Orijinalini görmek için tıklayınız : yılbaşı gecesi otel tavsiyesi (ist.)
Ahmet Saraçoğlu
03-12-2011, 18:17
Arkadaşlar nişanlım Ankaradan gelicek , 30 u ve 31 i gecesi şişli , taksim vss merkezi biyerde konaklayabileceğimiz makul fiyatlı , temiz bi otel arıyorum...duruma göre rezarvasyonumuzu halletmiş oluruz şimdiden.Makul mekan tavsiyeleri veya varsa tanıdık irtibatı rica ediyorum sizden...
turbo&quattro
03-12-2011, 18:21
editttttttt
white light
03-12-2011, 20:07
taksım point otel ve grandöztanık otel var divan otelın tam karsısındalar en makullerı ve temız olanlarıdır
onursumer
03-12-2011, 20:08
valla bende evde dıılde konaklamalı yemeklı bırsekmı ayarlasam dıyorum hazırlık yapma derdı olmadan konuyu takıpteyım
white light
03-12-2011, 20:10
bostancı grenparkta balo var fıyatı hakkında bılgım yok
Ahmet Saraçoğlu
03-12-2011, 21:28
editttttttt
editttttttt
Son Düzenleyen turbo&quattro; Bugün 20:08. Sebep: tesekkur etmesini ogrenmek !
abi hayırdır , yazdığını görmezden gelip güncel mi çektim de sildin yazını? , ''teşekkür etmesini bilmek'' diye...
Burada her yazdığımızdan her söylediğimizden illa minnet mi bekliyoruz anında?
İşim çıktı , konuya cevap yazamadan dışarı çıktım , şimdi geldim bi baktım silmişsin yazını... Önerlerin için değil asıl bu tavrın için -teşekkür- ediyorum!
Ahmet Saraçoğlu
03-12-2011, 21:30
taksım point otel ve grandöztanık otel var divan otelın tam karsısındalar en makullerı ve temız olanlarıdır
netten numaralarını alıp bi öğreneyim saolun
valla bende evde dıılde konaklamalı yemeklı bırsekmı ayarlasam dıyorum hazırlık yapma derdı olmadan konuyu takıpteyım
bizde her sene ankara ankara baydı , bu sene bi değişiklik olsun istiyoruz
bostancı grenparkta balo var fıyatı hakkında bılgım yok
Otelin yılbaşı organizasonuna dahil olunabilir veya olunmayabilir , fiyata göre değişir...Konaklama ağırlıklı arayışım ilk etapta , teşekkürler.
Bütce nedir acaba ?
Booking.com: 177,430 hotels worldwide. Book your hotel now! (http://www.booking.com)
bayagi bi yardimci olur size
fraser place önerebilirim, çok iyi manzarası var yeni kaliteli, residance tarzında. 150euro civarındadır. ama spa ve oda çok iyidir. 25.kat ve üstünde odaları..
Ahmet Saraçoğlu
03-12-2011, 21:42
Bütce nedir acaba ?
Booking.com: 177,430 hotels worldwide. Book your hotel now! (http://www.booking.com)
bayagi bi yardimci olur sizeaynen baya bi kurcalarım bunu:D
fraser place önerebilirim, çok iyi manzarası var yeni kaliteli, residance tarzında. 150euro civarındadır. ama spa ve oda çok iyidir. 25.kat ve üstünde odaları..
kişi başı 150eur , iki gece oalcağı için biraz kastırabilir malesef :D
kişi başı değil hatta ön res.li garanti rezervasyon yaptırırsan 126 euro 2 kişi bb yani kahvaltı dahil.
turbo&quattro
03-12-2011, 21:45
abi hayırdır , yazdığını görmezden gelip güncel mi çektim de sildin yazını? , ''teşekkür etmesini bilmek'' diye...
Burada her yazdığımızdan her söylediğimizden illa minnet mi bekliyoruz anında?
İşim çıktı , konuya cevap yazamadan dışarı çıktım , şimdi geldim bi baktım silmişsin yazını... Önerlerin için değil asıl bu tavrın için -teşekkür- ediyorum!
