Orijinalini görmek için tıklayınız : E36 M3(286) Hakkında sorular.
Merhaba Aarkadaşlar.
E36 M3(286) aracımız var.Biraz güçlendirmek istiyoruz.
Öncelikle yapmak istediğimiz şeyler komple egzoz sistemini yenilemek.Yerine hangi marka ve kaç mm'lik borular kullanmalıyız?
Headers olarak ne yönde önerileriniz olabilir.
Artı olarak motorda ne gibi değişiklikler yapılabilir.
Ve daha soracağımız bir çok soru olacaktır.Onlarıda kısa sürede cevaplar doğrultusunda soracağız.
Verilen bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum.
searock///
02-12-2011, 12:51
egzozu kendınız yapmayın bence :) ss yada borla alın :) bence borla ss den ustun bır egzoz onu tercıh edın :) headres a hıc gırmeyın bence zaten kendı headers ı yeterlı olur sıze su asamada :) ona harcıyacagınız paraya daha gereklı seyler yaparsınız :)
egzozu kendınız yapmayın bence :) ss yada borla alın :) bence borla ss den ustun bır egzoz onu tercıh edın :) headres a hıc gırmeyın bence zaten kendı headers ı yeterlı olur sıze su asamada :) ona harcıyacagınız paraya daha gereklı seyler yaparsınız :)
Peki işte o daha gerekli şeyler nelerdir.Onlar hakkında bilgi verirmisinz?
Motor için neler yapılabilir mesela? N/A şekide neler yapabiliriz.
Güncel arkadaşlar yokmu fikri zikri olan yardım etsin.
Motoru yüklemeden önce motorun standart durmunu bence bi gözden geçirin herşey sağlıklı ise ;
Egzoz(Bencede siz yaptırmayın komple SS tavsiye ederim), hava emiş + yazılımın baya faydası olacaktır gerisi bütçe meselesi.
Motoru yüklemeden önce motorun standart durmunu bence bi gözden geçirin herşey sağlıklı ise ;
Egzoz(Bencede siz yaptırmayın komple SS tavsiye ederim), hava emiş + yazılımın baya faydası olacaktır gerisi bütçe meselesi.
egzoz borla tavsiye ediyolar ss de hangisi mantklı ve ara boruların kaç mm olacağı hakkında bilgi verirmisin.bütce mesele değil neler yapılabileceği hakkında bilgi verirmisin öncelik sırasına göre.özellikle motor açmadan motora yapılabilecek modifiyeler.
Motor bakımların yaptırdık herhangi bir sorun yok sağlıklı olduğuna inanıyoruz.
üst kapak işleme girin :)
Atmosferik beygir almak zor istersen saglikli kullanabilicegin 150 hp lik nos sistemi verebilirim.
Bugun alsan 7500 tl ye mal olucak bir sistem. Aliciysan fiyat konusuruz tabiki.
Tesekkurler
üst kapak işleme girin :)
321 subablarını koymanın etkisi artısı olurmu?
Atmosferik beygir almak zor istersen saglikli kullanabilicegin 150 hp lik nos sistemi verebilirim.
Bugun alsan 7500 tl ye mal olucak bir sistem. Aliciysan fiyat konusuruz tabiki.
Tesekkurler
şuan için düşünmüyoruz nos.önce atmosferik olarak bişeyler yapmak istiyorus.
egzoz borla tavsiye ediyolar ss de hangisi mantklı ve ara boruların kaç mm olacağı hakkında bilgi verirmisin.bütce mesele değil neler yapılabileceği hakkında bilgi verirmisin öncelik sırasına göre.özellikle motor açmadan motora yapılabilecek modifiyeler.
Motor bakımların yaptırdık herhangi bir sorun yok sağlıklı olduğuna inanıyoruz.
Borlada SS de kaliteli egzozlar ben SS kullanıyorum ara borulara ihtiyacınız olmayacak en azından SS de öyle baştan sona kadar kit halinde.
Dışardan ancak Egzoz+Hava filitresi+ yazılım yapabilirsiniz çok fazla alternatifiniz yok
Hava filitresi+komple Egzoz+Üst Kapağı sildirip,Egzantrik takviyesi ve iyi bir yazılım uygulanabilir
Yurt dışında bulunan 17 ile 57 hp arasında güç verebilen içerisinde yazılımıda olan egzantrik enjektör hava filitresi kitleri var bence egzozu takıp böyle bir kit alırsanız temiz iş yaparsınız birebir uyumlu oluyor. 1500$ ile 3500$ arası fiyatları var.
