Orijinalini görmek için tıklayınız : Prada ilan
Arkadaşlar sahibindede dolaşırken bu ilanı gördüm.Benımde sevdigim bir modeldir beymendeki fiyatına göre uygun sahtesine görede cok pahalı fiyatı.İzmirdeymiş konustum kargolarım barkodlu orjınal ürün diyor ama nasıl anlaşılır orjınalliği numaram belli ama az para değil.İzmirde yardımcı olacak arkadaş varmı yada bu ayakkabıyı bu fiyata istanbulda bulabileceğim biryer bilen...
ORJİNAL PRADA SİYAH ERKEK AYAKKABI - Erkek Günlük Ayakkabı Modelleri sahibinden.com'da - 61179771 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-ayakkabi-orjinal-prada-siyah-erkek-ayakkabi-61179771/detay/)
Çok eski bir model zmanında beymenin %50 indirmlerinde baya duşmuştu 250 lere kadar orjinal olduğunu arkadaki kırmızı çizgisinin düzgün ve bütünüyle kırmızı olmasına dikkat et en ufak bir damla siyaholmamalı ve çok belirgin hatlarla çizilmiş olması lazım on burunundaki yerlere bak birde açılma şu bu olmamalı
2-5 iş günü koymasından zaten uzakdoğudan geleceğinin göstergesi ;)
Get ile al beğenmesen iade edersin en guvenilir yöntem bu olur bence
Yiğit G.
02-12-2011, 17:40
Bence sahte :) Öyle bir tahmin :) Mesaj at , ürün geldikten sonra gösterticem eğer sahte veya begenmessem igeri gönderirim de.Hayır kabul etmem der ise sahtedir :)
Çok eski bir model zmanında beymenin %50 indirmlerinde baya duşmuştu 250 lere kadar orjinal olduğunu arkadaki kırmızı çizgisinin düzgün ve bütünüyle kırmızı olmasına dikkat et en ufak bir damla siyaholmamalı ve çok belirgin hatlarla çizilmiş olması lazım on burunundaki yerlere bak birde açılma şu bu olmamalı
Arkadan kırmızı çizgiyi gösteren fotoğraf koymamış bitek :)
Bence sahte :) Öyle bir tahmin :) Mesaj at , ürün geldikten sonra gösterticem eğer sahte veya begenmessem igeri gönderirim de.Hayır kabul etmem der ise sahtedir :)
yakınında pradadan anlıyan bi arkadasın eşin dostun warsa onlar anlar onlarda bir görsün cünkü kabul ederim desene sonra etmeme durumu war 350 az para değil baya riskli güvenme geri alırım desene almazsa elinde patlar bu tip italyan markalarından anlıyan birisi warsa cevrende onlara bi danış
onursumer
02-12-2011, 17:43
ayakkabnın kendi çekilmiş resimlerini istersen daha sağlıklı olur bu tur ilanlarda %100 yazsada gerçek çıkmıyor çoğu zmaan
1. sınıf replika çıkıyor :)
sanmıyorum orjinal olduğunu, o fiyatlara prada zor.
ayakkabı için şurayı tavsiye ediyorum,
Moda tasarımcıları Gucci, Fendi, Prada Giyimler, Çantalar, Ayakkabılar ve Cüzdanlar (http://www.raffaello-network.com/turkce/)
Arkadan kırmızı çizgiyi gösteren fotoğraf koymamış bitek :)
tüm olay o çizgide çünki:) resmdeki ayakkabının kendi fotoğrafı olduğu da tartışılır :D
yurtiçi kargo şubede ödemeli sekilde istedim kargoyla konusup bana dönecekmiş.Kargoda acıp bakma sansım olurmu yoksa kargo şirketi ödeme yapmadan ürünü açtırmazmı?
bana kalırsa bu tip markaların ayakkabılarını almaktansa zaten orj. olup olmadığı şüpheli ve gereksiz pahalı gidin hotiç desa kemal tanca inci elle gibi 10 numara markalar war en az prada kadar da iyiler fiyatları bu tip ayakkabılar için en fazla 200dür.hatta bu mevsimde 125-150 arasıdır.
istinya park CK e git bnce çok daha iyi ayakkabılar var o fiyat aralığında bu model kurua bakmada çok eskidi be tüm krolarda var dı bi dönem hatta artık onlarda bile yok:D
ayrıca sadece arka çizgisine değil, iç tabanda ki prada bandı ve bandın etrafindaki dikişler önemli.