Birsey yaparken karsilik bekledigim yok tabiki...Sirket bunyesinde o kadar arastirma yapip yazdiktan sonra yarim saat konuda kalipta hicbirsey yazmadan cikip gitmen hosuma gitmedi sadece.
yavrım Nişantaşında JAZZ otel var babamın komşusu nezih bir yer hemde taksim ve şişlinin ortasında normalde fiyatları tuzludur ama ben babaya bi fiyat aldırayım pazartesi
mustu Jazz güzeldir kaldım orada , yatagin icine gomulu DVD set olayı harika :)
bir de her odaya ait özel bir şarkı var. ONun cd sini hediye ediyorlar .. güzel bi ayrıntıydı..
yılbası eminim nisantasında da güzel kutlanır dolayısıyla tavsiye edilir ...
Ahmet Saraçoğlu
03-12-2011, 22:02
kişi başı değil hatta ön res.li garanti rezervasyon yaptırırsan 126 euro 2 kişi bb yani kahvaltı dahil.
düşünülenbilir o zaman , şu bikaç gün araştırıp maksimum önümüzdeki haftaya herhangi bi yere rezervasyon yapmak lazım.
Birsey yaparken karsilik bekledigim yok tabiki...Sirket bunyesinde o kadar arastirma yapip yazdiktan sonra yarim saat konuda kalipta hicbirsey yazmadan cikip gitmen hosuma gitmedi sadece.
ne diyim , sizde haklısınız o açıdan bakınca.
mustu Jazz güzeldir kaldım orada , yatagin icine gomulu DVD set olayı harika :)
bir de her odaya ait özel bir şarkı var. ONun cd sini hediye ediyorlar .. güzel bi ayrıntıydı..
yılbası eminim nisantasında da güzel kutlanır dolayısıyla tavsiye edilir ...
yavrım Nişantaşında JAZZ otel var babamın komşusu nezih bir yer hemde taksim ve şişlinin ortasında normalde fiyatları tuzludur ama ben babaya bi fiyat aldırayım pazartesi
abi zahmet olmazsa haber bekliyorum.
turbo&quattro
03-12-2011, 22:04
Hilton gruplarinin Istanbuldaki anlik fiyatlari ve surekli degisiyor.
Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn Turkey - 130tl
Conrad Hotel - 130tl
Hilton hotel - 426 tl
Bunlardan bir tanesini istersen ayarlamaya calisirim.
Ahmet Saraçoğlu
03-12-2011, 22:11
Conrad Hotel - 130tl
Hilton hotel - 426 tl
Bikaç ihtimal daha gelsin , bi inceliyim hepsini abi saol , bana faydası olmazsa diğer arkadaşlara olur , güncellemiş olalım.
Butceni bilmiyorum ama CVK taksim... Sirin guzel kaliteli bi otel, lokasyonu baya iyi.
Karar verirsen ayarlamaya calisirim.
Taksim metropark otel tam taksim meydanında kaliteli bir oteldir öneririm ..
onursumer
04-12-2011, 09:25
Conrad Hotel - 130tl
Hilton hotel - 426 tl
kişibaşımı 2 kişilik fiyatlarmı ?
bende bakıyorum kaçgündür kafam allak bullak oldu
şu fraser place kafama yattı :D
Keşke silmeseydin, bizde okurduk :(
Conrad Hotel - 130tl
Hilton hotel - 426 tl
Bana Hilton'a 1,5 Single lütfen :D
Yılbaşında ucuz fiyatlı düzgün bir yer bulmak gerçekten zor. Zaten senede bir gün voleyi vuracakları gün olduğu için mümkün olduğunca fiyatları yükseltir oteller.
taksimde arden park city var gerçekten temiz ve güzel bir yer
turbo&quattro
04-12-2011, 20:23
kişibaşımı 2 kişilik fiyatlarmı ?
bende bakıyorum kaçgündür kafam allak bullak oldu
şu fraser place kafama yattı :D
Iki kisilik fiyatlar Onur.
Keşke silmeseydin, bizde okurduk :(
Sildim ama aynisini tekrar yazdim. Guncel fiyatlar yukarida :)
Bana Hilton'a 1,5 Single lütfen :D
Yılbaşında ucuz fiyatlı düzgün bir yer bulmak gerçekten zor. Zaten senede bir gün voleyi vuracakları gün olduğu için mümkün olduğunca fiyatları yükseltir oteller.