Not: M makinalardan çok şey beklemeyin zaten motor hacmine nazaran yüksek güç (tork ,hp ) üretiyorlar yani bilinçsiz modifiye geri tepebilir charger kit gibi işlemlerle ancak fazla güç alabilirsiniz.
Borlada SS de kaliteli egzozlar ben SS kullanıyorum ara borulara ihtiyacınız olmayacak en azından SS de öyle baştan sona kadar kit halinde.
Dışardan ancak Egzoz+Hava filitresi+ yazılım yapabilirsiniz çok fazla alternatifiniz yok
Hava filitresi+komple Egzoz+Üst Kapağı sildirip,Egzantrik takviyesi ve iyi bir yazılım uygulanabilir
Yurt dışında bulunan 17 ile 57 hp arasında güç verebilen içerisinde yazılımıda olan egzantrik enjektör hava filitresi kitleri var bence egzozu takıp böyle bir kit alırsanız temiz iş yaparsınız birebir uyumlu oluyor. 1500$ ile 3500$ arası fiyatları var.
Not: M makinalardan çok şey beklemeyin zaten motor hacmine nazaran yüksek güç (tork ,hp ) üretiyorlar yani bilinçsiz modifiye geri tepebilir charger kit gibi işlemlerle ancak fazla güç alabilirsiniz.
Bilgilenrime için teşekkürler.Elimizdekinin kıymetini bilip o yüzden araştırıyoruz.En sağlıklı şekile nasıl olur diye.Bilgiler için teşekkürler. 17-57 hp arası çok fark var bu aynı modifiye işlemi sonucunda alınan güçlermi.Bu fark sağlıklı veya sağlıksız motora göremi değişiyor yoksa kullanılan marçaların markasına göremi?
onursoytam
02-12-2011, 16:24
321 subablarını koymanın etkisi artısı olurmu?
kapağı PPR Motorsport kaan ( JaponTuner ) yollaya bilirsin bi an bile düşünmeden güvene bilrisin
0554 880 64 02 kağan ppr motorsport
Bilgilenrime için teşekkürler.Elimizdekinin kıymetini bilip o yüzden araştırıyoruz.En sağlıklı şekile nasıl olur diye.Bilgiler için teşekkürler. 17-57 hp arası çok fark var bu aynı modifiye işlemi sonucunda alınan güçlermi.Bu fark sağlıklı veya sağlıksız motora göremi değişiyor yoksa kullanılan marçaların markasına göremi?
Kitler verdikleri güçlere göre fiyatlandırılıyorlar her kitin içeriği ve özelliği farklı.
örn. 1500 kit 17 hp 3000 lik kit 50 hp gibi.
kapağı PPR Motorsport kaan ( JaponTuner ) yollaya bilirsin bi an bile düşünmeden güvene bilrisin
0554 880 64 02 kağan ppr motorsport
Teşekkürler bilgi için görüşücem kendisiyle.
Kitler verdikleri güçlere göre fiyatlandırılıyorlar her kitin içeriği ve özelliği farklı.
örn. 1500 kit 17 hp 3000 lik kit 50 hp gibi.
teşekkür ederim.
Anlamadığım konu motorda egzantirik kasnakları, kapak taşlama keza gaz kelebği taşlama ve güzel bir egzoz sistemi ile ne kadar güçler elde edebilirim?
teşekkür ederim.
Anlamadığım konu motorda egzantirik kasnakları, kapak taşlama keza gaz kelebği taşlama ve güzel bir egzoz sistemi ile ne kadar güçler elde edebilirim?
Bunu tahmin etmek çok zor ancak hissedilebilir bir güç alamayacağınız kanısındayım.
tahmin etmek zor ama hissedilmiyecek kadarda degildir.
bildiginiz firmalar var mi? yada herhangi bi link?
bildiginiz firmalar var mi? yada herhangi bi link?
