Orijinalini görmek için tıklayınız : Yılbaşı Alışverişi
Yilbasi icin nereden alisveris yapmayi dusunuyorsunuz arkadaslar?
Nereden neyi ne kadara aldiginizi paylasirsaniz hep beraber uygun
olani satin almis oluruz diye dusunuyorum.
Ilgi alanim alkollu yilbasi paketleri :)
yılbaşı için soracağım bende;
2 şişe smirnoff ice'ı nerden buluruz?
yılbaşı için soracağım bende;
2 şişe smirnoff ice'ı nerden buluruz?
Bence bu tur ve benzeri herseyi bu konu altinda paylasalim
Konu kimsenin ilgisini cekmedi gibi :)
Jeandan-R
03-12-2011, 15:03
Takipteyim :D
Yılbaşı kutlamıyoruz ... Özel bir alışveriş yapmaya da gerek görmüyoruz. .....
Yılbaşı kutlamıyoruz ... Özel bir alışveriş yapmaya da gerek görmüyoruz. .....
neden sen hangi dunyadasin kardesim, yeni yila heryerde giriliyor cunku. Artik UFO'larin bile yeni yila girdiklerine dair soylentiler var. :D
Christmas demedik, noel demedik, noel amca beklicez geyikleri saycaz arkasindan, ayin onunden gecerken izlicez demedikki.
Ayip ettin simdi.
Cimmeria
03-12-2011, 15:26
turkiyede alkol artik anca free shoptan alinir boyle sacma fiyatlar varken...
gotuboklu absolut olmus 60 70 lira cilgin olmak lazim :)
neden sen hangi dunyadasin kardesim, yeni yila heryerde giriliyor cunku. Artik UFO'larin bile yeni yila girdiklerine dair soylentiler var. :D
Christmas demedik, noel demedik, noel amca beklicez geyikleri saycaz arkasindan, ayin onunden gecerken izlicez demedikki.
Ayip ettin simdi.
Sanırım aynı dünyada yaşıyoruz, (ne kaba bir ifade cıkcıkcık)
Keşke Christmas filan deseydin, derdim ki arkadaşın belli bir inancı var (dini kastetmiyorum), adam sevmiş inanmış eğlence alkol falan takılacak, kendini daha iyi hisettiğini düşünecek derdim.
31 in 1 olması , daha doğrusu hiç bir anlamı olmayan sayının sıfırlanması 2011 sayısının 2012 olmasını kutlamak eğlenmek bana hep gereksiz geldi broo.
noel amca beklemenin bazı insanlar için özel bir anlamı var ve buna inan insanlara ben saygı duyuyorum, duyarım da. Bence karıştırma. Noel baba bekleyecek insanlar için manası vardır .
ayrıca son bir not Noel 25 Aralıkta kutlanır.
Neyse alışveriş filan demişsin, okadar yazdık bi de soruna cevap vereyim.
Evde muhtemelen ekmek filan lazım olur, belki biraz da pirinç migrostan ..
Keşke Christmas filan deseydin, derdim ki arkadaşın belli bir inancı var (dini kastetmiyorum), adam sevmiş inanmış eğlence alkol falan takılacak, kendini daha iyi hisettiğini düşünecek derdim.
31 in 1 olması , daha doğrusu hiç bir anlamı olmayan sayının sıfırlanması 2011 sayısının 2012 olmasını kutlamak eğlenmek bana hep gereksiz geldi broo.
noel amca beklemenin bazı insanlar için özel bir anlamı var ve buna inan insanlara ben saygı duyuyorum, duyarım da. Bence karıştırma. Noel baba bekleyecek insanlar için manası vardır .
Evde muhtemelen ekmek filan lazım olur, belki biraz da pirinç ..
Christmas veya noel kutlamıyorum..
Doğum günümü kutluyorum, yeni yılı da kutluyorum.
İçmek için bahane değil, zaten canım istediği an içebilirim. Keza içenler de aynı durumdadır, yeni yıl olması şart değildir içmek için. Kutlama olmadan da içmek isteyen her zaman içer. Kutlama sebebim ise yeni başlayacak yılın iyi geçmesi temennisidir. Ayrıca bir çok yeni yılı da içmeden aynı temenni içerisinde karşılamışımdır.
Konuya gelince;
Dışarıda olmayacaksam alışverişe gerek duymuyorum. İçki içeceksem evde bol miktarda absolut, smirnoff, absinth ve viskim mevcut. Onun harici çerez, meyve bakkallık şeyler. Dışarıda olacaksam zaten bunlara bile gerek yok.
Hediye alışverişi için bunlardanistiyorum.com gibi sitelere bakıyordum. Aren'in satılıklardaki konusu beni bu sıkıntıdan da kurtardı gibi.
gökh@n_gr
03-12-2011, 15:33
Kutlamıyorsan sana kalmış birşey herkes saygı duyarda niye bu konuya yazma gereği duyuyorsun o zaman o garip:)
63owen63
03-12-2011, 15:55
Muhtemelen biz evde annem babam kız kardeşim ve ben tombala oynarız , Marketlerde yılbaşı paketleri oluyor ve bildigim kadarıyla metro'da falan güzel paketler oluyor. Metro kartınız varsa yada yoksa bir dosttan edinebilir bakabilirsiniz.
onursumer
03-12-2011, 16:03
bu sefer alışveriş yerine şoyle güzel bi otelde rezervasyon işime geliyo sanki değişiklik olur
Arkadaslar sanirim yanlis anlasildim.
