Orijinalini görmek için tıklayınız : Spec. Hakkında !!!!!!!!!!!!!!!!!!
nitrO_Oxide
02-12-2011, 19:57
Olacak şey değil insanlara güven denen birsey kalmamış.Her insanı kendiniz gibi sanmayın para hesaba yatmadan güvendik ve adresine kargoladık halen para yatmadı.Yetmiyormuş gibi ne telefonunu acıyor ne mesajlara cevap veriyor
Yaklaşık 1 hafta oldu halen bu adama ulaşamıyoruz 100 liralık sey için yapılan şeye bak yazıklar olsun !!
http://img687.imageshack.us/img687/4713/adszabs.jpg
Murat Süslü
02-12-2011, 20:02
onun için hep eşşeği sağlam kazığa bağlamışımdır abi parayı yatırtmadan hesapta görmeden malı vermem kargoya böyle şeyler terbiyesizliktir yani güvenmicekmiyiz biz kimseye bu hayatta
fatihcakin
02-12-2011, 20:03
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
onursumer
02-12-2011, 20:03
100 lira için bi düşünür insan ayıp ...
konyadan vardı tanıdıklar bu arkadasıda tanıyorlar ulaşsınlar hemen ayıp
redbaron
02-12-2011, 20:04
malesef durum boyle.cevre cok kotu.keske guvenmeseydiniz sizde hata. Benim en yakınım olsa bile bu toleransı gostermem artık. malesef benimde basım yandı.
terbiyesiz adi karaktersiz pislik
nitrO_Oxide
02-12-2011, 20:06
Ya kardesim parası yoktur olabilir
sorunları vardır olabilir
işi vardır vs olabilir
Aç soyle delikanlı gibi..
bizde anlayıssız değiliz ama mesajlara cevap vermemek kac tane no dan aradık calıo calıo acmıo sorada dönmüyor bu ne dir Allahınızı severseniz..
Hiç ölmeyip hesaba çekilmeyeceğini sanıyor sanırım.
Skyhawk34
02-12-2011, 20:06
umarım daha fazla geçmeden sorun 2 taraf içinde çözülür ...
bizim şu forumda olmamalı ve olmaması gereken şeyler bunlar gercekten can sıkıcı
onur çevik
02-12-2011, 20:07
Şimdilik sabır diyorum ama şahıs kiminle dans ettiginin farkında değil olsun arkadaslar ben 100 lira ile batmam ama haftaya bir otobüs bedava Konya selçukluya gezi düzenliyorum bakalım neler olacak
Burak E.
02-12-2011, 20:08
ayıp ya artık kimseye güven kalmadı walla yaptıgı cok ayıp yani
driftboy
02-12-2011, 20:08
Arabayla ilgili konusmustuk bi zamanlar bayaa niyetlenmiştik nasip olmadı..
100 lırayaa ruhunuu satmıs
İbrahim Erdem
02-12-2011, 20:10
karaktere sığar mı bu be. ayıp!
Terbiyesizlik resmen ya konyadaki abiler arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah abi.
benzeri benim de başıma gelmişti bir zamanlar,
konuyu açmanız iyi olmuş kısa zamanda çözülür
Bone-crusheR
02-12-2011, 20:13
yanına kar kalmaz banada bi arkadas ismi lasım degil bu siteden 106 far sattı cok temiz pisman olmassın dedi iyi dedim on cam catlak cıktı iyide para verdim ben bu farları araca hayatta takmam ama paramıda helal etmem sanada geçmiş olsun kardesim
TolgaEsentepe
02-12-2011, 20:18
artniyet aramayalım desem, 100 lira büyük bir mebla değil belki ama, aç telefonu kardeşim sıkıştım ödeyemicem sonra ödicem falan de.. telefona cvp yok mesaja cvp yok.. hırsızlıktan başka birşey değil bu
nitrO_Oxide
02-12-2011, 20:22
artniyet aramayalım desem, 100 lira büyük bir mebla değil belki ama, aç telefonu kardeşim sıkıştım ödeyemicem sonra ödicem falan de.. telefona cvp yok mesaja cvp yok.. hırsızlıktan başka birşey değil bu
Hocam olay 100 200 olayı değil
Arıyoruz acmıyor 1 değil 2 değil 10 değil 20 değil ben şimdi nasıl art niyet aramıcam soylermisin ?