Turner Motorsport | BMW Engine Parts (http://www.turnermotorsport.com/BMW-E36-M3/c-4-bmw-engine-parts.aspx)
m3 silindir kapagı ile sakın oynamayın cunku m3 gucunu kapaktan alır fabrıka cıkıs cnc port vardır oynaman ıyı bı sonuc vermez sıpop 321 ıle 286 +1mm buyuk tur bence kırank kol pıston 343 yap hem sıkıstırman yukselsın hemde hacım 3200 olsun defransıyelle oynarsın 3.15 ken 3.45 ıdal devrıde 8200 acarsın tabı altı ıyı ıse
fastchild
02-12-2011, 17:03
benim bildiğim M kapaklarında portpolısh'e gerek yok çünkü zaten büyükler
carbon aırbox,yazılım,eksoz
fastchild
02-12-2011, 17:05
benim bildiğim M kapaklarında portpolısh'e gerek yok çünkü zaten portlar büyük atmosferiğe yetecek kadar
carbon aırbox,yazılım,eksoz
carbon airbox fiyatina gore en iyi verim alabildigimiz zimbirti.
kelebekte isleme gerek yok ozmn.
fastchild
02-12-2011, 17:28
çok sevdiğim bi abimin M3 cabriosunda var Carbon aırbox hissedilir bi fark olmuş taktığında
cembozbey
02-12-2011, 17:49
yırtdısındakileri bosver sen simdide
vanosun tüm oringlerini ve filtresini sipariş et toplam 100 tl tutuyo
kompresynu ölctur mutlaka
soguk hava için bi yol bul sis farı veya hemen yanı olabilir
hafif volan 600-700 tl civarı fidanza veya act
egzos borularına veya hedarsına elleme sadece kat ve ortayı iptal et yeterli gelir borla veya ss olması sadece sesi değiştirir bilgin olsun
bu dediklerimle benim aracım 303hp vermişti yazılımla dhada iyi olur
yırtdısındakileri bosver sen simdide
vanosun tüm oringlerini ve filtresini sipariş et toplam 100 tl tutuyo
kompresynu ölctur mutlaka
soguk hava için bi yol bul sis farı veya hemen yanı olabilir
hafif volan 600-700 tl civarı fidanza veya act
egzos borularına veya hedarsına elleme sadece kat ve ortayı iptal et yeterli gelir borla veya ss olması sadece sesi değiştirir bilgin olsun
bu dediklerimle benim aracım 303hp vermişti yazılımla dhada iyi olur
:) ben bunları zaten senin eski aracın için yapıcam sizden geldiği gibi şuanda 303 hp zk m3. Çokda güzel yürüyor maşallah.Dahasını istiyorus atmosferik olarak.
cembozbey
02-12-2011, 18:02
senmi aldın aracı isim nedr?
suanda senin bildiginden daha farklı uygulamalar olabilir arac uzerinde yalnız :D
senmi aldın aracı isim nedr?
suanda senin bildiginden daha farklı uygulamalar olabilir arac uzerinde yalnız :D
arkadaşımındı araç engin. ondan ben aldım isim evren saol.Yok şuanda senin saydıkların var artısını koymadık henüz.Enginlede ne yapabiliriz diye düşünüyoruz.Saol tekrar
searock///
02-12-2011, 18:38
M motorlarin kapaklari zaten port polish li :) macera aramayin Bence :) Hafif volan istersen elimde sıfırı var :) verebilirim
searock///
02-12-2011, 18:40
Airbox varsa elimde chip var Airbox ve maf iptali Icin istersen
Ben bir ara niyetlendim m3 almaya ve araştırmıştım alsam hemen yapıcaklarım.
carbon airbox, yazılım, kısa diff oranı ve cat iptali
e46 grank kol , wiseco 11.5 piston ve dereceli,chip... yapabılırsın BMW M3 E36 E46 Dereceli Ekzantrik Mili Performans Tuning Kit - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 31396611 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-bmw-m3-e36-e46-dereceli-eksantrik-mili-performans-tuning-kit-31396611/detay/)
aracın ıcın satılık derecelı var burada oylesıne bır goz attım ınceleyebılırsın
burdada bmw yuklemek ısteyen bır arkadasın konusu var ınceleyebılırsınız
http://www.techturkey.com/forum/isletim-sistemleri/63132-m3-icin-pnp-standalone-ecu.html
bmw'den hıc anlamam arastırdıgım kadarıyla yardımcı olmaya calıstım .)
