Orijinalini görmek için tıklayınız : Assassins Creed Revelations
Designer
01-12-2011, 20:37
Eer benım gibi a.c. hastalığı olanlar varsa ***** oyun yeni çıktı zırhlar silahlar konusunda bilgi paylaşalım yeni bişey bulursak gizlı kılıç zırh vs burdan yardımcı olalım birbirimize
63owen63
01-12-2011, 20:46
Kasmadan adam gibi oynayacagımı bilsem direk kurarım laptop'a da.. Ah ah..
Ahhhhhh ahhh Sattım evdeki oyun kasasını. Fatiii abii artık oynar benim yerime :D
Oynuyorum gayet süper yapmışlar türkçe konuşmalar hala ayrı bi zevk para çaldımı gerçi küfür ediyolar haha :D
63owen63
01-12-2011, 21:00
Yeniçeri leri dayak yiyormuş diye duydum , nedir olay ? :)
Designer
01-12-2011, 21:07
Sultan suleymanın kuçukluguyle kankayız oyunda :D onun dışındaki devlet buyuklerıyle pek iyi gecınemıoruz istanbulda gecio hikaye bizans ve osmanlı askerleri var hangisiyle tersleşirsen girişiosun işte oyle ozellıkle yeniçeri kesmek gibi bi muhabbet yok yanı.
Mehmet Gazihan
01-12-2011, 21:21
İllüminatici seniii ((:
hikaye de varmı yeni ipucları acaba
Designer
01-12-2011, 21:25
Valla brotherhood da sureklı masonık simgeler vardı ama bunda dıkkat etmedim pek.Şoyle bi olay var bunda şu aralar illuminati deilde kayıp kıtalar tufandan onceki insanlıkla ilgili araştırma yapıorum kuzenımınde yazdıgı kıtabın yardımlarıyla tufandan once yaşayan milletlerin çokk gelişmiş olduklarına artık kesin gozuyle bakıorum.Assassins creed revelatıons da eskiden çok gelişmiş bi uygarlıgın yaşadıgnı felaketle yokolduklarını ve binlerce yıl sonra gunumuze geldıgını anlatan bi video vardı oyun sonunda
ulasoztas1
01-12-2011, 21:47
yarın son vizem var hafta sonu alıcam foruma girmezsem bilinki a.c kasıyorum :D
Mehmet Gazihan
01-12-2011, 21:50
Valla brotherhood da sureklı masonık simgeler vardı ama bunda dıkkat etmedim pek.Şoyle bi olay var bunda şu aralar illuminati deilde kayıp kıtalar tufandan onceki insanlıkla ilgili araştırma yapıorum kuzenımınde yazdıgı kıtabın yardımlarıyla tufandan once yaşayan milletlerin çokk gelişmiş olduklarına artık kesin gozuyle bakıorum.Assassins creed revelatıons da eskiden çok gelişmiş bi uygarlıgın yaşadıgnı felaketle yokolduklarını ve binlerce yıl sonra gunumuze geldıgını anlatan bi video vardı oyun sonunda
Oyundaki VTR konuşmalar ciddi meseleleri ele alıyormus..
bizim karakteri Mesih miş gibi gostermek v.s.
Designer
01-12-2011, 23:43
İngilizcem sağlam olmadığı için bilemiyorum okadarını abi.Oyun full turkçe deil sadece halk esnaf falan türkçe konuşup bağrıyolar.Onun dışında ingilizce.