Silinme ve yıpranma olmaz bu içteki bantta
%100 çakmadır bu, sahibinden.com da bu tarz ürünlerin alayı çakma. sadece bazen aralarında iyi replikalar çıkıyor. Bu ayakkabıya bu para gerçekten çok orjinal bile olsa, tedavülden kalkmış bir model nerdeyse bence amerikan pazarına git ordan aynı paraya hatta 250-300e fln alırsın bu ayakkabıyı en azından görür dokunursun için rahat eder.
%100 çakmadır bu, sahibinden.com da bu tarz ürünlerin alayı çakma. sadece bazen aralarında iyi replikalar çıkıyor. Bu ayakkabıya bu para gerçekten çok orjinal bile olsa, tedavülden kalkmış bir model nerdeyse bence amerikan pazarına git ordan aynı paraya hatta 250-300e fln alırsın bu ayakkabıyı en azından görür dokunursun için rahat eder.
Amerikan pazarı duruyor mu hala ? hepsi nargileci oldu diye duymuştum.
Moda tasarımcıları Gucci, Fendi, Prada Giyimler, Çantalar, Ayakkabılar ve Cüzdanlar (http://www.raffaello-network.com/turkce/)
bu siteyi takip ediyorum, daha önce alışveriş yaptın mı %100 orj sattığına eminmisin yani ? bazen bişeyler beğeniyorum ama cesaret edemiyorum açıkcası.
Amerikan pazarı duruyor mu hala ? hepsi nargileci oldu diye duymuştum.
valla bende bayadır gitmiyorum ama en son 2 tane mağaza kalmıştı. belki şimdi onlarda kapanmıştır.
valla bende bayadır gitmiyorum ama en son 2 tane mağaza kalmıştı. belki şimdi onlarda kapanmıştır.
Soruşturmak lazım.
En güzeli iki bavul alıp italyaya gitmek :D
Bu model halen satışta olan klasik modelidir.Amerika dahil bircok ulkedede pradanın kendı magazasında halen her rengi satışta olan modelidir.Bendede 3 rengi var ama siyah pert oldu artk almak istiyorum bu ilanı görünce kafam karıştı.Modelin beymen fiyatı 650tl civarı.350 sahtesi için cok geldi.amerikan pazarında orjınali varmıdırki bunun
Soruşturmak lazım.
En güzeli iki bavul alıp italyaya gitmek :D
italya değilde USA ya gitmek lazım bence :) Orda en ucuzu en güzeli hep.
Bu model halen satışta olan klasik modelidir.Amerika dahil bircok ulkedede pradanın kendı magazasında halen her rengi satışta olan modelidir.Bendede 3 rengi var ama siyah pert oldu artk almak istiyorum bu ilanı görünce kafam karıştı.Modelin beymen fiyatı 650tl civarı.350 sahtesi için cok geldi.amerikan pazarında orjınali varmıdırki bunun
Amerikan pazarında orjinal satanda vardı çakmada. orjinali var yani. Ben 2006 senesi paçotti almıştım bitane hala giyiyorum taş gibi duruyo eskitemedim ayakkabıyı bi türlü
1 ay önce amerikadaydım outletinede gittim 5.caddedeki pradanın magazasınada.Burayla aynı fiyatlar.Amerikada sadece ck timberland falan ucuz büyük markalar hep aynı para burayla.Hatta şimdi baktım pradadan aldıgım ayakkabı burayla kafa kafaya.o yuzden atladım zaten bu ilana :)
1 ay önce amerikadaydım outletinede gittim 5.caddedeki pradanın magazasınada.Burayla aynı fiyatlar.Amerikada sadece ck timberland falan ucuz büyük markalar hep aynı para burayla.Hatta şimdi baktım pradadan aldıgım ayakkabı burayla kafa kafaya.o yuzden atladım zaten bu ilana :)
USA da indirim yada outlet kovalamak lazım. sezonda tüm dünyada belli başlı markaların fiyatları hep aynı oluyor. Bende ingilterede bakmıştım daha geçen ay herşey burayla aynı paraydı aşağı yukarı %50 indirimini üstüne ekleyince. USA da çok çılgın indirimler oluyo %70lere kadar zaten sırt çantasıyla giden 3 tane bavulla dönüyor genelde :D