cembozbey
02-12-2011, 22:16
e46 grank kol , wiseco 11.5 piston ve dereceli,ayarlı kasnak,chip... yapabılırsın BMW M3 E36 E46 Dereceli Ekzantrik Mili Performans Tuning Kit - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 31396611 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-bmw-m3-e36-e46-dereceli-eksantrik-mili-performans-tuning-kit-31396611/detay/)
-1 Eksantrik 109 EUR - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 31481711 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-bmw-320-325-328-e30-m20-e34-e36-ayarli-kasnak-31481711/detay/)
aracın ıcın satılık derecelı var burada oylesıne bır goz attım ınceleyebılırsın
burdada bmw yuklemek ısteyen bır arkadasın konusu var ınceleyebılırsınız
http://www.techturkey.com/forum/isletim-sistemleri/63132-m3-icin-pnp-standalone-ecu.html
bmw'den hıc anlamam arastırdıgım kadarıyla yardımcı olmaya calıstım .)
ayarlı kasnak gibi bi oaly yok m3de birde huner orj egzanrirge açı vererek yapıo nekadar saglıklı bilemem orjinalini bozdurmak
ayarlı kasnak gibi bi oaly yok m3de birde huner orj egzanrirge açı vererek yapıo nekadar saglıklı bilemem orjinalini bozdurmak
anladım o acı vererek yapma olayını duymustum saglıklı olmadıgıyla beraber fakat arastırmamıstım ayarlı kasnakta sadece e36 olarak yazıyormus derecelılere bakarken bulmustum m3 kapsamadıgını bılmıyordum tesekkurler bılgı ıcın (yorumumu duzelttım yanlıs bılgılendırmıs olmayayım tekrardan tesekkurler)
Patisever
02-12-2011, 22:43
Ben derimki supersprint kıt filtre iyisinden deirm m3 zaten performansı iyi bir araba he dersenkı yetmez kardeş sat 286 yı al bir tane 321 lik fiyatları aynı gibi zaten
bende hiç oynama vanos , kapak bakımı yaptır eksikleri varsa onu tamam la 50 lik nos tısla tmmdır :)
airbox 8200d yazilim, KAT iptali 3.63 kisa ve 3,2 6 ileri derim.bu halde 310 hplere yaklasir..
daha ilerisi icin 343 krank kol piston..
searock///
06-12-2011, 23:20
286 lik m3 e 343 luk kol Nasil oluyor arkadaslar :) 321 lik kol oluyor AMA 343 luk kol olmuyor :) 343 luk diye size 321lik kol takiyorlar Bence :)
araba ne durumda projeye karar verildimi :soru:
bende hiç oynama vanos , kapak bakımı yaptır eksikleri varsa onu tamam la 50 lik nos tısla tmmdır :)
aynen sade bunları yap nosu da gizlersen kprolu typer falan çok rahat geçersin :icon_tup:
Çağrı kardesım bu konuda sen gayet bilgilisin
Sormak istedigim konu vanos ayarı ile Ankara da bu işi en iyi kim yapar ?
Nos konusunda da En ıyı Nos baglıyabılecek usta kımdır?
ortalama 50 shoot nos basan bır 286 hp lık m3 ne kadar hızlıdır
mesela e46 m3 u 5 boy geçebılırmı?
aynen sade bunları yap nosu da gizlersen kprolu typer falan çok rahat geçersin :icon_tup:
Bu söz dolaylı olarak bize sanırım NOS bastığımızımı düşünüyorsunuz?
searock///
08-12-2011, 16:31
Erkutcum eğer Skn nin denediği m3 U noslu olarak düşünüyorsanız birdaha deneyin :) kaputu Acip bakalım , hatta m3 U ben kullanayım :) bana güvenirmisin? Acaba nos varmiydi diye kafanız karışmasın :)
yok genel yazdım ;) aslında ama kankalarınız öyle diyolar
Erkutcum eğer Skn nin denediği m3 U noslu olarak düşünüyorsanız birdaha deneyin :) kaputu Acip bakalım , hatta m3 U ben kullanayım :) bana güvenirmisin? Acaba nos varmiydi diye kafanız karışmasın :)
evet deniz sonuna kadar güvenirim sana ben gelen yazdım ama öyle bi söylendi dolanıyo madem h3em m3 cü arkadaşı düşünerek hem skn yi yine bi deneme yapalım kaputları açar bakarız hatta gerek yok sen kullandıktan sonra her türlü güvenirim :icon_tup:
searock///
08-12-2011, 16:36
Birdaha deneyin kaputunuzuda acın kardesim Herkez görsün nosunuzun olmadigini
Bu NOS olduğu söyleyenler kimmiş çok merak ettim.
