Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : E36 M3 için Fikirleriniz..

Firat.M3
01-12-2011, 18:30
E36 M3 için fren disk takımı ve balata takımı alacam arkadaşlar. Her ikisi içinde marka önerileriniz nedir? Olabildiğince sağlıklı olmasını istemekteyim. Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız bahtiyar olurum :)

Firat.M3
02-12-2011, 12:41
Güncel diyelim görünsün :)

searock///
02-12-2011, 12:47
stoptech al bence :) set halınde al ama fıratcım :)

milksop
02-12-2011, 12:48
ksport marka bakabilirsin.

searock///
02-12-2011, 12:53
sadece dısc alıcaksan brembonun war burda onlardanda alabılırsın :)

Firat.M3
02-12-2011, 18:47
Kanka brembonun fiyatları nedir? Eğer uçmuyorlarsa alırım brembo. aradım bulamadım 315mm. Yoksa diğer setten alayım. Balata olarak önerin nedir ayrıca ?

d16y4
02-12-2011, 21:17
Kanka brembonun fiyatları nedir? Eğer uçmuyorlarsa alırım brembo. aradım bulamadım 315mm. Yoksa diğer setten alayım. Balata olarak önerin nedir ayrıca ?

delikli disk alacaksan komple set haline al yoksa deprem gibi sallanırsın :)

cembozbey
02-12-2011, 22:19
arkaları delikli olarak zimmerman barısta var hortumarıda celik önleride gene zimmerman sogutmalı al balatalarınıda yenile tamamdır

JenGoO
02-12-2011, 23:11
Brembo set ve ebc redpack seramic balata diyorum ;)

Firat.M3
02-12-2011, 23:38
arkaları delikli olarak zimmerman barısta var hortumarıda celik önleride gene zimmerman sogutmalı al balatalarınıda yenile tamamdır

Zimermann in on diskleri yok diye biliyorum. Hortumlar celik zaten.

Brembo disk seti istiyorum fakat henuz tr de bulabilmis degilim.

milksop
27-03-2012, 13:43
bu konuda neye karar verdin. takim olarak.

Firat.M3
07-04-2012, 02:05
bu konuda neye karar verdin. takim olarak.

EBC aldım disk takımı olarak. Fakat tavsiye etmiyorum. sportech bulabiliyorsan en iyisi.

KMR2-GT
07-04-2012, 09:45
delıklı almayaydın ıyıydı :D

Işık
07-04-2012, 10:58
EBC aldım disk takımı olarak. Fakat tavsiye etmiyorum. sportech bulabiliyorsan en iyisi.

EBC'nin nesinden memnun kalmadın tam olarak yazarsan bilgi sahibi olmuş oluruz biz de.

Ben stoptech kullanıyorum 100-120 üstü hızlarda direksiyonda titreme ve fren yaptığında uğultu sorunu var.

Balataları da baştan EBC yellow stuff takmıştım, balatalar yeterince ısınmadığı için bana göre iyi tutmuyordu, axxis ya da hawk balata da bulamadım tekrar EBC green stuff taktım.
Green stufflar tutuyor fakat onlarda da ötme sorunu vardı, neyse Gürhan Bey'le görüştük konu hakkında ve EBC'nin şimlerini yolladı bana.
Onları taktıktan sonra ötme sorunum da bitti.

Stoptech diskleri de EBC ile değiştireceğim bakalım ne fark olacak, en azından uğultu azalırsa bana yeter, titreme sorununu olursa tornada halledeceğim.

Firat.M3
07-04-2012, 12:26
delıklı almayaydın ıyıydı :D

delikli almadım zaten kamerim.

EBC'nin nesinden memnun kalmadın tam olarak yazarsan bilgi sahibi olmuş oluruz biz de.

Ben stoptech kullanıyorum 100-120 üstü hızlarda direksiyonda titreme ve fren yaptığında uğultu sorunu var.

Balataları da baştan EBC yellow stuff takmıştım, balatalar yeterince ısınmadığı için bana göre iyi tutmuyordu, axxis ya da hawk balata da bulamadım tekrar EBC green stuff taktım.
Green stufflar tutuyor fakat onlarda da ötme sorunu vardı, neyse Gürhan Bey'le görüştük konu hakkında ve EBC'nin şimlerini yolladı bana.
Onları taktıktan sonra ötme sorunum da bitti.

Stoptech diskleri de EBC ile değiştireceğim bakalım ne fark olacak, en azından uğultu azalırsa bana yeter, titreme sorununu olursa tornada halledeceğim.

Abi ben EBC aldım. Gelen disklerden birisini 2 kere tornadan geçirmek zorunda kaldım daha takar takmaz ve hatalı ürünü çok fazla oluyormuş ebcnin. Ayrıca uğultu mevzusu kanallı / delikli disklerde yaşanıyor. Ortaya çıkan gazın tahileyesinden kaynaklı olarak. Ben deliksiz aldım. Henüz rodaj süresinde olduğundan yüksek hızlarda ani frenler yapmadım. Fakat kanalsız diskte uğultu olacağını sanmıyorum.

Işık
07-04-2012, 13:10
Tamam o zaman, ben kanallı diskler için konuşuyorum ama düz diskte de hata olması düşündürücü geldi.

Firat.M3
08-04-2012, 00:16
Tamam o zaman, ben kanallı diskler için konuşuyorum ama düz diskte de hata olması düşündürücü geldi.

aynen öyle abi. Frenlerin çok iyi şuanda. memnunum.. fakat o diskin defolu gelmesi canımı çok sıktı. birdahakine tercihim başka yönde olacak..

ilkercom
14-04-2012, 10:31
geri verme durumu olmadı mı. en ufak sorunda herşeyi kullanıcı hatası deyip geçiyorlar. hatta 10.000 de 5 üretim hatası var yazmıştı geçen gün bayisi.