By_HaNNibaLL
02-12-2011, 00:31
Başliyorum şimdi 1 hafta oldu indirdim yüklememiştim sıkıntı olursam yazarim burdan
Designer
02-12-2011, 00:37
Bölümlerde sıkıntı yaşamazsın hallediliyoda bazı assassin gorevleri bıcak klıc falan verio bide 10ade parşomen var toplayınca ishal paşa nın assassin zırhını alıosun ayasofyanın altında gizli bi mezar odasından o tarz konularda yardımcı olabılırım tabi sende benım bılmedıgım bişey bulursan paylaşım yaparız burdan
oyunda baya baya türkçe konuşmalar mevcut 5. chaptere a geldim ben özellikle konuşma duymak isteyen grand bazaar kapalı çarşıda halı kilim falan satan dayıların kenarında kosesinde 2-3 dakika dursun hanımlar buyrun kaçmaz bunlar tarzında bagırıslar geliyo galata osmanlı haliç ( golden horn ) piri reis vs vs hakkında databaseler bilgileri gormek güzel eski oyunda leonardo da vinci yerini piri reis almış bombacı olarak :) yaver assasinlerim var ayşe elif - özge - ahmet isimlerinde :D
By_HaNNibaLL
02-12-2011, 01:29
Oyunu kurdum new upload diye bişey cıktı 10 dk bekliyorum :D C: dede yer kalmadi valla 1 gb anca :D oyunu kuracam diye ofis 2011 i kaldirdim
crackten sonra update yapma iptal et gitsin sora yeni crack aramak zorunda kalma :D cunku yeni update ile var olan crack gidicek
By_HaNNibaLL
02-12-2011, 01:43
Torentten cektim kurdum oyuna tıkladim update yapmaya başladi yüzde 70 falan iptal mi edeyim
Torentten cektim kurdum oyuna tıkladim update yapmaya başladi yüzde 70 falan iptal mi edeyim
walla bende torrentten indirdimde her oyuna girişte cıkıyodu update iptal diyorum
driver 2 dede öyledi oto update cıkıodu iptale basıp devam ediodm :) bikere yükledim oyunu acmadı eski attım cracki attım oyle calıstı ama bidaha oyunu acıtıgımda aynı güncelleme yine cıkmıstı ordan vararak soyluyorm :) sonucta aynı firma ubisoft
By_HaNNibaLL
02-12-2011, 03:00
Kurdum ve başladim oynamaya :D hadi bakalim
iptal ettinmi yükledinmi güncellemeyi ?
h.guroglu
02-12-2011, 06:44
ya ben yükledim bu oyunuda adamlara nasıl vuracağımı keşvedemedim :D biri bana anlatsın ya vuruyom ama rastgele sallıyom bişeyler :D:D
favorim 3 numarayla kılıcı sıyırıp sag tusla gard alıp beklerken adam tam kılıcı kaldırıp sana sokmaya niyetliyken sol tuşa basmak suretiyle agzına saplayabilirsin yada duşmana allah allah modeliyle sol tuşa abanarak kafasına kafasına vurma taktiğini kullanabilirsin çok varyasyon var shitfte tutmaya calısabilirsin düsmanı space ile tekma atabilirsin gardda beklerken
arkadan sinsi saldırılar içinde 2 numarayı (hidden blade) koldan cıkan bıcagı secip elemanın arkasında yanında vs :) mouseun sol tuşuna basman yeterli :D
onursumer
02-12-2011, 12:56
ps3 e almam lazım bu oyunu ya :D
Crackli oynanıyormu yoksa illa gidip orjinal mı almak lazım
gokselaltinok
02-12-2011, 13:13
Bu haşhaşilerle ilgili olan oyun sanırım.Ne yazıkki yeni duydum bu oyunu. Acaba 1. serisinden itibaren oyun isimlerini yazarmısınız. bide basitçe nedir oyunun öyküsü?
özellilk olarak ne istiyor bu oyun??
p43.0 işlemcim
128ekrankartım
1gb ram ım varbenim:soru:
valla pcde oynanıyor oynuyorum çatır çatır skidrow kanka saolsun :)
Bu haşhaşilerle ilgili olan oyun sanırım.Ne yazıkki yeni duydum bu oyunu. Acaba 1. serisinden itibaren oyun isimlerini yazarmısınız. bide basitçe nedir oyunun öyküsü?
aynen tam Hasan Sabbahın suikastcilerinden bir gibiyiz esinlenmeler mevcut tam öyle değiliz. bitane zımbırtı ele geçirmek için gorevler icinde kosuyoruz sihirli elma icinde ruhlar vs falan mevcut :) falan her bölümde böyle ele geçirmelik bişey oluyo ama oyun baglantılı eski oyunlarada donduruyo oyun icinde ...
Assassins Creed 1
Assassins Creed 2
Assassins Creed Brotherhood
Assassins Creed Revelation
özellilk olarak ne istiyor bu oyun??
p43.0 işlemcim
128ekrankartım
1gb ram ım varbenim:soru:
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx
By_HaNNibaLL
02-12-2011, 14:29
Sabah 6 falandi yattim istanbuldayim 3. bölümü bitirdim şimdi gene aciyorum ya allah :D
Thracian
02-12-2011, 15:09
çok merak ediyorum bu oyunu, baştan mı başlasam yoksa bu sürümden mi ?
onursumer
02-12-2011, 15:11
bu arada oynayanlar eski oyunları oynamaya gerek varmı buna başlamadan once ?
