Orijinalini görmek için tıklayınız : ipod shuffle bilgisayar tanimiyor?
Aranizda shuffle kullanan arkadaslar vardir diye dusundum sormak istedim.
2. nesil ipod shuffle'im var ve beni kac gundur deli ediyor, onceden sorunsuz calisirdi.
Bilgisayara bagladigimda ipod'un isigi yaniyor ama bilgisayarda hicbir sekilde gozukmuyor, sorun nedir arkadaslar bu tarz birsey yasayan var mi? Resetliyemiyor muyuz bu aleti?
arkadaslar yok mu su aletin dilinden anlayan?
yardiminiza ihtiyacim var beyler..
Ne illet birseymis, bir daha ipod almicam almaya niyetlenirsem.
aramizdan kimse boyle bir problemle karsilasmadi mi?
hasan çağri
04-12-2011, 16:23
Bendede olmustu ayni cihazda. Cihazin kablosunu direk anakartin uzerindeki bir usb cikisina baglamayi dene anakarttan cikis alinarak olustutulan kasa ustundeki diger usb cikislarinda sorun oluyor
Bendede olmustu ayni cihazda. Cihazin kablosunu direk anakartin uzerindeki bir usb cikisina baglamayi dene anakarttan cikis alinarak olustutulan kasa ustundeki diger usb cikislarinda sorun oluyor
Hasan ipod'un sari isigi yaniyor, yani elektrik aliyor ama bilgisayarda tik yok, yeni olustu bu problem; ne disk olarak bilgisayarimda gorunuyor nede itunes'ta.
Anakartin uzerindeki usb girislerinede taktim hiicbir fark yok, basit bir problem degil gibi, cope atmasak bari :(
Var mi daha once boyle bir sorun yasayan arkadaslar?
techturkeyde bir bunun caresi yok sanirim :)
hala bi yardim gelmedi :<
onursumer
04-12-2011, 19:13
başka bilgisayarda deneme imkanın oldumu ?
hasan çağri
04-12-2011, 19:20
Hasan ipod'un sari isigi yaniyor, yani elektrik aliyor ama bilgisayarda tik yok, yeni olustu bu problem; ne disk olarak bilgisayarimda gorunuyor nede itunes'ta.
Anakartin uzerindeki usb girislerinede taktim hiicbir fark yok, basit bir problem degil gibi, cope atmasak bari :(
Ben ilk aldigimda basima gelmisti sarj oluyodu ama bellek olarak bile tanimiyodu pc.
Ben bu sekilde cozmustum.
Bilgisayara yükleme cd si falan yok mu? onu yükleseniz. veya donanım ekle den pc ye göstermeye çalışsanız? driver gibi bir şeyi olmasın.
başka bilgisayarda deneme imkanın oldumu ?
evet baskasindada ayni cok igrenc bir durum cnm acayip skldi, bozuldu herhalde bu ipod
Bilgisayara yükleme cd si falan yok mu? onu yükleseniz. veya donanım ekle den pc ye göstermeye çalışsanız? driver gibi bir şeyi olmasın.
driveri olmuyor bunlarin iste sadece itunes...
Boyle bir sorun yasayan olmadi mi aranizda daha once? Ne ipodmus arkadas hayatimdan bezdirdi
onursumer
05-12-2011, 20:45
büyük ihtimalle arızalanmış restart etme yazılım atma falan gibi modları yok herhalde bu modellerin çok bilmiyorum
bilkom ile irtibata geç istersen belki çozum bulabilirler
büyük ihtimalle arızalanmış restart etme yazılım atma falan gibi modları yok herhalde bu modellerin çok bilmiyorum
bilkom ile irtibata geç istersen belki çozum bulabilirler
reset atamaz miyiz acaba hala ugrasiyorum birseyde gelmiyor elden son care bilkom artik
Su aletten anlayan biri olursa cok sevinirim...
Sarz kablosu orjinal mi???
Sarz kablosu orjinal mi???
