Orijinalini görmek için tıklayınız : gallardo lp 560& ars2000&bazooka
ademsezer
04-12-2011, 17:46
ars 2000 1.5 bar + methenol 2 kişi
bazooka 1.3 bar methenol yok 2kişi ve ist.dönüşü yedek parçalar
gallardo lp 560 speclerini bilmiyorum standart olsa gerek
ardayı tebrik ediyorum arabası çok güzel gidiyo şuan benden hızlı
baya video var tek tek eklicem
ARS2000 & BAZOOKA & GALLARDO LP 560-4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=7oc5kClTZD0)
http://www.youtube.com/user/arda106#p/a/u/1/p-VrEivsTDY
http://www.youtube.com/user/arda106#p/a/u/0/NwIuLDPqGwE
son bi video daha
http://www.youtube.com/watch?v=M5GmRGvLA3g&feature=youtu.be
ne güzel videolar bunlar :) devam.
nissansunnygti
04-12-2011, 17:53
adem allah kaza bela vermesin.dur daha doğuştan bu direk gallardoyla yürüyosa genclik çağlarını düşünemiyom:D
sesler müthiş..
maaşallah.
ARS 2000 gallardo lp 560 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vqlYymR0AGQ&feature=channel_video_title)
LUTFU CNGNS
04-12-2011, 17:58
Bugün bütün arabalar iyi yürüdü bazooka basınç açınca ve methenol basınca çok güzel olucak
Bütün araçlara maşallah
arkada nilüferin otobosu gidiyorken video varya :D adamlara acaip muhabbet olmuştur :D
honda lamboyu geçio :D adam emekliliğini istemiştir :D
maşallah kazasız belasız..ardanın arabası başka ama ayrıca maşallah
LUTFU CNGNS
04-12-2011, 18:01
arkada nilüferin otobosu gidiyorken video varya :D adamlara acaip muhabbet olmuştur :D
Aynen babali :D
_muhaRRem
04-12-2011, 18:02
denemeler çok güzel yol enfes. ahh bu yollar istanbulda olsa :D
mami_makinen
04-12-2011, 18:03
maasallah on numara deneme olmus gunduz cekımıde baska bırsey...
firat_07
04-12-2011, 18:06
lambocuyu yerin dibine şokmuşsunuz bütün araçlara maşallah
M_PROJECT
04-12-2011, 18:08
s2000 ayri bi hizli , masallah tum araclara kazasiz belasiz .
by serçe
04-12-2011, 18:09
maşallah hepsi birbirinden güzel devamı gelir inşallah ..
M_PROJECT
04-12-2011, 18:10
boyle bi yoruma gerek var mi simdi ? adam almis arabasini getirmis gazlamis bilmem kacyubin dolarlik , yerin dibine mi girmis niye ? laf yok valla sizin gibi dusunenlere .
şuan benden hızlı mı :D
hacı adam 40 boy arkadan basıp kaybolup gidiyo :D ve yürüyende ahım şahım bi malzeme yok diye biliyorum :D
41 kere maşallah ardacım :D bu arada tüm arabalara maşallah :D
ardacngns
04-12-2011, 18:14
butun araclrın masallahı vardı bazooka kısık basıncla methanolsuz ve avansları kısıkken bu sekılde gıdıyorsa 2 bar gıbı basınclarda cok ıyı gıdecege benzıyor
benım aracım ıse en son yapılan manıfold ta ozgun saolsun cok guzel bır ayar yaptı ve kombınasyon cok guzel tuttu bnce cok saglıklı ve gıdecegının en ii sini gidiyor dr ecu ya tesekkurler .
bLackModeL
04-12-2011, 18:15
masallah masallah ne guzel vıdeolar bunlar
:D bişe daha :D
arda ile lütfü ermanla şansal gibi :D sahshah roll yaparken kritik yapıyorlar :D ne adamsınız sahshahs
lütfü hemen kritiğe başlıyor :D kazasız belasız boost gardaşlar :D
_muhaRRem
04-12-2011, 18:18
butun araclrın masallahı vardı bazooka kısık basıncla methanolsuz ve avansları kısıkken bu sekılde gıdıyorsa 2 bar gıbı basınclarda cok ıyı gıdecege benzıyor
benım aracım ıse en son yapılan manıfold ta ozgun saolsun cok guzel bır ayar yaptı ve kombınasyon cok guzel tuttu bnce cok saglıklı ve gıdecegının en ii sini gidiyor dr ecu ya tesekkurler .
kankiiii özledikkk .
civicsi_r
04-12-2011, 18:22
araçlar sesler yol müthiş bide gündüz çekimi olmuş...büyük bi zevkle izledim..hepsine kocaman maşallah
ademsezer
04-12-2011, 18:23
şuan benden hızlı mı :D
hacı adam 40 boy arkadan basıp kaybolup gidiyo :D ve yürüyende ahım şahım bi malzeme yok diye biliyorum :D
41 kere maşallah ardacım :D bu arada tüm arabalara maşallah :D
araba biteli bir gün oldu:)
ben eksiklerimi görmek için deniyorum lambo geçmişim çok da anlam taşimiyo benim için
yapmam gereken bazı şeyler var arda şuan benden hızlı diye bahanemi yapiym?
85OO devir 4 de 195 . 6 cı vites 247 de bitiyo şuan. 3 cü vitesin sonuna kadar bu basınçda sarıyo .
sadece sana cvp yazıyorum sende kendi adına yaz yazıcaksan muştu:)
ardacngns
04-12-2011, 18:26
:D bişe daha :D
arda ile lütfü ermanla şansal gibi :D sahshah roll yaparken kritik yapıyorlar :D ne adamsınız sahshahs
lütfü hemen kritiğe başlıyor :D kazasız belasız boost gardaşlar :D
Abim zate bnm videolardan meshur olucak yakında :) ben rahatım ya otoban dum duz arac stabıl gıdıyor muhabbet sohbet :)
kankiiii özledikkk .
kankii bnde ozledım valla gelemedım bayadır .corsayla benı kabul edıosanız geleyım :)
araba biteli bir gün oldu:)
ben eksiklerimi görmek için deniyorum lambo geçmişim çok da anlam taşimiyo benim için
yapmam gereken bazı şeyler var arda şuan benden hızlı diye bahanemi yapiym?
85OO devir 4 de 195 . 6 cı vites 247 de bitiyo şuan. 3 cü vitesin sonuna kadar bu basınçda sarıyo .
sadece sana cvp yazıyorum sende kendi adına yaz yazıcaksan muştu:)
şimdi kalbimi kırdın panpa :(
ben takılmak için yazdıydım
ardacngns
04-12-2011, 18:28
bazooka ya sımdıden bısey konusmayın sonradan adem susmaz bak herkese her yerde yazar gıder yapar benden solemesı :)
TYPERHAKAN
04-12-2011, 18:28
arda MAŞAALLAH kardeşim,ALLAH c.c. kaza bela vermesin.
ademsezer
04-12-2011, 18:29
şimdi kalbimi kırdın panpa :(
ben takılmak için yazdıydım
bende takılmak için yazdıydım:D
ardacngns
04-12-2011, 18:30
arda MAŞAALLAH kardeşim,ALLAH c.c. kaza bela vermesin.
saol hakan abi hepımıze allah kaza bela vermesın
bende takılmak için yazdıydım:D
kırdın beni bi kere :(
kestane şekeri göndermeden imkanı yok barışmam :D
ademsezer
04-12-2011, 18:32
bazooka ya sımdıden bısey konusmayın sonradan adem susmaz bak herkese her yerde yazar gıder yapar benden solemesı :)
sıkıntısı olan heweslensin en yawaşı bu kanka:D
ademsezer
04-12-2011, 18:33
kırdın beni bi kere :(
kestane şekeri göndermeden imkanı yok barışmam :D
uzak orası soğumasın sen gel + iskender büyük:D
onursumer
04-12-2011, 18:34
maşallah araçlara gündüz çekimi izlemeyide ozlemişiz yaw :D
arda dbn falan ölçtünmü kanka sen hiç :) kaç kere yazdım bilmiyom ama harbiden 41 kere maşallah :D
ardacngns
04-12-2011, 18:49
arda dbn falan ölçtünmü kanka sen hiç :) kaç kere yazdım bilmiyom ama harbiden 41 kere maşallah :D
Yok abi olcemedik hic dyno ya da cikarmak isriyordum kaldi ole simdi de arabayi saticam ne oldu ne bitti bilmeden vericem. Gtec rr la olcucektim bi ara ayarlari varms dogru olcmuyor dediler ole kaldi yani
azıcık sınıf üstü videolar olmuş :D
Hepinize Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah. Uzun süredir bu kadar keyifli ve kaliteli videolar izlememiştim. Araçlarınıza kocaman maşallah.