Designer
02-12-2011, 16:42
Abi fulloyun.com sitesinden sorunsuz indirebilirsin crack mevcut
Hikayeyi anlamak açısından oynamanı tavsiye ederim onun dışında gerek yok istediğin oyununu oynayabilirsin
Arkadaşlar assassin görevlerini yapmanızı oneririm "Mehmet's Dagger" "Yusuf's Turkish Kijil" "Master assassin" gibi silahlar zırhlar veriyor+ olarak aşağda verdiğim haritadaki noktalardan parşomenleri toplarsanız eer ayasofyada gizli bi geçit açılıcak ordan girip takip ederseniz yolu ayasofyanın kubbesinde bi zincirlerle baglı havada asılı duran bi avize var onun uzerine cıkıp uzerinde assassin sembolu olan bi nokta var oraya basınca zeminde bi geçit açılıo ve bu geçitten İshak Paşanın saklı mezarına girioruz tabutu açınca içinden İshak paşanın zırhı çıkıor zırhın resminide koyuyorum
http://img259.imageshack.us/img259/2830/acrishakpasha.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/259/acrishakpasha.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Harita budur
http://img845.imageshack.us/img845/9498/shakpaazrh.png (http://imageshack.us/photo/my-images/845/shakpaazrh.png/)
Buda haritadakılerı topladıgnızda ayasofyanın derinliklerinden alıcağnız İshak Paşa zırhı
Umarım yardımcı olabılmışımdır
Torrentte 30 GB box set buldum. Tüm oyunlar...Onu indiriyorum, sıfırdan başlar oynarım :D
oyunda eskiye donuşler oluyo aralarda hatta her oyunda bir onceki oyunlara donus olabiliyo bana kalırsa sırayla başla derim
Assassins Creed 2'yi kurdum ama çalışmadı. Crack olmasına rağmen key istedi.
Assassins Creed Revelation'u kurdum çalıştı, Assassins Creed Brotherhood da çalışıyor. Brotherhood'u bitirdikten sonra Revelation'a başlamak sanırım daha keyifli olacaktır.
TAM35GNY
04-12-2011, 13:37
Bende de brotherhood vardi PS3 te torrentle indirmistim ben de oynamaya baslayayim o zaman takildigim yerlerde bu baslik sayesinde sorarim iyi olur.
Designer
04-12-2011, 16:42
brotherhood revelations a gore daha uzun
brotherhood 'a başladım..
Şu oyunun hikayesi nedir? Bi geçmişe gidiyoruz, bi geleceğe gidiyoruz. Dasmond reerkarne galiba?
Revelations'u anlatmayın ama, daha başlamadım ona
Ayrıca düz boruya asılı tutunduğunuzda, ileri nasıl atlıyorsunuz? Sallanıp ileri atlamam gerekiyor ama bırak tuşuna bastığımda direk aşağı düşüyor. Sallanırken de jump yapmıyor. Deli oldum
Güncel diyelim.. Şu sallandığımız borudan ileri nasıl atlanıyor.. Ciddi sıkıntı yaratmaya başladı. 2 saat oldu çözemedim
ensoztrk
05-12-2011, 01:53
Güncel diyelim.. Şu sallandığımız borudan ileri nasıl atlanıyor.. Ciddi sıkıntı yaratmaya başladı. 2 saat oldu çözemedim
sağ click, w, space dedi ev arkadaşım:D
Designer
05-12-2011, 06:07
Abi duz boru dediğin nedir anlarsam biara cvp yazacam :D
Designer
05-12-2011, 06:11
Sağ klikle koşuosun space basılı tutup sağ klıik de yaparsan tırmanabildigi veya atlayabıldıgı heryerden atlar yanı space ve sağ klik basılı tut ve tabi "w" tuşuna :D
Assassin’s Creed Brotherhood Tam çözüm Videolu | Oyunhabercisi.com | Oyun dünyasından son haberler (http://www.oyunhabercisi.com/2011/02/16/assassins-creed-brotherhood-tam-cozum-videolu/)
Şu linkte
Bölüm2, 4. Kısım
3:59. dakikadaki olay
Yapamıyorum deli oldum
Atlıyorum boru üstüne, ileri zıplamıyor kerata.. Öyle gariban gariban sallanıyor.. swing ile kendimi ileri ittirip elleri boşalt tuşuna ( empty hands olrak configüre ettiğim tuş ) basayım diyorum. Olduğu yere düşüyor. Benimse ileri atlamam gerekiyor.