Yok biz kaşarlandık 2 bavul gidip 5-6 bavul dönüyoruz da bu prada nolucak şimdi adam kargoda ödemeli gönderirse orda acsam anlarım heralde ayagımda orjınali olucak en kötü bakarım :)
bence boşuna riske girme çakmadır çünkü :) bide beymen outletlere bak her yere açılıyo bu aralar mikrop gibi onlarda görmüştüm ben bu ayakkabıdan sanki :)
cabriolet
02-12-2011, 18:14
ödemeyi yapmadan kargoyu açtırmıyolar diye biliyorum ama kesinde değil daha iyi bilen biri vardır elbet :)
ben kapıda ödemeli bi ürün almıştım çünkü önce parayı ödedim sonra kontrol ettim gerçi problemde yoktu ama parayı ödemeden bakmama müsade etmemişlerdi :)
beymen outlet nerde var yahu
bizim buralarda var bi kaç tane sonradan isim falan değiştiriyolar ama beymenin ürünleri var genelde yarın alışverişe çıkıcam denk gelirsem bakarım varsa burdan haber veririm sana
ha bu arada adamların kalbi temiz heralde bağdat caddesinde planet shop var ordan mesaj geldi şimdi :) Marks&spencer in önündeki alt geçitte orayada bi bak orda kesin var ama iyi pazarlık et bi 100 - 200 tl indiriyolar.
sagolasın valla ok makbule gecer.
Planet biliyorum hatta gecen vitrinine şöle bi baktım ama cok ceşit yok cakmada olabilir orası biara öle deniyordu.
bu siteyi takip ediyorum, daha önce alışveriş yaptın mı %100 orj sattığına eminmisin yani ? bazen bişeyler beğeniyorum ama cesaret edemiyorum açıkcası.
Ben bir tane ayakkabı aldım, sorun yaşamadım orjinal ürün geldi. fakat bazı arkadaşlarım problem yaşadı, yanlış numara falan yollamışlar.
Onun dışında kemer, tshirt falan aldım sıfır problemle.
beymen outlet nerde var yahu
viaportta var, prada da var orda. Hatta bu modelin grisini de mevcuttu en son gittiğimde. Guardiani'nin de baya güzel modelleri vardı uygun fiyata.
ha bu arada adamların kalbi temiz heralde bağdat caddesinde planet shop var ordan mesaj geldi şimdi :) Marks&spencer in önündeki alt geçitte orayada bi bak orda kesin var ama iyi pazarlık et bi 100 - 200 tl indiriyolar.
Planet zamanının efsanesidir. Hatta kolpaçinoda oynayan bizim üsküdardan serkan şengülde ordaydı zamanında(mantarlı kek yiyen, göç etmek için doğdular :D )
Eskiden orjinal satıyorlardı ama şu anda durum nedir bilmiyorum.
planetin sahibi dayımın arkadaşı bende duydum araya çakma sıkıştırıyolar diye ama ztn o tarz ayakkabıları giyen orjinaliyle çakmasının farkını anlar bence. O beymen outlerde de var çakmalar mesela.
Gokturk01
02-12-2011, 19:16
american cup modeli hocam.bence kaliteli imitasyon nerden anladın dersen elinde seri numara bulunması.fiyatı da yüksek imitasyona göre.
Site güzelmiş teşekkürler.
redbaron
02-12-2011, 19:46
prada - gucci -lv nin fiyatları hemen hemen tüm dünyada aynı.amerikada gitmistim hatta bazıları tr den bile pahalı. outletleri bile normalinden 50-100 dolar ucuz en fazla. bu ilandakininde kesin sahte oldugunu dusunuyorum.
Ayrıca yurtici kargonun kapıda odeme hizmeti bildigim kadarıyla yok sadece ptt kargoda var ?
En güzeli kapıda ödeme seçeneği ile alıp kuryenin yanında paketi açıp kontrol edip orjinalse ödeme yapmak.Bende herkese kontrol ettirip ödemesini alıyorum.Aksi bir ürün çıkarsa yazık günah.
Americas cup modeli hiçte kro falan fılan degil, çokta sağlamdır senelerce giydim. Siyah bende alıcam beymende yok yaza dogru gelıyor americas cuplar. Viaportta saçma sapan renkler ve numaralar oluyor. Şuan italco larda yada jenaration tipi magazalarda varsa vardır alırken iyi incelemek lazım gerçi ama sahtesi zaten çok belli ediyor kendini bilen anlar.
