ve ben direksiyondan dugmeye basip ikiye atmadan bastigim surece kesicide kalsin istiyorum.Ayni zamanda C moduna aldigim zamanda otomatik olarak vites degistirme ozelliginin bozulmasini istemiyorum.Kisacasi sadece manuele aldigim zaman beyin, aracin vites kontrolune mudahale etmesin.

Bu konuda araca herhangi bir parca eklettirmeden, degistirmeden sadece cihaz baglayarak ayar yapilabildigini duydum.

Bu konuda bilgisi olan arkadaslar ne yapmam gerektigini paylasirlarsa sevinirim.

Sizlerden tek ricam konuyla ilgili bilgisi veya tecrubesi olan arkadaslar yonlendirme yaparsa sevinirim.Alakasiz marka ve modellerde yapilan veya hic yapilmamis hayal edilmis fikirleri yazmazsak ileride benim gibi ayni soruyu soran kisilerin cevaba ulasmalarida kolay olur.
Saygilar.

H22Power
30-11-2011, 14:04
Kaç hp lik 330i ?

eXe
30-11-2011, 14:06
231 diye geciyor ama bana gidisinden pek oyle gelmedi.

H22Power
30-11-2011, 14:09
Şanzıman yazılımı die bir olay var senin sorununu çözebilir clio nun yazılımı yaptırdığımız kişinin sitesinde 231 liğin şanzıman yazılımı yapılıyor gibi gözüküyor bir iletişim kur istersen..

Turboğuz54
01-12-2011, 19:02
Gecen gece dsc yi kapatıp kalktım lastik çekmekten kesiciye düştü normalde atıyodu bu sefer atmadı 2 ye ben direksiyondan attım smg 1 lerde yani C li olanlarda öyle kendi atıyor kesiciye cok sokmuyor

eXe
02-12-2011, 15:47
Gecen gece dsc yi kapatıp kalktım lastik çekmekten kesiciye düştü normalde atıyodu bu sefer atmadı 2 ye ben direksiyondan attım smg 1 lerde yani C li olanlarda öyle kendi atıyor kesiciye cok sokmuyor

Evet, ayni sekilde.Daha yan vermeye basladigi anda kesiciye giriyor ve ikiye atiyor.Dolayisiyla olayin zevki de cikmiyor.