By_HaNNibaLL
02-12-2011, 20:24
Konyadan taniyan yok mu şahisi
Murat Süslü
02-12-2011, 20:24
Hocam olay 100 200 olayı değil
Arıyoruz acmıyor 1 değil 2 değil 10 değil 20 değil ben şimdi nasıl art niyet aramıcam soylermisin ?
bu adam bu egzozu arabasına takıcak gönül rahatlığıyla gazlıcak bi de egzozun sesini duyunca demeyecek mi acaba yaa bu adamların parasını vermedik diye yazık yaaa ben 18 yaşındayım öğrenci halimle yakın abilerimden bişey aldığımda bile param yoksa almıyorum sen satma ben alıcam diyorum parayı bi şekilde temin edip alıyorum nasıl insanlar bunlar
bLackModeL
02-12-2011, 20:28
burda olay cok farklı guven meselesını degıstırmıs baska bı tarafına takmıs bır suru kısıden parca aldım burdan sorunlar oldu olmadı deıl hepsı cozuldu ınsalla h buda cozulurr ..
ChtArdARSL
02-12-2011, 20:29
Bende. Yasadim ayni sorunu hemde diiek dukkni olan biryle. Ama olan bizim maniye oldu allah buyuk
Telefonun acilmamsi ne demk anlarim hic deglse bugun yarin demiyor sana birde oyle olsa way halinee
Gecmiss olsun insaalh alrisin..
Cimmeria
02-12-2011, 20:31
ben tanıdığa jant sattım ( bu arkadaş değil ) adam vermedi parasını, bide üstüne arabasının fotolarını koydu buraya millet çok beğendi ben bile yazdım jantlar güzel olmuş diye :)
tanımadığınız insanla ticaret yapmak çok zor artık,
ykavcioglu
02-12-2011, 20:32
bundan böyle takla atmayana yem'de yok:)
Murat Süslü
02-12-2011, 20:47
ben tanıdığa jant sattım ( bu arkadaş değil ) adam vermedi parasını, bide üstüne arabasının fotolarını koydu buraya millet çok beğendi ben bile yazdım jantlar güzel olmuş diye :)
abi seninki de daha entresan bi durum :D
Gokturk01
02-12-2011, 20:50
Zamanında konyaya tarım alti satmıştım çekle 22.000 euroya tokatlandık Konyaya sözüm yok ama daha konyayla ticarete tövbe peşin bile olsa.
Bone-crusheR
02-12-2011, 20:51
:D valla aarkadasım senin sattıgın sahısta fazlasıyla pişkinmiş bukadar olur
bLackModeL
02-12-2011, 20:53
Zamanında konyaya tarım alti satmıştım çekle 22.000 euroya tokatlandık Konyaya sözüm yok ama daha konyayla ticarete tövbe peşin bile olsa.
dayımda cekırdekten tokatlanmıstı konyaya :D
bLackModeL
02-12-2011, 20:55
buyrun özlü sözz
Hayatta hiç bir zaman bir başkasına tüm benliğinle güvenme, Çünkü; hiç kimse sana tüm benliğiyle görünmez...
HondatugraL
02-12-2011, 20:56
sıtede yuz yuze bakıyoruz ya bugun o sana yarın sen ona muhtacız alış veriş yaparız cart curt. Olmamalı bence, amma eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım para yatmadan hiçbişey göndermeyin bence.
bLackModeL
02-12-2011, 20:57
sıtede yuz yuze bakıyoruz ya bugun o sana yarın sen ona muhtacız alış veriş yaparız cart curt. Olmamalı bence, amma eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım para yatmadan hiçbişey göndermeyin bence.
güzel ama karsıdakı napsın paranı gonderdın parca gelmedı bu nende dusunmuyoruz ... mesela benım header olayı oyle oldu parayı gonderdım 15 gun sorna geldı hatta konu bıle acmıstım dolandırıldım galıba dıye :) sans ısı adamın saglam olucak benım gıbı tak tak alısverıs ..
Gokturk01
02-12-2011, 21:00
dayımda cekırdekten tokatlanmıstı konyaya :D
Geçmiş olsun Dayıya.
Siz konyaya mı sattınız malı kişiyemi arkadaşım ? Konya olarak niye genelleme yapıyorsunuz ? ben senelerdir konyanın esnafıyla iş yaparım 1 kere telefon açarım 2.ye arattırmazlar. Egsozu alan konyada bir vatandaş belki aslen konyalı bile değil ! Geyik yapmayın !