Ferhat_V
02-12-2011, 20:40
bence ilan sahte..350 tl lik ayakkabının 3 4 numarasını alıpta satmaz adam eğer mağaza değilse.. ki büyük ihtimalde değildir..gerçek olsa sağdan soldan her taraftan açıkca resim çeker koyardı..adidas nike puma çakması bir sürü var sahibindende..
viaportta bir mağaza var sinemaların altı starbucksun tam arkasında..çok güzel italyan ayakakbılar var orda bi bak istersen..
turbo&quattro
02-12-2011, 20:42
Armani, lacoste vs. macys lerde uygun fiyatli bulunabiliyor ancak prada, dolce&gabbana, gucci tarzi markalar burada da cok pahali.
Boost Up
02-12-2011, 22:00
o planet banada çakma gibi geliyor, adam nakitte 60 euro kredi kartına 120 euro alırım demişti. orada bulanmıştı mide zaten..
en mantıklısı get ile almak....
tequila818
02-12-2011, 22:04
Baran saatlerin parasını ayakkabıya mı harcıyorsun? :)
Büyük ihtimal sahte sattığı diğer ürünlere baktım LV bayan çizme içinde mesela %100 orjinal yazmış 425 tl istiyo yok öyle bi dünya :)
aynı paralara saat aldım get ılanı actırın cok guvenlı aklnız kalmaz begenmezsenız sıkıntı degıl gerı verırsınız
Devil wears prada:)
Benimde en çok hoşuma giden bu gucciydi abi sen alırsan ve orjin çıkarsa konuya yazarsan sevinirim bende bunu alırım
ORJİNAL GUCCİ SİYAH UNİSEX AYAKKABI - Erkek Günlük Ayakkabı Modelleri sahibinden.com'da - 61035054 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-ayakkabi-orjinal-gucci-siyah-unisex-ayakkabi-61035054/detay/)
aybarsdnr
03-12-2011, 02:32
bu modelden 5 farklı renk kullandım ve şuan uygun fiyata bulsam düşünmeden alacağım bir ayakkabı..inanılmaz rahat ve bence çok güzel..ilandaki eğer kendi resmi isme çakma gibi duruyor.çünkü ayakkabının arka bilek kısmında ve içinde kalan file yeri füme renk orjinalinde.en azından benimkilerinin hepsi öyleydi:) uygun fiyata orjinalini bulan olursa haberdar ederse sevinirim :)
ayrıca planet zamanının en kaliteli mağzalarındandır..arada çakma şeyler oluyordu ama onlar tshirt kazak falandı.ayakkabıda çakma satmazlar..
amerikan pazarında "capula" mağzası duruyorsa orasıda orjinal satıyordu.orayada bakmak lazım
Almaktan vazgectim cunku adam inatla parayı gönder kargoya verim dedi.bende babayı alırsın dedi :) bu ayakkabıyı giymemiş varsa bu arada inanılmaz saglamdır rahattır.yaz kış giyen biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.araştırıyorum uyguna bulursam yazarım buraya.
İstinye park prada da var, benim numara 2 gün sonra gelicekte 43 ten baslayan numaralar mevcutmus 640tl.
www.moda34.com bu sıtede cok uygun fıyatlara ayakkabılar var pacıottı falan tavsıye ederım
kaan_cupra
06-12-2011, 16:28
bende 2 rengi mevcut bu modelin..birini italya prada magazasindan 265eur ya birinide istinye prada dan 520tl ye aldim...350tl verip aklimda kalicagina biraz daha verip deneyip bakip alirim icim rahat olur..bu arada prada nin en eski ama en rahat ve saglam modelidir soylendigi gibi
adam dier ılanlarından da anlasılacagı gıbı bu işi yapıyor. eger orjınal ıse bu fıyata neden verıyor? magaza fıyatı 650 tl olan bı ayakkabıyı? kesınlıkle emıtasyondur bu ayakkabı.
ahmetuygur
06-12-2011, 16:31
bana kalırsa bu tip markaların ayakkabılarını almaktansa zaten orj. olup olmadığı şüpheli ve gereksiz pahalı gidin hotiç desa kemal tanca inci elle gibi 10 numara markalar war en az prada kadar da iyiler fiyatları bu tip ayakkabılar için en fazla 200dür.hatta bu mevsimde 125-150 arasıdır.
