Orijinalini görmek için tıklayınız : Gfj 306 gtı & sr vtı
vtecburac
03-12-2011, 02:53
gfj 306 = çip,filtre,egzoz
sr vtı = filtre, egzoz, egzantirik, s300beyin b16b piston, kapak porth polısh... bildiklerim bunlar.
çok güzel bir deneme oldu, ibrahim abiyi tebrik ederim gayet dosthane bir deneme ve muhabbet oldu, bayada bir taraftar vardı herkezin ayagına saglık:)
ayrıca sr vtı cok guzel gıdıyor maşallah... inanıyorum ki daha da iyi olucak inşallah...
yol durumu tam ıstedıgımız gıbı olmadıgından bazı denemeler yarım kalsada yınede zevklıydı.
gfj 306gtı SR vtı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zp9chjNpMW0)
gfj 306 & sr vtı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Ibe_gEize1o)
gfj 306 & sr vtı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=7SiqN25-OWc)
gfj 306 & sr vtı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0dg8nm5oUJU)
guzel bi gece idi iki aracada maşallah
Painkiller
03-12-2011, 03:10
İki aracada maşallah. Kazasız, belasız.
GFJ senin araba mı burak?
Maşallah güzel denemeler olmuş.
Deneyen iki aracada masallah, fakat speclerine gore vti biraz yavas kalmamis mi 306'nin bu speclerine karsi?
iki aracada maşallah güzel bi deneme olmuş banada vti biraz yavaş kalmış gibi geldi.
Kankaaa Sen Naptın Yaa :D
Masallah GFJ Kosuyor Allah Nazarlardan Saklasın.
Deneyen iki aracada masallah, fakat speclerine gore vti biraz yavas kalmamis mi 306'nin bu speclerine karsi?
vti piston ve port polishten sonra ayar yaptırmadan çıktığı için normal olarak eksilerde yürüyo.dün gece ayarı yapılıyodu yarıştan sonra..
GKS TypeR
03-12-2011, 09:33
iki aracada maşallah güzel denemeler olmuş GFJ nin iyi yürüdüğü belli ama SR vti speclerine göre yavaş kalmış sanki.
vti'ın ayarsız olduğu açıkça belli bu speclerde vti daha farklı yürümeli.ne olursa olsun 306 ya helal çok güzel yürüyo maşallah...
serqan23
03-12-2011, 10:30
iki aracada maşallah. vti ın ayar yapıldıktan sonrakı halınıde görmek lazım...
dün sabaha kadar ayar yapıldı ibonun arabaya bugun tekrardan denicez arkadaşlar müsait olursa...
güzel geceydi...2 aracada maşallah...GFJ 306 koşmaya dewam ediyor...:)
dün sabaha kadar ayar yapıldı ibonun arabaya bugun tekrardan denicez arkadaşlar müsait olursa...
senin arabayı kim kullanıyordu mert..?? seni göremedim..:)
sr vtı ayar yoktu dun sbh karsı ayar yapılmışş ROVANS farklı olcak bencee :)
by serçe
03-12-2011, 12:29
maşallah iki araca ayardan sonra daha sağlıklı olur denemeler ..
Turboğuz54
03-12-2011, 12:57
Maşallah valla cok güzel yürüyor gfj
onursoytam
03-12-2011, 13:16
maşallah burak yine formundasın:icon_tup:
2 araçada maşallah. ayardan sonra ki denemenizi merakla bekliyorum
cayennes
03-12-2011, 13:40
çok şaşırdım vti ın bu spectlerde ortadan kaybolması lazım.ayardan sonra kesin öyle olacaktır.Ama 306 da hem plotaj hem araç olarak çok iyi gece koltukları falan sökerse 1 boy daha alır:) başarılar
masallah iki aracada aksam deneme olursa haber verin :-)
vtecburac
03-12-2011, 14:08
306 ıyı deıl ya
vtı ayarsız ondan bole oldu
vtı ayar yapılsın ortadan kaybolur
306 arkada nal toplar:)
vtecburac
03-12-2011, 14:32
2 araçada maşallah. ayardan sonra ki denemenizi merakla bekliyorum
kanka senıde bugun karsıya beklıyorum:) hem goruselım hemde sıkalım;)
kanka senıde bugun karsıya beklıyorum:) hem goruselım hemde sıkalım;)
Akşam avrupa yakasında ekşınımız var. egzantrıklı 106, colt czt, denememiz olucak arkasından da anadolu yakasına geçebilirz. egzantrıklı 106 ıcın araba ayarla kanka bende ak ile gelicem guzel bol ekşinli bir gece yapalım :) koltuklar sokukmu yoksa takılımı gelıyım :)
vtecburac
03-12-2011, 15:39
Akşam avrupa yakasında ekşınımız var. egzantrıklı 106, colt czt, denememiz olucak arkasından da anadolu yakasına geçebilirz. egzantrıklı 106 ıcın araba ayarla kanka bende ak ile gelicem guzel bol ekşinli bir gece yapalım :) koltuklar sokukmu yoksa takılımı gelıyım :)
onu bunu bılmem kanka gelın buraya burda yaparız eksını felan egzantırıklı 106 nın speclerı nelerdır? ac 106 gıbı gıdıormu ornegın?
koltukları ıster sok ıster tak gönüllerimiz bir olsun problem yok nasıl ıstersen gel:)
onu bunu bılmem kanka gelın buraya burda yaparız eksını felan egzantırıklı 106 nın speclerı nelerdır? ac 106 gıbı gıdıormu ornegın?