Bende telefonu yok, ama yarın ulaşabilirim problemi çözmeye çalışırız.
mmged_jan
02-12-2011, 21:29
daha bir kaç gün öncesine kadar limango internet stiesinin güvenilirliği hakkında konu açmış herkezi kendi gibi zannetmiş
madem paran yok niye arabana parça alıyorsun
demekki 100 liralık adammıs
umarım konuyu görür tatlıya baglanır olay
konyaya biz de tokanlandık pc cafesinden... sonra gereken yapıldı :D
silvia_s15
02-12-2011, 21:38
Denk gelirse Ayhan'la irtibata geçeriz.
bu adam kimdir pm alabilirmiyim forum yonetimi olarak dikkat edelim ona. hafif bişe degilmiş bu.
Osman Bahadır
02-12-2011, 21:53
Ticaret güven işidir. Güvenmeden iş yapılmaz. Ama herkese de güvenilmez. 60 mesajı olan adama güvenmem mesela. Ama bu tanıdığım, ticaret yaptığım veya kuvvetli referansları olan adama da güvenmememi gerektirmez. Kimseye güvenmezsen kimseyle de iş yapamazsın.
Bu olayda da umarım ilgili arkadaş çıkıp bir açıklama yapar. Kötü niyetli bile olunsa 100 lira, uğruna telefonlara cevap verilmeyecek bir meblağ değil. Yoksa 100 liralık bu işin yüz karası, parasından büyük olur...
erkin006
02-12-2011, 21:55
herkesi kendimiz gibi görüyoruz sanırım ondan oluyor bunlar...
SekoLive
02-12-2011, 21:59
şu forumda ciddi güzel şeyler paylaşıluıyor bilgi olarak yada fayda olarak insanlar birbirine güzel yardım ediyor . bide şöyle adamlar cıkıp tuz biber olmaya çalısıyorlar. inş biz yanılırz arkadaşın geçerli mzereti vardır onada çözüm bulmaya çalışırız.
geçmiş olsun
tolga abinin başına gelende insanı harbi nefret ettrir cinsden olmuş sabırlı adammıssın abi
cebinde paran yoksa almayacaksın aga para kolay kazanılmıyor
bizim şu forumda olmamalı ve olmaması gereken şeyler bunlar gercekten can sıkıcı
Aynen:icon_tup:
Çevremde çoğu insan bir parça veya araba aradığında bana techte varmıdır diyor (siteyle alakaları yok ama sitedekilere nasıl güvendiğimi biliyorlar)
BaybuRtlu69
02-12-2011, 22:23
Geçmiş olsun, gerçekten çok can sıkıcı bir olay... 100 lira için 1 hafta çalışanlar var ya, böyle adi herifler için mi çalışılyor ?
Benmde başıma gelmedi değil, karşı tarafa güvendik 200 tl gönderdik karşılklı bi alışveriş için, ptt ye parayı yatırmaya gitmeden 5 dkıka önceden aradım, dedim parayı yatırıyorum haberin olsun, malıda hemen kargoya ver... sonra bi bakarım gelen bi mal yok, teleefonlarını arıyorum mesaj atıyorum cevap yok 1 hafta böyle geçti, farklı numalardanda aradım açmamıştı. sonra lanet olsun dedim, bıraktım işin peşini...
100 tl içinde bu yapılıyorsa, adını siz koyun...
en güzeli elden teslim, almak isteyen gelir alır parasını verir. parayı yatırıp malı alamayanlarda olmuştur.iki taraf içinde kesin çözüm.
AhmetYılmaz
02-12-2011, 22:26
Çok kişiyle alışveriş yaptım internetten allaha şükür hepside adam gibi adam çıktı. Allah bidaha yaşatmasın böyle bi durum. Mevzu para değil. Adamlık...
nasıl bir vicdan rahatlığıdır ki bu ?
Yoksa yok de ki anlayış göstermiyosa karşı taraf ya malı yollarsın yada en son bu olaya başvurursun ki illa zaman verirler sana..ayıp...