pradayla hotiç kemal tanca
messi ayhan sabri gibi bişey
ahmetuygur
06-12-2011, 16:35
pradanın bu modellerini italyada gondolcuların ayağında gördüğüm o gün çıkarıp attım parmakarası terlikle geziyorum
Böyle ilanlarda siparişi verdiğin günden eline ulaşana kadar geçen süre ızdırap oluyor. Sürekli kafanda soru işaretiyle neyle karşılaşacağını bilmeden bekliyor insan. Bence hiç bulaşmamak en iyisi.
bundan 1 2 sene önce ayakkabı tabanı üreten bi arkadaşımın babası bu ayakkanın kahverengisinin bi kaç numarasını italyadan almış kalıbını aldıktan sonra ayakkabılardan biri bana hediye edilmişti fotoyu görünce hatırladım o anı :D yani sanki onların yaptığı tabanın üstüne koyulup gidilmiş olabilir gibi geldi :D
63owen63
06-12-2011, 17:13
Eğer düşünüyorsan Baran hala ? Prada da mankenlik yapmış (ilk türk) çok yakın bir arkadaşım var, sorabilirim ona orjinal olup olmadıgını ?
pradayla hotiç kemal tanca
messi ayhan sabri gibi bişey
abartmayın türkiye ayakkabı konusunda çok iyi yerlerdedir en iyi model italyanlarda olabilir ama en iyi ayakkabıyıda türkler yapar çoğu bildiğininz büyük italyan markaları bile ayakkabılarını türkiyede fason yaptırır
Gerçeğini aratmayan çakmalar var. Özellikle bot ve normal ayakkabıda, çok bi özellikleri olmadığı için bire bir aynısını yapıyorlar. Çok deli kaliteli ve sağlam olanlarıda oluyor. Gözlük muhabbetine döndü yani ondan bu kadar para bağlamak risk:) Artık mağazalar bile replika satıyor.
abartmayın türkiye ayakkabı konusunda çok iyi yerlerdedir en iyi model italyanlarda olabilir ama en iyi ayakkabıyıda türkler yapar çoğu bildiğininz büyük italyan markaları bile ayakkabılarını türkiyede fason yaptırır
ama prada'ya farklı yapar iç piyasaya farklı yapar. farklı malzeme kullanır. faklı dikiş kullanır. yapıştırıcısı bile farklıdır.
ama prada'ya farklı yapar iç piyasaya farklı yapar. farklı malzeme kullanır. faklı dikiş kullanır. yapıştırıcısı bile farklıdır.
çoğu italyan malzemeyi ülkemiz ithal etmekte yapıştırıcı konusunda yerli firmalarımızın yabancılardan aşağı kalır yanı yok
italyadan aldıgım armani tshirtte made in turkey yazıyor :D ama biz burdan almıyoruz ordan alınca daha kaliteli oluyor
Armani gucci ayakkabım oldu 1 sezonda pert oldu yapışkanı attı dikişi attı yamuldu.2 prada eskittim 1 tane hiç kullanılmamış 2 tanede halihazırda giydiğim var yaz kış giyiyorum birini camasır makinesinde yıkadım hatta banamısın demedi.Türklerin tekstil işinde super olduğu bir gercek ama prada burda yapılmıyor ona emınım.
çoğu italyan malzemeyi ülkemiz ithal etmekte yapıştırıcı konusunda yerli firmalarımızın yabancılardan aşağı kalır yanı yok
ona dair şüphe yok ama kullanılan malzeme aynı olmuyor olmaz da. maliyet sonuçta.
turbo&quattro
06-12-2011, 23:31
Armani gucci ayakkabım oldu 1 sezonda pert oldu yapışkanı attı dikişi attı yamuldu.2 prada eskittim 1 tane hiç kullanılmamış 2 tanede halihazırda giydiğim var yaz kış giyiyorum birini camasır makinesinde yıkadım hatta banamısın demedi.Türklerin tekstil işinde super olduğu bir gercek ama prada burda yapılmıyor ona emınım.