Sen yeterki iste panpisim :)
Iki kisilik fiyatlar Onur.
Sildim ama aynisini tekrar yazdim. Guncel fiyatlar yukarida :)
Sen yeterki iste panpisim :)
2 kişilkse conrad iyiymiş :)
turbo&quattro
04-12-2011, 20:30
Yilbasinda 130tl Ye 3 yildizli otelde bile kalinamaz heralde :)
Ahmet Saraçoğlu
04-12-2011, 20:49
bidakka bidakka , 130 kişi başı değilmiydi?e oda fiyatıysa gayet güzelmiş ,,, şu bikaç gün içerisinde tekrardan irtibata geçebilirim o zaman.
onursumer
04-12-2011, 21:57
oha conrad çok iyimiş yılbaşından oncede fiyatlar hep boylemi acaba ? farklı planlar içine girdim şimdi iyimi :D
nan 31 aralık cumartesi gecesi 2 kişi oda 130 liramı :D :D
hacı abi ben yer ayırtmak istiyorum :)
turbo&quattro
04-12-2011, 22:10
Fiyatlar surekli degisiyor. Bazen 130tl bazen 300 euro. Bugunku guncel fiyatlardan haberim yok.
hacı abi yarın sana pm atacam :D
onursumer
04-12-2011, 22:13
valla ben fiyatları yüksektir diye hep ibis hotelde kalıyordum demekki takip etmek gerekliymiş
conrad oteli listemin 1. sırasına yerleştirdim çok işime yaradı bu konu teşekkurler :D
bu arada istanbul avrupa yakası iyi otel tavsiyesi varsa alabilirmiyim :D
turbo&quattro
04-12-2011, 22:49
Onur bu fiyati kendin hicbiryerden alamszsin. Hilton calisanlari ve tanidiklarina saglanan ayricalik sadece.
tanıdıkları kısmı güzel hacı :D
onursumer
04-12-2011, 22:56
tanıdıkları kısmı güzel hacı :D
katılıyorum :D
Onur bu fiyati kendin hicbiryerden alamszsin. Hilton calisanlari ve tanidiklarina saglanan ayricalik sadece.
abi ozaman bu hafta ve haftaya bi rahatsız edebilirim seni :D
Ahmet Saraçoğlu
04-12-2011, 22:58
ben bi netleştiriym tam gelme durumunu ,,, yılbaşına tt orda gibi gözüküyo :D
redbaron
05-12-2011, 00:24
taksim talimhane de elite world hotel 5 yıldızlıda var 4+ ta var .yan yana ikisi. Kesin memnun kalırsın her yılbaşı çok güzel paket yada programları oluyor.Sahibi kız arkadaşım .İstersen bi fiyat yada program hakkında bilgi alabilirim.
http://eliteworldhotel.com.tr/
onursumer
05-12-2011, 09:04
taksim talimhane de elite world hotel 5 yıldızlıda var 4+ ta var .yan yana ikisi. Kesin memnun kalırsın her yılbaşı çok güzel paket yada programları oluyor.Sahibi kız arkadaşım .İstersen bi fiyat yada program hakkında bilgi alabilirim.