Cimmeria
02-12-2011, 22:28
şu forumda ciddi güzel şeyler paylaşıluıyor bilgi olarak yada fayda olarak insanlar birbirine güzel yardım ediyor . bide şöyle adamlar cıkıp tuz biber olmaya çalısıyorlar. inş biz yanılırz arkadaşın geçerli mzereti vardır onada çözüm bulmaya çalışırız.
geçmiş olsun
tolga abinin başına gelende insanı harbi nefret ettrir cinsden olmuş sabırlı adammıssın abi
napalım birde bunu yapan insanın mesajlarında allah kitap eksik olmaz, bende allahından bul haram olsun dedim en son ne yapayım 600-700 lira için olay mı yaratalım :) başımın gözümün sadakası olsun dedim en sonunda
bende bu sıteden bırcok sey aldım ve sattım eskıden berıde takıp ederım fakat uyelıgım o kadar eskı degıl uyelerede en az real'de gıdıp alısverıs yaptıgım dukkan sahıplerı kadar guvenıyorum fakat arada cıkıyor boyle seyler bu sebeple alısverıs yapıcagım kullanıcının msj sayısına ve forumdakı konumuna bakarak karar verıyorum kendımce umarım cozulur olayın kardesım sıkma canını hayırlısı herseyın
Bu tip olaylar oluyor , bende bir arkadaştan ps3 almıştım..Konuşurken oyunda dahil demişti..
Sonradan oyun yalan oldu , ilk zamanlar arıyordum açmıyordu..Sonradan açtı kaybolmuş oyun parasını yollıyım falan dedi ama yalan oldu..Malesef herkese her zaman güvenmemek gerekiyor.Yazık...
uluckaban
02-12-2011, 22:37
Açıklamasını çoook merak ediyorum doğrusu :)
Cimmeria
02-12-2011, 22:39
bu adam kimdir pm alabilirmiyim forum yonetimi olarak dikkat edelim ona. hafif bişe degilmiş bu.
attım pm;)
Valla ben zararda olayım ama karsı tarafın kul hakkını almayayım 3 günlük dünya öteki tarafıda düşünmek gerek
Gokturk01
02-12-2011, 22:40
Ticaret böyle bişe insan tokatlanınca öğreniyor deneyim kazanıyor.Ben hayatımda bir defa çekle iş yaptım sağlam tokat yedim bidaha çekmi tövbe.Gelelim malzemeyi alıpta ödemeyen arkadaşlara Yav hiç ALLAH korkusu yok sen onu 4 tekere takıyorsun alilenle biniyorsun hiçmi korkmuyorsun adamanın bedduası tutarmı diye.
SekoLive
02-12-2011, 22:40
attım pm;)
o kişi bunu yaparken eminim bunu tahmin etmemiştir :)
berkay_aydin
02-12-2011, 22:42
Abi farkında değildir :eek: inanamadım :D
Egsoz bu ya, paran yoksa alma..
GokhanRS
02-12-2011, 22:47
hata sende daha 66 mesajı var belliki sitede adam gibi ortamıda yok. güvenmeyin abi kimseye. millet çok fena olmuş. şimdi 100 liralık mal yüzünden başka üyelikle takılmaya başlar. belkide arabası bile yok. sırf malzeme tokatlamaya bile girmiş olabilir.
sonuçta yönetim üyeleri onaylarken bilemezler malesef nasıl karakterde olduğunu.
ne zaman iyi niyetli olsan işi görülsün insanların desen 3 kuruşluk mal için kırk yıllık arkadaşıyla muhabbeti kesen ortadan kaybolanlar var.
yazıklar olsun bu insanlara.
Muharrem C.80
02-12-2011, 23:10
geçmiş olsun, 100lira için bukadar hakaret yemeye değermiş demekki onun için..
ama şu jant olayı çok ciddi gözüküyor az buz bişey değil tahmin ediyorum beğenildiğine göre bence özelden değilde açıkça ifşa edilmesi lazım dolandırıcılık gizli tutulması gereken birşey deil bence.
Keşke Get ilanı falan açsaydınız çok geçmiş olsun.
nitrO_Oxide
02-12-2011, 23:17
Beyfendiye ulaşılmış arkadaslar
x bi nodan aranıp en sonunda açmış ve müsait olmadığını yarın odeme yapacagını soylemiş.Yerimiz mekanımız belli isteyen istedigine sorabilir demiş miş miş gorces bakalım yarın neler olucak :)
bu kadar yorumdan sonra çıkacağı varsa bile çıkmaz adam. ulaştığına sevindim inşallah sorun çözülür
By_Carizma
02-12-2011, 23:56
olucak şey değil, kimseye güvenmeyincede olmuyor bunları okuyunca, görüncede insanın kimseye güvenesi gelmiyor bence hiç gerek yok böyle şeylere
onur çevik
03-12-2011, 01:16
spec nikli bir şahıs ; gerçekten bizim bu güzelim ve sağlam ortamımızda böyle insanların yeri olmamamlı .
