Orijinalini görmek için tıklayınız : integra vs 1.6 ies roll
iki araçtada filtre ve son susrurucu var ies te kat iptan tegde düz boru var. akşam çıkacaktık olmadı sabaha erteledik. namaz vakti çıkar deneriz namazıda kılar geliriz dedik ama malesef yol ve hava çok kötüydü lastikler ztn Allah lık artık çok basamadık malesef ama hiç yoktan olabildiğince bi deneme yaptık buyrun videolar
civelek integra vs 1.6 i es rolling türkiye - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=28UD-5U_oFw)
civelek integra vs 1.6 i es rolling türkiye - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=BZJuM471oRk)
civelek integra vs 1.6 i es rolling türkiye - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=9MyqKkJHG1s)
civelek integra vs 1.6 i es rolling türkiye - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=9XXComYTTuw)
Hey maşallah abi.SANA BİTİK PERT ARABA İTELEDİĞİMİ DÜŞÜNENLERE KAPAK OLSUN BUDA.üst kapak contası değişti ve herşey yolunda aracın. Kazasız belasız bin abi.
Eyvallah Kardeşim araba gittice dediğin gibi keyfim artıyo çok sıkıntı çektik ama daha başa dönmeyiz inşaallah...
Perşembe istanbuldayım abi.Fırsat olursa haberleşelim görüşelim.yazılımıda hallederim geldiğimde.
süpersin krdeşim ozmn haders alamadım daha ama sen ayarı ona göre yaparsan ben ilk fırsatta alıp takarım tam olur
olur abi sorun deil headers.daha sonra takarsın.imkanın olursa Yağ basınç saati ve Wideband al. ne olur ne olmaz.Kul yapısıdır devamlı kontrollü basarsın gazlarken.
vtecburac
04-12-2011, 09:53
zaten normal şartlarda da ies integrayı geçemezki, sonuçta normal.
sonuç belli tabide biz araçları yeni aldık ve ilk denememiz oldu ben daha önce ies kullanmıştım farkları görmüş olduk. bundan sonrası ek specler için bize neydi ne oldu anlamında olsun istedik
devilboy
04-12-2011, 12:12
adana da ies bu tegi geçiyordu inanılmaz değişmiş benle denediğinde fark 2 3 direkti şu anki haline inanamadım maşallah maşallahhh
ama mustafanın dediğine göre ies bayabir doluymuş adanadaki !!
devilboy
04-12-2011, 14:48
Ne varmis??? Filtre egsoz headers???
Mustafa yazar görünce bende ona sormuştum videosuna gorunce
iesin sahibi yanımda kapak yapılı 2 kere yüzeyinden alınmış.egzoz-filtre headers var araçta
nissan200sx
04-12-2011, 19:45
maşallah 2 aracada sağlıklı integra gercekten vti la rahat rahat yürür eski bi integra kullanıcısı olarak denedim ve gördüm sadece bir kaç değişikle
şuan sadece dediğim gibi filtre egzos var tabi bide düz boru bu şekilde alev atması hele arkadasın arkadan beni arayıp adi herif naaptın buna alev atıyosun demesi gercekten adamın nefsini okşuyo. tabi header ve yazılımdan sonra vtecle denerim şuan sanmıyorum ama gelecegmiz güzel gibi
iesin sahibi yanımda kapak yapılı 2 kere yüzeyinden alınmış.egzoz-filtre headers var araçta
musti egzos borusu cok fenalardaydı adanada ondan çok zorlandı büyük ihtimal
nissan200sx
04-12-2011, 20:14
şuan sadece dediğim gibi filtre egzos var tabi bide düz boru bu şekilde alev atması hele arkadasın arkadan beni arayıp adi herif naaptın buna alev atıyosun demesi gercekten adamın nefsini okşuyo. tabi header ve yazılımdan sonra vtecle denerim şuan sanmıyorum ama gelecegmiz güzel gibi
valla bende ilk tegmi aldığımda kardeşim gibi sevdiğin arkadasımın 1.6 ies denemiştim :) şanzımanın hangisi bilmiyorum ama eğer uzun olansa yazılım hedars duz boru filter jant ebatını iyi ayarlarsan gecersin
şanzuman kısa olan aslında o daha iyi diyolar
nissan200sx
05-12-2011, 11:00
şanzuman kısa olan aslında o daha iyi diyolarevet iyi ama top speed lere çıktığında uzunun avantajını görürsün :) jant ebadın ne peki
şuan 14 belki 15 yapabilirim
nissan200sx
05-12-2011, 11:07
ben 195 45 14 kullanıyodum roll aksamları hedears egzoslu filtreli vti larla 2 bastığımızda 4 vitese kadar hep önde kalıyodum vtı 4 sonuna doğru yarım boy önüme çıkıyodu ama 5 attığımda uzunun avantajı vti bittiğinde ben başlıyodum :) gecmeye fark görülmeye değer:)
by serçe
05-12-2011, 16:59
maşallah..
maşşallah araçlara integranın şuan sıkıntısız düzgün gitmesi sevindirici
28 EE 106
05-12-2011, 18:28
maşallah araclarA:)