Gece otoparkta falan bağladılarda bizimmi haberimiz yok?
pazar günü duydum birilerinden bazı bmwciler erkut abinin de dediği gibi hain kıskanç kankalarımız onlar , artık kım onlar bılmıyorum ama nos basıolar demiş gelsin o arkadaş kimse yada bu insanın dediklerine inananlar yarışmak isteyenler gelsin istiyolarsa bugun akşam gelsinler şaşmaza açtıralım bakalım dediğim gibi lifte alırız karteli söküp bakarsınız m3 den anlıyosanız + nos bağlantısı warmı ona bakın vs vs ordan da bi rolling e gidilir ne dersiniz :soru: uyarmı :icon_wack:beuj::confused:;):eek:
Çağrı kardesım bu konuda sen gayet bilgilisin
Sormak istedigim konu vanos ayarı ile Ankara da bu işi en iyi kim yapar ?
Nos konusunda da En ıyı Nos baglıyabılecek usta kımdır?
ortalama 50 shoot nos basan bır 286 hp lık m3 ne kadar hızlıdır
mesela e46 m3 u 5 boy geçebılırmı?
abi tüm oto erkan usta şaşmazda ve swapcenter gökan usta birde efe mekanık ugur usta var 286 lık orjınal sanzumanmı war yada motoru saglıklımı 343 e46 smg mi nasıl yuruyor burdan yazmak olmaz denemek lazım ama sağlıklıysa kafa kafaya giderler hatta belkı 1 boy onune çıkar tabi bastıkları hız vites hangısıne uyuyorsa :icon_tup:
2 ye 2 denenir vidyoda cekilir perf box getiririm ben 100-200 de olceriz
Bu NOS olduğu söyleyenler kimmiş çok merak ettim.
Gece otoparkta falan bağladılarda bizimmi haberimiz yok?
dedim ya kankalık garip bişey
pazar günü duydum birilerinden bazı bmwciler erkut abinin de dediği gibi hain kıskanç kankalarımız onlar , artık kım onlar bılmıyorum ama nos basıolar demiş gelsin o arkadaş kimse yada bu insanın dediklerine inananlar yarışmak isteyenler gelsin istiyolarsa bugun akşam gelsinler şaşmaza açtıralım bakalım dediğim gibi lifte alırız karteli söküp bakarsınız m3 den anlıyosanız + nos bağlantısı warmı ona bakın vs vs ordan da bi rolling e gidilir ne dersiniz :soru: uyarmı :icon_wack:beuj::confused:;):eek:
abi tüm oto erkan usta şaşmazda ve swapcenter gökan usta birde efe mekanık ugur usta var 286 lık orjınal sanzumanmı war yada motoru saglıklımı 343 e46 smg mi nasıl yuruyor burdan yazmak olmaz denemek lazım ama sağlıklıysa kafa kafaya giderler hatta belkı 1 boy onune çıkar tabi bastıkları hız vites hangısıne uyuyorsa :icon_tup:
aynen çağrı biz de isteriz ki kimsenin hakkı yenmesin skn nin vites halatı değişsin buyrun gelin çayımızı içer denemeye çıkarız herşey şeffaf net olur kimse de dedikodu edemez canım :icon_tup: herkes hakkıyla yürür
2 ye 2 denenir vidyoda cekilir perf box getiririm ben 100-200 de olceriz
ooo teknoloji konuştu :D m3 e ben oturabilir miyim ;)
dedim ya kankalık garip bişey
aynen çağrı biz de isteriz ki kimsenin hakkı yenmesin skn nin vites halatı değişsin buyrun gelin çayımızı içer denemeye çıkarız herşey şeffaf net olur kimse de dedikodu edemez canım :icon_tup: herkes hakkıyla yürür
tmm abi bugun diyin bugun gelelım şimdi isterseniz şimdi no problem ama m3 den anlayan bitanede usta getirin lutfen o baksın sonra deneme olsun olurmu :soru: oda olmazsa 1 tane daha 286 getirelim oda kısa difli 3 araba yan yana kalsın 2 m3 diğeri kim olmak isterse olurmu hadi box :heyoo:
kısa ve öz .. işim war gidicem ,,, arkamızdan sallayan çakma bmw cilerin dikkatine !!!
