Orijinalini görmek için tıklayınız : izmit buluşma..
arkadaşlar yarn akşam buluşma yapalım diorum hem pazar kimsenn işi gücüde olmaz ben hariç :D yapsak kaç kişi gelir kalabalık olur muyuz ? saat olarak 7-8 gibi toplanırız heralde başka önerilerede açığız :D
Haftaiçi ordayım ama haftasonu yokum malesef :)
Haftaiçi ordayım ama haftasonu yokum malesef :)
tüh keşke olsayıdn burda :icon13:
ben tek başıma toplancam galiba outlet falan takılırım artık :D :D :D
fatihcakin
03-12-2011, 13:48
Geçen meatingde rezil bi durum oldu bence karman çorman kımse birbirini tanımıyodu karmaşık oldu buda öle olursa kötü
Geçen meatingde rezil bi durum oldu bence karman çorman kımse birbirini tanımıyodu karmaşık oldu buda öle olursa kötü
işte kısaca tanışma partisi dielim forumda o kadar adamız birbirini tanıyan çok az insan var :soru:
yok mu arkadaş meatinge gelcek olan
fatihcakin
03-12-2011, 16:51
Kimse yok gelmek isteyen herhalde biz arklarla her hafta sonu fotoraf çekimi yapıyoruz aslında buluşma olursa o zamana denk geliriz :)
Kimse yok gelmek isteyen herhalde biz arklarla her hafta sonu fotoraf çekimi yapıyoruz aslında buluşma olursa o zamana denk geliriz :)
eyvalla kardeşim saol :icon_tup:
Hayırdır Kanka Sende Bu Bulusma Istegı :)
Dukkanı Napcan :D
Hayırdır Kanka Sende Bu Bulusma Istegı :)
Dukkanı Napcan :D
hacı abiden izin alcam kanka :D
fatihcakin
04-12-2011, 08:50
Havalarda soguk kimsenin gönlü yok galiba
Geçen konuda sen dahil kimse öyle bişey dememişti?
Hatta aksine memnun görünüyordu herkes :soru:
Bkz. http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/99136-izmit-meeting-fotograflari.html
Havalarda soguk kimsenin gönlü yok galiba
kimsenn gelmeye niyeti yok iyi olmasın yapcak bişe yok ben kim kimle konuştuğunu bilsin birbrini tanısın die demiştim neyse sıkntı yok kim ayarlarsa buluşsun bundan sonra izmit tayfası :icon_tup:
biz seni tanıyoruz mesut sıkıntı yok rıdvan gelsin geliriz :D
fatihcakin
04-12-2011, 12:02
Geçen konuda sen dahil kimse öyle bişey dememişti?
Hatta aksine memnun görünüyordu herkes :soru:
Bkz. http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/99136-izmit-meeting-fotograflari.html
O gece biraz karışıklık oldu ama neyse boşver abi
biz seni tanıyoruz mesut sıkıntı yok rıdvan gelsin geliriz :D
beni nerden tanıonuz rıdvan kim noluo :hahaha::hahaha::hahaha:
mesutlarmı karıştı ne :D :D
mesutlarmı karıştı ne :D :D
muhtemelen :D :D :D
olsun biz yine izmite geldigimizde haberleşelim :D
tamam ne demek başımın üstünde yerin var kardeşim geldiinde kesin haberim olsun :D
ensoztrk
04-12-2011, 14:07
Süper olurdu ama ben kütahyadayım haftayım pazar olursa büyük ihtimal orda olurum.
Dip dibeyiz ama kimse birbirini tanımıyor bence çok güzel olur:)
Süper olurdu ama ben kütahyadayım haftayım pazar olursa büyük ihtimal orda olurum.
Dip dibeyiz ama kimse birbirini tanımıyor bence çok güzel olur:)
benmde anlatmak istediğim o zaten herkes birbirinden bi haber yaşıo inş haftaya olur gerçi milletn pek umrunda deil ama :D gelenler kadar toplanırız :D
tamam ne demek başımın üstünde yerin var kardeşim geldiinde kesin haberim olsun :D
Allahrazı olsun :D
ensoztrk
04-12-2011, 15:49
benmde anlatmak istediğim o zaten herkes birbirinden bi haber yaşıo inş haftaya olur gerçi milletn pek umrunda deil ama :D gelenler kadar toplanırız :D
Araba falan hikaye maksat muhabbet yanımızda kimler var bilelim:)
Araba falan hikaye maksat muhabbet yanımızda kimler var bilelim:)
hay ağzına sağlık bee :D
frankurtlu
06-12-2011, 00:42
Şu rıdvan gelsinde,gelin artık oğlum özlettiniz kendinizi :D
Şu rıdvan gelsinde,gelin artık oğlum özlettiniz kendinizi :D
rıdvanı çok ediyorum yaa :D :D