aslında forumca kara lıste olsa onlarla alıs verıs yapılmasa super olur
berkay_aydin
03-12-2011, 01:24
aslında forumca kara lıste olsa onlarla alıs verıs yapılmasa super olur
Liste var,
http://www.techturkey.com/forum/site-bilgileri/73010-tt-uzerinden-yapilan-alisverislerde-yasanan-olumsuz-olaylar.html
onur çevik
03-12-2011, 01:34
Açıklamasını çoook merak ediyorum doğrusu :)
açıklaması gayet gamsız ve terbiyesiz şekilde ; eminimki burada bunları gördükten sonra ulaşabildik ki hala kendisi değil beni ben ısrarla arıyorum ve açıyor gayet soğuk kanlılıkla çok meşgulüm çalışıyorum yatıramadım diyor onun üstüne neden bir mesajıma dahi cevap vermiyorsun diyorum forumdan yazıyorum onu görmedim diyor ve onun üstüne formda millete mesaj yazıyor diyorumki online oluyorsun şu saatte he sonra fark ettim olayı çalışıyorum diyo yanında annesi hadi oğlum yemeğe gel kiminle tartışıyorsun kapat telefonu olayları adam anlıyacağımız cin olmadan adam çarpmanın peşinde yarın için söz aldım fakat emanet yatana kadar içim rahat değil ki eminim yatmıyacak yatacak olsa şu an ben okadar kelimeyi yüzüne sarf ettikten sonra çıkar yatırırdı neyse beklemekten başka çarem yok ama bu insanları dışlamamız gerektiğine eminim değil paramı ben eksozumu geri alayım yeter 100 lira büyük mebla değil ama bizleri gerçekten keriz yerine alması çok büyük olay bugün bana yarın sizlere arkadaşlar. LÜTFEN BU DURUMLARA DİKKAT EDELİM BÖYLE KARAKTERSİZ İNSANLAR YÜZÜNDEN KİMSENİN KİMSEYE GÜVENİ KALMIYOR ..
http://www.techturkey.com/forum/site-bilgileri/73010-tt-uzerinden-yapilan-alisverislerde-yasanan-olumsuz-olaylar.html
bu liste küçülmüş baya kişinin adı vardı.techturkey olarak forum içinde baya kişinin alışverişini onaylamıyoruz yazıyordu baya isim kaybolmuş vay beeee :)
redbaron
03-12-2011, 07:59
100 lira buyuk mebla degilde kimse 100tl yide sokaktan toplamıyor.
umarım sorun 2 taraf içinde çözüme bağlanır bizim foruma hiç yakışmayan tadımızı kaçıran şeyler:(
Degermi adini kirletmeye insanlarin onunde insanlarida zora dusurmeye 100 tl yada 1000 tl paradansa alma parcayi hak yemek bu kadar kolay olmamali
Emre Ekrem
03-12-2011, 08:47
Ah be kardeşim bak adam hala iyi niyetli, gel şuraya yada telefon et sıkışığım falan de, 100 tl için kuracağın güzel dostlukları bozma.
vtecburhan
03-12-2011, 08:55
topıcı yenı gordum kardesım hemen ılgılenıyorum
yaptıkları suç nitelikli dolandırıcılığa giriyor aynı şey 1 hafta önce başıma geldi jant ve eksoz aldım sahibinden.com dan aynı satıcıdan 500 tl gibi para yatırdım (anlıyacağınız ucuz diye zıpladım)adam kapadı telefonunu bıde ıptal ettırdı bende savcılıga suc duyurusunda bulundum bakalım birşey cıkıcakmı :( insanları ticaretten soğutuyorlar siz siz olun kendınızı garantıye almadan para yollamayın yada kargo gondermeyın gönderıyorsanızda kapıda ödemelıgonderın en temızı
bu liste küçülmüş baya kişinin adı vardı.techturkey olarak forum içinde baya kişinin alışverişini onaylamıyoruz yazıyordu baya isim kaybolmuş vay beeee :)
aynen bu liste doluydu neden silindi acaba o kişiler. tekrardan alış veriş yapılır ve aynı kişiler sıkıntı yaratırlarsa nolcak ??