Designer
05-12-2011, 13:51
abi space ve sag klik basılı tutucaksın işte orda :S benmi yanlış yeri izliorum anlamadım ki
Blackbird
05-12-2011, 15:18
Bende aynı durumda kalmıştım 2 saat niye atlamıyo diye oynu silicektim :)
Boruya atladıktan sonra atlama tuşlarına basılı tutuyorsun 1-2 sefer sallanıp atlıyo.
ulasoztas1
05-12-2011, 15:22
a.c Revelations yeni başladım, hep başkalarının şehirlerinde oynardık şimdi kendi şehrimde oynayınca bi garip ve mutlu oldum :)
abi space ve sag klik basılı tutucaksın işte orda :S benmi yanlış yeri izliorum anlamadım ki
Bende aynı durumda kalmıştım 2 saat niye atlamıyo diye oynu silicektim :)
Boruya atladıktan sonra atlama tuşlarına basılı tutuyorsun 1-2 sefer sallanıp atlıyo.
Bu akşam da atlayamazsan silerim valla. Atlama tuşuna basılı tuttum ama amca hiç atlamadı. Ek birşey yapmaya gerek var mı?
Bir de sağ klick falan demeyin yahu, tuş configleri farklı olabilir. Tuş adına göre söylersen daha bi faydalı olur :)
Gerçekten muhteşem bir oyun senaryosu her şeyiyle mükemmel
Bu akşam da atlayamazsan silerim valla. Atlama tuşuna basılı tuttum ama amca hiç atlamadı. Ek birşey yapmaya gerek var mı?
Bir de sağ klick falan demeyin yahu, tuş configleri farklı olabilir. Tuş adına göre söylersen daha bi faydalı olur :)
Hay sıçayım... Zıplama için ayarladığım mouse tuşu basılı tutulmuyormuş. O yüzden atlayamıyormuşum. O tuşu değiştirdim, farklı tuş yaptım 1 dakikada zıpladım.
:D
Designer
05-12-2011, 17:42
Hay sıçayım... Zıplama için ayarladığım mouse tuşu basılı tutulmuyormuş. O yüzden atlayamıyormuşum. O tuşu değiştirdim, farklı tuş yaptım 1 dakikada zıpladım.
:D
Abi sen ne karıştırıon ki options u bırak oldugu gibi kalsın kalırsın ole borularda yoksa :D
atlayıp zıplarken (standrt ayarda )space ve sag tusu bırakmayın dümdüz gidin kendi yolunu buluyo zaten bulmassada ya saga sola yada arkaya atlıycaksınız :)
evren abi buarada brotherhoodun son bolumu papa katliamı vatikana giricen gorev bittikce hiç beklemeden direk gorevler cıkıcak kastırıcı ve sinir bozucu sabırlar diliyorum :)
yaver assasinler güçlendirmeye bakın göreve yollayın bos zamanlarda sürekli güclensinler ve upgrade yapın yardıma cagırdıgnızda geberip gitmesinler :D
Abi sen ne karıştırıon ki options u bırak oldugu gibi kalsın kalırsın ole borularda yoksa :D
atlayıp zıplarken (standrt ayarda )space ve sag tusu bırakmayın dümdüz gidin kendi yolunu buluyo zaten bulmassada ya saga sola yada arkaya atlıycaksınız :)
evren abi buarada brotherhoodun son bolumu papa katliamı vatikana giricen gorev bittikce hiç beklemeden direk gorevler cıkıcak kastırıcı ve sinir bozucu sabırlar diliyorum :)
yaver assasinler güçlendirmeye bakın göreve yollayın bos zamanlarda sürekli güclensinler ve upgrade yapın yardıma cagırdıgnızda geberip gitmesinler :D
wasd ile oynayamıyorum ben o yüzden değiştirdim :)
Yaver Assasin ne olaki?
wasd ile oynayamıyorum ben o yüzden değiştirdim :)
Yaver Assasin ne olaki?