Bazoka ve ars2000 e maşallah bazoka bikac eksikten sonra cok daha iyi olucak inşallah.sabah sabah iyi stres attık uykumuz açıldı.
maşallah araçlara,yalnız lambo uzunda ne açıyor öyle bakınca yaa :)
tabi bazooka da peşine açınca sıkıntı oldu :)
maşallah ttüm araçlara
nissan200sx
04-12-2011, 20:09
maşallah bütün araçlara güzel denemeler olmus
inşallah daha güzel idealı dostluk içinde tartışmasız denemelerinde vidolarını izlemek nasip olur ve aranızda olmak isterim :)
Maşallah araçlara harıka gunduz cekımlerı .. Adem şanzıman oranların nıye bukadar kısa yav:)
Low-Rider
04-12-2011, 20:30
videolar süper
maşallah araçlara
bazuka tam anlamıylı hazır olduğunda baya hızlı olucak belli
Maşallah tüm araçlara hepsi harika keyifli denemeler olmuş..S2000 güzel gidiyor Si da öyle :)
Masallah araclara
Arda kardesim harika olmus aracin masallah 100 - 200 aldinmi bu hali ile 6 saniyelere inmistir muhtemelen
bazooka nedir? marka ve model olarak
Skyhawk34
04-12-2011, 20:44
maşallah tüm araçlara bazooka hala kendini kasmıyor :D merak ediyorum tam anlamıyla hazır oldugunda... :D
react1ve
04-12-2011, 20:47
masallah araclara..ardanın pılotajı cok dıkkatımı cektı..arabasıyla cok bagdaslasmıs..bu arada bazookaya da ayrı Masallah buyuk emekler var uzerınde....hersey gonlunuzce olur ınsallah..
B.Aktepe
04-12-2011, 20:48
maşallah bütün araçlara :) ardacım çok güzel olmuş aracın çok beğendim maşallah.
ardacngns
04-12-2011, 20:49
Masallah araclara
Arda kardesim harika olmus aracin masallah 100 - 200 aldinmi bu hali ile 6 saniyelere inmistir muhtemelen
Saolasin abi dbn olcemedik bi turlu 100-200 arasi 3 vites degistrmesem 5 kusurlu saniye cikartirim diye dusundum ama hayirlisi bakalim 6 saniyede neyime yetmiyor :)
ardacngns
04-12-2011, 20:56
bazooka nedir? marka ve model olarak
Project cars bolmunden bakabilirsiniz bazooka nedir hangi model marka vs
ardacngns
04-12-2011, 20:58
masallah araclara..ardanın pılotajı cok dıkkatımı cektı..arabasıyla cok bagdaslasmıs..bu arada bazookaya da ayrı Masallah buyuk emekler var uzerınde....hersey gonlunuzce olur ınsallah..
Saol arkdsm yorum icin arkadas itis birz skntili ama bole guzel asfaltta harika tutunuyor ve dediginiz gibi aracimi iyi taniyorum . Bazooka bir iki aya eksikleri tamamlanmis olur ozmn zate yanimdan isinlanir goremeyiz :)
ardacngns
04-12-2011, 21:00
maşallah bütün araçlara :) ardacım çok güzel olmuş aracın çok beğendim maşallah.
Saol bilal abi seninde bilgilerin sayesinde oluyor bazi seyler tesekkurler
ademsezer
04-12-2011, 21:01
Maşallah araçlara harıka gunduz cekımlerı .. Adem şanzıman oranların nıye bukadar kısa yav:)
ikinci el aldım murat 1234 uzun 5 ve 6 çok kısa onu yakın zamanda halledicem
bazukaya mşşlh ıstediğin gıbı olur inş çok beğendım yonetici kardeş :)
Gokturk01
04-12-2011, 21:04
Birde derlerdi japondan sadece yapıştırıcı olur :)
arda Enjektor diorummmm :D hadi artık :)
O siyahı satmışsssın lütfüüüü :D hani ewlattı :D
Bazoooka :D biraz yol tutusla alakalı sıkıntılar var çok cıncığını çkarmadım bazukanın biraz sürsünsün die malım usa mali blok çok içimi açmıyor benim korkuorum hiçbişi olmaz ama korkuorum :D pisikilojik 1.3 peak basııo 1.2 lerde yürüo ama sarmaktan kurtaramadık bir iyileştirme yapmak lazm .
ademsezer
04-12-2011, 21:33
Bazoooka :D biraz yol tutusla alakalı sıkıntılar var çok cıncığını çkarmadım bazukanın biraz sürsünsün die malım usa mali blok çok içimi açmıyor benim korkuorum hiçbişi olmaz ama korkuorum :D pisikilojik 1.3 peak basııo 1.2 lerde yürüo ama sarmaktan kurtaramadık bir iyileştirme yapmak lazm .
özgün hilmi geçilince rezil olucak diyemi silip duruyosun?:D
sılme bunları kullanıcam zamanı gelince, onuda anlıyorum uzatmaları oynuyo:)
arda arkadaşın s2000 çok güzel olmuş maşallah allah sorunsuz sıkıntısız binmeyi nasip etsin...
Maşallah araçlara ars2000 çok iyi yürüyor :) bazoka'nında sarma problemi çözülüp basınç açınca daha güzel olur inşallah :)
masallah, Allah kaza vermesin de; kemer taksaniz ya Allah korusun.....
react1ve
04-12-2011, 21:40
adem yaklasık olarak ne kadar para harcandı projene sımdıye kadar merakımdan soruyorm..eger ozel ıse saygı duyarım.
ardacngns
04-12-2011, 21:41
abim araba alınca iddaya girmek lazım hanı evlatlıktı :)
abi ben ciddi satma yoluna gırdım masraf yapmak ıstemıyorum
alan kişiye yetmezse daha iyilerini takıp yürür bı dbn almak ısterm sadece gtec rr la alsak olur mu sende cıhaz varsa bır gun geldıgımde bakalım bnde merak edıyorum
bazooka yı ılk rodajda kullandım motorun hacımlı olusu torku hosuma gıttı tutunma ıle ılgılı ne gerekıyorsa yapacak adem
sımdı bazooka patınaj cekıo veya bnm araba gecıo dıe gıtmıyor gıbı dusunebılırler ama uzerındekı turbo 2 barlar da daha iyi verım verecegını dusunuyorum sen daha iyi bılırsın dr ecu :)
driftboy
04-12-2011, 21:45
Aynı şey benimde aklıma geldi o otobüsün içinde olsam ve arabaları tanımasam Ohaa honda lambonun yanında nası gidiyo derdim :D :D
Maşallah hepsine..
alikosar
04-12-2011, 21:54
maşallah araçlara mükemmel çekim gündüz olması on numara ademin ilk denemeleri sanırım güzel olmuş aracı daha da iyi olacak inşallah ar s2000 de çok güzel
skaratas2
04-12-2011, 21:55
çok güzel videolar, ayağınıza emeğinize sağlık.
