Orijinalini görmek için tıklayınız : başka şehirden araba almak
başka bir şehirden araba aldık, noterde plakası değişmeyecek dedik, ankarada başka şehir plakalı araçla geziyorum diyelim. emniyetle alakalı bir durum oldu diyelim, ankaradaki ile halledebilir miyim? mesela aracın plakası düştü, yenisini çıkartmak için hangi şehrin emniyeti ile irtibata geçmek gerekir.
SekoLive
30-11-2011, 16:15
ikamet ettiğin ilçenin trafik şubesi çözmesi gerekir işini.
TolgaEsentepe
30-11-2011, 16:21
bi sıkıntı olmaz 06 plaka gibi işlem yapabilirsin diye biliyorum ben.
BthnKrkt
30-11-2011, 16:22
ben astrayı alırken plaka değişssin dedim ama sonra vazgeçtim değişmesinden 1 ayı gectıkten sonra samsundan cıkartcam ruhsatı. Birde sitede okumustum sanırım örneğin ruhsattaki muayene kısmı doldugunda aracın bağlı olduğu yerden çıkarmak gerekiyor gibi yazıyı.
ChtArdARSL
30-11-2011, 16:54
ben astrayı alırken plaka değişssin dedim ama sonra vazgeçtim değişmesinden 1 ayı gectıkten sonra samsundan cıkartcam ruhsatı. Birde sitede okumustum sanırım örneğin ruhsattaki muayene kısmı doldugunda aracın bağlı olduğu yerden çıkarmak gerekiyor gibi yazıyı.
Kasko sıgorta fark edıyor yahu :) baska hıc bır sorunu yok
schizophrenic
30-11-2011, 16:57
ben 8 - 9 ay boyunca ankarada 10 balıkesir plakalı aracımla gezdim hiç bir sıkıntı yaşamadım. trafik sigortasını gecikme cezasıyla 150 tl ' ye yaptırmıştım :)