Herkesin dini inancina saygi duyuyorum, konuyu acmaktaki amacim sizlerden duyup gidip satin almak. Yoksa bende yilbasinda evde parti yapacak degilim, belkide iste olacagim bilmiyorum.
by serçe
03-12-2011, 16:16
madem ki böyle şeylerden hoşnut değilsin konuyu oku yorum yapma derim insanların hayatı yada kutlamak istedikleri günler seni beni ilgilendirmez kimseyi ilgilendirmez yapmak istediklerini yaparlar burada arkadaş birşey sormuş ve paylaşmak istemiş biliyorsan cevabını yada paylaşımını yaparsın eğer konuya negatif isen yazmaya gerek yok bence :icon_tup:
+1
Guzel yazmissin.Yilin basinin neye gore belirlendigini bilmedigimiz icin christmasi degil yilin basini kutluyoruz diyebiliyoruz `rahatlikla`.Bana gorede gereksizdir.Icmek icin bahaneye gerek yok aksirana tiksirana kadar icin, ates cagirir elbette bir gun :) Fakat meydanlarda,sokaklarda tv lerde o igrenc ayyas manzaralarini gormekten biktik artik yahu.Bu yuzden televizyonu acmiyorum.Sokagada cikmiyorum o gece.
P.s Alisveris konusuna gelince,***** tatil gecesi evde oturacagim icin cayimi demler,yanina biraz yemis.meyve ve guzel bir bluray film 10 numara olur derim !
SekoLive
03-12-2011, 16:28
yılbaşının tatili olur, ama kutlaması olmaz ;)
keşke konuyu hatrı sayılan yada korkusu çekilen birisi açsaydı daha güzel fikirler verilirdi.
samet konuyla ilgili valla yılbasında cok alısveriş yapan birisi değilim içkiylede cok aram yokdur. tavsiyem dışarda olmamaya bak gidenler ertesi gün gece cektikleri eziyeti anlatır oldular son zamanlarda.
63owen63
03-12-2011, 16:33
Onu bunu bilmem de taksim civarlarında gezinmeyin pek fazla ***** ekşınlar :D:)
Kutlamayı sevmiyorsanız tasvip etmiyorsanız boş işler bunlar diyorsanız kutlanacak ne var diyorsanız;
Kendi görüşünüzdür kimseyi ilgilendirmez nasılki kutlamayı sevenlerin görüşleri istekleri yaptıkları sizi ilgilendirmediği gibi
size ne bize ne yani..
Konuya dönmek gerekirse Metro kartınız varsa çılgın fiyatlar olabiliyor
geçen seneyi hatırlıyorum nerdeyse duty free fiyatına alkol vardı paketler halinde bildiğim kadarıyla bu senede şu an varmı bilmiyorum ama yılbaşı paketleri hazırlanıyor aynı şekilde..
Mivec_4G63
03-12-2011, 17:27
Onu bunu bilmem de taksim civarlarında gezinmeyin pek fazla ***** ekşınlar :D:)
http://img.sabah.com.tr/2008/01/17/gny/im/BE8D516AE1B58C47A1FE4ADBr.jpg
Adamlar zaten kendi görüşlerini belirtmişler yılbaşını kutlayanları kınıyorum tarzı bir şey yazmamışlarki neden celalleniyorsunuz ? Çok garipsiniz vallahi.
mmged_jan
03-12-2011, 17:35
alkol vb konular adminleri kızdırabilir ama metroya gidip 3-5 parça birşey alacagım
speclerim: pijama, terlik, televizyon :D
turkiyede alkol artik anca free shoptan alinir boyle sacma fiyatlar varken...
gotuboklu absolut olmus 60 70 lira cilgin olmak lazim :)
absoluta niye öyle dedinki şimdi belki bi seveni değer vereni vardır :(
Christmas veya noel kutlamıyorum..
Doğum günümü kutluyorum, yeni yılı da kutluyorum.
İçmek için bahane değil, zaten canım istediği an içebilirim. Keza içenler de aynı durumdadır, yeni yıl olması şart değildir içmek için. Kutlama olmadan da içmek isteyen her zaman içer. Kutlama sebebim ise yeni başlayacak yılın iyi geçmesi temennisidir. Ayrıca bir çok yeni yılı da içmeden aynı temenni içerisinde karşılamışımdır.
Konuya gelince;
Dışarıda olmayacaksam alışverişe gerek duymuyorum. İçki içeceksem evde bol miktarda absolut, smirnoff, absinth ve viskim mevcut. Onun harici çerez, meyve bakkallık şeyler. Dışarıda olacaksam zaten bunlara bile gerek yok.
Hediye alışverişi için bunlardanistiyorum.com gibi sitelere bakıyordum. Aren'in satılıklardaki konusu beni bu sıkıntıdan da kurtardı gibi.
;) skinti yok abi ben butun alisverisi sahsim ve sizin adiniza yaptim :D alkol olayinida free shoptan cozucem Endonezya djarum un anavataniymis sigara ve turevlerini kullanmiyorum ama arkadaslar icin alicam :D 34 kg ve 18 kg lik 2 bavul 1 laptop cantasi dolu ve bir el bagaji ile cumartesi kapiya dayaniyorum ctesi aksam beni tv de gorurseniz sasirmayin hahaha