R21TURBO 41
04-12-2011, 21:55
ARS2000 fenalarda yine , yaw arkadaş geriden basıp geçmelerine hasta oluyorum LP560 bu yaw ... Herif arabanın bir parçası olmuş , bütünleşmiş , bu araba kullanmaksa biz ne yapıyoruz.. Parayı bulıyım aldığın evin parasını ben vericem satma bunu.. :)
Adem başkan , haftaya gelicem iskender leri paket yaptırır otobanda yeriz :) otobana çıkmışkende Lütfü ile deneme yapmak istiyorum , hazır 1.9 diesel golf almış kardeşim fırsatı kaçırmıyım :) :)
Uzun zamandır seyrettiğim en keyifli videolar..
Tüm arabalara kocaman MAŞALLAH...
aybarsdnr
04-12-2011, 21:57
arda maşallah valla çok güzel gidiyor
mert_leon
04-12-2011, 22:05
Ne guzel erken yatip sabahta okuluma gidicktim uyku filan yalan oldy:-) masallah butun araclara.
BMK TypeR
04-12-2011, 22:16
Maşallah bütün araçlara güzel denemeler olmuş, Ardaya ayrı maşallah:) çok güzel yürüyo ARS
ardacngns
04-12-2011, 22:19
ARS2000 fenalarda yine , yaw arkadaş geriden basıp geçmelerine hasta oluyorum LP560 bu yaw ... Herif arabanın bir parçası olmuş , bütünleşmiş , bu araba kullanmaksa biz ne yapıyoruz.. Parayı bulıyım aldığın evin parasını ben vericem satma bunu.. :)
Adem başkan , haftaya gelicem iskender leri paket yaptırır otobanda yeriz :) otobana çıkmışkende Lütfü ile deneme yapmak istiyorum , hazır 1.9 diesel golf almış kardeşim fırsatı kaçırmıyım :) :)
ilker abim saol guzel yorumun ıcın parayı buldugunda baska turlu jest ısterm senden bu pahalı bır jest olur bana da haber ver bursaya gıdersen
arda maşallah valla çok güzel gidiyor
saol kardesım tesekkurler
Maşallah bütün araçlara güzel denemeler olmuş, Ardaya ayrı maşallah:) çok güzel yürüyo ARS
guzel ve kalıteli bir deneme oldu resıt abi yorum ıcın saol
Bütün araçlara maşallah, Kankiiiii senin arabana ayrı bir maşallah diyorum :D Kazasız belasız bol çata patalı günlerde binmeye devam inşallah :)
videolar mukemmel ya. lp ciddi giden bi aractir bu arada ,,
s2kda muazzam bence 5lerde sure yapar gibi geliyor 6 sonunda kac goruyor acaba
63owen63
04-12-2011, 22:28
Son günlerde izledigim en iyi amatör ama profesyonel tadında videolardan... araçlara maşallah lambo killer ikiside :)
Arda ve Adem kocaman maaşallah. Emeğinizin ve sabrınızın karşılığı olmuş.
edo typer
04-12-2011, 22:30
butun araclara masallah.. Arda tebrık edıyorum hem aracına hemde senın bılegıne saglık
Sonuna kadar hepsine maşallah , sahiplerine de ayrı bir maşallah , çok güzel işler çıkmış ortaya...
Bize de böyle güzellikler izlettiğiniz için teşekkürler :)
Böyle komplekssiz insanlar yaptımı izlemek çok keyifli oluyor :)
Allah nazarlardan korusun
böyle bir ortamda oldumu şimdi bu yazı :soru:
tüm araçlara MAŞALLAH :icon_tup:
Maşallah Araçlara, Gerçekten Böyle Videoları İzlemek Ayrı Bir Zevk :) Kazasız Belasız Diyorum ...
LUTFU CNGNS
04-12-2011, 22:44
Abı s2000 de bende bazooka da bende golfe bu hafta binmicem gene yakalayamadin :D
özgün hilmi geçilince rezil olucak diyemi silip duruyosun?:D
sılme bunları kullanıcam zamanı gelince, onuda anlıyorum uzatmaları oynuyo:)
Ne silmesi la ?
Ne silmesi la ?
hacı adem bugün alıngan baya akü :D banada ters yaptı ama affettim :D
uluckaban
04-12-2011, 22:52
Hey maşallah bee :) Tüm araçlara maşallah
Maxiboost
04-12-2011, 22:54
Bazooka ya yorum yapmak icin daha erken o yuzden pas geciyorum :) arda aracin ciddi cok keyifli olmus masallah :) black poison sizinle basti mi yoksa izleme amacli mi ordaydi kulagima bisiler geldi de daha once denemissiniz galiba :D allah herkese agiz tadiyla binmeyi nasib etsin.
maşallah harika araçlar :icon_tup: izlemesi bile çok keyifli :icon_tup:
Maşallah hacım çok daha güzel olacak .
Projesi yapılan her araç asfalta çıkar çıkmaz 1000 hp mi oluyor veya hemen hayabusamı geçiyor. Çıkar çıkmaz 2.2 mi basacak bu araba sahibi bile rodaj diyor. Biz daha rodaj bitiremeyen projelerde gördük :) Bu acele ne bekleyelim görelim . Mutlaka bu kadar emeğin karşılığını verecek Rabbim.
maşallah adem inşallah istediğin gibi olur bazooka çok güzel :)
yaw bu arada sen çamurluklarımı değiştirdin adem eskileri çok güzeldi
Şaka gibi Lambo basıyor bazooka kafa burun gidior hatta sanırım geçior :) arkadan çata pata s2000 gelior :) gerçekten şaka gibi mükemmel bir görüntü kamera araçlar vs bin kere maşallah elinize sağlık ..
LUTFU CNGNS
04-12-2011, 23:22
Bazooka ya yorum yapmak icin daha erken o yuzden pas geciyorum :) arda aracin ciddi cok keyifli olmus masallah :) black poison sizinle basti mi yoksa izleme amacli mi ordaydi kulagima bisiler geldi de daha once denemissiniz galiba :D allah herkese agiz tadiyla binmeyi nasib etsin.
Typerinda bastığı videolar var aracin yeni sahibi Akdem arkadasımız biraz daha antrenman yapıyor Subaru gibi arabaya alışınca 4 çeker sarma problemi yok Typer da maşallah sarmadan gidemiyor ilerleyen günlerde bol bol video ekleriz
s2000 tebrık ederım masallah kullaananada aracada:)
onursoytam
04-12-2011, 23:28
maşallah araçlara
lambo da harika kimse lambo yu kötülemesin bu video da lambo olmasa bu kadar ilgi çekmezdi
hondalar zaten sağlıklı yürüdüğünde neler yapacağını kanıtlamış araçlar hepsine maşallah
R21TURBO 41
04-12-2011, 23:54
Abı s2000 de bende bazooka da bende golfe bu hafta binmicem gene yakalayamadin :D
İnsanın böyle kardeşleri olması ne güzel şey :) ::) ...Olsun başkan , golf te turbolu sonuçta.. Hala '' Boostbrothers '' lığınız devam ediyor.. İpek pişmaniye otoparkına tabela yaptırdım.. '' Dilenci , Satıcı , Atmosferik Araç GİREMEZ. ''
GokhanErol
05-12-2011, 00:14
ars çok güzel olmuş...
bazooka ilerleyen günlerde çok daha iyi olucaktır...
yol çok güzel gündüz olmasıda ayrı güzel hepsine maşAllah...:D
Vts_Power
05-12-2011, 00:26
ars ye ayrı maşşallah harika gidiyor.bazooka harika olacak başlangıç sinyalleri güzel :) kazasız belasız adem.