koltukları ıster sok ıster tak gönüllerimiz bir olsun problem yok nasıl ıstersen gel:)
aracın gidisatını daha göremedik nasıl gittiğini görmek için deneme yapıcaz daha duzgun bir deneme yapamadık. ac'nın parçaları takılı, akşama sözleştiğimiz birileri var avrupa yakasındaki denemelerimiz bitsin sonra büyük olasılıkla gecicez sizin o tarafa,
vtecburac
03-12-2011, 15:53
aracın gidisatını daha göremedik nasıl gittiğini görmek için deneme yapıcaz daha duzgun bir deneme yapamadık. ac'nın parçaları takılı, akşama sözleştiğimiz birileri var avrupa yakasındaki denemelerimiz bitsin sonra büyük olasılıkla gecicez sizin o tarafa,
beklıyorum kanka görüşelim mutlaka kendine ii bk.
beklıyorum kanka görüşelim mutlaka kendine ii bk.
tamam pm'le tel numaranı at ;) sende kendıne iyi bak aksam gorusmek uzere
İbrahım abi ile 3 gun önce telefonda gorustugumde port polısh ve pistonlardan sonra ayara gırmedıgını soylemıstıkı vıdeolardan da bellı oluyor. ayardan sonra coook farklı olucaktır sonuc ama 306 yada masallah tbıkı
Burak ustan kim bana bi pm atsana? 1-2 detay verirmisin?
chip filtre egzost burak iş başında :D
arkatcaglar
03-12-2011, 18:08
burak senin şu eski eh vtec le bi deneme yapsakya daha mantıklı olur diye düşünüyorum
emirarslan34
03-12-2011, 18:25
306 gti 2 kişi görünüyor vti kac kişi ? tek kişi ise 306 cok cok iyi saplamıs ayar yapıldıktan sonrada 306 gti tek kişi olursa yine 1 ve yarım boy olabilir aralarında 306 yine alabilir gibi ama vti ninde sagı solu belli olmaz sonucta devir canavarı
eksiksiz bir rovansı sabırsızlıkla bekliyorum.
ayar yapıldıktan sonra sıksalar da bizde o eksikti bu eksikti polemigine girmesek. maşallah 306 ya.
28 EE 106
03-12-2011, 18:32
maşALLAH 306 ya emın ellerde;)
mami_makinen
03-12-2011, 18:55
Maasallah burak guzel vites atmissin ...aksam belki bende gelirim dizelpower boramla ...
maşallah vitesler çok güzel bitmiş:)
Maşallah iki aracada kazasız belasız sürüşler.VTİ ayardan sonra farklı olur bencede :)
Maşallah 2 aracada kazasız belasız.
Gfj ye ayrı maşallahhh.
306 nın vitesleri ve devir bitirişi çok iyi :)
kelalper
03-12-2011, 21:33
Vites geçişlerine bende hayran kaldım. Efsane olmuş.
Maasallah burak guzel vites atmissin ...aksam belki bende gelirim dizelpower boramla ...
Abi sen arabanı otoban girişine parket yaw gene polis gelmesin :D :D :D
Burak Reyizzz Helalll Sana demiyorum daha iyi vites atabilirsin :)
Alicanrs
03-12-2011, 23:39
Maşallah kanka aracada sanada vitesler güzel :)
by microp
04-12-2011, 02:51
Maşallah 306 ya Allah kaza bela vermsin Avrupa yakasınada bekleriz
ibratice
04-12-2011, 11:59
Arkadaşlar bu gece tekrar ayardan sonra deneme oldu teke tek 306 bu sefer içi ful söküktü sonuçsa 5 vites top spet 3 yada 4 boy geride kaldı videolar en yakın zamanda eklenecek.
vtecburac
04-12-2011, 13:28
Arkadaşlar bu gece tekrar ayardan sonra deneme oldu teke tek 306 bu sefer içi ful söküktü sonuçsa 5 vites top spet 3 yada 4 boy geride kaldı videolar en yakın zamanda eklenecek.
bizde mazaret olmaz abi sr vtı 3 boy 306 yı gecmıstır;)
maşallah ibrahim abi çok güzel olmuş araban:)
bizde mazaret olmaz abi sr vtı 3 boy 306 yı gecmıstır;)
maşallah ibrahim abi çok güzel olmuş araban:)
tebrıkler ıkı aracada ... :icon_tup:
ayardan önce ve sonra gibi oldu aslında deneme bu bakımdan iyi oldu ibrahim abi için aradaki farkı da görmüş oldu
pimapen v2 cai de işe yaradı sanırım ahahaha :hehe:
videolar gelsinde izleyek
ensoztrk
04-12-2011, 14:24
306 nın gidişi çok güzel maşallah.
Vites atışları çok güzel:)
ayardan önce ve sonra gibi oldu aslında deneme bu bakımdan iyi oldu ibrahim abi için aradaki farkı da görmüş oldu
pimapen v2 cai de işe yaradı sanırım ahahaha :hehe:
videolar gelsinde izleyek
ayar değilde o pimaş v2 yürüttü arabayı :D adam rollinge çıkıyo arkada stepne anfi bas...arka koltukta bebek koltuğu var :D zorla söktük o bebek recarosunu...
GFJ nin maşallahı var gerçekten dünde görmüş seyiretmiş olduk :D
maşallah SR ayardan sonda dun gece çok iyidi aem v2 pimaş soktu ibrahim abi eski sisitem shortram pimaş yaptı :)
silent furious
04-12-2011, 18:50
sonucu bende merak ediyorum video ile aydınlatın bizi :) ...
vtecburac
04-12-2011, 21:09
GFJ nin maşallahı var gerçekten dünde görmüş seyiretmiş olduk :D
seninkininde maşallahı var kanka:);)
ibratice
05-12-2011, 01:10
sonucu bende merak ediyorum video ile aydınlatın bizi :) ...
bitane video çekebildik polisler yüzünden onuda yayınladık