burdan yazımı görüyosanız bilmediğiniz şeyden yalan konusmayın günahtır kul hakkıdır , o salladığınız kelimeleri geri iade ederim çıktığı yere .... adam olun !
denemek isteyen arkadaşlar herkezin dediğine inanmayın ! herşeye böyle inanıyosanız mazallah sizi çok kolay kandırırlar aman diyim tehlikelidir saf olmayın ...
denemek istiyosanız pm atın yada arayın sağda solda konuşmayın kedi misali
hadi herkeze ii akşamlar
tmm abi bugun diyin bugun gelelım şimdi isterseniz şimdi no problem ama m3 den anlayan bitanede usta getirin lutfen o baksın sonra deneme olsun olurmu :soru: oda olmazsa 1 tane daha 286 getirelim oda kısa difli 3 araba yan yana kalsın 2 m3 diğeri kim olmak isterse olurmu hadi box :heyoo:
aynen çağrıcım deniz olacak zaten motor indirmiycez :hahaha: o tarihe benim yavru da yetişirse ikisinin arasında 0-402 de yaparız hem böylece dedikodular sonlanır
tmm tam senlik m3 war bitir 0-402 hazır abi :icon_tup:
tmm tam senlik m3 war bitir 0-402 hazır abi :icon_tup:
bi tanesin sen ;) :icon_tup:
searock///
08-12-2011, 18:42
ooo teknoloji konuştu :D m3 e ben oturabilir miyim ;)
Hemen malın iyisini sectin :) doğuştan m3 cusun :))
searock///
08-12-2011, 18:46
kısa ve öz .. işim war gidicem ,,, arkamızdan sallayan çakma bmw cilerin dikkatine !!!
burdan yazımı görüyosanız bilmediğiniz şeyden yalan konusmayın günahtır kul hakkıdır , o salladığınız kelimeleri geri iade ederim çıktığı yere .... adam olun !
denemek isteyen arkadaşlar herkezin dediğine inanmayın ! herşeye böyle inanıyosanız mazallah sizi çok kolay kandırırlar aman diyim tehlikelidir saf olmayın ...
denemek istiyosanız pm atın yada arayın sağda solda konuşmayın kedi misali
hadi herkeze ii akşamlar
Kimmiş la bu çakma BMW cular ? Açık açık söyleyin bizde bilelim
standartında oldukça güçlü bir motora sahip.yazılım filtre egzost sistemi fazlasıyla işini görür.mekeniğe gireceksen oldukça yüksek sıkıştırma oranlı motor zaten.bence fazla kurcalama.
Selam.çok uzun yıllar m3 kullandım bu meretin modifiyesi sadece bakım.öncelikle vanosun sağlammı buna bakmak gerek vanos kaçırmıyorsa piston durumuna ve yataklara bakmak gerek grank ta unutulmamalı taşlanmamış olmalı bunların ardından orjinal debriyaj ve volant. yeni buji enjektör bakımı ws bunların hepsi gözden geçirilip gerekenler değişirse piyasadaki birçok kardeşinden hızlı olacaktır.extra illaki olacaksa supersprınt egsoz-kutu içi kN filitre-superchip.343 grank kol piston bence problem tavsiye etmem.
searock///
09-12-2011, 08:44
ewet sonuc olarak tekrar ne zaman denıyorsunuz arkadaslar:)
Tekrar denemek problem değil deneriz NOS bastığımı idda eden tüm araçlarla denerim.
Şunuda belirtiyim aracıma herhangi bir arabayla denerken nos bastığımı ispat edene (aracı alıp açıp heryerine bakabilirsiniz)
Aracın Satışını veririm.
Tekrar denemek problem değil deneriz NOS bastığımı idda eden tüm araçlarla denerim.