Low-Rider
03-12-2011, 09:07
http://www.techturkey.com/forum/site-bilgileri/72679-techturkey-uzerinden-kesinlikle-alisveris-yapilmamasi-gereken-kullanicilar.html
Bu listeden mi bahsediyorsunuz ??
okankrgz
03-12-2011, 09:14
ne karaktersiz insanlar var ya...
http://www.techturkey.com/forum/site-bilgileri/72679-techturkey-uzerinden-kesinlikle-alisveris-yapilmamasi-gereken-kullanicilar.html
Bu listeden mi bahsediyorsunuz ??
yok ben kop42 nin verdiği linktekini demiştim ama senin verdiğin linki kast ederek demiştim yanlışlık olmus kusura bakmayın.
onur çevik
03-12-2011, 09:39
topıcı yenı gordum kardesım hemen ılgılenıyorum
arkadaşlar vtecburhan nickli arkadaşım az önce beni aradı ve bu konuyu halledeceğini hatta parayı bizzat ben kendim alıp yollayacağım diye belirtti kendisine ilgisi için çok yeşekkür ederim . beklemedeyim :icon_tup:
abdullah songür
03-12-2011, 09:46
kendisini azda olsa tanıyorum 100 lira için sahtekarlık yapacak birisi degil
onur çevik
03-12-2011, 09:57
demekki biz sıkıntılı döneme denk geldik ..
beni bu forumdan birisi aradığı zaman daima kardeşim olarak görüyorum ve telefonu öyle açıyorum beni arayan kişiye
dostluk var denilen bir yerde böyle olaylar görmek can sıkıcı
Caractere kit takmak lazım ticaret nedir ne değildir bilmeyen insanlara.
vtecburhan
03-12-2011, 10:58
parayı aldım kardesım paran bende hesap nosunu pm atarsan hemen gondereyım
olay çözülmüş sevindim dikkat edelim böyle şeylere özellikle çok tanımadıkçada get harici alışveriş yapmayalım bence. Daha dün jant alıcaktım ankaradan GEt aç diyorum bilmiyorum diyo sen parayı gönder ben göndeiyim diyo bende yok dedim artık gvenemiyorum kimseye. bu forumdada olmaz umarım böyle şeyler. benimde çevremde bi çok arkadaşım parça ararken Techte varmıdır bir bak diyor. Bidaha böyle şeyler yaşamayız,yaşamazsınız umarım.
Şunu yapmayın gözünüzü seveyim... 100 lira için sahtekarlık yapacak biri değil, onu yapacak biri değil.. Her sorunlu satışta bu laflar ediliyor. Madem gerçekten dürüstsün, bırak borçlu olduğunun seni defalarca aramasını, kendin ararsın
"arkadaşım param yok 10 gün, 15 gün sonra ödeyecem, kabulse kabul değilse geri yollayayım malını" dersin.
Sahtekarlık yapacak birisi olmayan bunu yapar.
Satışlar için ise %7 konusunda anlaşın sahibinden.com üzerinden GET ilanı ile satışınızı halledin. Başınız ağrımasın.. Bu kaçıncı olay, %7'nin yarısını siz karşılarsınız yarısını alıcı. Anlaşıp güven içerisinde ticaretinizi yaparsınız. GET'e yanaşmayan hakkında da 1 kez daha düşünün.. 1000 TL'de 35 TL eder, ne alıcıya koyar 35 tl ne satıcıya..
HondatugraL
03-12-2011, 13:13
son durum nedır konuşuldumu ?? verıldımı para ?
Sahibinden de ki komisyon fazla geliyorsa sanalpazarı deneyebilirsiniz %5 alıyor. Ben dün ps3 ümü o şekilde yolladım forumdan arkadaşıma.
onur çevik
03-12-2011, 18:07
Şunu yapmayın gözünüzü seveyim... 100 lira için sahtekarlık yapacak biri değil, onu yapacak biri değil.. Her sorunlu satışta bu laflar ediliyor. Madem gerçekten dürüstsün, bırak borçlu olduğunun seni defalarca aramasını, kendin ararsın
"arkadaşım param yok 10 gün, 15 gün sonra ödeyecem, kabulse kabul değilse geri yollayayım malını" dersin.