senin emrindeki assasinler daha açılmadı galiba sende ondan çözememiş olabilirsin T ye basınca yardıma geliyolar düsmanla savasırken falan saplayıp gidiyo :) 3-4 oldumu assasinlerin t ye basılı tutunca ok yagmurunda falan bulunuyorlar denk gelmediysen daha ileriki bölümlerde çıkar canlarını gösteren gostergenin altında kırmızı çizgiler gorucen onlar varsa assasininde vardır demektir
bu yardımcıların ekranı mesela
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100820151027/assassinscreed/images/e/e3/BrotherhoodApprenticeScreen.jpg
bu resimde ufak ama o dedigim kırmızı cizgiler gozukuyo
http://1.bp.blogspot.com/-8lgoLTqBRbs/Td7rAKCJyNI/AAAAAAAAADY/HQbLMaAVZ54/s1600/Assassins-Creed-Brotherhood-Raiden-Gameplay.jpg
Designer
05-12-2011, 23:07
senin emrindeki assasinler daha açılmadı galiba sende ondan çözememiş olabilirsin T ye basınca yardıma geliyolar düsmanla savasırken falan saplayıp gidiyo :) 3-4 oldumu assasinlerin t ye basılı tutunca ok yagmurunda falan bulunuyorlar denk gelmediysen daha ileriki bölümlerde çıkar canlarını gösteren gostergenin altında kırmızı çizgiler gorucen onlar varsa assasininde vardır demektir
bu yardımcıların ekranı mesela
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100820151027/assassinscreed/images/e/e3/BrotherhoodApprenticeScreen.jpg
bu resimde ufak ama o dedigim kırmızı cizgiler gozukuyo
http://1.bp.blogspot.com/-8lgoLTqBRbs/Td7rAKCJyNI/AAAAAAAAADY/HQbLMaAVZ54/s1600/Assassins-Creed-Brotherhood-Raiden-Gameplay.jpg
Şöyle anlatalım o konuyu.
Evren abi haritada siyah kare içinde çarpı gibi şekiller olucak onlar askerlerin kıstırdığı elemanlar sen gidip askerlere sıra dayagı çekince onunde eğilip senin için çalışmaya başlıolar yanlız bunlar seviye 1 den başlıolar etrafta güvercin kafesi gibi tahta silindir tepesi çatı biçiminde kutular var onlar assassinlerini göreve yollamak için oraya giriosun çeşit çeşit görev var yıldız olarak zorlukları var 1 yıldız 5yıldız arası 1 den başlayıp goreve yolla kurtardıgın adamları yanı assassın lerini yanlış hatırlamıosam 9. seviyeye geldiğinde her biri gerçek assassin oluolar bi torenle
Vay anasını ne kapsamlı oyunmuş bu böyle yahu...
Ben daha başlardayım sanırım. Bi binanın alt katında parasına bahse girerek dövüşüyorum paso. fena para yaptım :D
ulasoztas1
06-12-2011, 11:23
ohaa :D oyunda birisini dövdüm halktan çok fena sövdü :D
Designer
06-12-2011, 17:10
o.ç p.ç ne gelıosa agza soyluolar osmanlı halkı fena yaw tokatçılar :D
Designer
06-12-2011, 17:14
Evren abi sana bi oneri mumkun oldugunca etraftakı bankaları terzılerı demırcılerı açmaya çalış Sen yenı mekan açtıkca bankada para birikio yarım saatte yada bir saatte bi olması lazım o biriken para aldıgın her banka terzı demırcı vs. için artıo her saat başı para eklenıo bankaya gidip çekiosun
olivera7
06-12-2011, 17:15
Evren abi sana bi oneri mumkun oldugunca etraftakı bankaları terzılerı demırcılerı açmaya çalış Sen yenı mekan açtıkca bankada para birikio yarım saatte yada bir saatte bi olması lazım o biriken para aldıgın her banka terzı demırcı vs. için artıo her saat başı para eklenıo bankaya gidip çekiosun
bankalar hangileri oluyor nası çekicez paraları :)
Designer
06-12-2011, 17:30
http://img545.imageshack.us/img545/5492/2011081200001w.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/545/2011081200001w.jpg/)
Haritadaki sembolede bak
Designer
06-12-2011, 17:48
/ \
III Böyle buna benzer bi şekil bankanın sembolu :D
---
arkadaşlar bi yardım edin bu oyunu bi umutla aldım yükledim autopatchi atıyor sonra kapanıyor oyun hiç açılmıyor acaba yüklemede mi hata yaptım?