Şunuda belirtiyim aracıma herhangi bir arabayla denerken nos bastığımı ispat edene (aracı alıp açıp heryerine bakabilirsiniz)
Aracın Satışını veririm.
bunu duymak güzel ikinizin de hakkı yenmesin skn nin vites halatı değiştiğinde yeni bi deneme yapalım :icon_tup:
haklı bir insanın hakkının yenmesi çok acı bişey işin içinde başka şeyler var bazılarınız biliyorsunuz onları gün yüzüne çıkardıkdan sonra bu arkamızdan atıp tutanların yüzünü görmek istiyorum ´ tabi her zamanki gibi çamura yatacaklar gökan abiyle bizim hiç problemimiz yok her zaman denenir . önemli olan bazılarınızın üstümüze attıkları iftirayı gün yuzune çıkarıp çözümlemek
bu yazıyı yazdığım içinde hemen bunlar nos bastılar deninmiş :D sadece gülüyorum ben onu bilgilendirme amaçlı yazdım artık nerden ne bağlayacağınızı şaşırdınız
her neyse biz 7/24 hazırız denemek isteyenlere her türlü m3 ve muadili araç temin edilir ... kendinize iyi bakın :heyoo:
searock///
09-12-2011, 15:38
haklı bir insanın hakkının yenmesi çok acı bişey işin içinde başka şeyler var bazılarınız biliyorsunuz onları gün yüzüne çıkardıkdan sonra bu arkamızdan atıp tutanların yüzünü görmek istiyorum ´ tabi her zamanki gibi çamura yatacaklar gökan abiyle bizim hiç problemimiz yok her zaman denenir . önemli olan bazılarınızın üstümüze attıkları iftirayı gün yuzune çıkarıp çözümlemek
bu yazıyı yazdığım içinde hemen bunlar nos bastılar deninmiş :D sadece gülüyorum ben onu bilgilendirme amaçlı yazdım artık nerden ne bağlayacağınızı şaşırdınız
her neyse biz 7/24 hazırız denemek isteyenlere her türlü m3 ve muadili araç temin edilir ... kendinize iyi bakın :heyoo:
Denemerin videoları Full HD olsun lütfen :)
Hala kulağıma bişeyler geliyo bu senaristler kimse şimdide 343 krank koymuşlar arabama ya arkadaş bukadarına pes valla inanın gülmekten kendimi alamıyorum
searock///
09-12-2011, 16:47
Hala kulağıma bişeyler geliyo bu senaristler kimse şimdide 343 krank koymuşlar arabama ya arkadaş bukadarına pes valla inanın gülmekten kendimi alamıyorum
Ben Herzaman diyorum valeye arabanızı vermeyin diye :) bak seninde krangi değiştirmişler çaktırmadan otoparkcilar :)
searock///
09-12-2011, 16:48
zvV0j9imgm0&feature=related
Ben Herzaman diyorum valeye arabanızı vermeyin diye :) bak seninde krangi değiştirmişler çaktırmadan otoparkcilar :)
:hihih::hihih::hihih: Haklısın
Bende bi hyundai var era oda sıkı gidiyo acaba onadamı bişeyler taktılar şimdi şüpelenmeye başladım.:icon_bla:
searock///
09-12-2011, 16:52
:hihih::hihih::hihih: Haklısın
sen arabanı getır soyle bı lıfte cıkarsınlar :) heryerıne baksınlar :) 343 krangı var dıyenınde totosu yerse karterı sokup krangınada baksın:) masrafta ıdda eden arkadasa aıt olsun :) nosa mosada baksınlar sonrada deneme yapılsın full hd vıdeoda cekıp buraya koyun bakalım:D:D:D:D:D
searock///
09-12-2011, 16:53
Bende bi hyundai var era oda sıkı gidiyo acaba onadamı bişeyler taktılar şimdi şüpelenmeye başladım.:icon_bla:
onu valeye verıyormusun?
onu valeye verıyormusun?
Valeler araba ayırt etmiyo :D
sen arabanı getır soyle bı lıfte cıkarsınlar :) heryerıne baksınlar :) 343 krangı var dıyenınde totosu yerse karterı sokup krangınada baksın:) masrafta ıdda eden arkadasa aıt olsun :) nosa mosada baksınlar sonrada deneme yapılsın full hd vıdeoda cekıp buraya koyun bakalım:D:D:D:D:D
Neresine isterlerse bakabilirler.