Satışlar için ise %7 konusunda anlaşın sahibinden.com üzerinden GET ilanı ile satışınızı halledin. Başınız ağrımasın.. Bu kaçıncı olay, %7'nin yarısını siz karşılarsınız yarısını alıcı. Anlaşıp güven içerisinde ticaretinizi yaparsınız. GET'e yanaşmayan hakkında da 1 kez daha düşünün.. 1000 TL'de 35 TL eder, ne alıcıya koyar 35 tl ne satıcıya..
gerçekleri direk yazmışsın kardeşim teşekkür ederim :icon_tup:
onur çevik
03-12-2011, 18:10
son durum nedır konuşuldumu ?? verıldımı para ?
son durum şimdilik çözüldü gibi burhan kardeşim zahmet edip kendi elleriyle bu işi halletti ve hesap no verildi ; az önce baktım daha hesaba geçmemiş fakat bu durum hafta sonu tatili olayı galiba pazartesiye temiz çıkarız inşallah . Kendisine burdan çok teşekkür ediyorum saygılar burhan kardeşim .
abdullah songür
03-12-2011, 18:21
şimdi olay
bana dönmüş gibide benle alakası yok olayın
cabrioleter
03-12-2011, 21:53
geçmiş olsun..
HondatugraL
03-12-2011, 22:59
son durum şimdilik çözüldü gibi burhan kardeşim zahmet edip kendi elleriyle bu işi halletti ve hesap no verildi ; az önce baktım daha hesaba geçmemiş fakat bu durum hafta sonu tatili olayı galiba pazartesiye temiz çıkarız inşallah . Kendisine burdan çok teşekkür ediyorum saygılar burhan kardeşim .
gözün aydın ozaman :)
Belki komik gelecek ama bu tip ticaret yaparken mesaj sayısı üyelik tarihi ve aktifliğine bakıyorum eğer tanımıyorsam. Yeni üyelere önce cash sonra mal şeklinde tavrım
şimdi olay
bana dönmüş gibide benle alakası yok olayın
Yok sana demedim, alakası olmadığı ***** zaten :)
Genelleme yaptım biraz
vtecburhan
05-12-2011, 07:46
para hesabında kardeşim
Emre Ekrem
05-12-2011, 08:03
Sizinki birazda şans olmuş, ben TT de, stop farı, hi fi ve jant sattım sıkıntısız ayrıca app plaka ve yay aldım hiç bir problem yaşamadan, bildiğim ve gördüğüm kadarı ile genelde sıkıntıda yaşanmıyor. Ara sıra çıkabiliyor birileri 3 kuruşu kar görüp işin bir de fani kısımı hak, helal durumunu göz ardı eden.
Durum sonuca ulaşmış, hayırlısı olsun, yaptıkları ne bu güne ne de bu dünyada yanlarına kar kalmıyor insanların, bir görebilseler keşke.
Emre Ekrem
05-12-2011, 08:04
para hesabında kardeşim
Süper :icon_tup:
onur çevik
05-12-2011, 09:10
para hesabında kardeşim
teşekkürler burhancım ; iş halledelmiştir arkadaşlar tabi vtecburhan sayesinde :icon_tup:
crazydog
05-12-2011, 09:35
hadi geçmiş olsun
mgnPower
05-12-2011, 10:08
sorunun cozulmesine kendi sorunumun cozlumesi gibi sevindim. ne alaka bilmiyorum ama konunun basindan beri takip ediyorum. duygusal bir bag kurdum konuyla sanirim :D
olay çözülmüş sevindim dikkat edelim böyle şeylere özellikle çok tanımadıkçada get harici alışveriş yapmayalım bence. Daha dün jant alıcaktım ankaradan GEt aç diyorum bilmiyorum diyo sen parayı gönder ben göndeiyim diyo bende yok dedim artık gvenemiyorum kimseye. bu forumdada olmaz umarım böyle şeyler. benimde çevremde bi çok arkadaşım parça ararken Techte varmıdır bir bak diyor. Bidaha böyle şeyler yaşamayız,yaşamazsınız umarım.
guzergahimin uzerinde veya yakinindaysa ben alip gonderebilirim jantlari. ankaradada bayaa bi internet sahtekari turedi sanal magazalar vasitasi ile. aman dikkat.
nitrO_Oxide
05-12-2011, 10:17
para hesabında kardeşim
Hocam ilgi ve alakan için tesekkurler
vtecburhan
05-12-2011, 10:49
Hocam ilgi ve alakan için tesekkurler
rica ederim ..
para hesabında kardeşim
Eline sağlık burhan abi demekten başka bişey kalmıyor bize :)