Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul - Fulya da köpek bulunmuştur. Sahibini arıyoruz.
Arkadaşlar iyi akşamlar bu akşam saat 19.00 civarlarında Fulyada evin önünde Tahmini 7-8 aylık Siyah Labrador cinsi köpek buldum. Kaybedenlerin dikkatine eğer bildiğiniz tanıdığınız varsa yönlendirebilirsiniz.
dostum bi tel numarası alayım bizim babanın muhitler bi müşteri falan olabilir :)
dostum bi tel numarası alayım bizim babanın muhitler bi müşteri falan olabilir :)
al sat işlerinden sorumlu forum üyesi :D :D
yok lan baba veteriner nişantaşında :D resmi falan varsa belki tanıdık birinindir :D
al sat işlerinden sorumlu forum üyesi :D :D
o kadar ayfon nasıl geliyor sanıyosunuz ahuahuha
yok lan baba veteriner nişantaşında :D resmi falan varsa belki tanıdık birinindir :D
he pardon abi bende 3 e 5 e okutacaksın sandım :D :D
o kadar ayfon nasıl geliyor sanıyosunuz ahuahuha
:D :D şahibeli durum
lan olum 40 yılın başında bi ticaret yapayım dedim ayponları satayım 3-5 yolumuzu buluruz bütün telefonları opsiyonlandı sattım ama telefonlar gelmedi bi moka yaramadı :D
lan olum 40 yılın başında bi ticaret yapayım dedim ayponları satayım 3-5 yolumuzu buluruz bütün telefonları opsiyonlandı sattım ama telefonlar gelmedi bi moka yaramadı :D
Olm bi isinde düz gitsin ya :D puahahahah
PM attım abi :)