Designer
06-12-2011, 20:28
nette araştırmanı önerırım
olivera7
06-12-2011, 21:01
/ \
III Böyle buna benzer bi şekil bankanın sembolu :D
---
çok saol buldum ezionun üstüne başına bişiler aldım garibimin elbisesi pislenmişti artk :D
Serencebey
06-12-2011, 21:30
arkadaşlar bi yardım edin bu oyunu bi umutla aldım yükledim autopatchi atıyor sonra kapanıyor oyun hiç açılmıyor acaba yüklemede mi hata yaptım?
orbit dosyasındaki özelliklerdeki salt okunuru kaldır :)
sorun halledildi eyvallah :D
elektrikler gidip geldi oyun açılmıyor sildim yükledim yine aynı nasıl halledecez? :S
Designer
06-12-2011, 23:14
elektrikler gidip geldi oyun açılmıyor sildim yükledim yine aynı nasıl halledecez? :S
:D:D bak sana en iyi çözüm yolu yarın ilk iş gitoyunu aldığın adama "abi dün cünupmuydun" sorusunu yönelt :D
:D:D bak sana en iyi çözüm yolu yarın ilk iş gitoyunu aldığın adama "abi dün cünupmuydun" sorusunu yönelt :D
hiç sorma ya kaç gündür bi umutla bekledim oynayacam diye başıma gelmeyen kalmadı akü :D hep bu ubisoft :ofk:
beni bekleme ztn oyun oynarken :D :hehe:
oyun katili herif tüm gece o çatı senin bu çatı benim atlayıp durdun bıkmadan düşman vurucam diye hahahaha
Açıyorum açıyorum, bankaya gidemedim ama daha :)
Blackbird
07-12-2011, 10:14
Kapodokya bölümüne geçtim biraz kastı, istanbul güzeldi. :)
dün itibariyle bitirdim oyunu güzeldi son kapadokya bölümü zor gözüküyo ama çok bu teranesi yok ondan sonra şehre geri dönüş yapılıyo 3-5 bölüm sonra bitiyor :)
yanlız oyunu bitirdikten sonra geçen credits kısmı bir 20 dk sürdü heralde içim bayıldı hiç bir şekildede geçirtmiyo :D
Designer
12-12-2011, 13:32
dün itibariyle bitirdim oyunu güzeldi son kapadokya bölümü zor gözüküyo ama çok bu teranesi yok ondan sonra şehre geri dönüş yapılıyo 3-5 bölüm sonra bitiyor :)
yanlız oyunu bitirdikten sonra geçen credits kısmı bir 20 dk sürdü heralde içim bayıldı hiç bir şekildede geçirtmiyo :D
Ah o son cıkan yazılar ah :D pc yı kırıodum ya brotherhood dada oyleydı bitmıo nası bi ekip çalıştıysa artık yapımda
olivera7
12-12-2011, 13:59
ben brotherhood oynamamıştm direk revelations dan başladım geçen gün itibariyle bitirdim şimdi brotherhood a başlıyorm :D bilmem gereken bişey varmı oyun hakkında revelations dan farklı ?
bu istanbula geldikten sonra bazı adamlarla antrenman yapıyoz ya orayı geçemedim nasıl yapcaz?
TAM35GNY
06-03-2012, 03:29
Brotherhood'u bitirdim iki hafta once, revelations a basladim cok hosuma gitti siddetle tavsiye edilir beyler.
cabrioleter
06-03-2012, 14:40
Gözümüz aydın Ac serisi seveleri beşinci oyun yolda :D
Kanal von AssassinsCreed - YouTube (http://www.youtube.com/user/assassinscreed?ob=4&feature=results_main)
Atlantis ile ilgili bir şey dinlemiştim ben. Atlantiste yaşayan uygarlık evrendeki en gelişmiş yaratıklar olarak sayılırmış ve diğer gezegenlerde galaxilerde yaşayan uygarlıkların çok çok üstündelermiş. (şu anki Amerika) Tüm evrenin güvenliğini sağlamak amacıyla, milyon kilometrelerce uzaktaki elektronik, mekanik vs. her türlü şeyi devre dışı bırakabilen bir silah tasarlayıp yapmaya başladıklarında diğer yaşayan uygarlıklar karşı çıkmış. Tabi Atlantis dinlememiş ve yapmaya devam etmiş. Diğer tüm uygarlıklar birleşerek karşı silah icat etmiş ve Atlantis'in yapımını tamamlamak üzere olduğu silahı, üzerinde bulunduğu kıta ile birlikte suyun dibine göndermişler. Şu an bu silahın ve kıtanın bermuda şeytan üçgeni adı verilen yerin altında olduğu ve su altında olduğu için etki alanı daraldığı, sadece o alanın üzerinden geçen gemi uçak tarzındaki şeyleri devre dışı bıraktığına inananlar var. Tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem. Ama fantastik olaylar hoşuma gider hep :)
ProdriveSTI
06-03-2012, 14:53
benim manyak arkadaşta bitirdi delisi oldu oyunun yenisinin çıkmasını bekliyo :D
Nihahet bugün bitirdim oyunu gerçekten bu kadar zevk alamamıştım hayatımda hele hele Altairi görünce artık ne diyeceğim lafım yok.Zaten oyun gerçekteki olayları anlatıyor.