Maşallah araçlara harikalar...
Selcuk_RoL
05-12-2011, 00:44
ardacım tebrikler gene bi rezital havası olmuş:D bazoKA dan da tam bitmiş hali ile inş daha iyi videolar bekliyoruz maşşallah hepsine ayağınıza sağlık
ErmanArseven
05-12-2011, 00:46
masallah bütün araçlara :)
redbaron
05-12-2011, 00:49
yc 001 in muhteşem bir rengi var ya videoda belli olmamış sedefli beyaz. Standart olarakta çok iyi yürümüş.adem abi senin aracada maşşallah.Videoda cam car king olmuş...
Ayagınıza saglık hepinize maşallah.
LUTFU CNGNS
05-12-2011, 00:57
İnsanın böyle kardeşleri olması ne güzel şey :) ::) ...Olsun başkan , golf te turbolu sonuçta.. Hala '' Boostbrothers '' lığınız devam ediyor.. İpek pişmaniye otoparkına tabela yaptırdım.. '' Dilenci , Satıcı , Atmosferik Araç GİREMEZ. ''
Hahahaha süpersin Abı :D
nitrO_Oxide
05-12-2011, 01:06
Masallah araclara :)
gündüz cekim ozlemişiz
ademsezer
05-12-2011, 07:46
ars ye ayrı maşşallah harika gidiyor.bazooka harika olacak başlangıç sinyalleri güzel :) kazasız belasız adem.
öncelikle ahmet abi çok saol yorumundan ötürü. bişey sorcam
abi sako bayadır sende bildiğim kadarıyla, bittiği gün şuanki kadar gidiyomuydu?
şuanki kadar tutuna biliyomuydun?
istanbula gittim yeni jant lastik almıştım akşam yetişsin diye sawaş abi taktı, çamurluk yuzunden arabamın onu havada suan zaten sadece rot ayarına bile daha gitmedim özgünde biliyo çıktık ayara wg yayları yuzunden en az 1,3 basabildik , özgün de sadece işimi görcek kadar kısa bi ayar yaptı.aldık yedekleri geldik .
demek istediğim şu bazuka da bu kadar parça war diye biner binmez hızlımı olması gerekiyo ahmet abi?
arda bana bu videoyu koyma dedi ben koydum, sebebi yaralı fesat bi kesim var benim ben diyen onu tesbit ediyorum suan :)
ahmet abi mütavaziliğinden dolayı tşk ederim benim için öylesin.
bi msjda yaralılara
hilmi ve cem face deki benzetmelerinizi size çok yakıştırıyorum ,az kaldı rezil edicem sizi
bu videolar la boşuna hewes yapmayın. .
ayrıca sulhi sende hazırlan görelim şu 4294 lu subarunu..
hakotech
05-12-2011, 07:55
adem kesene,zamanına,emeğine sağlık maşallah 41 kere diyerek girişimi yapayım,ustalarınında eline sağlık..ardanın aracına söliyecek kelime bulamıyorum gerçekten kendi gibi şahane bi araba yapmış 41 kerede ona maşallah..lambo zaten dünyanın öbür ucundada lambo,ona sölicek bişey yok 41 kerede ona maşallah..büyük keyif alarak izledim ve inanıyorumki bazooka cok ses getiren bir araç olarak yollarda devamlı görülücek :)
faik.bmw
05-12-2011, 08:50
bütün araçlara çok maşallah ama s2000 fenalarda
bAzooka belli ki ortalığa fena ateş edicek hazırlıksız böyle ise,zaman geçip açıklar kapanınca neler olucak çok merak ediyorum.Maşallah gerçekten...
ardanın s2000 zaten kendini kanıtladı oda çok emek verdi zevkini sürüyor onada ayrı bir maşallah...
tebrikler beyler kazasız belasız sıkıntısız inşallah....
ardacngns
05-12-2011, 09:28
yorum ıcın saol ahmet abı bu kadar emek verılen arabaların yurumesı sevındırıcı
chiefkadir
05-12-2011, 09:35
Bazooka bence daha %60 gidiyo basınç ve tutunma sonrası fecii olur ,Adem kardeş kimsenin senin moralini bozmasına izin verme gül geç he de geç gitsin :) Seni kızdıranlarda olacaktır onlarada hoşgörülü davran kırma kalplerini :)
Arda, youtubedaki diğer videolarada baktım Maşallah kardeşim arabanda çok iyi sende çok hakimsin allah kaza bela vermesin ..Bence satma çok özlersin :)
gurlekyasin
05-12-2011, 09:41
maşallah maşallah maşallah...
salih_560
05-12-2011, 09:46
maşallah bütün araçlara sesler cok güzel kazasız belasız ...
Vts_Power
05-12-2011, 09:48
öncelikle ahmet abi çok saol yorumundan ötürü. bişey sorcam
abi sako bayadır sende bildiğim kadarıyla, bittiği gün şuanki kadar gidiyomuydu?
şuanki kadar tutuna biliyomuydun?
istanbula gittim yeni jant lastik almıştım akşam yetişsin diye sawaş abi taktı, çamurluk yuzunden arabamın onu havada suan zaten sadece rot ayarına bile daha gitmedim özgünde biliyo çıktık ayara wg yayları yuzunden en az 1,3 basabildik , özgün de sadece işimi görcek kadar kısa bi ayar yaptı.aldık yedekleri geldik .
demek istediğim şu bazuka da bu kadar parça war diye biner binmez hızlımı olması gerekiyo ahmet abi?
arda bana bu videoyu koyma dedi ben koydum, sebebi yaralı fesat bi kesim var benim ben diyen onu tesbit ediyorum suan :)
ahmet abi mütavaziliğinden dolayı tşk ederim benim için öylesin.
bi msjda yaralılara
hilmi ve cem face deki benzetmelerinizi size çok yakıştırıyorum ,az kaldı rezil edicem sizi
ayrıca sulhi sende hazırlan görelim şu 4294 lu subarunu..
kardeşim tatlı rekabet olur, aranızdaki samimiyetten belki biraz fazla üstüne gitmişlerdir.Arabanın biter bitmez süre çıkartmasını beklemek çok anlamsız. mutlaka problemler olacak. Benim arabam 2 yıl sonra oturdu halada eksikleri var.
Emeğe saygı, araban çok güzel çokda hızlı olacak allahın izniyle.
Şu manisa pisti biterse orda hepberaber güzel bi yarış olacak die düşünüyorum.
kardeşim tatlı rekabet olur, aranızdaki samimiyetten belki biraz fazla üstüne gitmişlerdir.Arabanın biter bitmez süre çıkartmasını beklemek çok anlamsız. mutlaka problemler olacak. Benim arabam 2 yıl sonra oturdu halada eksikleri var.