Elite World İstanbul Otel | İstanbul Otelleri | Taksim Otelleri | Online Rezervasyon| Business Hotel (http://eliteworldhotel.com.tr/)
yeride çok güzelmiş hemen otoparkın karşısı taksimle boğuşmuyorsun fazla dolapdereden direk yukarda
Ahmet Saraçoğlu
05-12-2011, 10:47
Elite World İstanbul Otel | İstanbul Otelleri | Taksim Otelleri | Online Rezervasyon| Business Hotel (http://eliteworldhotel.com.tr/)
paket , oda fiyatı vss , yılbaşı ve bi öncesi gece için fiyat alabiliriyiz hocam zahmet olmazsa
Ahmet Saraçoğlu
06-12-2011, 18:07
Güncel diyelim , ekleme olur belki
onursumer
06-12-2011, 19:47
evet ozellik le paketli yemekli konaklamalı güncell :D
Ahmet Saraçoğlu
08-12-2011, 09:56
arkadaşlar , turbo&quattro abileyle mesajlaştık ,,, yılbaşı geçesi için conrad ın fiyatı 290 eur muş.Ben baya bi ağırlık vermiştim conrada hatta konu kilit modundaydım başka arayışa girmedim ama şimdi dahada bi ciddiye bindi iş , yılbaşına mekan lazım günceli :D
onursumer
08-12-2011, 09:59
arkadaşlar , turbo&quattro abileyle mesajlaştık ,,, yılbaşı geçesi için conrad ın fiyatı 290 eur muş.Ben baya bi ağırlık vermiştim conrada hatta konu kilit modundaydım başka arayışa girmedim ama şimdi dahada bi ciddiye bindi iş , yılbaşına mekan lazım günceli :D
2 kişi yemek vs ve konaklamalıysa normal fiyat :)
Açıkçası şu an fiyatları nasıldır bilmiyorum ama çok güzel butik bir oteldir. Isterseniz araştırın.
HOME | HYPNOS ISTANBUL | DESIGN HOTEL | BOOK NOW | BEST AVAILABLE RATE SIRKECI | BUCHEN JETZT (http://www.hypnoshotel.com/)
redbaron
08-12-2011, 17:10
80 euro 4+ yıldız icin konaklamasız yılbası eglence paketi
100 euro 5 yıldız icin konaklamasız yılbası eglence paketi
konaklamalı bir paket yokmus.Ekstra bir gecelik double oda konaklama 4+ icin 120 euro , 5 yıldız icin 150 euro. Aynı sekil pm attım
turbo&quattro
08-12-2011, 17:16
Arkadalar Hilton ve grubunun fiyatlari surekli degisiyor. Konunun baslarinda da yazmistim. Birgun 130tl olan fiyat ertesi gun +200 yada 300 euro&dolar olabiliyor. Sizlere o gun soyledigim fiyat degismis ve su an guncel olan 290 euro. Dusermi dahada cikarmi bilemiyorum ama tahminim dusmez.Ayrica otelde olan aktiviteleri online goremiyorum. Sadece oda rezervasyonlara bakabiliyorum.
Vay be para var huzur var = eğlence var :D
onursumer
08-12-2011, 18:40
valla bende acaip niyeti bozdum evde oturmak istemiyorum
en azından dışarda bi akşam yemeği hafif muzik fasıl falan bide konaklamalı birşeyler arıyorum
Ahmet Saraçoğlu
09-12-2011, 12:46
bi güncel daha diyelim.
Ahmet Saraçoğlu
10-12-2011, 21:19
Yokmu başka fikirler?
Bi güncel ben çekeyim. :D
Ahmet Saraçoğlu
20-12-2011, 22:20
Ben conrad a gecelik 402 tl+kdv den iki geceliğine öpüldüm ,, cüzdan hafifledi , kafa rahatladı :D:D
turbo&quattro
21-12-2011, 00:19
Keske ilk haber verdigimde kesinlestirebilseydin :)
edit - simdi yine baktim
Quick Look
Per Night (TRY)
From TL598
Book a room
Conrad Istanbul
On the European side of the city, close to the Dolmabahce Palace and Bosphorus Strait, the hotel has an ideal location for business and family trips
402tl guzel fiyat almisin :)
onursumer
21-12-2011, 00:30
402tl 2 gece icin iyi fiyat :)
Ben daha gecen gun ibise bir gecelige 180 tl bayildim :)
402tl 2 gece icin iyi fiyat :)
Ben daha gecen gun ibise bir gecelige 180 tl bayildim :)
Oku bakimm 1 gece oku bakimm bir gece :D
Şaka bi yana şöyle firsatli sanatcili kibris falan gibi bir yer varmidir paket 2gece ucak blindik bir sanatci ile yilbasi balosu gibi ...
Gözüne çarpan olursa takpteyim.
onursumer
21-12-2011, 00:45
Off gozumden kacmis haziran ayinda ben o paraya 3gece kibrisa gttim :D
Ahmet Saraçoğlu
22-12-2011, 13:22
yannış anlaşılacak şekilde yazmışım , geleceliği 402+kdv den iki gece :D :D