Tr de yapilmiyorsa eger cin de yada adini bile duymadigin bir ulkede yapiliyordur
pradanın bu modellerini italyada gondolcuların ayağında gördüğüm o gün çıkarıp attım parmakarası terlikle geziyorum
Ben senın havanı ........... :D
ahmetuygur
07-12-2011, 10:22
Ben senın havanı ........... :D
ahhaa
Evet Türkiyede yapılıyor,
çinde yapılan var çinde yapılan var apple ürünler ve iphonelar california patentli ama çinde yapılıyor yani kalitesiz mi oluyor... Türkiyede üretilen türk malı giyecekleri almıyorum giymiyorum burberry olsun armani olsun yurtdışından kendim getiritip giyiyorum, armani tshirtüm var alalı heralde 10 sene olmuştur bugun yıkayıp ütüleyim sıfır zannedersin ;) ama gelin görün ki birde icinde made in turkey yazan burberry var italyadan aldıgım tshırtum 3 kere giymedim...... bitik
onursumer
07-12-2011, 11:25
ahhaa
Evet Türkiyede yapılıyor,
çinde yapılan var çinde yapılan var apple ürünler ve iphonelar california patentli ama çinde yapılıyor yani kalitesiz mi oluyor... Türkiyede üretilen türk malı giyecekleri almıyorum giymiyorum burberry olsun armani olsun yurtdışından kendim getiritip giyiyorum, armani tshirtüm var alalı heralde 10 sene olmuştur bugun yıkayıp ütüleyim sıfır zannedersin ;) ama gelin görün ki birde icinde made in turkey yazan burberry var italyadan aldıgım tshırtum 3 kere giymedim...... bitik
bu birazda firmaların para hırsından kaynaklanıyor
mesela adidasın tüm formaları ve birçok tekstil ürünü türkiyede ikitelli de üretiliyor
ve dünyaya ithal ediliyor
hatta puma fransa vs birçok ülke takım formalarıda bizden gidiyor ama kalite konusunda bu işi onlara biz oğrettik diyebiliyorlar
ahmetuygur
07-12-2011, 11:32
bu birazda firmaların para hırsından kaynaklanıyor
mesela adidasın tüm formaları ve birçok tekstil ürünü türkiyede ikitelli de üretiliyor
ve dünyaya ithal ediliyor
hatta puma fransa vs birçok ülke takım formalarıda bizden gidiyor ama kalite konusunda bu işi onlara biz oğrettik diyebiliyorlar
Evet ama nike adidas geliyor formanın kumaşı bu dikişi bununla yapıcaksın su ıpı kullanacaksın bu makınayla dıyor..
o yuzden nerede yapıldıgının pek onemı yok :) Yani türkiyede yapılıyuor çinde yapılıyor kaliteli kalitesiz diye bişey yok markanın kalitesi daha önemli
kemal tancadan ayakkabıya 150 verip 1 sene icinde 1 tane daha alacagıma üzerine biraz daha koyar prada giyerim 1 sene boyunca yep yeni gezerim
onursumer
07-12-2011, 11:57
gerçi kemal tancanın ilk ayakkabılarıyla şimdiki ayakkabıları arasında gozle gorulur bi kalite gelişimi var ama dediğin doğru olabiliyor
ayrıca şoyle bi detayda var
hakkıyla her gün giyilen bir ayakkabının omru ortalama 6 ay kadar 6 aydan sonra ozelliklerini yitirmeye başlıyor
gün aşırı giyildiğinde ortalama 1.5 yıl en fazla oda normal kabul edilebilir :D
Shadow_Dancer
07-12-2011, 11:59
ya bizim birader almış bundan geçen hafta napoliden.. inidirimle beraber 80 euro ödemişler.. orijinal magazasından almış hatta.. kıllandım şimdi replika mı diye :)
Geçen ay new york 5. caddedeki pradanın magazasından aldım başka bir model,700 liraydı burdada baktım aynı para hoş o model yok ama fiyatlar aynı.napolide 80 euro cakma olma olasılığı yuksek
Valla benim müşterilerimde üretiyor 1inci sınıf imitasyon ürünleri. :) Hatta bazen orjinalinde olan üretim kusurları imitasyonda düzeltilmiş oluyor.
Shadow_Dancer
07-12-2011, 22:13
Geçen ay new york 5. caddedeki pradanın magazasından aldım başka bir model,700 liraydı burdada baktım aynı para hoş o model yok ama fiyatlar aynı.napolide 80 euro cakma olma olasılığı yuksek
istinyede çalışan bi personel indirimi ve sezon indirimi varmış Baran, kendi magazasında da replika olma durumu yoktur sanırım :) Bana sorsan 80 lira vermem hiç tarzım degil ama malzemesi çok iyi..