Abi sen bu sene kaç defa uğraştın aks sorunuyla allahını seversen oturduk konuştuk hatırlıyorsun,
Haklısın tatlı rekabet güzelde burda olay başka bişey abi bence kimsede akıl yürütmesin yandaş aramalar çok olur çünkü, ne *** yerlerse yesinler :)
Vts_Power
05-12-2011, 10:02
Abi sen bu sene kaç defa uğraştın aks sorunuyla allahını seversen oturduk konuştuk hatırlıyorsun,
Haklısın tatlı rekabet güzelde burda olay başka bişey abi bence kimsede akıl yürütmesin yandaş aramalar çok olur çünkü, ne *** yerlerse yesinler :)
aks deil volant la çok uğraştık bu sene. civataları gevşetip koparıyordu :) tabiki sorun olacak arakadaşlar. standart arabalar değilki bunlar marşa bas biraz ısıt gazla otoparka çek öyle bi dünya yok.
ademsezer
05-12-2011, 10:02
arabamı yarış moduna sokucam ahmet abi biraz görsellikten uzak olucak şimdilik.
inşallah abi ,bizim projelerin örnekleri çok sen bileğinin hakkıyla fwd rekorunu kırdın.
bende emeğe saygı çerçevesinde rekorunu kırmaya çalışıcam:)
Müthiş video olmuş 10 sene sonra bile aç otur izle çocuklarla :D
Arda, Kıvanç Tatlıtuğ gibi oldun kanka her videoda başroldesin Maşallah Ars2000 e :cool:
BAZOOKA zamanla çok güzel işler başaracak ben inanıyorum.Yolda görmek bile sevindirmeli insanları neticede büyük emek var.Tabiki olumlu olumsuz boş dolu bir sürü eleştiri laf söz olucak , bunların bi kısmını göz ardı edip boşu boşuna can sıkmamak lazım diye düşünüyorum.Maşallah bazookaya.
Vts_Power
05-12-2011, 10:13
arabamı yarış moduna sokucam ahmet abi biraz görsellikten uzak olucak şimdilik.
inşallah abi ,bizim projelerin örnekleri çok sen bileğinin hakkıyla fwd rekorunu kırdın.
bende emeğe saygı çerçevesinde rekorunu kırmaya çalışıcam:)
Ben seneye 10.5-10.8 li bişeyler yapıcam allah izin verirse :)beni geçemezsiniz dermişim hehe
kardeşim birazda şansın olacak bu bi gerçek.Ben bi dünya şanssızlık yaşadım manisadan konyadan kaç kere piste çıkamadan döndük.
Her arabanın karakteri ayrıdır. kağıt üzerinde hesaplamalarla yere aktarıan güç belli olmuyor.İnşallah kısa sürede beklediğinizi alırsınız.Sako da 4 çekerlerle değil dengi olan arabalarla yarışır güzel fwd çekişmeleri olur.
Kolay gelsin
Adem efendi kendini acındırma
Sen araban çıktıgı ilk gün cem ve benle aranız bozdun
Araban çıkana kadarmış senin samimiyetin nede olsa aldık bilgileri artık işimiz bitti arabam çıktı diye düşündün ama bazı şeyleri hesaba katmadın
Bende arabamı 2 nci yılında oturttum herkes bilir bunu sende oturtusun 2 nci yılında ama sen erkenden şımardın
şimdi neler yazıyorsun ahmet abi sen ne zaman bitirdin ilk yaptıgında bölemiydi vs vs
bir dediklerin bir dediklerini tutmuyor hala atar yapıyorsun senin daha çok fırın ekmek var yicegin
onları 1 1 ye ondan sonra bakarız
yok hazırlanın yok bilmem ne
biz hazırız olm akşam patır patır patırdayan arabamı getirdim sırf sen ben arabamı getirdim çıkmadı deme diye
ama sende girmişsin tam bitmeden denemem tribine tam bitir öle gel biz kaçmayız merak etme
ademsezer
05-12-2011, 11:01
Adem efendi kendini acındırma
Sen araban çıktıgı ilk gün cem ve benle aranız bozdun
Araban çıkana kadarmış senin samimiyetin nede olsa aldık bilgileri artık işimiz bitti arabam çıktı diye düşündün ama bazı şeyleri hesaba katmadın
Bende arabamı 2 nci yılında oturttum herkes bilir bunu sende oturtusun 2 nci yılında ama sen erkenden şımardın
şimdi neler yazıyorsun ahmet abi sen ne zaman bitirdin ilk yaptıgında bölemiydi vs vs
bir dediklerin bir dediklerini tutmuyor hala atar yapıyorsun senin daha çok fırın ekmek var yicegin
onları 1 1 ye ondan sonra bakarız
yok hazırlanın yok bilmem ne
biz hazırız olm akşam patır patır patırdayan arabamı getirdim sırf sen ben arabamı getirdim çıkmadı deme diye
ama sende girmişsin tam bitmeden denemem tribine tam bitir öle gel biz kaçmayız merak etme
ARKADAŞLARIMLA çıktığı an denedim arabamın eksiklerini görmek ve eğlenmek için
biliyorum benim için arabanı çıkardığını denk gelmemiz için baya da emek harcamışındır buna eminim.
arayıp sordunmu araban çıkmış hazırmısın deniyelimmi diye?
ben o hatayı yaptım jl çıktıgı zaman hemen biner binmez stp ile denedim geçti .motorum kırıldı 2000 yaptım spec geğişti seni geçtim dye video koydu.
deneseydim geçseydim arabam patırdıyo dicektin
ben geç seydim ayarsız dicektim.
sizinle yarışımız bahanesiz olsun hazırla bitir eksiklerin varsa gider.sizinle denedikten sonra bidaha muhatap olmak istemiyorum.
ayrıca
baştan saplarım ederim diyodun proje başladı ottoman ve bazooka aftermarket gömlek kullanıyolar hulk ile aynı kategoride diiller diyodun sonra işine gelmedi.ne değişti ogünden bugüne gider yapıyosun hilmi?
sen seni geçen kim varsa kanka oluyosun benden de aynı şeyi bekleme...
ben senin rakibinim neyse niyetim ne varsa söylüyorum benden sana zerre kadar zarar gelmez
. sen fino köpekleri gibi ortalıgı karıştıranları la ilgilen bence.
bu mevzuyu başlatan sensin unutma sana rakip oluyorum diye tavrını değiştirdin
ardacngns
05-12-2011, 11:04
Kusura bakmayin ama adem akil almadi parca konusunda hilmi abi siz 1000 hp ye yakin olucak arabada eagle kol kullanin dediniz cok iyi hatirliyorum bunu atlamak ayip olur
Adem bana bundan 5 ay once araniz iyi iken dedi ki bak arda bnm araba cikmaya yakin aramiz bozulcak diye soledi
Ve ole oldu cephe alindi nie bu kdr hirs yapiliyor hazir olununca denersiniz insallah cem ve sen geri yapmazsiniz umuyorum
Bazooka bi patinaj cekti her yerde konusuldu simdi sizi gecince sadece gecmis olucak cok buyutmeyelim bence bu konuyu hazir olunca denensin bitsin artik bu konu
maşallah adem abi bazoka fenalarda allah kaza bela göstermesin:)
ars2000 nede maşallah ayrı bi tat katmış videoya :)
ademsezer
05-12-2011, 11:13
Kusura bakmayin ama adem akil almadi parca konusunda hilmi abi siz 1000 hp ye yakin olucak arabada eagle kol kullanin dediniz cok iyi hatirliyorum bunu atlamak ayip olur
Adem bana bundan 5 ay once araniz iyi iken dedi ki bak arda bnm araba cikmaya yakin aramiz bozulcak diye soledi
Ve ole oldu cephe alindi nie bu kdr hirs yapiliyor hazir olununca denersiniz insallah cem ve sen geri yapmazsiniz umuyorum
Bazooka bi patinaj cekti her yerde konusuldu simdi sizi gecince sadece gecmis olucak cok buyutmeyelim bence bu konuyu hazir olunca denensin bitsin artik bu konu
eagle kol 400 tl 2 takım var birini hulk da kullanıyorum diğeri satılık:D
turbocu cem 1 takımını aldı
ve ikinci ilan geldi:D
eagle kol var 2 takım birini hulk da kullanıyorum 1 takım satılık 400 tl:D
eagle lar öyle tutulduki hulkdakinide çıkarıp satıp kendine manley aldı:D
Be beni geçenlerle kanka mı oluyorum :)
ya arda ne saçmalıyorsun sen Allahını seversen adem bizden akıl almadımı ?