Hayir degil fakat orjinal kablosu tamirliydi ve sase aliyormus o varkende yukleme problemi yapiyordu, bikac sarki yukleyip hata veriyordu, gittigidiyordan yansanayi bi usb kablo aldim, sorunsuz calisiyordu, simdi kendini kaybetti cnm iyice skldi
Hayir degil fakat orjinal kablosu tamirliydi ve sase aliyormus o varkende yukleme problemi yapiyordu, bikac sarki yukleyip hata veriyordu, gittigidiyordan yansanayi bi usb kablo aldim, sorunsuz calisiyordu, simdi kendini kaybetti cnm iyice skldi
Sıkıntı kablodan diyebilirim o zaman sana ipad iphone ipod da genel bi sikinti var kablo konusunda.benim basimada bi kac kere gelmisti. Bence iphone kulanan birisi varsa cevrende muhtemelen orj. Kablosu yanindadir onunla denemeni tavsiye ederim muhtemelen ve buyuk ihtimall ile sorun cozulecektir. Apple bozuk olma sansi coook cooook dusuk hatta yok bile diyebilrim :)
Sıkıntı kablodan diyebilirim o zaman sana ipad iphone ipod da genel bi sikinti var kablo konusunda.benim basimada bi kac kere gelmisti. Bence iphone kulanan birisi varsa cevrende muhtemelen orj. Kablosu yanindadir onunla denemeni tavsiye ederim muhtemelen ve buyuk ihtimall ile sorun cozulecektir. Apple bozuk olma sansi coook cooook dusuk hatta yok bile diyebilrim :)
abi deme ne olursun etme eyleme yav o kablo sapasaglam calistiriyordu uzun zaman sonra yan sanayi olunca baya calistirdi beni ama simdi boyle olunca harbi sogudum aletten
eski kabloda bi ise yaramadigi icin cope atmistim, bildigin gormuyor aleti
Once bi dene sonra isyanlara bagla . Once sorunun ne oldugunu bi cozelim. Sonra isyan edersinnn :)))))
Souc varmi ????
elimde orjinal kablosu yokki nasil yapicaz?
elimde orjinal kablosu yokki nasil yapicaz?
Yokmu yaninda tanidikda felan :) iphone rica et dene :) gerci su an nerdesin bilmiyorum ama . Eger sorun o degil ise arastirma yapar cozerim yine meraklanma sen ama ilk etapta bi orjinal kablo bulman laziiimmmmm:)))
Yokmu yaninda tanidikda felan :) iphone rica et dene :) gerci su an nerdesin bilmiyorum ama . Eger sorun o degil ise arastirma yapar cozerim yine meraklanma sen ama ilk etapta bi orjinal kablo bulman laziiimmmmm:)))
abi iphone sarji olmuyorki buna, bunun kulaklik girisli sarji ve usbsi
apple destek sayfasindan ingilizce olan cogunu uyguladim ama degismedi
su meretin dilnden anlayan yok mu arkadaslar
Merhaba.
Abi forumlarda biraz baktım da, hemen hemen ipodu olan herkes de bu sorun var. biri çözüm bulmuş sanırım. ipodun programı pc başlarken devre dışıysa bu olabilir diyor. çözüm olarak da başlat çalıştır a services.msc yaz.apple mobile device başlatılmamışsa siz başlatın
diyor . bir dene istersen. umarım işine yarar. bir kişi hallettim teşekkürler gibi bir şeyler yazmış
Merhaba.
Abi forumlarda biraz baktım da, hemen hemen ipodu olan herkes de bu sorun var. biri çözüm bulmuş sanırım. ipodun programı pc başlarken devre dışıysa bu olabilir diyor. çözüm olarak da başlat çalıştır a services.msc yaz.apple mobile device başlatılmamışsa siz başlatın
diyor . bir dene istersen. umarım işine yarar. bir kişi hallettim teşekkürler gibi bir şeyler yazmış
Cok tesekkur ederim kardesim bende forumlarda gormustum denemistim ama eve gidince bir daha denicem sagolasin
Baska bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim
recepserkan43
02-01-2012, 01:42
restore edersen sorun çözülebilir ancak pcler sadece uygulama için gereken cihazı algıladığında işleme geçiyor. :) ya yazdığım karmaşık geldi bana da neyse şimdi apple macbook vs mac os x yazılımlı bi arkadaştan rica ediyorsun bilg takıyor ve restore ediyorsun sorun çözülüyor. Eğer ankaradaysan fakülteye gelirsen ben hallederim.
bu ikinci durum: apple ürünleri elektirik sel durumlara hassastır eğer cihaza farklı voltajda elektrik geldsiyse bu usb den bile olabilir cihaz kendini kapatmıştır, en kısa yoldan bi apple servisine gitmen ve kazıkllanmamak için dua etmen.
serkan