ProdriveSTİ:Assassins Creed 3 duyuruldu.Oyun 1700-1800 amerikasında geçiyor.Abdnin kurucusu george washington o dönemde bir çok ünlü ismi görebileceğiz.Hatta bir çok yenilikler getiriyor ağaçlara çıkabilme hayvan avlayabilme falan filan
olivera7:Oyunun senaryosunu daha iyi anlayabilmen için 1.serisini bitirmen gerekiyor zaten bütün serileri hep birbiriyle bağlantılı amacımız revelationsta Altarin kütüphanesindeki gizli sırı öğrenebilmek için 5 tane anahtarını bulmak gerekiyor.İstanbula gelmemizin asıl sebebi budur
TigeR:Ekranın sol köşede yazılar çıkacak deneme atışlarını geçebilmen için hookblade kullanımı v.b
Edit:Arkadaşlar oyunla ilgili bir sorun geçemediğiniz görev varsa burada yazın yardımcı olurum
JosephuS
06-03-2012, 19:28
Assasin Creed Serisi için ilk oyundan başlamanızı tavsiye ederim...
revolation serinin 4. oyunu.. ilk oyunları sırayla geçerseniz hareketleri daha kolay yapar combo şeklinde hareketler yapabilirsiniz..
Sorunuz olursa yardımcı olabilirim..
Assasin Creed Serisi için ilk oyundan başlamanızı tavsiye ederim...
revolation serinin 4. oyunu.. ilk oyunları sırayla geçerseniz hareketleri daha kolay yapar combo şeklinde hareketler yapabilirsiniz..
Sorunuz olursa yardımcı olabilirim..
Sadece o değil konsollara özel çıkan versiyonları var.Bloodines ve Altair'sChornicles Bunlarda oyunun bir parçası asıl hikaye Altair's Chornicles başlıyor.Çünkü Altairin asıl hikayesi bunda oyun dünyasının en büyük emekler verilmiş ödüller layık görmeyi hak eden oyunlardan birisi gerek grafik gerek senaryo gerek oynanış mükemmel
Bende indirdim oyuna başladım ama zırt pırt oyundan atıp duruyor ne yapmam gerek bilen varmı ?
Netten araştırdım birşeyler yaptım ama hala olmadı :(
Designer
08-03-2012, 00:15
Konu ne ara hortladı yaw :D
Aman 2 aylık hort horttan sayılmaz heleki 3 günlük hort hiç horttan sayılmaz :D
Kardeşim bak bu oyunu sen sardın basıma çaresinide sen göster deli oldum gece gece :D :D :D
Designer
08-03-2012, 00:29
Noldu yaw :D
Oyunu oynarken birden ekran kararıp kalıyor ama farklı farklı yerlerde yapıyor bazen ilk girişte bazen at arabası kısmında...Ordan ileriyede gidemedim zaten henüz :D
Nette arastırdım söylenilenleri yaptım ama yine aynı ekran kartı cok ısındığı için yapıyor olabilirmiki artık aklıma o geldi :D
Designer
08-03-2012, 00:36
Aynen ekran kartı olabilir.Aklıma gelen bi çözüm var ama olurmu bilmem bi dene win 7 kullanıosan eer bilgisayarıma sag tıkla özellıkler de ordan gelişmiş sistem ayarlarına tıkla açılan sayfada en üst performans kısmındakı ayarlar butonuna tıkla veri yürütme engellemesi kısmına gir 2 tane kutucuk var alttakını seç onu secince ekle butonu acılıcak aşagda ekleye tıkla oyuna girdigin exe yi sec uygula tamam de bide öyle dene olurmu bilmem bazen win 7 çakışıyo oyunlarla bunu yapınca düzeliyo
Yok benim sistem baya bi eski win7 kurulmuyor bile pc ye :D :D XP kullanıyorum :)
Ekran kartında ısı sorunum var zaten masaüstünde boşta beklerken 70 75 arası sıcaklığı var kartın eskiden 50 yi geçmedi oyuna girince iyice kasılıyor demekki :)
Revelations garip geldi bana ben assassins creed 1 i indirecektim konuyu görünce canım cekti onu takıla takıla oynuyordum yanlıslıkla revelations indirmişim kurdum bunu takılmadan oynuyorum :D Sadece ekran kararıyor bir süre sonra...