bende eagle kol takıcaktım abinin arabasındaki gibiydi kollar takmadı savaş abinin araba yatakmı sardı yıllarca o kollar kullanılmış sorun mu oldu
cem yaptı motor o kolları kullandı yatakmı sardı hiç bişi olmadı olmazda
sonra kolları degiştirdik ademe de söledim manley aldıgımı adem gitti zaten erl den blok aldı komple setup degiştirdi o yüzden sen olayların gelişimini yanlış hatırlıyorsun
onu geçtim
Bak adem seninle ben asla iyi olmam cünkü sen iki yüzlüsün en başından bana söliyebilirdin okadar yüz yüze geldik agarladın Allah razı olsun senin samimiyetine güvenmiyorum deseydin bir kere yüzüme niye arkamdan konuşuyorsun araban çıktı acık acık söledin neden artık ihtiyacın kalmadı arayıp danışıcak birşeyin kalmadı araban süper oldu acaip tutundu uçtu kaçtı
hemen şımardın
Ben sana dogruları sölüyorum senin daha cok yolun var dedigimiz zaman sen bizi ciddiye almıyordun bak şimdi gördün mü daha ne paralar harcıcaksın bitti dedigin yerde yeni başlıyorsun adem efendi
El elden üstündür herkes herkesi geçebilir ben senin gibi hiç bir zaman böle kesin net konuşmadım
sen neye dayanarak ben sizi gecicem diye net konuşuyorsun
ERL sana söz mü verdi HULK u gecersin diye savaş ustamı söz verdi özgün mü söz verdi kimden alıyorsun bu aklı ?
bitir arabanı gel ben oldugum gibi duruyorum debrüyaj degştiricem sadece o bitti
NOS da bagla sonra demeyesin sen nos basıyosun bilmem ne
eagle kol 400 tl 2 takım var birini hulk da kullanıyorum diğeri satılık:D
turbocu cem 1 takımını aldı
ve ikinci ilan geldi:D
eagle kol var 2 takım birini hulk da kullanıyorum 1 takım satılık 400 tl:D
eagle lar öyle tutulduki hulkdakinide çıkarıp satıp kendine manley aldı:D
Ulan adem sen adam olsan bunu yazmassın
Ben sana söledim bende manley var satılsın diye yazdım böyle diye
Senmisin Ticaret adamı Sen misin ADAM
ademsezer
05-12-2011, 11:22
Be beni geçenlerle kanka mı oluyorum :)
ya arda ne saçmalıyorsun sen Allahını seversen adem bizden akıl almadımı ?
bende eagle kol takıcaktım abinin arabasındaki gibiydi kollar takmadı savaş abinin araba yatakmı sardı yıllarca o kollar kullanılmış sorun mu oldu
cem yaptı motor o kolları kullandı yatakmı sardı hiç bişi olmadı olmazda
sonra kolları degiştirdik ademe de söledim manley aldıgımı adem gitti zaten erl den blok aldı komple setup degiştirdi o yüzden sen olayların gelişimini yanlış hatırlıyorsun
onu geçtim
Bak adem seninle ben asla iyi olmam cünkü sen iki yüzlüsün en başından bana söliyebilirdin okadar yüz yüze geldik agarladın Allah razı olsun senin samimiyetine güvenmiyorum deseydin bir kere yüzüme niye arkamdan konuşuyorsun araban çıktı acık acık söledin neden artık ihtiyacın kalmadı arayıp danışıcak birşeyin kalmadı araban süper oldu acaip tutundu uçtu kaçtı
hemen şımardın
Ben sana dogruları sölüyorum senin daha cok yolun var dedigimiz zaman sen bizi ciddiye almıyordun bak şimdi gördün mü daha ne paralar harcıcaksın bitti dedigin yerde yeni başlıyorsun adem efendi
El elden üstündür herkes herkesi geçebilir ben senin gibi hiç bir zaman böle kesin net konuşmadım
sen neye dayanarak ben sizi gecicem diye net konuşuyorsun
ERL sana söz mü verdi HULK u gecersin diye savaş ustamı söz verdi özgün mü söz verdi kimden alıyorsun bu aklı ?
bitir arabanı gel ben oldugum gibi duruyorum debrüyaj degştiricem sadece o bitti
NOS da bagla sonra demeyesin sen nos basıyosun bilmem ne
ewet iki yüzlüyüm iki yüzlülere:)
müsayitsen ariyim seni nos hakkında bilgi almak istiyorum kankacım,arkadaşım her şeyim:D:D
Özgünü ara o sana herşeyi anlatır
ademsezer
05-12-2011, 11:25
Ulan adem sen adam olsan bunu yazmassın
Ben sana söledim bende manley var satılsın diye yazdım böyle diye
Senmisin Ticaret adamı Sen misin ADAM
paşa nın orda söledim neden böyle yaptın satmak için eagle ları diye orası başka dedin :)
hilmi bozuluyosan susiym yemiş içmişliğimiz var nede olsa:)
Aydın22B
05-12-2011, 12:07
beyler 4 tekeri 1000 tane cıvatısı olan bişey için birbirinizi bu kadar üzmeye deymez..sonuçta araba bu hayata fazla ıslememesı lazım
araçlara maşallah allah zeval vermesin....
bi msjda yaralılara
ayrıca sulhi sende hazırlan görelim şu 4294 lu subarunu
ademcım benım sana karşi herhangi bi yaram vs yoktur bunnu kafana sok...benım arabamı su an ankara corum ve aksaraydan istıyolar bende sadece bu lafından sora sabredıorum.. debrıyajımda ufak bi sıkıntı var gidereyim.. daha nosuma hiç dokunmadım takıyım sora senle dosthane denemeler yapalım...
ama burayı böle atişmalarla çingene çadırına cevırmeyelim...
güzel kardeşim...
yalnız sana demek istediğim şudur..
araban cıkana kadar cem abi olsun hilmican olsun dost arkadaş kanka ve kardeştınız.. araban cıkınca anında rengin deişti..
denemeler olcaktır tabi olmaz die bişey yok cem abi dener hilmi dener ben denerim o bu dener ama önce dostluk baki kalsın arabadır demıdir gecer biz insanız dostlumuz baki kalır...
ahmetdrift
05-12-2011, 12:17
cumartesı merakla bazukayla hulkun denemesını beklerken opette, sadece otobandan gelen sesıni duyduk bazukanın. ne dıyelım maasallah
ARS 2000 gallardo lp 560 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vqlYymR0AGQ&feature=channel_video_title)
6 kesici ya maşallah oturduğum koltuk pert:D
6 kesici ya maşallah oturduğum koltuk pert:D
kardeşim yaaaaa
inan mpower
05-12-2011, 12:31
maşallah bütün araçalara hem gündüz denemesi olmuş hmde zevkli olmuş kazasız belasız sürmek nasip etsin mevlam ama varya lambocu şaşırmıştır :) hele o yanından geçtiğiniz otobüsün içindekileri düşünemiyorum ulan şuraya bak hele yha honda lamboyu geçiyo :)))
maşallah bütün araçlara :)
adem nosumu şimdi arabamdan soktum boşdu ve ankaraya yolluyorum ve elimden geldince samzumanıda hemen sökcem ayarını bitir cıkalım ben bursayada gelirim haberın olsun...
http://img341.imageshack.us/img341/2662/img01017201112051334.jpg (http://img341.imageshack.us/i/img01017201112051334.jpg/)
ademsezer
05-12-2011, 12:43
cumartesı merakla bazukayla hulkun denemesını beklerken opette, sadece otobandan gelen sesıni duyduk bazukanın. ne dıyelım maasallah
bi benim haberim yokmuş:)
saolun
ademsezer
05-12-2011, 12:49
adem nosumu şimdi arabamdan soktum boşdu ve ankaraya yolluyorum ve elimden geldince samzumanıda hemen sökcem ayarını bitir cıkalım ben bursayada gelirim haberın olsun...
http://img341.imageshack.us/img341/2662/img01017201112051334.jpg (http://img341.imageshack.us/i/img01017201112051334.jpg/)
suli sana karşı tavrımın neden böle olduğunu biliyosun, arabanı hazırla hiç açmiyim hiç eski defterleri, haklısın kanlı bıçaklı diiliz problemler tenekeler yüzünden çıktı tenekeler yüzünden bitsin sonrada mümkünse muhatap olmıyalım.
not.bursaya bekliyorum
focus musty35
05-12-2011, 12:53
lambonun surucusunn tepkısı ne oldu
LUTFU CNGNS
05-12-2011, 12:57
Sulhi senin aracın fat sti ile denedikten sonra ne gibi degisiklikler yapıldı
Merak ettim
ademsezer
05-12-2011, 13:06
lambonun surucusunn tepkısı ne oldu
inanmıyorum 500 hp diil bunlar:)
inanmıyorum 500 hp diil bunlar:)
:hehe::hehe::hehe:
boyle bi yoruma gerek var mi simdi ? adam almis arabasini getirmis gazlamis bilmem kacyubin dolarlik , yerin dibine mi girmis niye ? laf yok valla sizin gibi dusunenlere .benım öyle bir lambom olsun herkes beni yerin dibine soksun :D
masallah araclara ama s2000 bi baska gidiyo
Sulhi senin aracın fat sti ile denedikten sonra ne gibi degisiklikler yapıldı
Merak ettim
bi benzın o-pompası o kadar baska hiç bişşey olmadı kankacım ne basınc actım daha ne de avans şimdi hepsinin yaptıktn sora her zaman dedım gibi dosthane denemeler olcaktır...allah nasip ederse cumaya kadar aracımı bitirmiş olucam..
edo typer
05-12-2011, 14:20
bi benzın o-pompası o kadar baska hiç bişşey olmadı kankacım ne basınc actım daha ne de avans şimdi hepsinin yaptıktn sora her zaman dedım gibi dosthane denemeler olcaktır...allah nasip ederse cumaya kadar aracımı bitirmiş olucam..
sende cok uzattın sulhı bıtır artık senın yerınde olsam 50 kere bıtırmıstım sogudun mu naptın bu ıslerden:)
sende cok uzattın sulhı bıtır artık senın yerınde olsam 50 kere bıtırmıstım sogudun mu naptın bu ıslerden:)
bak edocum sen de benı anlayanlardan birisin.. ben aslında bu arabaya proje yapmamam lazımdı artık farklı bişey arıyorum ve emın ol arabamı su an 3 kşşl istıyo bende bu denemelerden sora kenara koycam giderse gider..
ve işime ağırlık verip daha stok bişeylere bincem..
ya arkadaslar kafayı çeken 5 10 kişsiniz araç yapıpta yürüten
(adem - hılmı- stlegal -sulhi ) walla ben yakıstıramıyorum bu tartısmlararı bozusmaları. sizinde dedıgınız gıbı bırbırınızden yardım alıyosunuz soruyosunuz sorusturuyosunuz malzeme alıp verıyosunuz sonucu bu olmamalı bence... sizi sizden baska kımse anlayamaz bence konuyu kapatın yolunuza bakın 500+ ustu araclarınız war cıkın bı gunduz cekımı yapında bızde keyıfle ızleyelım...
arda bu arada aracının masallahı var gerçekten HIZLI :)
ardacngns
05-12-2011, 14:57
adem kesene,zamanına,emeğine sağlık maşallah 41 kere diyerek girişimi yapayım,ustalarınında eline sağlık..ardanın aracına söliyecek kelime bulamıyorum gerçekten kendi gibi şahane bi araba yapmış 41 kerede ona maşallah..lambo zaten dünyanın öbür ucundada lambo,ona sölicek bişey yok 41 kerede ona maşallah..büyük keyif alarak izledim ve inanıyorumki bazooka cok ses getiren bir araç olarak yollarda devamlı görülücek :)
yorum ıcın saol hakan abı bazooka da en yakın zamanda cok hızlı sahnelere cıkacaktır
bAzooka belli ki ortalığa fena ateş edicek hazırlıksız böyle ise,zaman geçip açıklar kapanınca neler olucak çok merak ediyorum.Maşallah gerçekten...
ardanın s2000 zaten kendini kanıtladı oda çok emek verdi zevkini sürüyor onada ayrı bir maşallah...
tebrikler beyler kazasız belasız sıkıntısız inşallah....
emre kardesım yorum ıcın saol ARS2000 formunda yola dewam...
ahmetuygur
05-12-2011, 15:01
s2000 ne yürümüş belli degil
bende ars 2000 le stlegal denemesını merak edenlerdenım :)
ardacngns
05-12-2011, 15:05
Müthiş video olmuş 10 sene sonra bile aç otur izle çocuklarla :D
Arda, Kıvanç Tatlıtuğ gibi oldun kanka her videoda başroldesin Maşallah Ars2000 e :cool:
BAZOOKA zamanla çok güzel işler başaracak ben inanıyorum.Yolda görmek bile sevindirmeli insanları neticede büyük emek var.Tabiki olumlu olumsuz boş dolu bir sürü eleştiri laf söz olucak , bunların bi kısmını göz ardı edip boşu boşuna can sıkmamak lazım diye düşünüyorum.Maşallah bazookaya.
kıvanc gıbı nerde olucam knka :) ars2000 nın masallahı var :) vıdeolarımızı 10 sene sora ızlenılcek sekılde bugunun kalıtesı hd olarak cekmeye ozen gosterıyoruz :)
bazooka ıle hulk .teg denemelerıde bole gunduz cekılırse cok kalıtelı ve guzel denemeler olur
Arda Maşallah s2000' e. Bu arada turboladıktan sonra çok masraf ve sorun çıkartıyor mu? Yani günlük olarak gönül rahatlığı ile binebiliyor musun?
ardacngns
05-12-2011, 15:38
Arda Maşallah s2000' e. Bu arada turboladıktan sonra çok masraf ve sorun çıkartıyor mu? Yani günlük olarak gönül rahatlığı ile binebiliyor musun?
saol abı sorun kolay kolay olmuyor ıyı parca ve ekıpmanlardan yaparsanız bırde ılk defa turbo kullananlar ıcın sorun olabılır yag su kontrolu kullanırken dıkkat edılmesı gereken selere bakılırsa hıc bır sorun olmuyor gunlukte kullanıyorum aracımı
LUTFU CNGNS
05-12-2011, 15:58
iyi güzel abi hayırlı olsun allah gönlüne göre versin
bursaya gelince görüşürüz artık
araclarınızı satılıga cıkarın ılk kımınkı satılırsa o sampıyon olsun? satıs rollıng yapın. bos ıslerle ugrasmayın. ısınıze gucunuze bakın. ISRAF HARAMDIR.
AHMET
_muhaRRem
05-12-2011, 17:15
Allah herkesin gönlüne göre versin , maddi manevi çok emek var bu arabalarda , inşallah bazooka öyle bi giderki adem abinin yaptığı emeklere değer , bu tip arabalar 1 günde olmaz 1 yılda zaman alabilir sabırlı olmak lazım.. Yarış demek rekabettir kimse arabasını tam bitirmeyince rakibiyle denemek istemez,Bunlar gayet doğal stratejiler.