Designer
08-03-2012, 00:45
Bi ekran kartı tak 150 200e saglam bulursun win yenile 32bit kur 64 daha iyi diycekler oyle bi hata yapma sakın fıtık ediyo adamı oyun oynarken al ekran kartını kur win 7 ni oyna oyunlarını kararmadan :D
Dedim ya sistem baya eski yani işin özü AGP :D Yeni ekran kartlarının hepsi PCI-EX :D
AGP ekran kartı yok bile artık piyasada su ekran kartım yansa bittim direk yeni pc :D
Designer
08-03-2012, 00:51
Çok güzel 2. el labtoplar düşüyo piyasaya takip et bence 2500tl ye masa üstü pc aldım arkadaş netten 500e bi laptop aldı oyun performansı benımkıyle aynı bu devirde kötü pc çekilmez bir an önce yenilemen dileği ile :D
Teşekkür ederim kardeşim ekran kartı sonradan aklıma geldi ben oyundandır diye düşündüm hep :)
Laptop hiç bana göre değil arabadan fırsat bulup pc alamıyoruzki :D İnş yenileme isteğim var ama bakalım güzel bir kasa toplayacağım sanırım :)
Designer
08-03-2012, 00:54
Atlantis ile ilgili bir şey dinlemiştim ben. Atlantiste yaşayan uygarlık evrendeki en gelişmiş yaratıklar olarak sayılırmış ve diğer gezegenlerde galaxilerde yaşayan uygarlıkların çok çok üstündelermiş. (şu anki Amerika) Tüm evrenin güvenliğini sağlamak amacıyla, milyon kilometrelerce uzaktaki elektronik, mekanik vs. her türlü şeyi devre dışı bırakabilen bir silah tasarlayıp yapmaya başladıklarında diğer yaşayan uygarlıklar karşı çıkmış. Tabi Atlantis dinlememiş ve yapmaya devam etmiş. Diğer tüm uygarlıklar birleşerek karşı silah icat etmiş ve Atlantis'in yapımını tamamlamak üzere olduğu silahı, üzerinde bulunduğu kıta ile birlikte suyun dibine göndermişler. Şu an bu silahın ve kıtanın bermuda şeytan üçgeni adı verilen yerin altında olduğu ve su altında olduğu için etki alanı daraldığı, sadece o alanın üzerinden geçen gemi uçak tarzındaki şeyleri devre dışı bıraktığına inananlar var. Tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem. Ama fantastik olaylar hoşuma gider hep :)
Madem ilgilisin seviyosun bu konuları ozman ben sana işin aslını kökünü anlatan bi kitap önereyim.Neden yapıyorum bunu çünkü yazarı akraba :D Bu atlantisi falan seviyorsan atlantisinde öncesine MU ya bakman lazım böyle 3 5kelime ile anlatamam zira önerdiğim kitap 5 6 yıllık belkide daha fazla sürede toparlanmış belge araştırma ile yazılmış bilimsel bi kitap hikaye gibi değil yani.Kitap "İstanbul'un Kadim Sırları" Yazarı Murat İrfan Ağcabay. Reklamıda yaptık oh :D
Designer
08-03-2012, 00:56
Teşekkür ederim kardeşim ekran kartı sonradan aklıma geldi ben oyundandır diye düşündüm hep :)
Laptop hiç bana göre değil arabadan fırsat bulup pc alamıyoruzki :D İnş yenileme isteğim var ama bakalım güzel bir kasa toplayacağım sanırım :)
Rica derim sorunada çözüm bulamadık ama artık ayarlarsın yeni bi pc :D