Büyük laflar etmeye gerek yok , mütevazı olmak herzaman iyidir..Çok parça olan araba , kağıt üstünde setup olarak iyi olan araba hızlı değildir , yola çıktığın zaman herşey değişir.Ben ne dbn umrumda olur nede setup en güzel er meydanı yollardır.
Bütün taraflar hazır olunca çıkılır denenir , geçilen tebrik eder , geçmek için çaba sarfeder.Bu işin kanunuda budur. Allah hiçbir araba sahibine dert keder vermesin , aksiliklerden uzak tutsun.Hepsine ayrı ayrı maşallah.
Ben olsam aynı markanın arabasını rakip görmezdim , honda takımı olarak bi bütün davranmak gerektiğini düşünüyorum. Takım ruhu iyidir.
onursoytam
05-12-2011, 19:20
500 hp+ denemelerine TTM3 te olsa
düşünemiyorum görseliği :D
bu araçlar bende olsa burda çene yapmak yerine her saniye arabamın yanında olurdum
Maşallah maşallah :) 10 numara deneme videosu.
Rabbim utandırmasın.Herkezin gönlüne göre versin.Kazasız belasız araçlara.
RottingChrist
05-12-2011, 21:49
bazooka can getirdi videolar bölümüne. harcanan her kuruş ve emeğin hakkını alırsınız inşallah. s2k nın arkadan gelip geçtiği video çok zevkli olmuş. maşallah.
Masallah Allah emeklerinizin,cabalarınızın karsılıgını sıkıntısız dertsiz versin insallah..Dahada iyi olucaktır Allahın izniyle...ars2000- lambo-black poison'da ayrı ayrı masallah...
msllah harbi bazooka :D sesler süper özellikle arda 3 kornayını anlatmaya calısırken lambo birden basması ve peşinden bazookanın sesleri :D
video dediğin böyle olur arkadaş. cam car desen oda hızlı. adamlar 1.3 aracı cam car yapıyo zaten gece 4 tane stoptan başka bişey görünmüyo. araca maşallah bu arada. eğer kamera bazukada olsaydı saçma sapan bi video olcaktı :) devamı gelir inş :)
bazookaya masallah, allah utandırmasın.s2000 de fenalarda.. :)
lamboya soylenıcek bsey yok, stock yuruyusu ıle gıdıısı ıle yeterlı bnce ;)
TURBO CİVİC
06-12-2011, 16:01
masallah nazar degmesin kazasız belasız
maşallah butun araclara..
R5 GtTurbo
06-12-2011, 16:22
maşallah nazar degmesin
maaşşallah bütün araclara. ardacım kardeşim hakikaten ilk cupra ile yürüdüğün zamanlardaki gidişi ile şuan ki gidişi çok çok farklı. herkez gibi gözüme farklı geliyor:) tekrar emeğine sağlık. ademin arabayada maaşşllh daha iyi olacağına inanıyorum. allah kaza bela göstermesin.
keskinli_ali
06-12-2011, 17:35
maşşallah ya yıkım ekibi gibiler :) allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin
ardacngns
06-12-2011, 23:16
maaşşallah bütün araclara. ardacım kardeşim hakikaten ilk cupra ile yürüdüğün zamanlardaki gidişi ile şuan ki gidişi çok çok farklı. herkez gibi gözüme farklı geliyor:) tekrar emeğine sağlık. ademin arabayada maaşşllh daha iyi olacağına inanıyorum. allah kaza bela göstermesin.
Saol kankacım bursada yenı manıfold yapıldıktan sora methanol ıle cok farkettı eskıye gore hızlandı ARS2000
yusufsele
07-12-2011, 09:25
maşallah süper olmuş...........
tuncayakyz
07-12-2011, 11:04
Maşallah Arda'nın rakibini göremiyorum şuana kadar çıkmadı geçen..
arda uygun görürsen müsait bı zamanında UC stı ıle denemek isteriz aracını.
tuncayakyz
07-12-2011, 11:13
yoshimura
07-12-2011, 13:15
Maşallah yorumsuz..
gmalzays
07-12-2011, 13:36
Maşallah izlerken bile çok keyif aldım.
ardacngns
07-12-2011, 17:12
arda uygun görürsen müsait bı zamanında UC stı ıle denemek isteriz aracını.
zate konusmustuk abı daha once fırsat olmadı gercekten sımdıde satıyorum pek zorlamak ıstemıyorum acıkcası olurda 1 ay daha alan olmaz ozaman bakarız
ardacngns
07-12-2011, 17:13
saol abı ama bnden hızlılar var tabıkıde bn en hızlıyım demıyorum ama masallahı var ars2000 nın
tuncayakyz
08-12-2011, 07:58
saol abı ama bnden hızlılar var tabıkıde bn en hızlıyım demıyorum ama masallahı var ars2000 nın
Arda hakkındır abi çok para harcadın maşallah Allah kaza bela göstermesin rabbim aman dikkat et bencede fazla yorma arabayı biraz dinlensin nadasa bırak ben nerdeyse 3 günde bir senin ordan geçiyorum bakıyorum şöyle arabayı göremiyorum dedim herhalde sattı arabayı diyodum inşallah değerini bilene gider..
ardacngns
08-12-2011, 08:16
Arda hakkındır abi çok para harcadın maşallah Allah kaza bela göstermesin rabbim aman dikkat et bencede fazla yorma arabayı biraz dinlensin nadasa bırak ben nerdeyse 3 günde bir senin ordan geçiyorum bakıyorum şöyle arabayı göremiyorum dedim herhalde sattı arabayı diyodum inşallah değerini bilene gider..
yok satmadım abi bursa da bılader de araba oda bınmıyor orda duruyor yarın almaya gıdıcem buyuk ıhtımalle
zate konusmustuk abı daha once fırsat olmadı gercekten sımdıde satıyorum pek zorlamak ıstemıyorum acıkcası olurda 1 ay daha alan olmaz ozaman bakarız
evet ozmanlar manıfolt ıle bı sorun yasamıstın sanırım ismaıl abı soylemıstı. tamam bak durumuna gore hbr verırsın.
allah herkesin gönlüne göre versin , maddi manevi çok emek var bu arabalarda , inşallah bazooka öyle bi giderki adem abinin yaptığı emeklere değer , bu tip arabalar 1 günde olmaz 1 yılda zaman alabilir sabırlı olmak lazım.. Yarış demek rekabettir kimse arabasını tam bitirmeyince rakibiyle denemek istemez,bunlar gayet doğal stratejiler.
Büyük laflar etmeye gerek yok , mütevazı olmak herzaman iyidir..çok parça olan araba , kağıt üstünde setup olarak iyi olan araba hızlı değildir , yola çıktığın zaman herşey değişir.ben ne dbn umrumda olur nede setup en güzel er meydanı yollardır.
Bütün taraflar hazır olunca çıkılır denenir , geçilen tebrik eder , geçmek için çaba sarfeder.bu işin kanunuda budur. Allah hiçbir araba sahibine dert keder vermesin , aksiliklerden uzak tutsun.hepsine ayrı ayrı maşallah.
Ben olsam aynı markanın arabasını rakip görmezdim , honda takımı olarak bi bütün davranmak gerektiğini düşünüyorum. Takım ruhu iyidir.
+++++++++++1
ProdriveSTI
11-12-2011, 13:50
videolar silinmiş ?
Bende izleyemedim video ları
acık bekleyin yenisi gelir :D
Kenan Özdemir
15-12-2011, 13:21
Hepsine maaşallah